Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evett kizlar dun aksam tartildim 63.8 geldim ne yani sabahtan aksama 300gr mi verdim :26:

Yok yok bi pazartesi bi cuma bundan sonra arada tarti yok

Bide kacamak yaptim gelmezse kimse yaparim tabi nescafe ictim ; (

Günaydınnnnnnnn bebişlerrrrrr

günaydın hatunlar nasılsınız?

Günaydın şekercim iyiyiz tatlım şükür sen nasılsın

yağ ekliyorsan sorun yok
gece geç yattın demekki uykunu alamadığına göre bide miden rahatsızmış oda etkilemiştir:26:

dokunacak birşey göremeidm öğlenki acımı dokundu acaba:26: geçmiş olsun cnm bugün nasılsın

Ee kizlar jala uyuyor musunuz kahve yapmistim oysaki :

Evett kizlar dun aksam tartildim 63.8 geldim ne yani sabahtan aksama 300gr mi verdim :26:

benim suçumun yanında senin nescafe hafif kaldı o yüzden gıkım çıkmıyor

yok tatlım evi sil süpür yemek yap anca gelebildim bugün addaya gidicemde
haftasonları benim günüm

Geçen geceden beri çok kötüydüm migrenim tuttu. Resmen hayat duruyor

geçmiş olsun tatlım eczaneden nane yağı bulabilirsen al migrenin gelmeye başladığı an bunu kokla hakikaten etkili aktardan değil yalnız
malesef canım yarın baya uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım gelecek. illa kaçamak olur. kendimi tutmaya çalışacam ama nasip diyelim :)

aşkolsun sevgili rakibemmm sen istemedikten sonra kaçamak nasıl olsun tutarsın sen kendini

Son düzenleme:
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yum
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
2 dilim peynir
8 zeytin
1 portakal

ÖĞLE :
yarım kalburabastı:18::18:

şimdi bunu açıklayayım hemen dün annemi arkadaşına götürmüştüm oda kalbura bastı yapmış dediki seninkiler gibi olmadı ne olur tadına bak söyle şeker yemiyorum desemde ikna edemedim ben yoğurtla yaparım o sütle yapmış o yüzden yumuşak olmuş ağızda dağılmamış :18::18: ama şunu itiraf edeyim yapay şeker uzun zamandır yemediğim için bir tülü yutamadım inanın garip geldi

AKŞAM:
1 por. barbunya
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 20 dk twist 100 mekik 20 squat

SIVI:
2.5 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Günaydınnnnnnnn bebişlerrrrrr

aşkolsun sevgili rakibemmm sen istemedikten sonra kaçamak nasıl olsun tutarsın sen kendini

Günaydınn. tutsam iyi olacak valla bu hafta hiç düzgün bişey yemedim.. ve pazartesi kilo yag ölçümü yaptıracam iyi bir sonuç almam için tutmalıyım kendimi :S

Günaydınnn. dikkat et tatlım kendine salgın fena. ama sen mideni üşütmüş olabilirsin istifra ettiysen.

tatlım tut ama zararlı besinlere karşı tut sağlıklı besinlerden yemeyi ihmal etme ne olur başka topicten bir arkadaşımızın yetersiz beslenme sonucu heryeri morarmış du kopyalayayım sana:

aldım kızlar sonuclarımı 5 tup kan vermıstım baya detaylı arastırdılar cook şükür korktugum gıbı tehlıkelı bısey yokmus
kansızlık b12 eksıklıgı ve vıtamınsızlıgım cookmus.ondan vucudum morarmıs doktor sonucu söyledıkten sonra
ıtıraf ettım 1.5 aydır sıkı dıyet yaptım 10kılo verdım dedım otetıklemıstır cook vıtamınsız kansız kalmısın dedı doktorda
okadar hızlı kılo verme yavas yavas vermek daha saglıklı hemde vucuduna zarar vermemıs olursun dedı
ılaçlar kılo yapmaz ınsallah yapmaz dedı ama korkuyorumda
bıde takvıye olarak omega 3 aldım dırencımi gerı kazanıyım dıye bakalım hayırlısı ınsallah
spora agırlık verıp kılo vermeye devam etmeyı planlıyorum kılo vereyım dıye dogru duzgun meyve bıle yemıyodum
enaz 2lıtre falanda bıtkı cayı demekkı tum vıtamın ve kan depolarım bosalmıs
daha dıkkatlı olarak yola devam ınsallah

Gördüğün gibi tatlım kilo vereceğiz derken sağlığımızdan olmayalım aman dikkat et

off tatlım bu karatayı pek yapacagımı sanmıyorum ben. çünkü fındık ceviz yiyince daha çok yiyesim geliyo. öyle bi çay bardagıylşa felan duramıyorum ben ve bunları yedikçe tatlı isteğim uyanıyo. şimdi yine dayanamadım çikolata yedim offffffffff

Geçmiş olsun canim cok zordur bilirim
malesef canım yarın baya uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım gelecek. illa kaçamak olur. kendimi tutmaya çalışacam ama nasip diyelim :)
Nasip degil canim irade diyrlim benimde yarin sabah arkadaş kahvaltiya gelecek karatay yapcam oda yapcam mecbur
Iyi gezmeler canim bugun iyoyim midem eror verdi galiba aksam baska aciklamasi yok neymis bakim senin sucun
Valla canım ben hala tatli ve cikolatadan cok korkuyorum yaklasirsam yada baslarsam diye hic bulasmiyorumsen tecrubeli bir karatayci olarak onu yakmissindir umarim. Ayrica benim bu hafta kacamak luksum yok
Sagol canim
Kuruyemisler cig degilse duramazsin tatlim cog kuruyemis oyle cok yedirmiyor kendini cunku cignemeside zor . Ayrica yok oyle cikolata basladigin noktaya geri donduruyor seni yersin tmm karatay yapmiyacagim demisdin yersinde iki uc haftada bir yersin surekli aklinda olmamali once erteleme gercekten zayiflamak iste erteledigin icin hep kacamak hayaliyle yasiyorsun bugunden yarin kacamak yaparim kesin diyorsun kendin icin yaparsin iyiyide kotuyude en buyuk iyiligi yap kendine kararli ol kotulugu degil

Inanmıyorum ya çıldırmış olmalilar bi kerede bizim eski gruba birisi gelmişti ben kusarak yirmi kg verdim gruba girersem olurmu diye disleri dokuluyo vs vs ne kadar sagliksiz olay basit ustunu az altini cok calistir az ye hareketi cok yap yani insanlar mutsuzsa boyle kotu yonteer buluyorlar bence

Geçmiş olsun canim cok zordur bilirim
Nasip degil canim irade diyrlim benimde yarin sabah arkadaş kahvaltiya gelecek karatay yapcam oda yapcam mecbur
Iyi gezmeler canim bugun iyoyim midem eror verdi galiba aksam baska aciklamasi yok neymis bakim senin sucun
Valla canım ben hala tatli ve cikolatadan cok korkuyorum yaklasirsam yada baslarsam diye hic bulasmiyorumsen tecrubeli bir karatayci olarak onu yakmissindir umarim. Ayrica benim bu hafta kacamak luksum yok
Sagol canim
Kuruyemisler cig degilse duramazsin tatlim cog kuruyemis oyle cok yedirmiyor kendini cunku cignemeside zor . Ayrica yok oyle cikolata basladigin noktaya geri donduruyor seni yersin tmm karatay yapmiyacagim demisdin yersinde iki uc haftada bir yersin surekli aklinda olmamali once erteleme gercekten zayiflamak iste erteledigin icin hep kacamak hayaliyle yasiyorsun bugunden yarin kacamak yaparim kesin diyorsun kendin icin yaparsin iyiyide kotuyude en buyuk iyiligi yap kendine kararli ol kotulugu degil

Inanmıyorum ya çıldırmış olmalilar bi kerede bizim eski gruba birisi gelmişti ben kusarak yirmi kg verdim gruba girersem olurmu diye disleri dokuluyo vs vs ne kadar sagliksiz olay basit ustunu az altini cok calistir az ye hareketi cok yap yani insanlar mutsuzsa boyle kotu yonteer buluyorlar bence

Blucum yazdiklarini simdi okudum karatayi yeni yeni ogrwniyom yava yavs oturack meyveye dikkat ederim artk aksam yemk yok sagol cnm

Kizlar ya hafta sonu evde olmak cisssss lar acisindn ne kotu bisey.ne kadar tok olsam da aklimhep dolaba gitti .uzak durdum tabi tek ciss im kuru hurma oldu.onu da yememem gerektgini yeni ogrndm

Bugnku menm ac krnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu yarim brdk ilik su
Kahvlti sekersz cy.yarim cy brd dan az fazla kuruyms
1 domates ve 1 ymrtli maydanozlu omlet
10 orgnk yesil zeytin kibrt kutusi kadsr peynr

OGLe 3 parmk pilic kofte kucuk kucuk 1.5 ymk ks makrna

İkindi az sekrli turk kahvesi 1 cy brd tarcnli sut. Yaninda 1 kuru hurma
Aksam 4 ymk ks bulgr pilavi .bol salata 1 kase yogrt.4 ymk ks kurufasulye

2.5 lt su 45 dk spor

cnm cok gecmıs olsun gecmıse b bakamadım dogrudurust.aynen oyle tatlım saglıklı vermemız gerekıyor.bende hep dıyetlerımde kansız kalmışım dengem bozulmuş ama suan herseyden azda olsa verdıgı ıcın doktor bı sıkıntım yok cok sukur

DÜNKİ MENÜM
SABAH
5 ZEYTIN
PEYNIR SALATALIK DOMATES
2 DILIM EKMEK

ARA
FORMA BISKUVİ 5 ADET BU EN INCELERDEN

ÖĞLE
2 PARCA GÖGUS IZGARA
2 DILIM EKMEEK
1 FINCAN ZENCEFİLLİ LİMONLU CAY
(SEKERPARE VARDI TABAGIMDA YEMEDIM )

ARA
2 HURMA
2 TAM CEVİZ
1 KUTU SÜT

AKSAM
1 PORSIYON MEZGİT TAVA
BOL YESIL SALATA
2 DILIM EKMEK

ARA
yarIM KÜÇÜK AYVA
1 KÜÇÜK PORTAKAL
1 KASE YOGURTLA KARISTIRDIM

2 LT SU
ZENCEFIL LIMON CAY
NORMAL SIYAH CAY

YARIN AKŞAM DİYETISYEN RANDEVUM VAR VE HALA ADET OLAMADIM LEKE LEKE GELIYO BAKALIM NASIL CIKICAM TARTIDA

nescafe kaçamak sayılır mı? bak bunu bilmiyorum banuya sormak lazım şekersiz ve kremasız olursa acaba olabiliyormu..

canım öğlenki makarna da ne :) ve ikindide ara öğün yemişsin..alışana kadar öğün saatlerini de yaz canım, kahvaltı ile öğle arasında en az 4-5 saat olsun. eğer daha erken acıkıyorsan kahvaltın eksik kalmış demektir..

kızlar selamlar

cuma akşam yediğim eti dışardan burdan güvenilri bir yerden yemiştim. dün sabah mide bulantısıyla uyandım ve kötü bi şekilde istifra ettim, hala sindirememişim.. dün bütün gün mide krampları bulantı halsizlikle geçti..çok çok az yiyebildim..bugün de öyleyim, sabah sadece 1 bardak süt ve 1 muz yiyebildim..şimdi çok şükür daha iyiyim.. işe gelebildim enazından.. et deyince bile tüylerim diken diken oluyor, bir daha da dışardan hiçbişey yemicem ne biçim ülke ya(bu güya güvenilir türk lokantası..

Gunaydin kizlar dun oglanin sinavi vardi aksamda misafir geldi giremedim bugunde ankarada hava okadar guzelki parka goturem cocuklari

Canim cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…