Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım bdenkaratayla verdıgım 5 kıloyu gerı aldım bır anda dıkkat ettıgım halde ıs sende bıtıyo bence

canım karatayı tam olarak uyguladın mı? bırakırsan tabiki geri alırsın normal değil mi?
diyet değil bu yaşam tarzı olacak..yıllarca devam edecek..
benim için karatayla kilo verenlerin 50 kilo vermelerinden ziyade, ne kadar sürede vermelerinden ziyade kolesterol ve tansiyon ilaçlarını bırakmaları daha önemli..
bu tercih meselesi... sende bitmesi için de değişiklikler yapmak gerek, ben neden önceki diyetimde hep canım çikolata çekti de şimdi çekmiyor? tabiki yediklerim sayesinde.. sadece bende bitmiyor dolayısıyla..

canım tabiki fırça değil, senden daha önce başladığım için sorularına cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum banu da bana yardımcı oldu çok, ama sanki dikkate alınmadığımı düşünmeye başladığım için öyle dedim.. sen nerde hata yapıyorum diye sordun ben de anlattım.. sana cevaplarımda hep söylediğim şeyleri tekrar derledim diyeyim..
o zaman diyetisyene gitmeni öneririm canım..
karatay hamileler için de uygun, karatay gruplarında bi çok hamile var bebekleri 1 ay önden giden ve 5-6ayda sadece 5 kilo alanlar var..

Canim benim yaaa bnde cok sewiorum walla
Ay zayiflamak nekadar guzel bisey yaa internetten tunik aldim standartmis beden yokmus bana oldu ya inanamiorum cikarmadim ustumden:)))

çok güzel bi his gerçekten..
benim de bacaklarda hiç selülit kalmadı:) giyemedğim bir kot pantolonum oluyor artık ve işte giydğim pantolonumun beli baya bollaştı..
böyle olunca insan daha da şevkleniyor:)

benim de bacaklarda hiç selülit kalmadı:) giyemedğim bir kot pantolonum oluyor artık ve işte giydğim pantolonumun beli baya bollaştı..

:)) dimii cok sukur yaa

Niye bukadar tepkili yazdın anlamış degılım CNm kım ne ısterse oyle uygulasın . Sana bu ıyı gelir baskasına normal dıyet şaşırdım açıkcası

Kesınlıkle kıyafetten anlaşılıyor CNm süper oluyor bollayınca

Niye bukadar tepkili yazdın anlamış degılım CNm kım ne ısterse oyle uygulasın . Sana bu ıyı gelir baskasına normal dıyet şaşırdım açıkcası

canım niye tepki olsun, yazı dilinde nasıl ifade edebilirim başka türlü bilemiyorum. elbette kim en isterse onu uygulasın.. uygun değilse diyetisyene git daha iyi olur dedim ne var bunda?

bundan sonra kimsenin lsitesine de diyetine de yorum yapmayağım, yanlış anlaşılacaksam hiç gerek yok..
zira birbirimize yapacağımız tavsiyelerin faydası da olmayacaksa buraya girmek ve yazmak zaman kaybı olur sadece..
Kaptan ben zaten türkiyeye gideceğim için oralarda hiç zaman bulamam gruba girmeye, bu hafta yarın kilo bildirimimi sana yollarım, sonrasında 15 şubata kadar yokum.. eğer o kadar uzun süre ayrı kalmama izin yoksa da gruptan ayrılmayı istiyorum.

canım niye tepki olsun, yazı dilinde nasıl ifade edebilirim başka türlü bilemiyorum. elbette kim en isterse onu uygulasın.. uygun değilse diyetisyene git daha iyi olur dedim ne var bunda?

Yanlış anladım sanırım CNm kusura bakma.

Olamaz bırakmak yok anca beraber kanca beraber

Olamaz bırakmak yok anca beraber kanca beraber

önümüzdeki hafta da (24 ocak) kilo bildirimi yapabilirim ama sonrasında 26sında türkiyeye gidiyorum kısmetse, orada internet bulmam bile zor olabilir
kaptancım 15 gün izin hakkım varsa en azından onu kullanayım, 24 ocakta bildirim yapayım sonrasında gideyim, 31 ocak ve 7 şubatta bildirim yapmama iznim olur, 15inde bildiririm inşallah..

Merhaba canlarim ben geldim ve bende sizi cok seviyorum,doktorcugumunda dedgi gibi kapatalim kapilarimiz,perdelerimiz cekelim..nazar degmesin

Arkadaslar lütfen bir yaziyi okurken hemen fevri davranmayalim..ben burda birine bu veya bu isareti yaptigimda gülüyor olablirim..birine tepkimi veya bana göre yanlisini yazdigimda o kisiyle olan samimiyetime inandigimdan yazarim ve böylede olmasi gerekir..burdaki amacimiz yanlislarimizin bize söylenmesidir,uayrilmamizdir,tek basimiza yapamamamizdir...lütfen elestirilere acik olalim ve bu elestirileri okurkende kirilacagimiza,"arkadasim beni düsünüyormus ki ciddiye alip cevap verme geregi duymus" diye düsünelim..

Canimsin izin süresi 2 haftadan kisa olamaz..15 günde 2 haftayi gectigi icin elbetteki hakkin var...ve 6 ay icerisinde izinden dönmezsen diskalifiye ediliyorsun ve bir daha yarismaci olamiyorsun...

24 ocakta seni izinli yazariz canim,2 hafta sonrada geri dönersin..sorun yok yani

Ayfercigim yarin liste sirasi senin canim..gecen haftadan t5ecrübelisin zaten,anlatma geregi duymuyorum...

eger yapamacak olursan aksama kadar haber ver canim..kolay gelsin simdiden

Canim benim yaaa bnde cok sewiorum walla
Ay zayiflamak nekadar guzel bisey yaa internetten tunik aldim standartmis beden yokmus bana oldu ya inanamiorum cikarmadim ustumden:)))
Senin adına çok sevindim. Standart bedenler geliyorsa daha ne olsun. Demekki sen psikolojik olarak kendini fazla hissediyorsun. Bununda sonu gelecek. Rakamlarda görünce o da geçecek.

Ay ne güzel bu aralar hepimiz kıyafet bollaşmasıyla boğuşuyoruz. Tek derdimiz bu olsun

Edaaaaaaaa işyerinde durumlar nasıl?

Canım mali işler koordinatörünün boş ve neşeli bir anını yakalamaya çalışıyorum. Yarın ödeme günü bugün de yok bu hafta yattı haftaya kaldı. Konuşma metnimi de yazdım ezberlicem. Lanet olsun şu sosyal fobiye

Gruptan ayrılmak falan yooook. Unut onu. Yazı dilinde yanlış anlaşılmalar elbette olabilir. Şahsen ben senin yorumlarını seviyorum.

Cocuklarin yemegini verdikten sonra gelecegim..görüsürüz

ay bide ütüm vardi ya,unutmusum..yapmisken onuda yapayim,aksama gelirim o zaman

bu arada sekercigim mantarlar kasarsizdi
ve
dilekcigim evet karatayda kasar serbet
seviyorum bu karatayi ya

hoşgeldin canımmm güzel menüü

tam kaçarken sen geldinn tatlım spora ne zaman başlayacaksın:44:

Oyyyy can alici soruyu sormussun.soyleyecklerim bahane degil biliyorun haklisin ama gun ucinde cok yoruluyorum ya ssbah 7 de tempom basliyo vallahi aksam 10 a kadar.ama haklisin en azindan hafta sonlarina spor eklemeliyim

sen bana bakma kusum kırdıysam ozur dılerım adet zamanı boyle sacma alınmalarım ataklarım oluyo.turkıyeden dondukten sonra devam et bırakma bak sakın kendımı suclu hıssederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…