• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menüm
sabah kalkınca 1 bardak su

salatalık
domates
beyaz peynır
2 dılım ekmek
5 zeytın
cay

ara
3 adet lımonlu bıskuvı lıght

öğle
nohut yemegı
2 dılım ekemek
salata

aksam
kabuska yemegı
1 dılım ekmek
tarhana corba
yesıl salata
yogurt

ara
elmalı yogurt(elma dogradım)
güzel canım ekmekler fazla gibi geldi diyetisyene gidiomuydun diyetisyenler ilk haftalarda cok werıo
Dun ki menum
Sebzeli omlet
5 zeytin bir cb ceviz
Az biraz peynir
Domates salatalik

Iftar
1 kase corba
Bol salata

Su:1, 5 lt

Kizlar niyetli olup gece yedikten sonra uyudugum icin mi yoksa bunyem karatayada alistigi icin mi bilmem tartida degisim arti yönde bunun sebebide kabizlik olsada morelim bozuldu :( bugunde niyetliyim uyumayim dedim ama dayanamadim uyudum cok zor oluyor cunku
canım aksam az olmus ama herhalde baska nedeni wardır ya sıkma canını sonra bırden gıdıo
Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
domates salatalık
1,5 dlm kepek ekmek
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 dlm beyaz peynir

ara. 1 elma

öğle
1 yk havucu yoğurtla karıştırdım
1 çay bardağı yoğurt
1,5 dlm ekmek
salata

ara. 1 elma

ara: 1 bardak ayran +1 kepekli galete

akşam
1 çay bardağı yoğurt
1,5 dlm ekmek

ara: 1 elma

3,5 ltre su
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan
az olmus sebe yonunden edacım afiyet olsunn
kızlar kahvaltımı yapayım cok gec olmadan
afiyet olsun canımm
Günaydinnnn:16:

Cocuklari okula gönderdim,geldim...kahvaltidan önce bir bakayim ne kaynatmissiniz sabah sabah:38:

sorma kaptancım kalktıgımda bı baktım yesil cay içip leslie yapıp geleene kadar kac sayfa olmus ya:))

güzel canım ekmekler fazla gibi geldi diyetisyene gidiomuydun diyetisyenler ilk haftalarda cok werıo

canım aksam az olmus ama herhalde baska nedeni wardır ya sıkma canını sonra bırden gıdıo

afiyet olsun canımm

sorma kaptancım kalktıgımda bı baktım yesil cay içip leslie yapıp geleene kadar kac sayfa olmus ya:))

evet cnm dıyetısyene gıdıyorum o verdı

afiyet olsun canımm

Masallah diyelim canim:nazar:
diger takimlarda tersi durumdan sikayetci..muhabbetimiz her zaman bol olsun:16::16:

ben kahvaltiya kactim kizlar...ögleden sonra gelirim..öpüyorum..de hadiyin cenenize kuvvet,gelene kadar kim bilir ne kadar birikir gecmis:52::52:

herkes kaybolmus.ben bu hafta kendimden ümidi kestim.uyuyamıyorum.düzenli beslenemiyorum.ortamıda negatif enerjiye bogmak istemiyorum.kızlar bi el atın siz bana pozitif enerji verin.

canim tayinin nereye cikiyor ben anlamadim aslinda..türkiyeye temmellimi gideceksiniz:44:
canım ben buraya geçici görevle geldim, ama tayinimin çıkmasını bekliyordum.. şimdi tayinim çıktı ve işlemleri halletmek için türkiyeye gitmem lazım, sonra gelip burda atanmış olarak başlıcam.

Blucum senin adina sevindim nekadar zaman oldu turkiyeden ayrilali
çok sağol canım, 5 ay oluyor yarın..

hemen menümü yazayim
sabah(9:30)
2 yumurta
maydanoz
nane
üzerine limon ve zeytinyagi
1 ufak parca peynir
1 c.b.findik,badem

aksam(18:30)
1 kase layla corbasi
1 kase yogurtlu ispanak
yarim por.patlican kebabi

su
3 lt
spor
lesilie 3 ml

2 kupa yesil,1 kupa beyaz cay

süper kaptanım valla iyi dayanmışsın 9 saat maşallah sana spor da var süper :46:

offf bu ne geçmiş.tipik ptsei yogun hastalar yetişemedim.arada actım alıntıda yaptım ama gönderemedim.
haftasonu zaten giremiyorum ve buda dşyetimi cok etkiliyor burda olunca güzel bir rekabet beni alıkoyuyor.
edacım bu hafta sana kaptıracak gibiyim giremedim liste moduna.elimden geleni yapıyorum ama listemle cok alakasız.bide regl haftam Allah cumamı hayretsin.
gamzecim ahh ahh ben anlatsam inanmazsınız.ailemi dinlemedim eşimle evlendim 2 tarafta bana dogru dürüst bişey almadı ben okulu yeni bitirmiştim eşim hala öğrenci.viyanaya inanmassınız 600 yıllık ahşap bir binanın çatı katına gelin oldum.öğrenci evinden bozma evde bir ranzamız 1 yorganımız bir yastıgımız vardı annem bir nevresim verdi baktımki tek kişilik.ranzayı kırıp yanyana yatak yaptık.nevresim takımını kesip ekledik bişeyler yaptık.düğünde takılan paralarıda eşimin harcına felan yatırdık bi ara cebimizde 1,5 euro vardı.kimseden tek kurus istemedik.eşim okuldan sonra çalıştı gece 12de gelirdi eve yeni evliyiz bu arada.ben özel ders felan verdim.bunlar yaşadıklarımızın bir kısmı.benim ailemin durumu iyiydi.o şartlara sırf sevdiğimden seyran oldu bana.

canım ya helal olsun valla ne diim, film gibi..maşallah sana yuvan için nsıl da çırpınıyorsun Allah görüyor bunların hepsi sana sevap olarak geri dönsün..

Kızlar yaa yediklerimi diyetisyenin beni takip ettiği sisteme giriyorum herşey çok normal hatta çok az bile olmuş ama sanki öyle çok yemiş gibi hissediyorum ki birde siz yorumlayın yanlış ne var?

Sabah 09:00
35 gr kadar tam buğday ekmeğini kızarttım
Üzerine yarım yağlı beyaz peynir sürdüm

Öğle 12:30
1 kase tarhana çorbası
Tavuk sote (sadece tavukları 100 gr kadar)
1 dilim kepek ekmek

Ara tek şekerli Türk kahvesi 5 badem

Ara 1 dilim kepek ekmek (öğlen kalan parça)
1 küçük elma
1/2 mandalina

Akşam 19:30
1 kase domates çorbası
Brokoli ve karnıbahar başladım 1 tabak
4 yk dünden kalan kurufasulye
Az salata

Ara 2 kuru kayısı

Yeşil çay 1 fincan
Zencefil çayı 1 fincan
2lt su

bence sabah domates salatalık yeşillik olmalıydı..ekmek yerine galeta daha iyi olabilirdi daha tok tutuyor.. akşam öncesi meyve de zaten bize uymuyor, ben en iyisi yoruma devam etmeyeyim canım karatayla ara öğünlü diyetlerin mantığı çok farkediyor, o yüzden yorum yapamıyorum..

dünki menümü yazayım:

sabah (09.30)
1 yağda yumurta
3 kayısı
peynir 6 zeytin
1 avuç taze organik reyhan
1 çay bardağı badem

arada (15.00)

1 kase yeşil mercimek

akşam (19.50)(aslında daa erken yemem gerekirdi ama buzluktan çıkardığım balık erimediği için yemek gecikti)

denis balığı
organik marullu salata
1,5 tatlı kaşığı tahin helvası (tahin yiyecektim yerine, ama balığı malesef severek yiyemediğim için üzerine bir de sevmediğim tahini içemedim.helva yedim, karatayda izin var)

su:2,5 lt
2 fincan yeşil çay

spor yok. dün çok yorgundum kızlar, bi de akşam alışveriş yaptık, hiç vakit kalmadı gece 11.30da döndük eve, bu akşam inşallah yine yapacağım sporumu..

:25:
herkes kaybolmus.ben bu hafta kendimden ümidi kestim.uyuyamıyorum.düzenli beslenemiyorum.ortamıda negatif enerjiye bogmak istemiyorum.kızlar bi el atın siz bana pozitif enerji verin.

canım herkeste öyle dönemler olur, sen bizim doktorumuzsun, canımızsın doktor doktor civanımızsın :52: :9::9::9::9:

hayat seni yoruyor ama seni öldürmeyen seni güçlendirir unutma :46:

diyetisyene başladığından beri maşallah takır takır gidiyor kilolar, yazı düşün, incecik olmuşsun toz pembe bir elbise giymişsin, ay ay ne tatlı:)))

Hopss noluyoruz yasemin hanim oyle kendini birakmak yok burayada az ugruyorsun indan olabilir mi rakibelerini dusun onlarin canina oku :60: tamam listene tam uyamadanda menunu paylas diyeti birakma hepimizde oluyor bak bende sahur yaptigimdan acayip uykuauz ve dengem bozuldu yapmasam cok acikirim vs vs yani hayatimiz hep ayni olmuyor onemli olan biraz sokuldu diye sisleri cikarip kazagin tamamen sokulmesine izin vermemek sokulen yeri alttan alip devam ediyoruz canim haa evet seni bibkucuk geriye mi iter zaman mi kaybettirir doğru ama en azindan verdigin emekler bosa gitmez

Kaptancim iftarda evde olmuyorum o yuzden tartilamiyorum neyseki bugun son bitti borc tutarsamda yine arada pazarlari tutacagim
Senin dedigin gibi karataydan mi arti ciktim acaba ama birakmiycam valla leptin oructanda etkilenmis olabilir cunku 11 saat ac kaliyorum

Caglacim isyerinde yapiyorum iftari ondan az oldu tavuk kokuyo gibi geldi yemedim. haa eve gidince sut ictim bi bardak onu yazmayi unutmusum bak simdi aklima geldi

:25:

canım herkeste öyle dönemler olur, sen bizim doktorumuzsun, canımızsın doktor doktor civanımızsın :52: :9::9::9::9:

hayat seni yoruyor ama seni öldürmeyen seni güçlendirir unutma :46:

diyetisyene başladığından beri maşallah takır takır gidiyor kilolar, yazı düşün, incecik olmuşsun toz pembe bir elbise giymişsin, ay ay ne tatlı:)))
ben sabrımı cok tüketmişim ve şuan acayip sabır denemesindeyim.ya sabırr.diyetimi bozuk saçma sapan yemiyorsam emeklerime acıyorum.yok yok kimse beni bu yoldan alı koyamaz.
dün hemşire hanımlar eşiniz mezun olmus biz acayip tatlı istiyoruz dediler.kocaman bir yaş pasta aldık.ben yemediim.başka zaman olsa 2 dilim rahat hüpletirdim.cok şükür tatlı krizleri sona erdi.3 aylık şeker diye tabir edilen hemoglabinA1C var oda düşmüş kanımda.insülin direncimide merak ediyorum ama baktırmaya fırsat bulamadım.dün bi ara kuaföre uğradım azcık bakıma aldım kendimi belki iyi hissederim diye,üstelik dün bizim tanısma yıldönümümüzdü kocaman bir fos oldu.ablamla konustum dün rahatladım biraz cok güzel tesbitleri vardır onun.eşin uzun süre yanlız kalınca sorumluluklara bir bayana 3 cocuga adapte olması zor dedi.takma keyfine bak vs dedi.

Menün güzel ben bir şey göremedim ama o kadar da anlamam. Beni süt ve süt ürünleri kabız yapıyor.

ben bir ara gıda intolerans testi yaptırmıştım kabak patates ve marul un bana fayda etmediği çıkmıştı.
Not: Gıda İntolerans testi : Yediğimiz ve sağlıklı olduğunu düşündüğümüz birçok besin, vücudumuzda olumsuz etkiler yaratıyor olabilir. Çok sağlıklı olduğunu düşündüğümüz bir yumurta eğer vücudumuz tarafından sindirilemiyor ise, vücudumuz bu yumurtanın içindeki proteinlere karşı tepki vermeye başlar. Bu olumsuz etki "Gıda İntoleransı" olarak adlandırılır ve vücutta kilo almadan, birçok kronik rahatsızlığa kadar olumsuz etkilere yol açar.

Hopss noluyoruz yasemin hanim oyle kendini birakmak yok burayada az ugruyorsun indan olabilir mi rakibelerini dusun onlarin canina oku :60: tamam listene tam uyamadanda menunu paylas diyeti birakma hepimizde oluyor bak bende sahur yaptigimdan acayip uykuauz ve dengem bozuldu yapmasam cok acikirim vs vs yani hayatimiz hep ayni olmuyor onemli olan biraz sokuldu diye sisleri cikarip kazagin tamamen sokulmesine izin vermemek sokulen yeri alttan alip devam ediyoruz canim haa evet seni bibkucuk geriye mi iter zaman mi kaybettirir doğru ama en azindan verdigin emekler bosa gitmez
i
yok ayfrecim kilolar beni bırakmadan ben onları bırakmayacagım.regl yakın ondan mı bilmem yoksa stresten mi ödem oldum.saolasun burdaki elemanımız maydonuz suyu yapmıs.hersey benim kilo vermemden yana.

dünki menümü yazayım:

sabah (09.30)
1 yağda yumurta
3 kayısı
peynir 6 zeytin
1 çay bardağı badem

arada (15.00)

1 kase yeşil mercimek

akşam (19.50)(aslında daa erken yemem gerekirdi ama buzluktan çıkardığım balık erimediği için yemek gecikti)

denis balığı
organik marullu salata
1,5 tatlı kaşığı tahin helvası (tahin yiyecektim yerine, ama balığı malesef severek yiyemediğim için üzerine bir de sevmediğim tahini içemedim.helva yedim, karatayda izin var)

2 fincan yeşil çay

spor yok. dün çok yorgundum kızlar, bi de akşam alışveriş yaptık, hiç vakit kalmadı gece 11.30da döndük eve, bu akşam inşallah yine yapacağım sporumu..
Aa karatayda helva var mi :26: ben bugun kahvalti ike acacagim iftarda da helca vardi deyim mi accik

yok ayfrecim kilolar beni bırakmadan ben onları bırakmayacagım.regl yakın ondan mı bilmem yoksa stresten mi ödem oldum.saolasun burdaki elemanımız maydonuz suyu yapmıs.hersey benim kilo vermemden yana.

Ohh bak ne guzel seferber olmus herkes bizdede herkes almamdan yana wc cikamiyorum dedim kocam hemen yemiyosun ondan cikolata getiriyim mi dedi saat onbirde bu teklif hayir dedim isyerinde iftar yapcam yarim ekmek getirdi calisan dedim abla ben normalde yemiyorum yarim ekmek bugun hic yemem dedim aa bi cirbayla salatayla oruc mu acilir diyor ye kizim ye diyor

Günaydınnnnn 3, mıntıkanın güzelleri nasılız bakalım geçmiş korkusundan hemencik attım kendimi:10::10:

dünki menümü yazayım:

sabah (09.30)
1 yağda yumurta
3 kayısı
peynir 6 zeytin
1 çay bardağı badem

arada (15.00)

1 kase yeşil mercimek

denis balığı
organik marullu salata

2 fincan yeşil çay

Afiyetolsun bluecummm maşallah organik marul organik reyhannn harikasın kıskandımmı ne:12: kirmişsin canımcım akşama kaslarını dinlendirmişsin canımcım akşama yaparsın inş

Canımmmmm ümit kesmek karamsarlık yokk :36::36: daha koskoca 4 gün var önümüzde çok yoruluyorsun canım böyle hissetmen normal ama beslenmene ne olur dikkat et

Insallah canimsin,66yi ucundan görseydim ilk hedefime az kaliyordu:32:

Evet canimsin diger takimlar paylasimsizliktan sikayetci,masallah bize:nazar::nazar:

afiyet olsun canim..artik senin yediklerine söylenecek baska sözler ariyorum..harkulade mesela:9:

Canim bende diyetisyen listesi diye pek karismak istemiyorum aslinda..

yok illa yorummu yap diyorsun,tamam tamam yapiyorum:9::9:
canim aksam yemeginden önceki ara cok olmus bence..cok dayanamadiysan mandalina-süt seklinde yapabilirdin..ekmek seni dahadada aciktirmis...aksamda kuruyu yemeseydin keske,salatayi fazlalastirsaydin,sebzelerin üzerine veya yaninada yogurt indirseydin yeterince tok tutardi..yemekten sonraki arada gereksiz geldi bana göre..o satten sonra sadece sivi tüketmek en dogrusu...

tabi dedigim gibi diyetisyen vermisse vardir bir bildigi,sen israr ettin diye bende yorum yapayim dedim:36:

evet canim düzenli menü ve spor bekliyoruz senden

Gecmisolsun canim..cok kötü olmus:9:

günaydin canim..az yemissin bence..öglen atlamamaya calis cünkü kahvaltinda agir bir kahvalti degil..bu sekilde metoyu yavaslatirsin ve verdiklerini ayni hizda geri alirsin
sodayi sade ic canim..mandalinayida yaninda ye:34:
sütlaci tirtiklamasaymissin cok daha iyiymis..o kadarla kaldiysan yine sorun yok,tabi o satte yemen haric..

kolay gelsin canim:16:

darisi digerlerine canim:9:

afiyet olsun canim..

canim ben bu sabah fazla ciktim ..gecen karatayda yine öyle olmustum..bu defa birakmicam ama,vücut alismaya calisiyor bence..cumaya kadar toparlarim insallah:26:

tesekkür ederim canim:16:

canim iftar az olmus..birde sahurdan önce tok oldugundan fazla cikman normal..iftardan önce tartil bence,o zaman belli olur:34:

afiyet olsun canim...

canim hic iyi yapmiyorsun bence..öglenleri cocuklara yemek indirdiginde 1 tabakta kendin icin hazirla...aksama daha tok olursun ve kilo vermen hizlanir:34:

tşkler tatlımmm:16:

Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
domates salatalık
1,5 dlm kepek ekmek
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
1 dlm beyaz peynir

ara. 1 elma

öğle
1 çay bardağı yoğurt
1,5 dlm ekmek
salata

ara. 1 elma

ara: 1 bardak ayran +1 kepekli galete

akşam
1 çay bardağı yoğurt
1,5 dlm ekmek

ara: 1 elma

3,5 ltre su
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan

hacucu bugün pişirmemn süper olmuş tatlımm:16:

Dun ki menum
Sebzeli omlet
5 zeytin bir cb ceviz
Az biraz peynir
Domates salatalik

Iftar
1 kase corba
Bol salata

Su:1, 5 lt

Kizlar niyetli olup gece yedikten sonra uyudugum icin mi yoksa bunyem karatayada alistigi icin mi bilmem tartida degisim arti yönde bunun sebebide kabizlik olsada morelim bozuldu :( bugunde niyetliyim uyumayim dedim ama dayanamadim uyudum cok zor oluyor cunku

allah kabul etsin bitanemmm muhtemelen kabızlıktandır ve iftar öncesi tartılamadığın içindir ne olur hemen pes etme aynı durum bluecum helincim ve bende yaşadım ilk haftadan sonra durgunluk gibi oluyor insülin direncinden sanırım fakat sonrasında devamı geliyor ayrıca 2 sene içinde tüm vücut hücreleri yenileniyor yağ miktarını artırırsan belki faydası olur cnm spor yapamamanında dezavantaj tabiki akşamdan 3 kuru eriği suya ıslat hem kahvaltıda yersin hemde kabızlığına iyi gelir cnmcım:16:

Güzelll menü her zamanki gibi. :nazar::nazar:

tşkler cnmmm:17:

Tamam da sen bana fenerbahçeyi sürekli anlatmıyorsun. Adam bana sürekli fenerbahçeden bahsediyor. Ben galatasaraylıyım ama maç falan takip etmem. Gs de kim oynuyor de adlarını bile bilmem o derece ilgisizim. Durum böyle olunca bana fbden bahsedince benim uykum geliyor. :27::27: Bir de biz ne zaman buluşsak hep akşamına maç oluyor yavrucum ben biraz erken kaçımmmı diyor :53: Bende sinir oluyorum haliyle... Yoksa seni ben çokkk severim :23::23: fbli olmanla bir sorunum yok. :9:

Yok Edacım adım fenerli sadece hiç alakam yoktur ama haklısın maçkolik erkekler zor oluyor abim evlendide maç izlemekten kurtuldum:9:
Canim kahvaltiyi gecte yaomiyirsun bildigim kadariyla ana neden ogle yok bence az gibi ama sen doyuyorsan sorun yok

Uff cik guzel ben bu hafta bi turlu sporada basliyamadim senin ve yenun sporlarina bayiliyorum zaten

Gayet guzel canim :16:

Kaptan supersin gozum kirkmaya basladi bende daha tik yok sende durumlar nedir rakibem

Tşkler canımcımmm gel beraber yapalım sporu:8:

menüm
sabah kalkınca 1 bardak su

salatalık
domates
beyaz peynır
2 dılım ekmek
5 zeytın
cay

ara
3 adet lımonlu bıskuvı lıght

öğle
nohut yemegı
2 dılım ekemek
salata

aksam
kabuska yemegı
1 dılım ekmek
tarhana corba
yesıl salata
yogurt

ara
elmalı yogurt(elma dogradım)

afiyetolsun tatlımmm:42::46:

saol canımm cok tesekkur ederımm asıcam artık bı sekıldee

karatayınmı bu menu gayet guzel afıyet olsunn ben de uygulamak ıstıorum ama sabahtan aksama dayanamam ya

bence cok değil canım ya afiyet olsun

evet işte ne sewgisine guwenıorum ne ona ondan cıkıo sorun.. artık hedefıme ulasınca yapcam ınsallah bısılerr

afıyet olsunn su sodaların meyveli olanları iyi deil diolar ama bende mandalinalı sodayı cok sewerım:) azcık tattıysan sutlactan bişi olmaz canımm

Bitanem karatyda akşama kadar aç kalacaksın diye bir kural yokki isteyen 2 isteyen 2,5 isteyen 3 öğün yapabiliyor aç kalmak zaten yasak fakat menüler o kadar doyurucuki özlellikle kahvaltı insan ihtiyaç duymuyor:34:

gunaydın canlar dunku menum
kahvaltı yumurta ,lor peynır ,3 zeytın,2 ceviz, bir dilim tam bugday ekmegı
ara mandalınalı soda,elma,
ara sutlu neskafe,
akşam lahana yemegı bol salata,yogurt 10 tane kadar hamsı buglama
ara portakal 2 tatlı kasıgı kızımın sutlacındandan :56:
4 bardak bıtkı cayı,3 lt su,
spor 3mil leslie

sodayı sade içseydin canım yoğurt ve balığı aynı anda tüketmen iyi cesaret :53:

:84::84::84::84:
Tam bu modacım yaniiii...
Gece gece oturdum üstelik gözlerim yanıyor ve yine de tüm geçmişi okudum tek tek alıntı yaptım kiii banujum sana bir yemek resmi eklemek için sayfa değiştirdim tüm yazdıklarım gitti.
Bende gidiyorum küstüm formA :14: çok geç olmuş. Sabah görüşürüz kızlar :31:

oyyy kıyamam sana ne kötü oluor insan tüm alıntılar gidince canın sağolsun bitanemmm banamı yemek resmi ekleyecektin :56:

Yaa :18: neden öyle dedin ? Ne olur akşam yenen kayısıdan !

oyyy canımsınnn 2 kayısı 40 kalori tatlım bence gerek yoktu o yüzden dedim

Aa karatayda helva var mi :26: ben bugun kahvalti ike acacagim iftarda da helca vardi deyim mi accik

helva var tatlım fakat balıktan sonra :56: bir parça yiyebilirsin

ben sabrımı cok tüketmişim ve şuan acayip sabır denemesindeyim.ya sabırr.diyetimi bozuk saçma sapan yemiyorsam emeklerime acıyorum.yok yok kimse beni bu yoldan alı koyamaz.
dün hemşire hanımlar eşiniz mezun olmus biz acayip tatlı istiyoruz dediler.kocaman bir yaş pasta aldık.ben yemediim.başka zaman olsa 2 dilim rahat hüpletirdim.cok şükür tatlı krizleri sona erdi.3 aylık şeker diye tabir edilen hemoglabinA1C var oda düşmüş kanımda.insülin direncimide merak ediyorum ama baktırmaya fırsat bulamadım.dün bi ara kuaföre uğradım azcık bakıma aldım kendimi belki iyi hissederim diye,üstelik dün bizim tanısma yıldönümümüzdü kocaman bir fos oldu.ablamla konustum dün rahatladım biraz cok güzel tesbitleri vardır onun.eşin uzun süre yanlız kalınca sorumluluklara bir bayana 3 cocuga adapte olması zor dedi.takma keyfine bak vs dedi.

tanışma yıldönümünüz kutlu olsun canım bak ne güzel ablanla konuşmuşsunnn kuaföre gitmişsinnn pastayı yememişsinnn:46:
ne olur birazcık daha sabır elbet bugünlerde geçecekk :38:

Masallah diyelim canim:nazar:
diger takimlarda tersi durumdan sikayetci..muhabbetimiz her zaman bol olsun:16::16:
maasallah canımm bısey dedıgım yokk:))
evet cnm dıyetısyene gıdıyorum o verdı
hmm kuzenımede 6dılım wermıs tam bugday
oo yaseminciim sen cok guclusun maasallah yaa az kaldı inşallah rahat edeceksıın
dünki menümü yazayım:

sabah (09.30)
1 yağda yumurta
3 kayısı
peynir 6 zeytin
1 çay bardağı badem

arada (15.00)

1 kase yeşil mercimek

denis balığı
organik marullu salata

2 fincan yeşil çay

bende karatay yapmayı dusunuorum bakalımm afiyet olsunn

Kaptancim iftarda evde olmuyorum o yuzden tartilamiyorum neyseki bugun son bitti borc tutarsamda yine arada pazarlari tutacagim
Senin dedigin gibi karataydan mi arti ciktim acaba ama birakmiycam valla leptin oructanda etkilenmis olabilir cunku 11 saat ac kaliyorum

Caglacim isyerinde yapiyorum iftari ondan az oldu tavuk kokuyo gibi geldi yemedim. haa eve gidince sut ictim bi bardak onu yazmayi unutmusum bak simdi aklima geldi
hmm taamm canımm afıyet olsunn ac kalmadıysan sorun yok:)
Günaydınnnnn 3, mıntıkanın güzelleri nasılız bakalım geçmiş korkusundan hemencik attım kendimi:10::10:

Afiyetolsun bluecummm maşallah organik marul organik reyhannn harikasın kıskandımmı ne:12: kirmişsin canımcım akşama kaslarını dinlendirmişsin canımcım akşama yaparsın inş

Canımmmmm ümit kesmek karamsarlık yokk :36::36: daha koskoca 4 gün var önümüzde çok yoruluyorsun canım böyle hissetmen normal ama beslenmene ne olur dikkat et

tşkler tatlımmm:16:

hacucu bugün pişirmemn süper olmuş tatlımm:16:

allah kabul etsin bitanemmm muhtemelen kabızlıktandır ve iftar öncesi tartılamadığın içindir ne olur hemen pes etme aynı durum bluecum helincim ve bende yaşadım ilk haftadan sonra durgunluk gibi oluyor insülin direncinden sanırım fakat sonrasında devamı geliyor ayrıca 2 sene içinde tüm vücut hücreleri yenileniyor yağ miktarını artırırsan belki faydası olur cnm spor yapamamanında dezavantaj tabiki akşamdan 3 kuru eriği suya ıslat hem kahvaltıda yersin hemde kabızlığına iyi gelir cnmcım:16:

tşkler cnmmm:17:

Yok Edacım adım fenerli sadece hiç alakam yoktur ama haklısın maçkolik erkekler zor oluyor abim evlendide maç izlemekten kurtuldum:9:

Tşkler canımcımmm gel beraber yapalım sporu:8:

afiyetolsun tatlımmm:42::46:

Bitanem karatyda akşama kadar aç kalacaksın diye bir kural yokki isteyen 2 isteyen 2,5 isteyen 3 öğün yapabiliyor aç kalmak zaten yasak fakat menüler o kadar doyurucuki özlellikle kahvaltı insan ihtiyaç duymuyor:34:

sodayı sade içseydin canım yoğurt ve balığı aynı anda tüketmen iyi cesaret :53:

oyyy kıyamam sana ne kötü oluor insan tüm alıntılar gidince canın sağolsun bitanemmm banamı yemek resmi ekleyecektin :56:

oyyy canımsınnn 2 kayısı 40 kalori tatlım bence gerek yoktu o yüzden dedim

helva var tatlım fakat balıktan sonra :56: bir parça yiyebilirsin

tanışma yıldönümünüz kutlu olsun canım bak ne güzel ablanla konuşmuşsunnn kuaföre gitmişsinnn pastayı yememişsinnn:46:
ne olur birazcık daha sabır elbet bugünlerde geçecekk :38:

hadı yaa haftaya deneyeyım ozaman ben bakalımmm

maasallah canımm bısey dedıgım yokk:))

hmm kuzenımede 6dılım wermıs tam bugday

oo yaseminciim sen cok guclusun maasallah yaa az kaldı inşallah rahat edeceksıın

bende karatay yapmayı dusunuorum bakalımm afiyet olsunn

hmm taamm canımm afıyet olsunn ac kalmadıysan sorun yok:)

hadı yaa haftaya deneyeyım ozaman ben bakalımmm

Hayırlı olsun şimdiden Çağlacım 1 hafta denemekle birşey kaybetmezsin cnm ömrün boyunca sürecek sağlıklı bir yaşama adım atacaksın inş memnun kalırsın:13:

Kısceler çok kötüyüm ya tuvalete çıkamıyorum okadar su içiyorum banamısın demıyo 3 gündür çıkamadım aferdersıniz basur var galıba :( CNm cok yanıyo kuru meyveler yiyorum :(

Cnm 2 gundur ben de oylydm dun aksam sinameki yapragi ve rezenedn cy yapip uctimzaten etkusini sabah gosteriyo suan iyiym

ablan dğru demiş, bi de erkekler çok tuhaf gururları vs çok değişik bizden.. o şimdi çalışmıyor mezun oldu, ne öğrenci ne çalışan.. o arada olmak benim için bile çok zordu.. öğrenciyken hiç değilse bi hedefin var gerekçen var.. işe başlayınca çok değişecek işleriniz rayına oturacak canım az daha sabır...

yok canım balıktan sonra karatay tahin alınması gerek diyor, tahin helvası yenebilir diyor o nedenle... normalde yok yani:)) sakın yemee:))) yiyeceksen de önce balık sonra helva ye:1::1::1:

Back