- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Kızlar ben sizi çok seviyorum ya...
tatlım bdenkaratayla verdıgım 5 kıloyu gerı aldım bır anda dıkkat ettıgım halde ıs sende bıtıyo bence
Ahaa fircayi yedikcanim bi ileri bi geri gideceksem sorun cunku ben zaten ekmegi az pilav ve makarnayi bir yil once birakmis biriyim bublar asla zorlamadi beni ama iste cocuk beklentisi olunca insan hizla vermek istiyor ve hamileliktede karataya devam edebilirmiyim bunu dusunuyorum aslinda guzel bir beslenme tarzi cocuga lazim olan hersey burda var bakalim bu hafta hic kacamaksiz ve sporla deneyecegim sonuc ne olacak
Kızlar ben sizi çok seviyorum ya...
Canim benim yaaa bnde cok sewiorum walla
Ay zayiflamak nekadar guzel bisey yaa internetten tunik aldim standartmis beden yokmus bana oldu ya inanamiorum cikarmadim ustumden:)))
çok güzel bi his gerçekten..
benim de bacaklarda hiç selülit kalmadı:) giyemedğim bir kot pantolonum oluyor artık ve işte giydğim pantolonumun beli baya bollaştı..
böyle olunca insan daha da şevkleniyor:)
canım karatayı tam olarak uyguladın mı? bırakırsan tabiki geri alırsın normal değil mi?
diyet değil bu yaşam tarzı olacak..yıllarca devam edecek..
benim için karatayla kilo verenlerin 50 kilo vermelerinden ziyade, ne kadar sürede vermelerinden ziyade kolesterol ve tansiyon ilaçlarını bırakmaları daha önemli..
bu tercih meselesi... sende bitmesi için de değişiklikler yapmak gerek, ben neden önceki diyetimde hep canım çikolata çekti de şimdi çekmiyor? tabiki yediklerim sayesinde.. sadece bende bitmiyor dolayısıyla..
canım tabiki fırça değil, senden daha önce başladığım için sorularına cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum banu da bana yardımcı oldu çok, ama sanki dikkate alınmadığımı düşünmeye başladığım için öyle dedim.. sen nerde hata yapıyorum diye sordun ben de anlattım.. sana cevaplarımda hep söylediğim şeyleri tekrar derledim diyeyim..
o zaman diyetisyene gitmeni öneririm canım..
karatay hamileler için de uygun, karatay gruplarında bi çok hamile var bebekleri 1 ay önden giden ve 5-6ayda sadece 5 kilo alanlar var..
benim de bacaklarda hiç selülit kalmadı:) giyemedğim bir kot pantolonum oluyor artık ve işte giydğim pantolonumun beli baya bollaştı..
Niye bukadar tepkili yazdın anlamış degılım CNm kım ne ısterse oyle uygulasın . Sana bu ıyı gelir baskasına normal dıyet şaşırdım açıkcası
canım niye tepki olsun, yazı dilinde nasıl ifade edebilirim başka türlü bilemiyorum. elbette kim en isterse onu uygulasın.. uygun değilse diyetisyene git daha iyi olur dedim ne var bunda?
bundan sonra kimsenin lsitesine de diyetine de yorum yapmayağım, yanlış anlaşılacaksam hiç gerek yok..
zira birbirimize yapacağımız tavsiyelerin faydası da olmayacaksa buraya girmek ve yazmak zaman kaybı olur sadece..
Kaptan ben zaten türkiyeye gideceğim için oralarda hiç zaman bulamam gruba girmeye, bu hafta yarın kilo bildirimimi sana yollarım, sonrasında 15 şubata kadar yokum.. eğer o kadar uzun süre ayrı kalmama izin yoksa da gruptan ayrılmayı istiyorum.
Olamaz bırakmak yok anca beraber kanca beraber
Canimsin izin süresi 2 haftadan kisa olamaz..15 günde 2 haftayi gectigi icin elbetteki hakkin var...ve 6 ay icerisinde izinden dönmezsen diskalifiye ediliyorsun ve bir daha yarismaci olamiyorsun...önümüzdeki hafta da (24 ocak) kilo bildirimi yapabilirim ama sonrasında 26sında türkiyeye gidiyorum kısmetse, orada internet bulmam bile zor olabilir
kaptancım 15 gün izin hakkım varsa en azından onu kullanayım, 24 ocakta bildirim yapayım sonrasında gideyim, 31 ocak ve 7 şubatta bildirim yapmama iznim olur, 15inde bildiririm inşallah..
Senin adına çok sevindim. Standart bedenler geliyorsa daha ne olsun. Demekki sen psikolojik olarak kendini fazla hissediyorsun. Bununda sonu gelecek. Rakamlarda görünce o da geçecek.Canim benim yaaa bnde cok sewiorum walla
Ay zayiflamak nekadar guzel bisey yaa internetten tunik aldim standartmis beden yokmus bana oldu ya inanamiorum cikarmadim ustumden:)))
Edaaaaaaaa işyerinde durumlar nasıl?
bundan sonra kimsenin lsitesine de diyetine de yorum yapmayağım, yanlış anlaşılacaksam hiç gerek yok..
zira birbirimize yapacağımız tavsiyelerin faydası da olmayacaksa buraya girmek ve yazmak zaman kaybı olur sadece..
Kaptan ben zaten türkiyeye gideceğim için oralarda hiç zaman bulamam gruba girmeye, bu hafta yarın kilo bildirimimi sana yollarım, sonrasında 15 şubata kadar yokum.. eğer o kadar uzun süre ayrı kalmama izin yoksa da gruptan ayrılmayı istiyorum.
hoşgeldin canımmm güzel menüü
tam kaçarken sen geldinn tatlım spora ne zaman başlayacaksın:44:
önümüzdeki hafta da (24 ocak) kilo bildirimi yapabilirim ama sonrasında 26sında türkiyeye gidiyorum kısmetse, orada internet bulmam bile zor olabilir
kaptancım 15 gün izin hakkım varsa en azından onu kullanayım, 24 ocakta bildirim yapayım sonrasında gideyim, 31 ocak ve 7 şubatta bildirim yapmama iznim olur, 15inde bildiririm inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?