Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bakım felan aynada göremiyom kendimi.aldıgım kremlerin son kullanma tarihi gecmiş

benim kremlerde geçmiştir alıp alıp kenara atanlardanım reyonda görünce çok hoşuma gitsede kullanamıyorum

saç kremlerinde şampuanlarında bile dünyanın kimyasalı var hele ki koltuk altı rolonlarında inanılmaz ağır metal var bunları bilince kaçıyor insan zaten

hayırlı geceler erikcik.oh oh Allah muhabbetinizi bol ve daim eylesin.biz hala limoniyiz.inşallah bu sefer sabredecem yüz vermeyecem cok arar o beni.ay ne yüz verdim ben bu adama şimdi cok acısını cekiyorum.
benim diyetisyenin yanında estetisyende var.sordum cilt bakımını ben yapamıyorsam yaptıracam.

Ne şanslısın komşuluk hakikaten çok önemli bizde de komşuluk çok güzeldir allah kötü komşu vermesin kimseye

Napsınnnn senin için şarkılar üretmiş baksana
dikkatini çekmek için hadi bekletme tatlım kolay gelsin iyi geceler
bakım felan aynada göremiyom kendimi.aldıgım kremlerin son kullanma tarihi gecmiş

bebeişlerin büyüyünce biraz olsun nefes alabilirsin inş tatlım gerçi bebişler büyüdükçe dertleride büyüyormuş ama:26:

valla canım bizim evlilikte ben biraz baskınım sevgiliykende öyleydi gerçi . geçen gün adamcağız bıkmış seni babana şikayet edeceğim diyor tehtite bak. seninde düzelir inşallah canım yüz verme ama limoniliğide uzatma biz küs bile olsak en kötü ihtimalle ayaklarımız birbirine değer evlenirken söz vemiştik ne ayrı uyunacak nede sarılmadan yatılacak diye . ama arayı açma insanların bedenleri uzaklaştıkça ki kırgınlık varsa bide inan kalpleride acıyo

anladim canim..afiyet olsun..irmik yiyebiliyormuyuz:44:

Benimkide dalga geciyor benimle eger zayiflarsan internete yaza yaza zayiflayan ilk kisi olarak ginesse girecen diye bende diyorum canim senin veremedigin motivasyonu ordaki bacilarim veriyor
canim sen esine bu linki göster..2007 den beri zayifliyorlar,ne ilk nede son olcam de
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.html
Aynen bu sira fec hic takilmiyorum kizlar soruyor onceligim takimimla birliktr zayiflamam diyorum
süpersin canim
aldim cnm tarifi..tesekkürler
biri bana da versin ama 1 dk yeter çay bardakları ortada sadece bide cilt bakımı yapılıp yatmak lazım
olsa dükkan sizin
iyi geceler canm..ne güzellll

Bugnku menumu yazp gecmisw bi bakim
Ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu
Kahvlti 2 yumrtli bol yesillikli omlt 1 dilm cvdr.sekersiz cy.domates.az peynir.7-8 adet organik yesil zeytn
Ara az sekrli turk kahvsi
OGLe 2 gunkurusu 1 yas hurma
İkndi 2 kupa tarcnli yesilcy
AKSm. 1 kase corba.1 kucuk tabk ispank kavurdum ustune yogurt doktm

21.00 da 1 kuck hurma
2.5 lt su

önce sirke ile silinecek ardından
yoğurt ve limonlu karışım sürülüp ılık suyla yıkanacak

kozmetik bende alerji yapıyor

bende çok kozmetik kullanmam yazın süt ve balı karıştırıp buzluklarda dondururum her gün bir kalıbı yüzümde eritirim harika yapıyor geçen yaz kuzenim gelmişti tadına bak dondurma gibi dedim garibim bayıla bayıla yedi
m
kozmetikler hayvanlar üzerinde denendiği için karşıyı

sağol tatlımmmm sabret tatlım bebişlerin için eminim eşinde hatasını anlayıp gönlünü alacaktır

tehdit demekkk küs yatmamak en güzeli allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın inş

hoşgeldin canımmm güzel menüü

tam kaçarken sen geldinn tatlım spora ne zaman başlayacaksın:44:

alayım ızın kızlar ya hatta mart basına kadar alayım cok yoruldugumu sıkıldıgımı hıssedıorumm

sabah
tarhana corbası
1 dilim ç. ekmegı
ara
kivi
oğle
mantar sote
yogurt
ara
1 avuc leblebi
aksam
pırasa
salata
yogurt

su:3lt
spor: 50 mekık 2 saat dag yuruyusu

yesiilçay yaseminli
10lu bıtkı cayı lıpton
bıberıye cayı
sade kahve

Bugünkü menümü yazmaya geldim kızlar
Sabah geç kaldım işe yetiştim ama erken uyanamayınca bizim kahvaltı güme gitti tabii yakında ki bir büyük markete gidip günü kurtaracak şeyler aldım.
10:00 domatesi wasa (2 kraker arası domatesi peynir, diyetisyene sordum 2 dilim ekmek 1 peynir yerine geçermiş)
2 kurukayısı
5 fındık

13:30 1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
(Spordan sonra yemekhaneye gidiyorum orman kebabı kalmıştı ama çok yağlı görünüyordu almadım)

15:00 2 kuru kayısı
5 fındık (sadece fındık kayısı almışım ! )

16:30 2 galeta

19:30 1 dilim ekmek
Çoban salata
1 kabak sandal (kıymalı kabak)

21:00 sütlü çay
Kuru dut (canım çok tatlı çekiyordu kızlar dutla kurtardım çok şükür)

2 beyaz çay
1 mistik çay
1 zencefil çayı
2 lt su
1 saat aeropilates

Bu sabah tartı benim yüzümü güldürdü inşallah yarın sabaha kadarda daha çok gider

tatlım menulerın cok gusel .şevketi bostan ne dır bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…