• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben de bugünkü menümü yazayım
Kahvaltı: yumurtasız klasik karatay kahvaltısı ( közlenmiş biber ve 4 kuru kayısı ile)

Akşam: 1 avuç kuş başı et + salata

Akşam yemeği biraz geç oldu yemekten önce 1 çatal ucuyla tahin helvası tattım :( ama sadece tattım gerçekten.. Komşum kreş yollamıştı aZcık da onun tadına baktım of ya evde çok zor kızlar valla helal olsun evde nefsini tutabilenlere..
Akşam 3 saat alışveriş yaptım hiç durmadan yürüdüm canım çıktı çok yorgunum şuanda

Tamam canim soz seni bu hafta kocum seciyim mi o zaman :9:

Evet evet vercem :16:

Ne demek canim paylastim hepimize gecmis olsun ve tum kg veren arkadaslar :46:

Gamze buda :22: bizim hakkimiz

Sabit kalanlar hadi :4:

Suan en yuksek bizim hayirlisi bakalim

aferim sana cici kızz:29:

Kzlar gazete okuyodum mutluluk icin oneriler diye.ispanak gibi koyu yesil yaprakli sebzeler oneriliyo

evet tatlım özellikle kışın marul yerine ıspanak öneriliyor

Valla 5 takimin lahana diyeti dehset seyler ortaya cikarmis malesef bu hafta birinci onlardan ikinci onlardan uvuncu onlardan çıkacak . Ve birincide onlar olacak ne diyelim basarilari daim olur inşallah lahana ters trpmez sonrasinda

lahana evet çok güzel kilo verdiriyor akat ömür boyu lahana yiyemeyeceğimize göre :13:
maşallah inş kalıcı olur ne diyim

Kizlar bu hafta sole bi yol izlicem gun icinde surekli ne yediysem aninda sizinle paylasicam aksam da zaten toplu paylasirim. Amacim anindA hata yAparsam diger gune degil diger ogune telafi yapmak.nasil fikir
süper fikir bitanem sağlıklı yaşama hoşgeldinn:13:

Bu arada mesaj sayim 100+

Ahsencim basladin mi karataya

Bak benim sabah menum

1 lop yumurta
1 muz
1cb cig ceviz
1 avuc ici peynir
Salatalik ve bol roka
1 fibcan sutlu kahve

Pat diye patliycaktim :9: :9:
tatlım lop yumurtadan faydalanabilmek için mutlaka yağ tüketmen lazım ister yumurtana tereyağı sür ister bol yağlı zeytin ye yada roka ve salatalığıan z yağı dök fakat mutlaka yağ tüketmelisin:56:

karataycılar gelinn erik hem muz hem yumurta yemiş:9::9::9:

geldim geldim ama doğru yapmış:29:

Iyide varki yumurta bir muz bir iki yumurta aleji yapiyor yerine muz ye dedi banucum :26:

evet tatlım bluecum çok güzel açıklamış ben tekrar yazmıyim:16:

Kahvlti raporum
Sekersz cay yarim cy brd kadr kuru yemis.

1 yumurtali bol maydanozlu omlet
10 organik yesilzeytn. Hic tuzu yoktu.
1 domates. Kibrit kutusundan kucuk peynir dilimi yedim

süper canımm:46: istersen başlangıçta gğn kurusu ekle bikaç tane tatlı krizi yaşamazsın bu sayede
ve gün boyu limonlu su içmeyi unutma

Sagol cnm cok sevinirim yardimci olursanz

seve seve ne demek:16:
Ogle raporum
1 tabk yagsiz eksili ispanak ve domatesle salata cig ispanak yalnz.
1 kase yogurt

:20::20: bu olmadı işte salatalar yağsız olmayacak aksine eskiden 1 ölçü koyuyorsan 5 ölçüye kadar koymalısın

Az once bi arkdas revani yapmis getirmis 1 dilim de bana ikram etti normlde tatliyi gormemek icin ortami terk edetdim arkadasa durumumu anlattim anlayisla karsiladi yemedim ortamdan da kacmadim

:46::46:
Bi gun isyerinde altima kacircam :9:

buna çok güldümmm:1::1:
Canım karatayın en güzel yönü bu, dışarda daha rahat yemek bulabiliyorsun, lahmacuna izin var süper bence :)

lahmacun 1 taneymiş tatlım bu arada:56:

selamlar kizlar..simdi geldik..yemek hazirlicam daha..aksamda k.v deye gidcez..gecte olsa gelip gecmise bakmaya calisacagim..öpüxorum:54:

slm tatlım yeni ciciler aldnmı:21::21: iyi gezmeler gece grşrz

Canim bende lahanacilardanin kesinliklw mucize ben kur yapmiyorum ama lahanayi cok severim bir duduklu bulgurlu zeytinyagli bol acili yaptim harika oldu bana gore yemek yapamadimmi evde onu istip yedim bu hafta bir koca tabak hem muthis tok tutuyor sanki bagirsaklarida calistiriyor benim iki gun asiri kacamaklarima ragmen 900 gr vermemin en buyuk etkisi aci,lahana,spor canim buzlugu lahanayla doldurabilirim yaz icin. tavsiye ederim deniyin bence

canım ömür boyu lahana yiyemeyizki :23::23:

Bugunku menum ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks cork otu
Kahvlti sekrsz cy.yarim cy brd dn accik fazla kuruyemis. 1 domates.kibrt kutusndn az peynir.
10 tuzsuz orgnk yesl zytn.maydanozlu 1 ymrtli omlet

Ara cok az skrli turk kahvsi.1 kupa kirz spli form cy
OGle cig ispankli domatesli salata 1 tabk
1 kase yogrt
ARA 2 form cy.1 tarcnli ysil cy.1 kuru hurma 2 gunkurusu

Aksm 1 tabk haslanmis sarimdkli yagsiz brokoli+ karnibahr
1 kase yogrt

1 yas hurma
3 lt su

akşamları meyve yok bitanemm

Lahanayı nasıl yapıyorsun canım tam tarif verir misin ben de sarmasını severim ama bulgur varsa sarmasına yakın tatta olur sanırım

sannırım lahana dolmasının yemek hali bulgurlu ve bol acılı bluecum

Tebrikler canım çok güzel olmuş tam karatay maşallah :) ama hurma zayıflama aşamasında yokmuş canım malesef.. Buralarda hurmaya hasretle bakıyorum henüz:) Bir de kahvaltı dışında meyve yemiyoruz kuru da olsa..

sevilayın bahsettiği cennet elması bluecumm meyve olan hurma ki malesef yasak

Kahvaltı: yumurtasız klasik karatay kahvaltısı ( közlenmiş biber ve 4 kuru kayısı ile)

Akşam yemeği biraz geç oldu yemekten önce 1 çatal ucuyla tahin helvası tattım :( ama sadece tattım gerçekten.. Komşum kreş yollamıştı aZcık da onun tadına baktım of ya evde çok zor kızlar valla helal olsun evde nefsini tutabilenlere..
Akşam 3 saat alışveriş yaptım hiç durmadan yürüdüm canım çıktı çok yorgunum şuanda

közlenmiş biberrr :56:

tahini sadece tatmışsın ve 3 saat içinde yakmışsındır kesin ama kreş dediğin nedir tatlım bilemedim :44: alışınca inan bana evdede kolay aman leptinim bozulmasın diye oruçlu gibi oluyor insan:21::21:

sevgili rakibem mesajına baktımm cumartesi ve pazar günkü akşam mönülerin hariç diğer akşam mönülerin olmamış tatlım

mutlaka sebze salata yoğurt veya protein olmalı akşam öğünlerinde zaten çalışıyorsun sabah muhtemelen erken kahvaltı yapacaksın
akşamki ketentohumlu yoğurtları ara olarak yaparsın cnm limonlu su içmeyi unutma sabah kahvaltılarını çok çok güçlü yapki 5 km koşmuşsun gibi kalori yakabilsein ayrıca ne kadar uzun süre acıkmazsan o kadar çok leptin yağlarından yakacak unutma öğle ara yapmana bile gerek kalmaz bence tatlım karatayın mantığı doyana kadar yemek asla beyne açlık sinyali gitmeyecek ve gördüğüm kadarıyla beyninden diyet mantığını silememişsinn sabahları karatay gerisi diyet olmuş sabahları yumurta ile birlikte yağ tüketmelisin yada yağda yumurta yemelisin yalnız dikkat et fazla yumurta bende alerji yaptı salatalarda yağını bol bol koy

offff napcam ki ya. o zaman bu menüye salata eklemek gerek. yag olarak kuruyemişlerden aldıklaeım yeterli olmaz mı ki. :44:

offff napcam ki ya. o zaman bu menüye salata eklemek gerek. yag olarak kuruyemişlerden aldıklaeım yeterli olmaz mı ki. :44:

malesef tatlımm :50:

“Yağ yemezseniz, yağlarınızı yakamazsınız!” Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay
Soğuk sıkım zeytinyağı ve doğal tereyağı yemekten korkmayın. Çakma diyetlerde sizlere öğretilen ölçülere lütfen beyninizde “reset” atın. Eskiden salatanıza bir ölçü zeytinyağı koyuyorsanız şimdi 5 ölçü hatta 10 ölçü koyun. Salatanıza, yemeklere zeytinyağı koyarken korkak ve ürkek davranmayın.
A, D, E, K vitaminleri yağda çözülüyor. Bu vitaminleri vücudunuzun emebilmesi için yağa ihtiyacı olduğunu hiç unutmayın.
Ayıca kabızlık sıkıntısı yaşıyorsanız bilin ki yeterince yağ yemediniz demektir. Bizi yağdan birileri (siz kimler olduğunu çok iyi biliyorsunuz) öylesine uzaklaştırmışlar ki yemeklerimize yağ koymaya korkar hale gelmişiz.
Biz ne zaman kabızlık yaşıyor olsak ertesi günü zeytinyağını daha da arttırıyoruz. Bir de günkurusu kayısı yiyip üzerine su içiyor biraz da fazla yürüdüğümüz zaman bu sorun kendiliğinden ortadan kaldırmış oluyoruz.

Sağlıklı yaşıyoruzdan alıntıdır

malesef tatlımm :50:

“Yağ yemezseniz, yağlarınızı yakamazsınız!” Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay
Soğuk sıkım zeytinyağı ve doğal tereyağı yemekten korkmayın. Çakma diyetlerde sizlere öğretilen ölçülere lütfen beyninizde “reset” atın. Eskiden salatanıza bir ölçü zeytinyağı koyuyorsanız şimdi 5 ölçü hatta 10 ölçü koyun. Salatanıza, yemeklere zeytinyağı koyarken korkak ve ürkek davranmayın.
A, D, E, K vitaminleri yağda çözülüyor. Bu vitaminleri vücudunuzun emebilmesi için yağa ihtiyacı olduğunu hiç unutmayın.
Ayıca kabızlık sıkıntısı yaşıyorsanız bilin ki yeterince yağ yemediniz demektir. Bizi yağdan birileri (siz kimler olduğunu çok iyi biliyorsunuz) öylesine uzaklaştırmışlar ki yemeklerimize yağ koymaya korkar hale gelmişiz.
Biz ne zaman kabızlık yaşıyor olsak ertesi günü zeytinyağını daha da arttırıyoruz. Bir de günkurusu kayısı yiyip üzerine su içiyor biraz da fazla yürüdüğümüz zaman bu sorun kendiliğinden ortadan kaldırmış oluyoruz.

Sağlıklı yaşıyoruzdan alıntıdır

Anladım canım. ama aklımı karıştıran şu canan ablacık 2 öğün yemek yiyin diyo şimdi ben öglen de yersem 3 olacak :S sence nasıl yapmalıyım

Anladım canım. ama aklımı karıştıran şu canan ablacık 2 öğün yemek yiyin diyo şimdi ben öglen de yersem 3 olacak :S sence nasıl yapmalıyım

tatlım kahvaltı saatine bağlı öçalıştığın için erken yapacaksın diye düşündüm öğleden sonra mutlaka acıkırsın açlık sinyali hissetmemn lazım 2,5 öğün yaparsın sen öğün sattlerinle birlikte yazarsan daha çok yardımcı olabilirim sanırım ben mesela 10 da kahvaltımı yapıyorum normalde akşamda 7 de yemeğim bitmiş oluyor erken kahvaltı yapmışsam 5 saat sonra acıkıyorum ve ketentohumlu yoğurt veya meyveli tarçınlı yoğurt tüketiyrum 1 kase ve akşama kadar acıkmıyorum

tatlım kahvaltı saatine bağlı öçalıştığın için erken yapacaksın diye düşündüm öğleden sonra mutlaka acıkırsın açlık sinyali hissetmemn lazım 2,5 öğün yaparsın sen öğün sattlerinle birlikte yazarsan daha çok yardımcı olabilirim sanırım ben mesela 10 da kahvaltımı yapıyorum normalde akşamda 7 de yemeğim bitmiş oluyor erken kahvaltı yapmışsam 5 saat sonra acıkıyorum ve ketentohumlu yoğurt veya meyveli tarçınlı yoğurt tüketiyrum 1 kase ve akşama kadar acıkmıyorum

anladım tatlım o zaman şöyle söyleyeyim kahvaltı 7.30 - 8 . 00 arası olacak akşam yemegimde 17.00-17.30 arası o zaman öğle 12,30- 13:00 arasına yogurt veya salata koyayım ben

anladım tatlım o zaman şöyle söyleyeyim kahvaltı 7.30 - 8 . 00 arası olacak akşam yemegimde 17.00-17.30 arası o zaman öğle 12,30- 13:00 arasına yogurt veya salata koyayım ben

evet tatlım zaten yemek yedikten 4 sonra leptin yağlarını yakmaya başlayacak eğer 12,,30 da yersen 1 saat yağların yakılmış olacak akşam yemeğine göre ayarlarsın artık fakat öğün aralarında sıvılar hariç ağzına lokma almayacaksın şekersiz sakız bile leptini durduruyor dimedi dime sonra:51:

evet tatlım zaten yemek yedikten 4 sonra leptin yağlarını yakmaya başlayacak eğer 12,,30 da yersen 1 saat yağların yakılmış olacak akşam yemeğine göre ayarlarsın artık fakat öğün aralarında sıvılar hariç ağzına lokma almayacaksın şekersiz sakız bile leptini durduruyor dimedi dime sonra:51:

eneeeee ben sürekli sakız çiynerim amaaaa nolcak şimdi :43: peki içtiğim bitki çayları mesela kayısılı form çayı. limonlu yeşil çay felan bunlar da etki eder mi :S

Karatay uzmanı rakibem şimdi bak bakalım olmuş mu :D $007.jpg

eneeeee ben sürekli sakız çiynerim amaaaa nolcak şimdi :43: peki içtiğim bitki çayları mesela kayısılı form çayı. limonlu yeşil çay felan bunlar da etki eder mi :S

sakızı unutacaksın tatlım şekersiz olduğu sürece sıvılar serbest ttalımm ve nescafe hariçç:16::16:

seni de ugraştırıyorum hakkını helal et. ben üzerinde daha çalışayım en iyisi :D

est bitanemmm ne uğraştırmasııı bahsettiğim akşam öğünlerin canımcım sebze yemeği salat veya yoğurt veya köfte et türü eklemen lazım canımcım protein veya sebze ondan bahsetmiştim

http://cloudpage.co/karatay-menusu

burdan faydalanabilirsin bitanem:56:

Bugunku menum ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks cork otu
Kahvlti sekrsz cy.yarim cy brd dn accik fazla kuruyemis. 1 domates.kibrt kutusndn az peynir.
10 tuzsuz orgnk yesl zytn.maydanozlu 1 ymrtli omlet

Ara cok az skrli turk kahvsi.1 kupa kirz spli form cy
OGle cig ispankli domatesli salata 1 tabk
1 kase yogrt
ARA 2 form cy.1 tarcnli ysil cy.1 kuru hurma 2 gunkurusu

Aksm 1 tabk haslanmis sarimdkli yagsiz brokoli+ karnibahr
1 kase yogrt

1 yas hurma
3 lt su

Canım blue ve banu soylemis zaten meyve cixx :20: valla salata ve brokoliye yag ve aci eklesen super oluyor tadi imm :56:

Canim bende lahanacilardanin kesinliklw mucize ben kur yapmiyorum ama lahanayi cok severim bir duduklu bulgurlu zeytinyagli bol acili yaptim harika oldu bana gore yemek yapamadimmi evde onu istip yedim bu hafta bir koca tabak hem muthis tok tutuyor sanki bagirsaklarida calistiriyor benim iki gun asiri kacamaklarima ragmen 900 gr vermemin en buyuk etkisi aci,lahana,spor canim buzlugu lahanayla doldurabilirim yaz icin. tavsiye ederim deniyin bence
Lahanayi cok tuketmek bagirsaklari zamanla tembellestiriyormus canim .kara Lahana sarmasi olsa bol eksili immm ama pirinc yasak :30:
selam güzel bayanlarrrrr. güzel saglıklı ve kaçamaksız haftasonu diliyorum size.valla ben bu hafta hastayım diye saat sınırı dinlemedn yedim de yedim. pazartesş yeni bir başlangıç yapacam bakalım nolcekk
Insallah canim yeni baslangictir ama pazartesiyi beklemesende gemen baslasan daha iyi degil mi :26:
aferim sana cici kızz:29:

evet tatlım özellikle kışın marul yerine ıspanak öneriliyor

lahana evet çok güzel kilo verdiriyor akat ömür boyu lahana yiyemeyeceğimize göre :13:
maşallah inş kalıcı olur ne diyim

süper fikir bitanem sağlıklı yaşama hoşgeldinn:13:

tatlım lop yumurtadan faydalanabilmek için mutlaka yağ tüketmen lazım ister yumurtana tereyağı sür ister bol yağlı zeytin ye yada roka ve salatalığıan z yağı dök fakat mutlaka yağ tüketmelisin:56:

geldim geldim ama doğru yapmış:29:

evet tatlım bluecum çok güzel açıklamış ben tekrar yazmıyim:16:

süper canımm:46: istersen başlangıçta gğn kurusu ekle bikaç tane tatlı krizi yaşamazsın bu sayede
ve gün boyu limonlu su içmeyi unutma

seve seve ne demek:16:

:20::20: bu olmadı işte salatalar yağsız olmayacak aksine eskiden 1 ölçü koyuyorsan 5 ölçüye kadar koymalısın

:46::46:

buna çok güldümmm:1::1:

lahmacun 1 taneymiş tatlım bu arada:56:

slm tatlım yeni ciciler aldnmı:21::21: iyi gezmeler gece grşrz

canım ömür boyu lahana yiyemeyizki :23::23:

akşamları meyve yok bitanemm

sannırım lahana dolmasının yemek hali bulgurlu ve bol acılı bluecum
Banucum onu yazmiyorum ama lop yumurtayi dilinleyip zrytinyagi ve pul biber ekliyorum birazda kekik :56:

Kreş ne canim :26:
günaydın hatunlar nasılsınız?
Günaydın canim sen nasilsin ben cok uykulu icime uykucu sirin kacmis gibiyim :9:

Buda benim menum ;

Sabah(06:30)
1 yumurtali bir muzlu karatay kahvaltisi gecmiste yazmistim

Ogle(12:00)
1 porsiyon etli kurufasulye bol acili

Aksam (19:00)
1 kase yogurt
1/2 porsiyon et sote yagsiz etti tereyagiyla yaptim

Vee malesef ne dokundu bilmiyorum ama saat 20:30 gibi istifar ettim basim agriyordu sanirim o mideme vurdu

Bugunde dunden beri cok ugusugum inşallah hastalik gelmiyordur

Ee kizlar jala uyuyor musunuz kahve yapmistim oysaki :

:68: :68::68:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back