Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:84::84::84::84:
Tam bu modacım yaniiii...
Gece gece oturdum üstelik gözlerim yanıyor ve yine de tüm geçmişi okudum tek tek alıntı yaptım kiii banujum sana bir yemek resmi eklemek için sayfa değiştirdim tüm yazdıklarım gitti.
Bende gidiyorum küstüm formA çok geç olmuş. Sabah görüşürüz kızlar

ya benim sorunum o ben 57de olsam begenmem kendimi herhalde hiç güwenen biri olmadım kendime bakıyorum insanlar kac kilo olursa olsun güwenio psıkologa söyledımdı bunuda ama depresyon ılacı yazdı gonderdı

Canim baska degisiklikler yappsan kendinde yani tarzinivfilan degistirden ssdece zayiflamakta bitmiyor is ben suandada kendime cok guvenirim mesela guven insanda cekicilik getirir esinde bu yuzden demistir belki her kinuds guven kendine misal bu irade sende sende olmasa zayiflayamazdin iradene guven
Esin seni begenip sevmese evlenmezdi guzelligine ve esinin sevgidine guven yani olaylara biraz farkli bak

gunaydın canlar dunku menum
kahvaltı yumurta ,lor peynır ,3 zeytın,2 ceviz, bir dilim tam bugday ekmegı
ara mandalınalı soda,elma,
ara sutlu neskafe,
akşam lahana yemegı bol salata,yogurt 10 tane kadar hamsı buglama
ara portakal 2 tatlı kasıgı kızımın sutlacındandan
4 bardak bıtkı cayı,3 lt su,
spor 3mil leslie

saol canımm cok tesekkur ederımm asıcam artık bı sekıldee
Canımcım çok şükür sağlığın yerinde eşin senin seviyor harika bir ailen var kendini sevmemen için bir neden yokki ne olur böyle düşünme rabbimin gücüne giderr

karatayınmı bu menu gayet guzel afıyet olsunn ben de uygulamak ıstıorum ama sabahtan aksama dayanamam ya
bence cok değil canım ya afiyet olsun
evet işte ne sewgisine guwenıorum ne ona ondan cıkıo sorun.. artık hedefıme ulasınca yapcam ınsallah bısılerr
afıyet olsunn su sodaların meyveli olanları iyi deil diolar ama bende mandalinalı sodayı cok sewerım:) azcık tattıysan sutlactan bişi olmaz canımm

sporumu yapıp gelıyorum hop bır ıkı hop bır ıkı

günaydın kıslar dün akşam bıras rahatladım cok kotu oldum ya oturamıyodum bıde agrı yaptı fenalardaydım ıyı suan cok sukur

menüm
sabah kalkınca 1 bardak su

salatalık
domates
beyaz peynır
2 dılım ekmek
5 zeytın
cay

ara
3 adet lımonlu bıskuvı lıght

öğle
nohut yemegı
2 dılım ekemek
salata

aksam
kabuska yemegı
1 dılım ekmek
tarhana corba
yesıl salata
yogurt

ara
elmalı yogurt(elma dogradım)

Canim kahvaltiyi gecte yaomiyirsun bildigim kadariyla ana neden ogle yok bence az gibi ama sen doyuyorsan sorun yok
Uff cik guzel ben bu hafta bi turlu sporada basliyamadim senin ve yenun sporlarina bayiliyorum zaten
Gayet guzel canim
Kaptan supersin gozum kirkmaya basladi bende daha tik yok sende durumlar nedir rakibem

Nasil bei diyetisyen menusu oldugu
günaydın kıslar dün akşam bıras rahatladım cok kotu oldum ya oturamıyodum bıde agrı yaptı fenalardaydım ıyı suan cok sukur
Darisi bana inşallah

Güzel menü kaptan.

Güzel menü ama az besleniyorsun sanki :26::26:

Allah yardımcın olsun çok zor zamanlar geçirmişsiniz. İnş eşin iş bulunca şimdiki dertlerde gider. Hayat sizi biraz yormuş sanırım. Güzel günler seni bekliyor buna inan...
Bu arada listene adepte oluyorsun sen rekabet etmezsen benim kazanmam beni mutlu etmez
Hem ne malum belki ben akşam kocaman bir dilm pasta yerim verdiklerim geri gelir sen beni geçersin. Pozitif olsun kaybetsekte yarışırken bir şeyler kazanıyoruz aslında

bende fenerliyimm ama:26:

Tamam da sen bana fenerbahçeyi sürekli anlatmıyorsun. Adam bana sürekli fenerbahçeden bahsediyor. Ben galatasaraylıyım ama maç falan takip etmem. Gs de kim oynuyor de adlarını bile bilmem o derece ilgisizim. Durum böyle olunca bana fbden bahsedince benim uykum geliyor. Bir de biz ne zaman buluşsak hep akşamına maç oluyor yavrucum ben biraz erken kaçımmmı diyor Bende sinir oluyorum haliyle... Yoksa seni ben çokkk severim fbli olmanla bir sorunum yok.

Güzelll menü her zamanki gibi.

Şimdi diyetisyen vermiş biz bir şey diyemeyiz. Sadece akşam fazla olmuş bence. Kurufasülyeyi veya domates çorbasını içmemeliydin bence. Onun dışında bir şey görmedim ben..

Dun ki menum
Sebzeli omlet
5 zeytin bir cb ceviz
Az biraz peynir
Domates salatalik

Iftar
1 kase corba
Bol salata

Su:1, 5 lt

Kizlar niyetli olup gece yedikten sonra uyudugum icin mi yoksa bunyem karatayada alistigi icin mi bilmem tartida degisim arti yönde bunun sebebide kabizlik olsada morelim bozuldu bugunde niyetliyim uyumayim dedim ama dayanamadim uyudum cok zor oluyor cunku

Akşam o kadar yüklenmeseydin de bir parçasını öğle yeseydin keşke.
Akşam ya hamsi yada lahana yemeliydin bence...
Ayrıca sütlaç hiç ama hiç olmamış.

Geçmiş olsun aynı dertten bende müzdariptim kabızlık geçti ama devamını tahmin edersin.Diyetisyenine mutlaka kabız oldum diye söyle. Şimdi menünde bakalım seni kabız edecek ne varmış :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…