- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ben kaçıyorummm hayırlı gecelerrr yarın görüşmek üzere
Bence hepsi kilo aldi korkudan gelemiyorlar
Valla herkes cok mu yogun Banu yok blue yok merve dun geldi bi daha gorunmedi sule yok rahatsiz eee
Gecmisi okudum cok yorgunum temizlikti
derken bacaklarim agrimis kizimda uyumuyor yarinda cok isim var,sabah kaynim geziye gidecemis ona bir tepsi borek yapicam kahvaltiya misafirim gelecek sonrada sohbete gidecem yarin aksama kadar ugramiyabilirim
Menumu yazacak halim kalmadi iyigecelerr
gec oldu canim ama sanada..gece benim 3 numara kalkinca aniden ciktimBen kaçıyorummm hayırlı gecelerrr yarın görüşmek üzere
merhaba canimsin...tesekkürler,sen nasilsinMerhaba kızlar ....
Nasılsınız?
Ben çok üzgünüm giremiyorum hem işyeri çok yoğun bakan değiştiğinden beri hareketlilik hemde cumadan beri enteresan baş ağrısı hala beni huzursuz ediyor. Ekrana uzun süre bakamıyorum
Ama en son sayfada sanırım kaptanjım ve banujum kefirden mi bahsediyorsunuz?
Bende kendim mayalıyorum. Günlük süt ile mayalıyorum ama en iyisi keçi sütü ile mayalamakmış. Süte ekstra ısıtıp kaynatma gibi bir işlem yapmıyorum direk şişeye koyup maya ekleyip bir bez ile sarıp mutfak dolabının içine koyuyorum 8 ila 24 saat içerisinde işlem tamam. Hiç deterjan değmemiş bir plastik süzgeç ve tahta kaşık kullanarak süzüyorum. Çocuklara içirirkende içine biraz süt koyuyorum
Ta taaaam işte enfes kefir hazır. Bu aralar çocuklara sürekli içiriyorum. Bende aldığım ilaçlarda coşturduğum midemi belki kefirle biraz iyileştirebilirm !
cok sevindin canim senin adinaHiçde bilemmmmm :))
Çok şükür diyet iyi gidiyor. Ben bu sefer ki diyetisyenden çok memnunum tam benlik oldu menüler doya doya yiyorum hatta yiyemiyorum
tamam canim,zaman bulursan gelirsinGecmisi okudum cok yorgunum temizlikti
derken bacaklarim agrimis kizimda uyumuyor yarinda cok isim var,sabah kaynim geziye gidecemis ona bir tepsi borek yapicam kahvaltiya misafirim gelecek sonrada sohbete gidecem yarin aksama kadar ugramiyabilirim
Menumu yazacak halim kalmadi iyigecelerr
afiyet olsun sulecigim..sporuda iyilesince yaparsinMenülerini yazıp bende uyumaya gideyim ,
Pazartesi
Ananas ve su
2 dilim Çavdar ekmeği
1 por peynir
1/2 por Sebze çorbası
Sebzeli tavuk
2 dilim ekmek
Ayran
2 kurukayısı
20 gr leblebi
6-7 fındık
1 pors peynir
1 dilim ekmek
Pırasa
Kefir
Ihlamur
Beyaz çay
Yeşil çay 2 lt su
Salı
Ananas
Kepek ekmek ile peyniri tost
2 kurukayısı
5-6 fındık
Çok az çorba
Kıymalı ıspanak
Cacık
Pırasa
100 gr tavuk
1/2 kase yoğurt
Kefir
Beyaz çay
Ihlamur
2 lt su
Başağrım yüzünden spor yapamıyorum maalesef
Günaydin canim..ben burdayim bakGünaydın kızlar yine kimseler yok mu herkes ben cikinca gelmis hih
afiyet olsun canimgunyadın kısceler
menüm
sabah (gec kaldım alel acele yedım.)
5 zeytın
2 dılım ekemek
çay
ara
2 hurma
5 tuzsuz badem
öğle
2 dılım ekmek
kuru fasulye 6 yk
çay
ara
2 kucuk mandalın
1 kutu sut
aksam
2yk yesıl bezelye yemegı
4yk kara lahana yemegı
bol yesıl salata
ara
2 badem
Noracim edacim madem evlilik kapida yasadigin sorundan yola cikarak bi tavsiyem olck.3.5 yillik evliyim ilk gunden beri asamadigmz cozemedigimz bi skinti var esim de ben de ogrtmnz aramizda para meselesi skinti ben maas kartimi ilk yildn esime verdim ugrsmamak icin.bana gore ayri gayriya gerek yok diye.ilk yil koyde calisiyodum masrafim olmuyodu tabi sonra ilceye gectim paraya ihtiyacim artti tabi.param her bittignde esimden istemeye basladim hatta haftalik bana 6 0 tlfalan veriyo.ama her istedigimde ne cok harciyosun demeye basladi.size yemin ederim kendime 40 yilda bir biseyler aliyom.cogunu eve ve kizima harciyom.simdi ise 4 aydir bi savas veriyom.ek dersim bana ait olsun diye dolayisiyla hesap sormayack takildigim nokta bu zaten gururumu incitiyo.velhasil anlasin kizlar benim aylik su kadar harcamam olur deyin.bazi arkadslrimi biliyorum kartlari kendi ellerinde ben ona da karsiym ama diyorum ya bu mesele geleckte problem olmsn size
Geçmiş olsun canım. Baş ağrın geçmezse ihmal et mutlaka doktora git. :18::18:Menülerini yazıp bende uyumaya gideyim ,
Pazartesi
Ananas ve su
2 dilim Çavdar ekmeği
1 por peynir
1/2 por Sebze çorbası
Sebzeli tavuk
2 dilim ekmek
Ayran
2 kurukayısı
20 gr leblebi
6-7 fındık
1 pors peynir
1 dilim ekmek
Pırasa
Kefir
Ihlamur
Beyaz çay
Yeşil çay 2 lt su
Salı
Ananas
Kepek ekmek ile peyniri tost
2 kurukayısı
5-6 fındık
Çok az çorba
Kıymalı ıspanak
Cacık
Pırasa
100 gr tavuk
1/2 kase yoğurt
Kefir
Beyaz çay
Ihlamur
2 lt su
Başağrım yüzünden spor yapamıyorum maalesef
Her zamanki gibi güzel menü. Yalnız bezelye yemeği olmamış. Patates gibi görmelisin bezelyeyi. 2 yk bir şey olmaz ama yarın öbür gün ana yemek olarak düşünme diye söylüyorum.gunyadın kısceler
menüm
sabah (gec kaldım alel acele yedım.)
5 zeytın
2 dılım ekemek
çay
ara
2 hurma
5 tuzsuz badem
öğle
2 dılım ekmek
kuru fasulye 6 yk
çay
ara
2 kucuk mandalın
1 kutu sut
aksam
2yk yesıl bezelye yemegı
4yk kara lahana yemegı
bol yesıl salata
ara
2 badem
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yumurtalı bol yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
10 zeytin
1 turp
1 fincan biberiye
1 portakal
ÖĞLE :
1 su bardağı kefir
AKŞAM:
ızgara balık
salata
1 kib kutusu kadar tahin helvası
SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 15 dk twist 100 mekik 15 squat
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
aminn canım benim çok sağolAllah buyuk canım sabret rabbım sabredenlerle beraberdır en kısa zamanda soyle bıcır bıcır bır evlat nasıp etsın yardan sana ayfercıgımı
çok geçmiş olsun canım ya sağlık gibisi yok hersey hemen tersine dönüyorkızlar merhaba
kötü günler geçiriyorum o nedenle kaç gündür gelemedim..
cumartesi günü ben hastaydım etkisi pazar günü de kadar devam etti.. akşam oğlumu almaya gittiğimde komşu karnında isilikler olduğunu söyledi.. zaten 2 3 gündür huysuzdu, bişey mi dokundu vs derken dışarda 10 dk dolaştık eve gittiğimizde boynuna kadar artmıştı.. doktoru aradık gittik, o arada oğlum iyice halsizleşti. doktor baktı sonra kulağından ateşini bir ölçtü 39.3 çıktı inanamadık, alnında hiç yok ateş.. dr. viral enfeksiyon dedi, bazen ateş böyle olurmuş dışa döküntü şeklinde belli edermiş.. fitil verdi hemen eve geldik kendine geldi ama gece tekrar çıktı ve sabaha kadar düşüremedik..
dün de bi çıktı bi düştü derken akşam üzerinden sonra tekrar çıkmadı ateş çokşükür atlattık derken bezini değiştirirken bi baktım pipisinin üst kısmında sol tarafta bi şişlik, baya ele gelir sertçe.. ertesi gün geçmezse gideriz dedik, gece uyandı 1 gibi felaket bi şekilde ne yediyse çıkardı.. yorgan yastık yatak, 1 saat onları yıka makineye at oğlanı yıka vs, gece yine çok geç yattım.. sabah kalktık doktoru aradık gelin dedi, ultrason çekildi, kistik hydro diyorlarmış, su toplamış kist şeklinde ama hastalıkla alakası yok dedi, korkulcak bişi yok dedi takip etcez dedi ama ben hiç güvenmiyorum burdaki doktorlara.. türkiyeye gidince götürcem..
benim hastalığım oğlanın hastalığı birbirine girdi..nazar resmen ya.. milletin resmen gözü var bizde, buraya atanmamı çekemeyen o kadar insan varki, gözleri çıksın diyesim geliyor..
benim midem daha yeni yeni düzeliyor, bu koşturmacada karatay yapmaya çalışıyorum ama daha az yiyebiliyorum. dün zaten felaket bir gündü, oğlan kek istedi, hasta diye yaptım peşinden bize yemek yaptım, sonra haftasonu temizlik yapamamıştım her taraf felaket toz olmuştu evi temizledim sonra geceki olaylar derken perişan haldeyim..menü yazamıcam geçmişe bakamıcam.. beni affedin öpüyorum...
Sen enişteye kakalıyorsun gibime geliyor yoksa eline kimse su dökemez bence
evet ya ne oldu bizim gruba nazar ettiler ziyaretçiler gele gide perdeleri çekin diyorum ama hep açık buluyorum geldiğimde
hakikaten bende merak ettim kolay kolay morali bozulmazdı kaptancığımızın :26:
sahgülümde rahatsızmış nasıl oldu acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?