- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Cilt bakımını doğal yollarlamı yapıyorsun kozmetikmi![]()
önce sirke ile silinecek ardından
yoğurt ve limonlu karışım sürülüp ılık suyla yıkanacak

kozmetik bende alerji yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cilt bakımını doğal yollarlamı yapıyorsun kozmetikmi![]()
bakım felanaynada göremiyom kendimi.aldıgım kremlerin son kullanma tarihi gecmiş
![]()
bakım felanaynada göremiyom kendimi.aldıgım kremlerin son kullanma tarihi gecmiş
![]()
hayırlı geceler erikcik.oh oh Allah muhabbetinizi bol ve daim eylesin.biz hala limoniyiz.inşallah bu sefer sabredecem yüz vermeyecem cok arar o beni.ay ne yüz verdim ben bu adama şimdi cok acısını cekiyorum.kızlar iyi geceler ben yavaştan toparlayım ortalığı hepinizi çok seviyorum
kocam içerden şarkı söylüyor
Sevgilim
Yeşil eriğim benim
Feriğim fidanım feryadım
Hey benim zizil parmak
Memleket gözlüm
belli ki uyuma vakti gelmiş
kolay gelsin canımcım.bende kaçacam.ders gitmiyor.eşimde ben size gülünce şüpeleniyorsanki suç işliyorum alla alla.
hmm bu sostan komsularım banada yaptılar. göçmen cok binada.bulgaristandan kçzleme makinesi getirmişler içi tugla döşeli bende istedim banada getirdiler.cok pratik.binadakiler cok kafalar.bir kaç istisna haricinde haftada en az 1 kere hepberaber toplanıyorlar.istisnalardan biride benim.çalışan olarak.yzaın çardaga kurdular düzeneği kavanoz kavonoz yaptılar banada yapmıslardı saolsunlar.cokta hos oluyor kahvaltıda.
kızlar iyi geceler ben yavaştan toparlayım ortalığı hepinizi çok seviyorum
Sevgilim
Yeşil eriğim benim
Feriğim fidanım feryadım
Hey benim zizil parmak
Memleket gözlüm
![]()
hayırlı geceler erikcik.oh oh Allah muhabbetinizi bol ve daim eylesin.biz hala limoniyiz.inşallah bu sefer sabredecem yüz vermeyecem cok arar o beni.ay ne yüz verdim ben bu adama şimdi cok acısını cekiyorum.
benim diyetisyenin yanında estetisyende var.sordum cilt bakımını ben yapamıyorsam yaptıracam.![]()
hayırlı geceeler![]()
Hoşgeldinnn canımcımmmbencede ablaya itiraz olmaz dimiii
Eki Görüntüle 934415 şevketi bostan ege bölgesine özgü bir ot canım çok faydalı
ben tam bir otçuyum
terbiyesine un yerine irmik koyuyorum sadece
göçmen sosuda bir tür kahvaltılık yazdan yapmıştım közlenmiş patlıcan közlenmiş kırmızı biber domates sarımsak sirke kaynatıp konserve yapılıyor kahvaltıda seviyorum
canim sen esine bu linki göster..2007 den beri zayifliyorlar,ne ilk nede son olcam deBenimkide dalga geciyor benimle eger zayiflarsan internete yaza yaza zayiflayan ilk kisi olarak ginesse girecen diye bende diyorum canim senin veremedigin motivasyonu ordaki bacilarim veriyor
süpersin canimAynen bu sira fec hic takilmiyorum kizlar soruyor onceligim takimimla birliktr zayiflamam diyorum
aldim cnm tarifi..tesekkürlersorma canım ben sabah ki sandviçi yazmamak için hala menü paylaşmadım çaktırma
canım banum naptın sen o alıntıladığını alıntılamadım iki sayfada o kaplar diyebölmeli kap bulamazsam isterim canım senden çok sağol bitanem
bi ünlü vardı adını unuttum yabancı bi unlu işte krema demek zararlı yağ demek hayatımdan kremayı çıkararak bile zayıflayabilirsin demişti ki . bende kremasız içmezdim buraya gelene kadar şimdi süt alıp dolaba koyuyorum ısıtıp yapıyorum ayrıca ben işyerinde yapıyorsam sende evde yaprsın dimi canım
ayy benim gittiğim diyetisyen mi arızaydı acaba benim ki niye geldin demişti bırak biyoljik yaşı
hoşbulduk canım çaylar soğumamış alıyım bi bardak . geldimde helene pasta kremasını msj atıyordum. kocamın tarfileride bu arada pc aktardım yeni sitilde kitap yapılacakmış
ayy benimkide tanımadığın insanlarla akşama kadar konuşuyorsun benimle konuş diyor bende diyet deyince aman aşkım takma ben seni böyle beğeniyorum diyor![]()
olsa dükkan sizinbiri bana da versin ama 1 dk yeter çay bardakları ortada sadece bide cilt bakımı yapılıp yatmak lazım![]()
iyi geceler canm..ne güzellllkızlar iyi geceler ben yavaştan toparlayım ortalığı hepinizi çok seviyorum
Sevgilim
Yeşil eriğim benim
Feriğim fidanım feryadım
Hey benim zizil parmak
Memleket gözlüm
önce sirke ile silinecek ardından
yoğurt ve limonlu karışım sürülüp ılık suyla yıkanacak
kozmetik bende alerji yapıyor
hayırlı geceler erikcik.oh oh Allah muhabbetinizi bol ve daim eylesin.biz hala limoniyiz.inşallah bu sefer sabredecem yüz vermeyecem cok arar o beni.ay ne yüz verdim ben bu adama şimdi cok acısını cekiyorum.
benim diyetisyenin yanında estetisyende var.sordum cilt bakımını ben yapamıyorsam yaptıracam.![]()
valla canım bizim evlilikte ben biraz baskınım sevgiliykende öyleydi gerçi . geçen gün adamcağız bıkmış seni babana şikayet edeceğim diyortehtite bak. seninde düzelir inşallah canım yüz verme ama limoniliğide uzatma biz küs bile olsak en kötü ihtimalle ayaklarımız birbirine değer evlenirken söz vemiştik ne ayrı uyunacak nede sarılmadan yatılacak diye . ama arayı açma insanların bedenleri uzaklaştıkça ki kırgınlık varsa bide inan kalpleride acıyo
![]()
anladim canim..afiyet olsun..irmik yiyebiliyormuyuz:44:
canim sen esine bu linki göster..2007 den beri zayifliyorlar,ne ilk nede son olcam de
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.html
süpersin canim
aldim cnm tarifi..tesekkürler
olsa dükkan sizin
iyi geceler canm..ne güzellll![]()
Bugnku menumu yazp gecmisw bi bakim
Ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu
Kahvlti 2 yumrtli bol yesillikli omlt 1 dilm cvdr.sekersiz cy.domates.az peynir.7-8 adet organik yesil zeytn
Ara az sekrli turk kahvsi
OGLe 2 gunkurusu 1 yas hurma
İkndi 2 kupa tarcnli yesilcy
AKSm. 1 kase corba.1 kucuk tabk ispank kavurdum ustune yogurt doktm
21.00 da 1 kuck hurma
2.5 lt su
allah rahatlık versin tekrarr ben kaçıyorummm![]()
MENÜM dünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
karabiberli soğanlı yumurta
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
10 zeytin
1/2 dereotu
1 portakal
ÖĞLE :
yok