• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar,

Dün sabah ofisin işleri için dışarıdaydım öğlen geldim işleri toparladım yine çıktım ama bugün buralardayımm:32:

Gunaydin canim kizlar yeni luksum kahvalti yaparken cay keyfi esliginde sizlerle sohbet etmek bu luksumden yillarca vazgecmek istemiyirum:)

gayet güzel canım iyi gidiyorsun tebrikler:46:

bu diyetisyenin verdiği liste mi? akşamdan önceki ara öğpün çok geldi bana, bir de her öğünde ekmek var..:44: diyetisyen listesiyse vardır bir bildiği tabi...

amiiiiinnn :16::16:

canım gayet güzel toparlamışsın dert etme artık dün dünde kaldı üstelik bilerek yapmadın..

evet cnm dıyetısyenın verdıgı listenın aynısı hıcbır kacamak yok:27:

canım ben defalarca söyledim ama beni dinlemiyorsun ki :19::19: ben de o yüzden son kez söyleyip bir daha söylemicem..

1 ) karatay yapacaksan önce kitaplarını defalarca okuman lazım.. benim burada tek kitap var elimde hep açıp açıp bakıyorum.. mesela yediğin bir şeye gizli intoleransın varsa, vücudunda omega 3 eksikse, d vitamini eksikse kilo veremiyormuşsun.. her 2 ayda bir tahlil yaptırman gerek, eksikleri halletmen gerek.. o zaman hızlıca gidecek göreceksin..ben tahlil yaptıramadım çünkü burda henüz sigortam geçerli değil, ama sen yaptırmalısın..

2) kkdaki karatay başlıklarını takip edersen anormallik olmadığını göreceksin.. birsürü başlık var, ben hep onlara da bakıyorum, hepsi bi alıyor bi veriyor, fazla çıkmana sebep birsürü etken olabiliyor ve kimse dert etmiyor.. karatay diyet değil, bir beslenme tarzı..bunu hiç unutmamalısın... bu beslenme tarzını kilo verdikten sonra bırakmayacaksın... ha bırakacaksan ömür boyu yapamayacaksan boşuna sıkıntı çekme, ara öğünlü bi diyet yap hızlıca ver...

3) ben hep anlatıyorum geçen sene ara öğünlü diyetle 11 kilo verdim tak tak gitti kilolar.. sonra geri gelenler verdiğim yere gelmedi.. karnımda belimde toplandı, bi anda barsaklarım durdu, noluyor derken karatayı okuyunca anladım ki insülin leptin dengesi bozulmuş..ne diyorsa yaşadım çünkü... ve 2 aydır sabırla devam ediyorum barsak sıkıntım kalmadı, eskisine göre bile daha iyiyim..

4 ) ben de aynı tereddütü yaşadım bi hafta fazla bir hafta eksik çıkınca... banu benden çok seviniyor kilo verdiğimde :9: yavaş gidiyor çünkü geri gelmeyecek şekilde gidiyor..

5) spor konusunda da karatay çalışanlar için ilk zamanlar günde 20 dk yürümeleri bile yeterli diyor.. hamileliğe engel olmaz yürüyüş.. çok hızlı yürümen gerekmez, bak çocuk da yok eşinle çıkın 1 saat yürüyün ne güzel...

çok uzun oldu kusura bakma :16:
tatlım bdenkaratayla verdıgım 5 kıloyu gerı aldım bır anda dıkkat ettıgım halde ıs sende bıtıyo bence

tatlım bdenkaratayla verdıgım 5 kıloyu gerı aldım bır anda dıkkat ettıgım halde ıs sende bıtıyo bence

Bencede kilo almamizin tek sebebi birturlu saglikli beslwnmeyi hayatimiza sokamamak karatayda boyle diyetisyenlerin verdigi diyetlerde bende 80 den 68 dustum almam cok kolay oldu cunku eski yeme duzenimr dondum cunku sikiliyorsun bi rehavet cokuyor bence konturolu elDen birakmamak verdigini aldirmaz nasil simdi kacamak yapinca ertesi gun daha siki sariliuoruz kilo korumadada aynisi yapmaliyiz kendi adima ben istahliyim hic bir zaman tamimyla hayatimdan ekmegi tatliyi cikaramam ama ne olacak artik miktarlari azalicak ve burda birbirimizi simsiki sarilacaz koruma donemindede torunlarimizi beraber buyutecez:)

Hanimlar ben kacar camlari silip perdeleri yikamayi dusuyorum bugun bol hareketli az kalorili bir gun olsun

Bencede kilo almamizin tek sebebi birturlu saglikli beslwnmeyi hayatimiza sokamamak karatayda boyle diyetisyenlerin verdigi diyetlerde bende 80 den 68 dustum almam cok kolay oldu cunku eski yeme duzenimr dondum cunku sikiliyorsun bi rehavet cokuyor bence konturolu elDen birakmamak verdigini aldirmaz nasil simdi kacamak yapinca ertesi gun daha siki sariliuoruz kilo korumadada aynisi yapmaliyiz kendi adima ben istahliyim hic bir zaman tamimyla hayatimdan ekmegi tatliyi cikaramam ama ne olacak artik miktarlari azalicak ve burda birbirimizi simsiki sarilacaz koruma donemindede torunlarimizi beraber buyutecez:)

O kadar uzun sürecek demek :9:

bencede kilo almamizin tek sebebi birturlu saglikli beslwnmeyi hayatimiza sokamamak karatayda boyle diyetisyenlerin verdigi diyetlerde bende 80 den 68 dustum almam cok kolay oldu cunku eski yeme duzenimr dondum cunku sikiliyorsun bi rehavet cokuyor bence konturolu elden birakmamak verdigini aldirmaz nasil simdi kacamak yapinca ertesi gun daha siki sariliuoruz kilo korumadada aynisi yapmaliyiz kendi adima ben istahliyim hic bir zaman tamimyla hayatimdan ekmegi tatliyi cikaramam ama ne olacak artik miktarlari azalicak ve burda birbirimizi simsiki sarilacaz koruma donemindede torunlarimizi beraber buyutecez:)

önce cocugu tutturup dogurayım buyuteyım sonra torun sahıbı olayaım:)) ozamana kadar destekcı olalaım nederseın.bu arada ben hamılede kalsam dıyetısyene devam etmeyı dusunuyorum nasıpse .cunku ac kalarak gercekten zayıflanmıyor bana yemek yemesını ogrettı resmen saglıklı seyler yedırmeye calışıyor .mesela pılav makarna agzıma surmeyeli 3 hafta oldu nerdeyse sımdı aramıyorum bıle .eskıden ıs yerınd ecıkıyor dıye mecbur yıyordum ama sımdı ogle degıl neyse baklaım boyle boyle gıdıcek yagcıklar

Ayferimlesekerkiz67;33545407]önce cocugu tutturup dogurayım buyuteyım sonra torun sahıbı olayaım:)) ozamana kadar destekcı olalaım nederseın.bu arada ben hamılede kalsam dıyetısyene devam etmeyı dusunuyorum nasıpse .cunku ac kalarak gercekten zayıflanmıyor bana yemek yemesını ogrettı resmen saglıklı seyler yedırmeye calışıyor .mesela pılav makarna agzıma surmeyeli 3 hafta oldu nerdeyse sımdı aramıyorum bıle .eskıden ıs yerınd ecıkıyor dıye mecbur yıyordum ama sımdı ogle degıl neyse baklaım boyle boyle gıdıcek yagcıklar[/QUOTE]

Ayferimle seni helede hic birakmayiz neme lazim simdi siz hamileligin arkasina siginir 20 kilo alirsiniz hamileykende burdasiniz canim.evet ya pilava makarna alisiliyorda ah su tatlilar helede cikolata canim o benim:)

Ayferimlesekerkiz67;33545407]önce cocugu tutturup dogurayım buyuteyım sonra torun sahıbı olayaım:)) ozamana kadar destekcı olalaım nederseın.bu arada ben hamılede kalsam dıyetısyene devam etmeyı dusunuyorum nasıpse .cunku ac kalarak gercekten zayıflanmıyor bana yemek yemesını ogrettı resmen saglıklı seyler yedırmeye calışıyor .mesela pılav makarna agzıma surmeyeli 3 hafta oldu nerdeyse sımdı aramıyorum bıle .eskıden ıs yerınd ecıkıyor dıye mecbur yıyordum ama sımdı ogle degıl neyse baklaım boyle boyle gıdıcek yagcıklar

Ayferimle seni helede hic birakmayiz neme lazim simdi siz hamileligin arkasina siginir 20 kilo alirsiniz hamileykende burdasiniz canim.evet ya pilava makarna alisiliyorda ah su tatlilar helede cikolata canim o benim:)[/QUOTE]

DÜN O SICACIK BAKLAVAYA HAYIR DEDIM YA RESMEN AMA ARA OGUNLERIMDE KURU V-MEYVELER BILE COK TATLI GELIYO SUAN BANA .AMA CIKOLATAAAAAA:52::52::52::52::52: 14 SUBATTA BIR TANE YIYECEGIM DIYETISYENIMEDE SOYLEYIP NASIPSE:):52::52::52::52:

İnşallah canim . Benim tarti bugun bana kiskooo siskooo diye bagirdi:14::14::14:

:14:ya gecmis olsun ama yap kahvaltini su takimdaki olumsuzlugu bi atalim kizlar noldu gecen haftaki motiveye mutluluga :50: nazar ni ettik
siz bana bakmayın kızlar ben ikizler burcuyum bir anda neşem yerine gelir.

Canim karatay yapiyordumda malesef dun gec kaldim disardan geldi sandvich beyaz ekmekten karatayda zaten ekmek yok bide beyaz diger ogunlerdede yiyemedim sabah cok sisirdi.
Karataya adapte olmaya calisiyor vucut hala eski aliskanliklar beynimi tetikliyor karatayda doyana kadar ye diyor ama eski diyet aliskanliklarim hala porsiyon hesabi yaptiriyor iki arada kaldim asiri bi menum olmadi hic ama kilo almis gorunuyorum bu sabah yatakta dusundum karatayi birakiyim diye ama kizlarin daha sonra gidecek demesi geldi aklima bu haftada karayay yapacagim bakalim kim kimi yenecek :26: yasemin e diyorumda bende pek morelli sayilmam 64, 7 gördüm tartida nasil olur anlamiyorum

Nerde yanlış yapiyorum kızlar yardimmmm edinnnn
ayfercim bir yöntem secerken o yönteme cok hazırlıklı olmak lazım.ya ne hikmetse kullandıgımız yöntemlere ters bişey yapınca şişiveriyoruz.sen moralini bozma o ödemdir.hemen yağ alamassın bi sand.den okadar.diyetisyenin en güzel tarafıda yağ su vs analizi.sen karatay yapacaksan dediğim gibi kiler kur kendine:9:ben bi ara yaptım ya kuruyemişcim alışmıştı bana yolumu gözlüyordur.:9:

Rahatsizmisin canim:26:
bencede artik toparlan tatlim..at bütün olumsuzluklari,evrene olumlu mesajlar verelimki olumlu olarak dönsün:54:

:
benim midem cok hassas en ufak streste başlar.rahatladım şimdi.kahvaltımı yaptım.

Bana göre yanlislarim

1. Gecen sene haftada 5 gun spor yapip 2 gun dans ederken
Bu sene ya hamileysemde duserse yine korkusuna belli tarihlerde sporu bilerek yapmiyorum
Oysa gelecegi varsa gelir bi suru zaman kaybettim bu ihtimalle
2. Kimse diyette oldugumu bilmiyorsa daha rahat ederken herkes anlamis durumda
3.karataya gectim ama tam mantigi oturmadi hala doyana kadar yemekten korkuyorum
4. Spor yapmak istedigimde bi tembellik beni koltuga kilitliyor
5. Gecen sene ayni kg daha sıkı gorunurken bu sene sanki daha fos fos görünüyor oysa ayni kıyafetleri giyebiliyorum
Piskoljikmi nrdir bilmiyorum
6.Arada kacamak yapiyorum ddoğru buda bir haftaya mal oluyor
ayfercim yürüyüş yap tatlım.bence sen yinede dans felan düşünme.sana katılıyorum etraftakiler bilmeyince daha güzel oluyor.bende aynı durumdayım sanki 10 kilo aldım halbuki eteğim belimden aşağı kaydı sabah.üstelik regl şişliğim var.

Günaydın kızlar,

Dün sabah ofisin işleri için dışarıdaydım öğlen geldim işleri toparladım yine çıktım ama bugün buralardayımm:32:
hoşgeldin bize enerji yayma görevi senin gamze.

Cok gecmis olsun dokorum .ben sana niye hastalandigini soyleim gece kocaya dokunurum korkusuna yatagin en ucuna yattin e tabbi yorganda yetismemis ustun acilmis buda usutmene sebeb olmus :) receteni yaziyorum hemen aksam kocayla barisilacak haftasonu beraber vakit gecirelecek bu receteyi ugulu uc vakte biseycigin kalmaz
saolasun dilekcim.aynen ondan.ben her tartısmamızda hem ona kıyamadıgımdan hemde morali düzelsin de cocuklarıma yansımasın diye hemen ona sarılırdım.senden sana sıgınıyorum die takılırdım.ama bu sefer cok kırıldım elimden gelmiyor.geleni yapıyorum inanın.onada tuhaf geliyor sanırım ben ve sessizlik.avatarım varya onu facede ekledim cokk eskiden bir arkadasım tam sen demiş enerjik renkli..o eskidendi yazacaktım amannn dedim.ben hala aynı benim.

önce cocugu tutturup dogurayım buyuteyım sonra torun sahıbı olayaım:)) ozamana kadar destekcı olalaım nederseın.bu arada ben hamılede kalsam dıyetısyene devam etmeyı dusunuyorum nasıpse .cunku ac kalarak gercekten zayıflanmıyor bana yemek yemesını ogrettı resmen saglıklı seyler yedırmeye calışıyor .mesela pılav makarna agzıma surmeyeli 3 hafta oldu nerdeyse sımdı aramıyorum bıle .eskıden ıs yerınd ecıkıyor dıye mecbur yıyordum ama sımdı ogle degıl neyse baklaım boyle boyle gıdıcek yagcıklar

Bende seninle aynı fikirdeyim.
Hamilelikte diyetisyene gideceğim. Kilo almadan yada sağlıklı normal sınırlar içerisinde kilo alırım diye düşünüyorum.
diyetisyen nasıl beslenmek gerekir nasıl dengelenir nasıl açlık tatlı krizlerine karşı koyulur gayet güzel öğretti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayferimlesekerkiz67;33545407]önce cocugu tutturup dogurayım buyuteyım sonra torun sahıbı olayaım:)) ozamana kadar destekcı olalaım nederseın.bu arada ben hamılede kalsam dıyetısyene devam etmeyı dusunuyorum nasıpse .cunku ac kalarak gercekten zayıflanmıyor bana yemek yemesını ogrettı resmen saglıklı seyler yedırmeye calışıyor .mesela pılav makarna agzıma surmeyeli 3 hafta oldu nerdeyse sımdı aramıyorum bıle .eskıden ıs yerınd ecıkıyor dıye mecbur yıyordum ama sımdı ogle degıl neyse baklaım boyle boyle gıdıcek yagcıklar

Ayferimle seni helede hic birakmayiz neme lazim simdi siz hamileligin arkasina siginir 20 kilo alirsiniz hamileykende burdasiniz canim.evet ya pilava makarna alisiliyorda ah su tatlilar helede cikolata canim o benim:)[/QUOTE]

Benimde tek sorunum tatlı, abur cubur hiç yemek yemeyeyim 3-öğün abur cbur yiyeyim:9:

Soylemeyim diyodum ama catlarim :) sabah kaltip tartildim 73,8 ciktim cok mutluyum gecen haftaya gore 400 gr eksi haftasonu asiri kacamak yapmama ragmen sebebei birincisi spor ikinci lahana ywmegi bence bugun oglen lahana ,aksam karnabahar dusunuyorum bakalim ne olacak
tebrikler canım.ben her perşembe akşam brokoli yiyorum haşlanmıs bol acılı,yogurtlu.hem wcye cıkartıyor hemde tok tutuyor baskülede yansıyor.yarın diyetisyenden kaçacam bir seferlik ama burdan kacamayacagım.baskule cıkmadım sayılır.reglde var moral bozmayım dedim.

Gunaydin canim kizlar yeni luksum kahvalti yaparken cay keyfi esliginde sizlerle sohbet etmek bu luksumden yillarca vazgecmek istemiyirum:)
koruma programımız olacak daha.

Hanimlar ben kacar camlari silip perdeleri yikamayi dusuyorum bugun bol hareketli az kalorili bir gun olsun
kolay gelsin dilekcim..
yemesekte oluyor değil mi benim canım istemiyor.bizimkisi bagımlılıktı zaten kurtulmak için zamana ihtiyacımız vardı.

siz bana bakmayın kızlar ben ikizler burcuyum bir anda neşem yerine gelir.

ayfercim bir yöntem secerken o yönteme cok hazırlıklı olmak lazım.ya ne hikmetse kullandıgımız yöntemlere ters bişey yapınca şişiveriyoruz.sen moralini bozma o ödemdir.hemen yağ alamassın bi sand.den okadar.diyetisyenin en güzel tarafıda yağ su vs analizi.sen karatay yapacaksan dediğim gibi kiler kur kendine:9:ben bi ara yaptım ya kuruyemişcim alışmıştı bana yolumu gözlüyordur.:9:

benim midem cok hassas en ufak streste başlar.rahatladım şimdi.kahvaltımı yaptım.

ayfercim yürüyüş yap tatlım.bence sen yinede dans felan düşünme.sana katılıyorum etraftakiler bilmeyince daha güzel oluyor.bende aynı durumdayım sanki 10 kilo aldım halbuki eteğim belimden aşağı kaydı sabah.üstelik regl şişliğim var.

hoşgeldin bize enerji yayma görevi senin gamze.

saolasun dilekcim.aynen ondan.ben her tartısmamızda hem ona kıyamadıgımdan hemde morali düzelsin de cocuklarıma yansımasın diye hemen ona sarılırdım.senden sana sıgınıyorum die takılırdım.ama bu sefer cok kırıldım elimden gelmiyor.geleni yapıyorum inanın.onada tuhaf geliyor sanırım ben ve sessizlik.avatarım varya onu facede ekledim cokk eskiden bir arkadasım tam sen demiş enerjik renkli..o eskidendi yazacaktım amannn dedim.ben hala aynı benim.
Iste piskoloji cok onemli bide artik zirt pirt tartilmayacagim haftada bir banads süpriz olsun :)
Ayferimle seni helede hic birakmayiz neme lazim simdi siz hamileligin arkasina siginir 20 kilo alirsiniz hamileykende burdasiniz canim.evet ya pilava makarna alisiliyorda ah su tatlilar helede cikolata canim o benim:)

DÜN O SICACIK BAKLAVAYA HAYIR DEDIM YA RESMEN AMA ARA OGUNLERIMDE KURU V-MEYVELER BILE COK TATLI GELIYO SUAN BANA .AMA CIKOLATAAAAAA:52::52::52::52::52: 14 SUBATTA BIR TANE YIYECEGIM DIYETISYENIMEDE SOYLEYIP NASIPSE:):52::52::52::52:[/QUOTE]
Amin canim insallah cikolata ozni haa sut izni gobi oldu kiz bu :9:
Kolay gelsin canim
canım ben defalarca söyledim ama beni dinlemiyorsun ki :19::19: ben de o yüzden son kez söyleyip bir daha söylemicem..

1 ) karatay yapacaksan önce kitaplarını defalarca okuman lazım.. benim burada tek kitap var elimde hep açıp açıp bakıyorum.. mesela yediğin bir şeye gizli intoleransın varsa, vücudunda omega 3 eksikse, d vitamini eksikse kilo veremiyormuşsun.. her 2 ayda bir tahlil yaptırman gerek, eksikleri halletmen gerek.. o zaman hızlıca gidecek göreceksin..ben tahlil yaptıramadım çünkü burda henüz sigortam geçerli değil, ama sen yaptırmalısın..

2) kkdaki karatay başlıklarını takip edersen anormallik olmadığını göreceksin.. birsürü başlık var, ben hep onlara da bakıyorum, hepsi bi alıyor bi veriyor, fazla çıkmana sebep birsürü etken olabiliyor ve kimse dert etmiyor.. karatay diyet değil, bir beslenme tarzı..bunu hiç unutmamalısın... bu beslenme tarzını kilo verdikten sonra bırakmayacaksın... ha bırakacaksan ömür boyu yapamayacaksan boşuna sıkıntı çekme, ara öğünlü bi diyet yap hızlıca ver...

3) ben hep anlatıyorum geçen sene ara öğünlü diyetle 11 kilo verdim tak tak gitti kilolar.. sonra geri gelenler verdiğim yere gelmedi.. karnımda belimde toplandı, bi anda barsaklarım durdu, noluyor derken karatayı okuyunca anladım ki insülin leptin dengesi bozulmuş..ne diyorsa yaşadım çünkü... ve 2 aydır sabırla devam ediyorum barsak sıkıntım kalmadı, eskisine göre bile daha iyiyim..

4 ) ben de aynı tereddütü yaşadım bi hafta fazla bir hafta eksik çıkınca... banu benden çok seviniyor kilo verdiğimde :9: yavaş gidiyor çünkü geri gelmeyecek şekilde gidiyor..

5) spor konusunda da karatay çalışanlar için ilk zamanlar günde 20 dk yürümeleri bile yeterli diyor.. hamileliğe engel olmaz yürüyüş.. çok hızlı yürümen gerekmez, bak çocuk da yok eşinle çıkın 1 saat yürüyün ne güzel...

çok uzun oldu kusura bakma :16:
Ahaa fircayi yedik:22: canim bi ileri bi geri gideceksem sorun cunku ben zaten ekmegi az pilav ve makarnayi bir yil once birakmis biriyim bublar asla zorlamadi beni ama iste cocuk beklentisi olunca insan hizla vermek istiyor ve hamileliktede karataya devam edebilirmiyim bunu dusunuyorum aslinda guzel bir beslenme tarzi cocuga lazim olan hersey burda var bakalim bu hafta hic kacamaksiz ve sporla deneyecegim sonuc ne olacak
Cok gecmis olsun dokorum .ben sana niye hastalandigini soyleim gece kocaya dokunurum korkusuna yatagin en ucuna yattin e tabbi yorganda yetismemis ustun acilmis buda usutmene sebeb olmus :) receteni yaziyorum hemen aksam kocayla barisilacak haftasonu beraber vakit gecirelecek bu receteyi ugulu uc vakte biseycigin kalmaz

Cokk superr tespittt

tebrikler canım.ben her perşembe akşam brokoli yiyorum haşlanmıs bol acılı,yogurtlu.hem wcye cıkartıyor hemde tok tutuyor baskülede yansıyor.yarın diyetisyenden kaçacam bir seferlik ama burdan kacamayacagım.baskule cıkmadım sayılır.reglde var moral bozmayım dedim.

koruma programımız olacak daha.

kolay gelsin dilekcim..
yemesekte oluyor değil mi benim canım istemiyor.bizimkisi bagımlılıktı zaten kurtulmak için zamana ihtiyacımız vardı.

Evvet benimde bağımlılıktı. Ben çikolata bağımlısıydım ve çok deli yemek seçerim sadece sevdiğim yemeği yerdim.
Pirinç pilavı benim için ekmek gibiydi.
Evde piştiğinde yemiyorum bile. Bağımlılıklarımdan kurtuldum. Canımda çekmiyor artık. :27::27:

hoşgeldin eda.ben bugün sakinim ay ne güzel.gideyim türk kahvesi alayım muhabbet edelim.

Hoşbulduk.Git al gel bende suyuu içeyim. 1,5 litreyi öğlene kadar bitirmeliyim az kaldı.:23:

Dünkü menüm;

1,5 dlm peynir
1,5 dilim kepek ekmek
1 haş. yumurta
domates

ara: 2 mandalina

öğle
7 yk brokoli
1 çay brd. yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ara: 2 mandalina