- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Canim karatay yapiyordumda malesef dun gec kaldim disardan geldi sandvich beyaz ekmekten karatayda zaten ekmek yok bide beyaz diger ogunlerdede yiyemedim sabah cok sisirdi.
Karataya adapte olmaya calisiyor vucut hala eski aliskanliklar beynimi tetikliyor karatayda doyana kadar ye diyor ama eski diyet aliskanliklarim hala porsiyon hesabi yaptiriyor iki arada kaldim asiri bi menum olmadi hic ama kilo almis gorunuyorum bu sabah yatakta dusundum karatayi birakiyim diye ama kizlarin daha sonra gidecek demesi geldi aklima bu haftada karayay yapacagim bakalim kim kimi yenecek :26: yasemin e diyorumda bende pek morelli sayilmam 64, 7 gördüm tartida nasil olur anlamiyorum
Nerde yanlış yapiyorum kızlar yardimmmm edinnnn
maalesef cnm hala spora ızın yokAfiyet olsun canim..öglen az olmus sanki sana göre..spor nerde spor
tamam canimsin,bende öyle yaparim artik
canim benim fikrimi sorarsan bende biraz dinlenmenden yanayim acikcasi..bazen sikiliyor insan rutinden..kendini dinle,degisik biseyler yap ve bomba gibi dön tekrar
Afiyet olsun canim..süpersin
Afiyet olsun canim..aralar cok göze batiyor sanki
insallah gitmistir canimsin
catlasinlar tabi canim
bence güzel ama spor yokmu spor artik..diyetisyen izin vermiyormu daha
günaydin canim seninde
Rahatsizmisin canim:26:
bencede artik toparlan tatlim..at bütün olumsuzluklari,evrene olumlu mesajlar verelimki olumlu olarak dönsün
Afiyet olsun canim..sabah karatayi katletmissin
Günaydin canim..süpersin
insallah sekercigim
Sen cuma fazla cik,bütün takimlara ayfer sisko diye bagiririm bak
Günaydinnnnn
menümü yazayim..kahvaltiya kacicamda
sabah
2 yumurtali,tereyagli omlet
peynir
2 zeytin
1 cay bardagindan az findik
aksam
1 tabak kiymali,nohutlu kabak sulusu
firinda mantar
büssürü salata
spor
yok
su
3 lt
2 kupa beyaz,2 kupa yesil cay
alayım ızın kızlar ya hatta mart basına kadar alayım cok yoruldugumu sıkıldıgımı hıssedıorumm
baskan frında mantarda kasar yoktur ınsallah
Bana göre yanlislarim
1. Gecen sene haftada 5 gun spor yapip 2 gun dans ederken
Bu sene ya hamileysemde duserse yine korkusuna belli tarihlerde sporu bilerek yapmiyorum
Oysa gelecegi varsa gelir bi suru zaman kaybettim bu ihtimalle
2. Kimse diyette oldugumu bilmiyorsa daha rahat ederken herkes anlamis durumda
3.karataya gectim ama tam mantigi oturmadi hala doyana kadar yemekten korkuyorum
4. Spor yapmak istedigimde bi tembellik beni koltuga kilitliyor
5. Gecen sene ayni kg daha sıkı gorunurken bu sene sanki daha fos fos görünüyor oysa ayni kıyafetleri giyebiliyorum
Piskoljikmi nrdir bilmiyorum
6.Arada kacamak yapiyorum ddoğru buda bir haftaya mal oluyor
Ayfercigim bence insan vucudunu tanimali metonun hizla calismasi kilo vermende etkinse ara ogunlu beslen derim bana porsiyon kontrolu ve ara ogunlu beslenmek mantikli geliyor doyana kadar denildigi zaman bir tabak nohutta 500 kalori alirsin.ama yapan arkaarkadaslarimiz gayet guzel sonuclar aliyor.bence bir hafta kacamaksiz uygula sen simdi ekmegi goturmussun nasil diyelim karatay diyetinden kkilo veremiyon diye spor spor spor hele senin gibi az kilosu olan sporsuz zor yani
tatk-lım encok ta ben anlıyorum bılıyomusun aynı korkular hep spor yapınca acaba bısey bvarmıkı dusermıkı ıctıgım bıtkı caylarını bıle arastırıp oyle ıcıyorum yan etkılerını falan zarar verırmıkı dıye.suan ıcın dıyetısyenım spor vermıyo zaten gercıde.bence kesın karar vermelısın hangı dıyetı uygulayacagına ona gore kendını yonlendırmelısın.ve bebek meselesıne gelıncede ne kadar stres yaparsak okadar uzaklasırmıs bızden cok onemlı kafanın rahat olması tatlımBana göre yanlislarim
1. Gecen sene haftada 5 gun spor yapip 2 gun dans ederken
Bu sene ya hamileysemde duserse yine korkusuna belli tarihlerde sporu bilerek yapmiyorum
Oysa gelecegi varsa gelir bi suru zaman kaybettim bu ihtimalle
2. Kimse diyette oldugumu bilmiyorsa daha rahat ederken herkes anlamis durumda
3.karataya gectim ama tam mantigi oturmadi hala doyana kadar yemekten korkuyorum
4. Spor yapmak istedigimde bi tembellik beni koltuga kilitliyor
5. Gecen sene ayni kg daha sıkı gorunurken bu sene sanki daha fos fos görünüyor oysa ayni kıyafetleri giyebiliyorum
Piskoljikmi nrdir bilmiyorum
6.Arada kacamak yapiyorum ddoğru buda bir haftaya mal oluyor
Kaptannnn simdiden basla yarina kadar anca biter diger takimlara soylemenn
Sekercim aslinda karataydaki en guzel olay kahvalti ben kahvalti aliskanligi kazandim valla bu hafta icin super planim var ama soylemem sir
Superr canim bak kacamak olmasa 1 kg gidermis haftaya insallahSoylemeyim diyodum ama catlarim :) sabah kaltip tartildim 73,8 ciktim cok mutluyum gecen haftaya gore 400 gr eksi haftasonu asiri kacamak yapmama ragmen sebebei birincisi spor ikinci lahana ywmegi bence bugun oglen lahana ,aksam karnabahar dusunuyorum bakalim ne olacak
hadı bakalım arkandayıs kım tyutar senı bomba gıbı bır hafta beklıyo ozaman bızı desene:)
sabah
tarhana corbası
1 dilim ç. ekmegı
ara
kivi
oğle
mantar sote
yogurt
ara
1 avuc leblebi
aksam
pırasa
salata
yogurt
su:3lt
spor: 50 mekık 2 saat dag yuruyusu
yesiilçay yaseminli
10lu bıtkı cayı lıpton
bıberıye cayı
sade kahve
bu diyetisyenin verdiği liste mi? akşamdan önceki ara öğpün çok geldi bana, bir de her öğünde ekmek var..:44: diyetisyen listesiyse vardır bir bildiği tabi...günaydın gecmıse bı dalıyım dedım cıkamadım valla:) masallah bıze
gizli takıpçılerımız catlasın bu haftada bomba gıbı gelıyoruz
menum
kepelı ekmek arası marul beyaz peynır zeytın
çay
öğlen
mercımek corba
patlıcan yemegı
yogurt
2 dılım ekmek
ara
2 hurma
6 tuzsuz badem
1 kutu sut
akşam
mercımek corba
tavuk
1 dılım ekmek
zencefıl lımon cayı
sıyah cay
2 lt su
ara
yogurt
1 elma
amiiiiinnnGunaaaydiiin herkesin gonlundekinin gercege donecegi guzel bi gun olsun insallaah
Utansamda sikilsamda o menu yazılacak yokda sakladikca artar yazmamalarim
Sabah (09:00)
Malumunuz domatesli biberli sandvich:18:
Ogle (12:00)
5 yk pirasa
Aksam
Eşime manti yaptim bende kendime sebzeli omlet tek yumurtadan
Su:2 lt
Spor:40 dk yürüyüş
1 kahve
1 kupa karışık bitki cayi
günaydın kızlar.hiçç kahvaltı yapasım yok.sırtım omuzlarım hep tutulmus.midem deseniz gastrit şimdi geliyorum diyor.ayyy ben bu kadar olumsuzluga gelemem toparlanmam lazım.
Canim karatay yapiyordumda malesef dun gec kaldim disardan geldi sandvich beyaz ekmekten karatayda zaten ekmek yok bide beyaz diger ogunlerdede yiyemedim sabah cok sisirdi.
Karataya adapte olmaya calisiyor vucut hala eski aliskanliklar beynimi tetikliyor karatayda doyana kadar ye diyor ama eski diyet aliskanliklarim hala porsiyon hesabi yaptiriyor iki arada kaldim asiri bi menum olmadi hic ama kilo almis gorunuyorum bu sabah yatakta dusundum karatayi birakiyim diye ama kizlarin daha sonra gidecek demesi geldi aklima bu haftada karayay yapacagim bakalim kim kimi yenecek :26: yasemin e diyorumda bende pek morelli sayilmam 64, 7 gördüm tartida nasil olur anlamiyorum
Nerde yanlış yapiyorum kızlar yardimmmm edinnnn
Soylemeyim diyodum ama catlarim :) sabah kaltip tartildim 73,8 ciktim cok mutluyum gecen haftaya gore 400 gr eksi haftasonu asiri kacamak yapmama ragmen sebebei birincisi spor ikinci lahana ywmegi bence bugun oglen lahana ,aksam karnabahar dusunuyorum bakalim ne olacak
Günaydın kızlar,
Dün sabah ofisin işleri için dışarıdaydım öğlen geldim işleri toparladım yine çıktım ama bugün buralardayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?