Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menün güzel ben bir şey göremedim ama o kadar da anlamam. Beni süt ve süt ürünleri kabız yapıyor.

Menün güzel.
Suyu az içtiğinden ödem olabilir. aç karnına mı tartıldın ?

Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
domates salatalık
1,5 dlm kepek ekmek
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 dlm beyaz peynir

ara. 1 elma

öğle
1 yk havucu yoğurtla karıştırdım
1 çay bardağı yoğurt
1,5 dlm ekmek
salata

ara. 1 elma

ara: 1 bardak ayran +1 kepekli galete

akşam
1 yk havucu yoğurtla karıştırdım
1 çay bardağı yoğurt
1,5 dlm ekmek

ara: 1 elma

3,5 ltre su
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan

Geçmiş olsun aynı dertten bende müzdariptim kabızlık geçti ama devamını tahmin edersin.Diyetisyenine mutlaka kabız oldum diye söyle. Şimdi menünde bakalım seni kabız edecek ne varmış :26::26:

dıyetısyene soyedım tatlım ama oda sasırdı cunku cok su ıcıyorum kuru meyve yıyorum ac karnına bu hafta sıcak suyla hurma verdı o yuzden

bence cok guzel menun ben sobaya yakıtı ne kadar sık atarsan okadar hızlı yanar zıhnıyetındenım yanı bol aralı dıyetler tam benlık

tatlım ya kabızlıktanda artı oluyo doktorum oyle soyledı suyu az ıctıgın ıcınde odem olabılır

kabızlıktandır canım o kılo veremk aldıgın kalorı mıktarına gore ıse menulerın cok ıyı ben kendı adıma haftanın 3gunu oruc tutmayı planlıyorum dıger gunlerde spor yapabılıyım dıye

menun super tatlım

tatlım fener askı baska oluyo ya benım kocamda fenerlı bende oyle mac olunca hayat durur bızde

Akşam o kadar yüklenmeseydin de bir parçasını öğle yeseydin keşke.
Akşam ya hamsi yada lahana yemeliydin bence...
Ayrıca sütlaç hiç ama hiç olmamış.

gun ıcı kosturunca oglenlerı gecıtırıyorum lahanayıda dıyet ıcın uygun hale getırınce zararsız ıstahımı bastırsım dıye yedım

kızlar kahvaltımı yapayım cok gec olmadan

gun ıcı kosturunca oglenlerı gecıtırıyorum lahanayıda dıyet ıcın uygun hale getırınce zararsız ıstahımı bastırsım dıye yedım

Ama yanlış yapıyorsun. İştahını bastırsın diye 2 ana yemek yiyorsun. İştahını bastırmak için salata yemelisin. Bol salata (yağsız tuzsuz)
Ben yemeye başlarken önce salatadan başlıyorum açlığımı bastırsın diye sonra yemeğe geçiyorum doyunca yemeyide bırakıyorum.
Artık midem küçüldü yemen doyuyorum.

Günaydinnnn

Cocuklari okula gönderdim,geldim...kahvaltidan önce bir bakayim ne kaynatmissiniz sabah sabah

tatlım ya sebze ya baklagıl ya et tavuk balık olucak ıkısı aynı anda yenılmemelı.hatta doktorum oglen sebze yedıysem aksam et ve ya baklagıl dıyor bu sekıldeymış yanı

Insallah canimsin,66yi ucundan görseydim ilk hedefime az kaliyordu

Evet canimsin diger takimlar paylasimsizliktan sikayetci,masallah bize
afiyet olsun canim..artik senin yediklerine söylenecek baska sözler ariyorum..harkulade mesela
Canim bende diyetisyen listesi diye pek karismak istemiyorum aslinda..

yok illa yorummu yap diyorsun,tamam tamam yapiyorum
canim aksam yemeginden önceki ara cok olmus bence..cok dayanamadiysan mandalina-süt seklinde yapabilirdin..ekmek seni dahadada aciktirmis...aksamda kuruyu yemeseydin keske,salatayi fazlalastirsaydin,sebzelerin üzerine veya yaninada yogurt indirseydin yeterince tok tutardi..yemekten sonraki arada gereksiz geldi bana göre..o satten sonra sadece sivi tüketmek en dogrusu...

tabi dedigim gibi diyetisyen vermisse vardir bir bildigi,sen israr ettin diye bende yorum yapayim dedim
Ahhh canım benim tmam düzenli yazmaya çalışıcam
evet canim düzenli menü ve spor bekliyoruz senden

Gecmisolsun canim..cok kötü olmus
günaydin canim..az yemissin bence..öglen atlamamaya calis cünkü kahvaltinda agir bir kahvalti degil..bu sekilde metoyu yavaslatirsin ve verdiklerini ayni hizda geri alirsin
sodayi sade ic canim..mandalinayida yaninda ye
sütlaci tirtiklamasaymissin cok daha iyiymis..o kadarla kaldiysan yine sorun yok,tabi o satte yemen haric..
sporumu yapıp gelıyorum hop bır ıkı hop bır ıkı
kolay gelsin canim
günaydın kıslar dün akşam bıras rahatladım cok kotu oldum ya oturamıyodum bıde agrı yaptı fenalardaydım ıyı suan cok sukur
darisi digerlerine canim
afiyet olsun canim..
canim ben bu sabah fazla ciktim ..gecen karatayda yine öyle olmustum..bu defa birakmicam ama,vücut alismaya calisiyor bence..cumaya kadar toparlarim insallah:26:
Güzel menü kaptan.
tesekkür ederim canim
canim iftar az olmus..birde sahurdan önce tok oldugundan fazla cikman normal..iftardan önce tartil bence,o zaman belli olur
afiyet olsun canim...
canim hic iyi yapmiyorsun bence..öglenleri cocuklara yemek indirdiginde 1 tabakta kendin icin hazirla...aksama daha tok olursun ve kilo vermen hizlanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…