menüm
sabah kalkınca 1 bardak su
salatalık
domates
beyaz peynır
2 dılım ekmek
5 zeytın
cay
ara
3 adet lımonlu bıskuvı lıght
öğle
nohut yemegı
2 dılım ekemek
salata
aksam
kabuska yemegı
1 dılım ekmek
tarhana corba
yesıl salata
yogurt
ara
elmalı yogurt(elma dogradım)
Dun ki menum
Sebzeli omlet
5 zeytin bir cb ceviz
Az biraz peynir
Domates salatalik
Iftar
1 kase corba
Bol salata
Su:1, 5 lt
Kizlar niyetli olup gece yedikten sonra uyudugum icin mi yoksa bunyem karatayada alistigi icin mi bilmem tartida degisim arti yönde bunun sebebide kabizlik olsada morelim bozuldubugunde niyetliyim uyumayim dedim ama dayanamadim uyudum cok zor oluyor cunku
Menün güzel.
Suyu az içtiğinden ödem olabilir. aç karnına mı tartıldın ?
Geçmiş olsun aynı dertten bende müzdariptim kabızlık geçti ama devamını tahmin edersin.Diyetisyenine mutlaka kabız oldum diye söyle. Şimdi menünde bakalım seni kabız edecek ne varmış :26::26:
Menün güzel ben bir şey göremedim ama o kadar da anlamam. Beni süt ve süt ürünleri kabız yapıyor.
bence cok guzel menun ben sobaya yakıtı ne kadar sık atarsan okadar hızlı yanar zıhnıyetındenım yanı bol aralı dıyetler tam benlıkKızlar yaa yediklerimi diyetisyenin beni takip ettiği sisteme giriyorum herşey çok normal hatta çok az bile olmuş ama sanki öyle çok yemiş gibi hissediyorum ki birde siz yorumlayın yanlış ne var?
Sabah 09:00
35 gr kadar tam buğday ekmeğini kızarttım
Üzerine yarım yağlı beyaz peynir sürdüm
Öğle 12:30
1 kase tarhana çorbası
Tavuk sote (sadece tavukları 100 gr kadar)
1 dilim kepek ekmek
Ara tek şekerli Türk kahvesi 5 badem
Ara 1 dilim kepek ekmek (öğlen kalan parça)
1 küçük elma
1/2 mandalina
Akşam 19:30
1 kase domates çorbası
Brokoli ve karnıbahar başladım 1 tabak
4 yk dünden kalan kurufasulye
Az salata
Ara 2 kuru kayısı
Yeşil çay 1 fincan
Zencefil çayı 1 fincan
2lt su
Ben şimdi mutfağı toplamaya gidiyorum sonra tekrar burada olurum inşallah biraz geçmiş yapayım
Dun ki menum
Sebzeli omlet
5 zeytin bir cb ceviz
Az biraz peynir
Domates salatalik
Iftar
1 kase corba
Bol salata
Kizlar niyetli olup gece yedikten sonra uyudugum icin mi yoksa bunyem karatayada alistigi icin mi bilmem tartida degisim arti yönde bunun sebebide kabizlik olsada morelim bozuldubugunde niyetliyim uyumayim dedim ama dayanamadim uyudum cok zor oluyor cunku
kabızlıktandır canım o kılo veremk aldıgın kalorı mıktarına gore ıse menulerın cok ıyı ben kendı adıma haftanın 3gunu oruc tutmayı planlıyorum dıger gunlerde spor yapabılıyım dıyeDun ki menum
Sebzeli omlet
5 zeytin bir cb ceviz
Az biraz peynir
Domates salatalik
Iftar
1 kase corba
Bol salata
menun super tatlımDünkü menüm;
1 haş. yumurta
domates salatalık
1,5 dlm kepek ekmek
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 dlm beyaz peynir
ara. 1 elma
öğle
1 yk havucu yoğurtla karıştırdım
1 çay bardağı yoğurt
1,5 dlm ekmek
salata
ara. 1 elma
ara: 1 bardak ayran +1 kepekli galete
akşam
1 çay bardağı yoğurt
1,5 dlm ekmek
ara: 1 elma
3,5 ltre su
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan
Tamam da sen bana fenerbahçeyi sürekli anlatmıyorsun. Adam bana sürekli fenerbahçeden bahsediyor. Ben galatasaraylıyım ama maç falan takip etmem. Gs de kim oynuyor de adlarını bile bilmem o derece ilgisizim. Durum böyle olunca bana fbden bahsedince benim uykum geliyor.Bir de biz ne zaman buluşsak hep akşamına maç oluyor yavrucum ben biraz erken kaçımmmı diyor Bende sinir oluyorum haliyle... Yoksa seni ben çokkk severim fbli olmanla bir sorunum yok.
Akşam o kadar yüklenmeseydin de bir parçasını öğle yeseydin keşke.
Akşam ya hamsi yada lahana yemeliydin bence...
Ayrıca sütlaç hiç ama hiç olmamış.
gun ıcı kosturunca oglenlerı gecıtırıyorum lahanayıda dıyet ıcın uygun hale getırınce zararsız ıstahımı bastırsım dıye yedım
tatlım fener askı baska oluyo ya benım kocamda fenerlı bende oyle mac olunca hayat durur bızde
gun ıcı kosturunca oglenlerı gecıtırıyorum lahanayıda dıyet ıcın uygun hale getırınce zararsız ıstahımı bastırsım dıye yedım
Bir de dünya kupasında hiç ona dokunmayacakmışım. 1 ay offline olacakmış beyfendi
Günaydinnnn
Cocuklari okula gönderdim,geldim...kahvaltidan önce bir bakayim ne kaynatmissiniz sabah sabah
Insallah canimsin,66yi ucundan görseydim ilk hedefime az kaliyordubirazcıkta spor görsek tatlımmm harika olacak inanki
olacaksın tabiki bitanemmm yazın buluştuğunuzda tüm zarifliğinle yıldız gibi parlayacaksın inan bana
bitanem elbette akşamları meyveler kesinlikle yasak kahvaltıda veya araöğünde süt veya yoğurtla birlikte tüketebiliyoruz
fakat o gün Ayfercik oruçlu olduğu için ve sütle tüketiiği için fazla acımasız olmak istemedim yememek en güzeli kesinlikle
menüde sporda harika maşallahhh tatlımmm
Tşkler şulecimmmm
iyi akşamlar tatlımmmm allah kabul etsin orucunu öğlenleri bende yapıyorum elma yoğurt birazda tarçın eklesen daha süper oluyor
havuç pişmese iyiymiş tatlım bir dahakine kavurmazsın inş
bu hafta işin geçen haftaya nazaran kolay gibi
oooooo süper haberrr bitanemmmmm hayırlı olsun şimdiden çok sevindim senin adına öncelikle annennle konuş o senin tüm eksiklerini biliyordur kimbilir bugüne kadar neler attı çeyizine sonra yavaş yavaş alırsın tatlım
güzel liste her ikiside canım kolay gelsin
canım menün sabah hariç çok zayıf ne sebze ne protein var malesef ne olur sağlıklı beslenmeye çalış tatlım
iyi akşamlar canımcımmmm güzeldi şükür
ev alanla yuva kurana allah yardım eder hepsi olur gider yeterki sağlığınız mutluluğunuz sevginiz yerinde olsun kızlar
al benden de o kadar Ayferim sürekli beğene basıyorum birinde kabul ediyo birinde etmiyo sevemedim bir türlü
gözlemeyi bir derece affedebilirim tatlım ama kolayı asla gerçi bluecum cezanı kesmiş send euygulamışsın
1 dilimi anlarımda 2, dilim neden gamzecim gelin olucaksın tatlım zaman su gibi geçer inanki
hakikaten hatırladım bakmışsın 1,5 sene sonra gamzecik hamile
İnternette de çok düzgün insanlar var çok şükür bugüne kadar hiç kötü niyetli biriyle karşılaşmadım benimde poker grubum var
ve ailece tanıştık gelip gideriz sizden iyi olmasın çok çok iyiler eğer sen iyiysen iyilerle karşılaşıyorsun ben buna inanıyorum
Güle güle otur bitanemmmm ama kayınvalidenle arandaki çizgiyi çok iyi ayarlarsan herhangi bir sorun çıkmaz kanımca çevremden duyduğum kadarıyla tabii kv si olanalr yardımcı olabilir fakat ilerde çocukların olunca yabancıya bırakmaktanda kv daha iyi bir seçim olur elbette
afiyetolsun canım liste olduğu için birşey diyemiyorum
oturacağın evi görmen açısından senin gitmen iyi olur bence ona göre alacaklarının planını yaparsın ve merakın gitmiş olur gerçi annen de haklı :44:
Çağlacım o kalın monta rağmen süper görünüyorsun canım benim darısı başımıza şu özgüven konusunu hemen aş tatlım harika görünüyorsun canımcım
bende fenerliyimm ama:26:
aynı sorun bendede oluyor alıntıda görüyorum fakat altta mesajda dönüp dönüp arıyorum artık
heyecanlanman çok normal canımcım aileni vatanını göreceksin arkadaşlarını göreceksin şimdiden hayırlı yolculuklar tatlım
Dilekcim sen çok yaşa emi çok güldürdün beniii oku oku bitmiyor demek
kaynatmak ne gelime fokurdatmışsınız resmen 3, mıntıka buhardan görünmüyor
bu kişi ben oluyorum sanırımmm
Geçmiş olsun şekercimmm geçen yazmıştım ama patlıcanın yeşil kısımlarını kaynatıp içmen lazım tatlım acil şifalar baharatlar ve turşudanda uzak durman lazım:26:
canımmmmm
inş bu hafta 66 yı görürsün tatlım
spor sıvı mönü mükemmelll
yarın bende yapayım ıspanak çorbası özlemişim görünce canım çekti
Hakikaten çok zorluklar çekmişsin canımm her türlü zorluğa rağmen eşinle birlikte yuvanızı ayakta tutmuşsunuz allah mutluluğunuzu bozmasın
Olsun düşsün ben zevkle okudummm ne güzel bir takımımız var böyle diğer takımlar tam aksinden şikayetçi maşallah ,3. takıma
afiyet olsun canim..artik senin yediklerine söylenecek baska sözler ariyorum..harkulade meselaMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
5 zeytin
1/2 dereotu
ÖĞLE :
yok
AKŞAM:
1 kase kıymalı tarhana
1 porsiyon ızgara kabak kızartması sarımsaklı yoğurtlu
SPOR
40 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik
SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
Canim bende diyetisyen listesi diye pek karismak istemiyorum aslinda..Kızlar yaa yediklerimi diyetisyenin beni takip ettiği sisteme giriyorum herşey çok normal hatta çok az bile olmuş ama sanki öyle çok yemiş gibi hissediyorum ki birde siz yorumlayın yanlış ne var?
Sabah 09:00
35 gr kadar tam buğday ekmeğini kızarttım
Üzerine yarım yağlı beyaz peynir sürdüm
Öğle 12:30
1 kase tarhana çorbası
Tavuk sote (sadece tavukları 100 gr kadar)
1 dilim kepek ekmek
Ara tek şekerli Türk kahvesi 5 badem
Ara 1 dilim kepek ekmek (öğlen kalan parça)
1 küçük elma
1/2 mandalina
Akşam 19:30
1 kase domates çorbası
Brokoli ve karnıbahar başladım 1 tabak
4 yk dünden kalan kurufasulye
Az salata
Ara 2 kuru kayısı
Yeşil çay 1 fincan
Zencefil çayı 1 fincan
2lt su
Ben şimdi mutfağı toplamaya gidiyorum sonra tekrar burada olurum inşallah biraz geçmiş yapayım
evet canim düzenli menü ve spor bekliyoruz sendenAhhh canım benimtmam düzenli yazmaya çalışıcam
Gecmisolsun canim..cok kötü olmus:84::84::84::84:
Tam bu modacım yaniiii...
Gece gece oturdum üstelik gözlerim yanıyor ve yine de tüm geçmişi okudum tek tek alıntı yaptım kiii banujum sana bir yemek resmi eklemek için sayfa değiştirdim tüm yazdıklarım gitti.
Bende gidiyorum küstüm formAçok geç olmuş. Sabah görüşürüz kızlar
günaydin canim..az yemissin bence..öglen atlamamaya calis cünkü kahvaltinda agir bir kahvalti degil..bu sekilde metoyu yavaslatirsin ve verdiklerini ayni hizda geri alirsingunaydın canlar dunku menum
kahvaltı yumurta ,lor peynır ,3 zeytın,2 ceviz, bir dilim tam bugday ekmegı
ara mandalınalı soda,elma,
ara sutlu neskafe,
akşam lahana yemegı bol salata,yogurt 10 tane kadar hamsı buglama
ara portakal 2 tatlı kasıgı kızımın sutlacındandan
4 bardak bıtkı cayı,3 lt su,
spor 3mil leslie
kolay gelsin canimsporumu yapıp gelıyorum hop bır ıkı hop bır ıkı
darisi digerlerine canimgünaydın kıslar dün akşam bıras rahatladım cok kotu oldum ya oturamıyodum bıde agrı yaptı fenalardaydım ıyı suan cok sukur
afiyet olsun canim..menüm
sabah kalkınca 1 bardak su
salatalık
domates
beyaz peynır
2 dılım ekmek
5 zeytın
cay
ara
3 adet lımonlu bıskuvı lıght
öğle
nohut yemegı
2 dılım ekemek
salata
aksam
kabuska yemegı
1 dılım ekmek
tarhana corba
yesıl salata
yogurt
ara
elmalı yogurt(elma dogradım)
canim ben bu sabah fazla ciktim ..gecen karatayda yine öyle olmustum..bu defa birakmicam ama,vücut alismaya calisiyor bence..cumaya kadar toparlarim insallah:26:Canim kahvaltiyi gecte yaomiyirsun bildigim kadariyla ana neden ogle yok bence az gibi ama sen doyuyorsan sorun yok
Uff cik guzel ben bu hafta bi turlu sporada basliyamadim senin ve yenun sporlarina bayiliyorum zaten
Gayet guzel canim
Kaptan supersin gozum kirkmaya basladi bende daha tik yok sende durumlar nedir rakibem
tesekkür ederim canimGüzel menü kaptan.
canim iftar az olmus..birde sahurdan önce tok oldugundan fazla cikman normal..iftardan önce tartil bence,o zaman belli olurDun ki menum
Sebzeli omlet
5 zeytin bir cb ceviz
Az biraz peynir
Domates salatalik
Iftar
1 kase corba
Bol salata
afiyet olsun canim...Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
domates salatalık
1,5 dlm kepek ekmek
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 dlm beyaz peynir
ara. 1 elma
öğle
1 çay bardağı yoğurt
1,5 dlm ekmek
salata
ara. 1 elma
ara: 1 bardak ayran +1 kepekli galete
akşam
1 çay bardağı yoğurt
1,5 dlm ekmek
ara: 1 elma
3,5 ltre su
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan
canim hic iyi yapmiyorsun bence..öglenleri cocuklara yemek indirdiginde 1 tabakta kendin icin hazirla...aksama daha tok olursun ve kilo vermen hizlanirgun ıcı kosturunca oglenlerı gecıtırıyorum lahanayıda dıyet ıcın uygun hale getırınce zararsız ıstahımı bastırsım dıye yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?