Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar,

Dün sabah ofisin işleri için dışarıdaydım öğlen geldim işleri toparladım yine çıktım ama bugün buralardayımm

Gunaydin canim kizlar yeni luksum kahvalti yaparken cay keyfi esliginde sizlerle sohbet etmek bu luksumden yillarca vazgecmek istemiyirum:)

evet cnm dıyetısyenın verdıgı listenın aynısı hıcbır kacamak yok

tatlım bdenkaratayla verdıgım 5 kıloyu gerı aldım bır anda dıkkat ettıgım halde ıs sende bıtıyo bence

tatlım bdenkaratayla verdıgım 5 kıloyu gerı aldım bır anda dıkkat ettıgım halde ıs sende bıtıyo bence

Bencede kilo almamizin tek sebebi birturlu saglikli beslwnmeyi hayatimiza sokamamak karatayda boyle diyetisyenlerin verdigi diyetlerde bende 80 den 68 dustum almam cok kolay oldu cunku eski yeme duzenimr dondum cunku sikiliyorsun bi rehavet cokuyor bence konturolu elDen birakmamak verdigini aldirmaz nasil simdi kacamak yapinca ertesi gun daha siki sariliuoruz kilo korumadada aynisi yapmaliyiz kendi adima ben istahliyim hic bir zaman tamimyla hayatimdan ekmegi tatliyi cikaramam ama ne olacak artik miktarlari azalicak ve burda birbirimizi simsiki sarilacaz koruma donemindede torunlarimizi beraber buyutecez:)

Hanimlar ben kacar camlari silip perdeleri yikamayi dusuyorum bugun bol hareketli az kalorili bir gun olsun

O kadar uzun sürecek demek

önce cocugu tutturup dogurayım buyuteyım sonra torun sahıbı olayaım:)) ozamana kadar destekcı olalaım nederseın.bu arada ben hamılede kalsam dıyetısyene devam etmeyı dusunuyorum nasıpse .cunku ac kalarak gercekten zayıflanmıyor bana yemek yemesını ogrettı resmen saglıklı seyler yedırmeye calışıyor .mesela pılav makarna agzıma surmeyeli 3 hafta oldu nerdeyse sımdı aramıyorum bıle .eskıden ıs yerınd ecıkıyor dıye mecbur yıyordum ama sımdı ogle degıl neyse baklaım boyle boyle gıdıcek yagcıklar

Ayferimlesekerkiz67;33545407]önce cocugu tutturup dogurayım buyuteyım sonra torun sahıbı olayaım:)) ozamana kadar destekcı olalaım nederseın.bu arada ben hamılede kalsam dıyetısyene devam etmeyı dusunuyorum nasıpse .cunku ac kalarak gercekten zayıflanmıyor bana yemek yemesını ogrettı resmen saglıklı seyler yedırmeye calışıyor .mesela pılav makarna agzıma surmeyeli 3 hafta oldu nerdeyse sımdı aramıyorum bıle .eskıden ıs yerınd ecıkıyor dıye mecbur yıyordum ama sımdı ogle degıl neyse baklaım boyle boyle gıdıcek yagcıklar[/QUOTE]

Ayferimle seni helede hic birakmayiz neme lazim simdi siz hamileligin arkasina siginir 20 kilo alirsiniz hamileykende burdasiniz canim.evet ya pilava makarna alisiliyorda ah su tatlilar helede cikolata canim o benim:)

Ayferimle seni helede hic birakmayiz neme lazim simdi siz hamileligin arkasina siginir 20 kilo alirsiniz hamileykende burdasiniz canim.evet ya pilava makarna alisiliyorda ah su tatlilar helede cikolata canim o benim:)[/QUOTE]

DÜN O SICACIK BAKLAVAYA HAYIR DEDIM YA RESMEN AMA ARA OGUNLERIMDE KURU V-MEYVELER BILE COK TATLI GELIYO SUAN BANA .AMA CIKOLATAAAAAA 14 SUBATTA BIR TANE YIYECEGIM DIYETISYENIMEDE SOYLEYIP NASIPSE:)

İnşallah canim . Benim tarti bugun bana kiskooo siskooo diye bagirdi

ya gecmis olsun ama yap kahvaltini su takimdaki olumsuzlugu bi atalim kizlar noldu gecen haftaki motiveye mutluluga nazar ni ettik
siz bana bakmayın kızlar ben ikizler burcuyum bir anda neşem yerine gelir.

ayfercim bir yöntem secerken o yönteme cok hazırlıklı olmak lazım.ya ne hikmetse kullandıgımız yöntemlere ters bişey yapınca şişiveriyoruz.sen moralini bozma o ödemdir.hemen yağ alamassın bi sand.den okadar.diyetisyenin en güzel tarafıda yağ su vs analizi.sen karatay yapacaksan dediğim gibi kiler kur kendineben bi ara yaptım ya kuruyemişcim alışmıştı bana yolumu gözlüyordur.

Rahatsizmisin canim:26:
bencede artik toparlan tatlim..at bütün olumsuzluklari,evrene olumlu mesajlar verelimki olumlu olarak dönsün

:
benim midem cok hassas en ufak streste başlar.rahatladım şimdi.kahvaltımı yaptım.

ayfercim yürüyüş yap tatlım.bence sen yinede dans felan düşünme.sana katılıyorum etraftakiler bilmeyince daha güzel oluyor.bende aynı durumdayım sanki 10 kilo aldım halbuki eteğim belimden aşağı kaydı sabah.üstelik regl şişliğim var.

Günaydın kızlar,

Dün sabah ofisin işleri için dışarıdaydım öğlen geldim işleri toparladım yine çıktım ama bugün buralardayımm
hoşgeldin bize enerji yayma görevi senin gamze.

saolasun dilekcim.aynen ondan.ben her tartısmamızda hem ona kıyamadıgımdan hemde morali düzelsin de cocuklarıma yansımasın diye hemen ona sarılırdım.senden sana sıgınıyorum die takılırdım.ama bu sefer cok kırıldım elimden gelmiyor.geleni yapıyorum inanın.onada tuhaf geliyor sanırım ben ve sessizlik.avatarım varya onu facede ekledim cokk eskiden bir arkadasım tam sen demiş enerjik renkli..o eskidendi yazacaktım amannn dedim.ben hala aynı benim.

Bende seninle aynı fikirdeyim.
Hamilelikte diyetisyene gideceğim. Kilo almadan yada sağlıklı normal sınırlar içerisinde kilo alırım diye düşünüyorum.
diyetisyen nasıl beslenmek gerekir nasıl dengelenir nasıl açlık tatlı krizlerine karşı koyulur gayet güzel öğretti.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayferimle seni helede hic birakmayiz neme lazim simdi siz hamileligin arkasina siginir 20 kilo alirsiniz hamileykende burdasiniz canim.evet ya pilava makarna alisiliyorda ah su tatlilar helede cikolata canim o benim:)[/QUOTE]

Benimde tek sorunum tatlı, abur cubur hiç yemek yemeyeyim 3-öğün abur cbur yiyeyim

tebrikler canım.ben her perşembe akşam brokoli yiyorum haşlanmıs bol acılı,yogurtlu.hem wcye cıkartıyor hemde tok tutuyor baskülede yansıyor.yarın diyetisyenden kaçacam bir seferlik ama burdan kacamayacagım.baskule cıkmadım sayılır.reglde var moral bozmayım dedim.

Gunaydin canim kizlar yeni luksum kahvalti yaparken cay keyfi esliginde sizlerle sohbet etmek bu luksumden yillarca vazgecmek istemiyirum:)
koruma programımız olacak daha.

Hanimlar ben kacar camlari silip perdeleri yikamayi dusuyorum bugun bol hareketli az kalorili bir gun olsun
kolay gelsin dilekcim..
yemesekte oluyor değil mi benim canım istemiyor.bizimkisi bagımlılıktı zaten kurtulmak için zamana ihtiyacımız vardı.

Iste piskoloji cok onemli bide artik zirt pirt tartilmayacagim haftada bir banads süpriz olsun :)
Ayferimle seni helede hic birakmayiz neme lazim simdi siz hamileligin arkasina siginir 20 kilo alirsiniz hamileykende burdasiniz canim.evet ya pilava makarna alisiliyorda ah su tatlilar helede cikolata canim o benim:)

DÜN O SICACIK BAKLAVAYA HAYIR DEDIM YA RESMEN AMA ARA OGUNLERIMDE KURU V-MEYVELER BILE COK TATLI GELIYO SUAN BANA .AMA CIKOLATAAAAAA 14 SUBATTA BIR TANE YIYECEGIM DIYETISYENIMEDE SOYLEYIP NASIPSE:)[/QUOTE]
Amin canim insallah cikolata ozni haa sut izni gobi oldu kiz bu
Kolay gelsin canim
Ahaa fircayi yedik canim bi ileri bi geri gideceksem sorun cunku ben zaten ekmegi az pilav ve makarnayi bir yil once birakmis biriyim bublar asla zorlamadi beni ama iste cocuk beklentisi olunca insan hizla vermek istiyor ve hamileliktede karataya devam edebilirmiyim bunu dusunuyorum aslinda guzel bir beslenme tarzi cocuga lazim olan hersey burda var bakalim bu hafta hic kacamaksiz ve sporla deneyecegim sonuc ne olacak

Cokk superr tespittt

Evvet benimde bağımlılıktı. Ben çikolata bağımlısıydım ve çok deli yemek seçerim sadece sevdiğim yemeği yerdim.
Pirinç pilavı benim için ekmek gibiydi.
Evde piştiğinde yemiyorum bile. Bağımlılıklarımdan kurtuldum. Canımda çekmiyor artık.

hoşgeldin eda.ben bugün sakinim ay ne güzel.gideyim türk kahvesi alayım muhabbet edelim.

Hoşbulduk.Git al gel bende suyuu içeyim. 1,5 litreyi öğlene kadar bitirmeliyim az kaldı.

bu kahve keyfi varya anlatılmaz yaşanır...:126:

Dünkü menüm;

1,5 dlm peynir
1,5 dilim kepek ekmek
1 haş. yumurta
domates

ara: 2 mandalina

öğle
7 yk brokoli
1 çay brd. yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ara: 2 mandalina

ara: 1 bardak ayran
2 kepekli galete

akşam:
7 yk brokoli
1 kase salata
1 dilim ekmek

ara: 1 elma

su: 3,5 litre+ 1 sade soda
Çay: 2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…