Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın gecmıse bı dalıyım dedım cıkamadım valla:) masallah bıze
gizli takıpçılerımız catlasın bu haftada bomba gıbı gelıyoruz

menum
kepelı ekmek arası marul beyaz peynır zeytın
çay

öğlen
mercımek corba
patlıcan yemegı
yogurt
2 dılım ekmek
ara
2 hurma
6 tuzsuz badem
1 kutu sut

akşam
mercımek corba
tavuk
1 dılım ekmek
zencefıl lımon cayı
sıyah cay
2 lt su

ara
yogurt
1 elma

Son düzenleme:
Rica ederim kaptancim
Bi uykucuda burda ikimizde patladik dun neyse ki senin market inkanin varmis.canim aralar pek bi arka arkaya mi olmus bana mi oyle geldi
alayım ızın kızlar ya hatta mart basına kadar alayım cok yoruldugumu sıkıldıgımı hıssedıorumm
Sen bilirsin canim sana iyi gelecegine inaniyorsan al kaptan kabul etmis zaten
Himn oda guzelnis kuzene yedirdin ha evet canim insan birbirine kus kaldikca iletisimsizlik artiyor.

Gayet guzel canim

Gunaaaydiiin herkesin gonlundekinin gercege donecegi guzel bi gun olsun insallaah

Aynen canim ama kilo alip donersem takima almicak benii:))

günaydın kızlar.hiçç kahvaltı yapasım yok.sırtım omuzlarım hep tutulmus.midem deseniz gastrit şimdi geliyorum diyor.ayyy ben bu kadar olumsuzluga gelemem toparlanmam lazım.

Utansamda sikilsamda o menu yazılacak yokda sakladikca artar yazmamalarim

Sabah (09:00)
Malumunuz domatesli biberli sandvich:18:

Ogle (12:00)
5 yk pirasa

Aksam
Eşime manti yaptim bende kendime sebzeli omlet tek yumurtadan

Su:2 lt
Spor:40 dk yürüyüş
1 kahve
1 kupa karışık bitki cayi

Hayirli sabahlar kizlar sporum yaptim geldim verimli bir 5 gun gecirdim yarin insaallah tartiya yansir

tatlım yedıklerın cok az degılmı sen karatay yapıyordun degılmı bu arada

Askim porsiyonlarin nekadar

Hayirli sabahlar kizlar sporum yaptim geldim verimli bir 5 gun gecirdim yarin insaallah tartiya yansir
İnşallah canim . Benim tarti bugun bana kiskooo siskooo diye bagirdi
günaydın kızlar.hiçç kahvaltı yapasım yok.sırtım omuzlarım hep tutulmus.midem deseniz gastrit şimdi geliyorum diyor.ayyy ben bu kadar olumsuzluga gelemem toparlanmam lazım.

ya gecmis olsun ama yap kahvaltini su takimdaki olumsuzlugu bi atalim kizlar noldu gecen haftaki motiveye mutluluga nazar ni ettik

ya gecmis olsun ama yap kahvaltini su takimdaki olumsuzlugu bi atalim kizlar noldu gecen haftaki motiveye mutluluga nazar ni ettik

Niye ayferim ya karatay yaramadimi acaba,Allahin izniyle toparlanicak arkaslar uzun bi yol inisli cikisli olacak tabi

tatlım yedıklerın cok az degılmı sen karatay yapıyordun degılmı bu arada

Canim karatay yapiyordumda malesef dun gec kaldim disardan geldi sandvich beyaz ekmekten karatayda zaten ekmek yok bide beyaz diger ogunlerdede yiyemedim sabah cok sisirdi.
Karataya adapte olmaya calisiyor vucut hala eski aliskanliklar beynimi tetikliyor karatayda doyana kadar ye diyor ama eski diyet aliskanliklarim hala porsiyon hesabi yaptiriyor iki arada kaldim asiri bi menum olmadi hic ama kilo almis gorunuyorum bu sabah yatakta dusundum karatayi birakiyim diye ama kizlarin daha sonra gidecek demesi geldi aklima bu haftada karayay yapacagim bakalim kim kimi yenecek :26: yasemin e diyorumda bende pek morelli sayilmam 64, 7 gördüm tartida nasil olur anlamiyorum

Nerde yanlış yapiyorum kızlar yardimmmm edinnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Afiyet olsun canim..öglen az olmus sanki sana göre..spor nerde spor
çorbalar 1 tatlı kaşığı koyuyorum cnm ben un yerine yada bazen ince bulgur ekliyorum terbiye yaparken
tamam canimsin,bende öyle yaparim artik
alayım ızın kızlar ya hatta mart basına kadar alayım cok yoruldugumu sıkıldıgımı hıssedıorumm
canim benim fikrimi sorarsan bende biraz dinlenmenden yanayim acikcasi..bazen sikiliyor insan rutinden..kendini dinle,degisik biseyler yap ve bomba gibi dön tekrar
Afiyet olsun canim..süpersin
Afiyet olsun canim..aralar cok göze batiyor sanki
insallah gitmistir canimsin
catlasinlar tabi canim
bence güzel ama spor yokmu spor artik..diyetisyen izin vermiyormu daha
Gunaaaydiiin herkesin gonlundekinin gercege donecegi guzel bi gun olsun insallaah
günaydin canim seninde
Aynen canim ama kilo alip donersem takima almicak benii:))

Rahatsizmisin canim:26:
bencede artik toparlan tatlim..at bütün olumsuzluklari,evrene olumlu mesajlar verelimki olumlu olarak dönsün
Afiyet olsun canim..sabah karatayi katletmissin
Günaydin canim..süpersin
hadı hayırlısı yarın super olucak
insallah sekercigim

Sen cuma fazla cik,bütün takimlara ayfer sisko diye bagiririm bak

Günaydinnnnn

menümü yazayim..kahvaltiya kacicamda

sabah
2 yumurtali,tereyagli omlet
peynir
2 zeytin
1 cay bardagindan az findik

aksam
1 tabak kiymali,nohutlu kabak sulusu
firinda mantar
büssürü salata

spor
yok
su
3 lt
2 kupa beyaz,2 kupa yesil cay

Niye ayferim ya karatay yaramadimi acaba,Allahin izniyle toparlanicak arkaslar uzun bi yol inisli cikisli olacak tabi

hiccc bilmiyorum ama ben o kadar inip cikmak iste.iyorum hani olur uc hafta kg verirsinde dorduncu hafta odem olur yada sbt kalir daha oncede kilo verdim diyet yaptim hep azalirdi tartida nerde hatam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…