Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kısceler çok kötüyüm ya tuvalete çıkamıyorum okadar su içiyorum banamısın demıyo 3 gündür çıkamadım aferdersıniz basur var galıba CNm cok yanıyo kuru meyveler yiyorum

Sagol helinimbizde derlerki dugunun ertesi gun is yapanin isi bitmezmis bende yaptim dugunevi diye kocamin sulalesi evin icine edince bir hafta is yapmistim o sebebtendirmidir bilmem hic isim biymiyor benim yahu

bendede durum ayni canim,acaba benimkidemi bu sebepten

Kaptanim bu haftaki hedefin kac ben 73.5 olursam kendimi odullendirecem dusemezsem ceza vericem nefsime
canim bu hafta 66 yi görmek istiyorum ucundanda olsa..kacamak yapmamaya dikkat ediyorum,insallah olur

canimsin kacamak yapmazsan düsersin bence..sporda yapiyorsun zaten

ya onlar beni almayınca bende tek cıktım yuruyuse 2 saat olmus ya ınanamadım yenı geldım eve cok yorulmusum ama hakettım

canımmm saolasınn gozlerının guzellıgı:)))
harikasin caglacigim
Anladim canim..insallah istedigin gibi olur hersey
Bugün çok kaynattık gerçekten kızlar yaaa
Masallah
Gecmisi ojuyacak olana simdiden kolay gelsin
banucugum
Kısceler çok kötüyüm ya tuvalete çıkamıyorum okadar su içiyorum banamısın demıyo 3 gündür çıkamadım aferdersıniz basur var galıba CNm cok yanıyo kuru meyveler yiyorum
canim ac karinla kivi yemeyi dene birde..2 tane yemen yeterli olur..:26:

Tmam CNm cok saol

hemen menümü yazayim
sabah(9:30)
2 yumurta
maydanoz
nane
üzerine limon ve zeytinyagi
1 ufak parca peynir
1 c.b.findik,badem

aksam(18:30)
1 kase layla corbasi
1 kase yogurtlu ispanak
yarim por.patlican kebabi

su
3 lt
spor
lesilie 3 ml

2 kupa yesil,1 kupa beyaz cay

menümm

sabah (9:30) : 2yumurtalı bol roka ve maydanozlu salata, 2 ince dlm tambugday ekmeğe süzme yoğurt sürdüm
2 kupa kayısılı form çay

ara : 1 tane mandalina

öğle (14:00) : 5 kaşık zeytinyağlı pırasa, yarım kepçe ıspanak çorbası

akşam : 1 tabak pazıkavurma,salata yoğurt, 1 dlm ekmek

ara : 1 elma

2 lt su
10 dk trombolin

yatana kadar 1 kupa papatya çayı içmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
offf bu ne geçmiş.tipik ptsei yogun hastalar yetişemedim.arada actım alıntıda yaptım ama gönderemedim.
haftasonu zaten giremiyorum ve buda dşyetimi cok etkiliyor burda olunca güzel bir rekabet beni alıkoyuyor.
edacım bu hafta sana kaptıracak gibiyim giremedim liste moduna.elimden geleni yapıyorum ama listemle cok alakasız.bide regl haftam Allah cumamı hayretsin.
gamzecim ahh ahh ben anlatsam inanmazsınız.ailemi dinlemedim eşimle evlendim 2 tarafta bana dogru dürüst bişey almadı ben okulu yeni bitirmiştim eşim hala öğrenci.viyanaya inanmassınız 600 yıllık ahşap bir binanın çatı katına gelin oldum.öğrenci evinden bozma evde bir ranzamız 1 yorganımız bir yastıgımız vardı annem bir nevresim verdi baktımki tek kişilik.ranzayı kırıp yanyana yatak yaptık.nevresim takımını kesip ekledik bişeyler yaptık.düğünde takılan paralarıda eşimin harcına felan yatırdık bi ara cebimizde 1,5 euro vardı.kimseden tek kurus istemedik.eşim okuldan sonra çalıştı gece 12de gelirdi eve yeni evliyiz bu arada.ben özel ders felan verdim.bunlar yaşadıklarımızın bir kısmı.benim ailemin durumu iyiydi.o şartlara sırf sevdiğimden seyran oldu bana.

ay bi gelemedı o fıtlık bana cok guvensızım kendıme baslıca sebeblerden bırıde su kılolar
Canim kendine guvenmelisin oyle fazla bir kg kalmamis
Ayni sorun bendede var canim 4 gun oldu sitte içiyorum ama tik yok karnim agriyor artik o kadar

Valla ne fedakarliklar vermissin bravo bu devirde cok zor yasemincim

Ayni sorun bendede var canim 4 gun oldu sitte içiyorum ama tik yok karnim agriyor artik o kadar

ya benim sorunum o ben 57de olsam begenmem kendimi herhalde hiç güwenen biri olmadım kendime bakıyorum insanlar kac kilo olursa olsun güwenio psıkologa söyledımdı bunuda ama depresyon ılacı yazdı gonderdı

Afiyet olsun canim..ekmeklerin yerine kuruyemis yeseymissin karataya uygun olurmus
Canim esinin ailesi neden yardim etmediki..:26:

bu kadar emek vermissin,fedakarlik etmissin...en güzelini hak ediyorsun bence simdi

sende sabah kivi ye o zaman
Slm güzellerrr naptınız böyle

12 sayfa geçmişşş hay maşallah :117::117::117:

hemen başlıyim geçmişe bakalım bana kolay gelsin
selam canim..hosgeldin

ceneleri düstü bu gün

ya benim sorunum o ben 57de olsam begenmem kendimi herhalde hiç güwenen biri olmadım kendime bakıyorum insanlar kac kilo olursa olsun güwenio psıkologa söyledımdı bunuda ama depresyon ılacı yazdı gonderdı
valla caglacigim elimde bir güvesizlik ilacim olsa ilk verecegim kisilerden birisin inanki

walla kaptancım yaa en son esımde senın kendıne guwensızlıgın ewlılıgımızı bıtırcek dedıgınde dedımkı bu saatten sonra kendını sewmeye basla ama sewemıorumm

birazcıkta spor görsek tatlımmm harika olacak inanki

olacaksın tabiki bitanemmm yazın buluştuğunuzda tüm zarifliğinle yıldız gibi parlayacaksın inan bana

bitanem elbette akşamları meyveler kesinlikle yasak kahvaltıda veya araöğünde süt veya yoğurtla birlikte tüketebiliyoruz
fakat o gün Ayfercik oruçlu olduğu için ve sütle tüketiiği için fazla acımasız olmak istemedim yememek en güzeli kesinlikle

menüde sporda harika maşallahhh tatlımmm

maşallah
Ne haftasonun diyorsun ne özel gün hep kaçamaksız harikasın yine

Tşkler şulecimmmm

iyi akşamlar tatlımmmm allah kabul etsin orucunu öğlenleri bende yapıyorum elma yoğurt birazda tarçın eklesen daha süper oluyor

havuç pişmese iyiymiş tatlım bir dahakine kavurmazsın inş

bu hafta işin geçen haftaya nazaran kolay gibi

oooooo süper haberrr bitanemmmmm hayırlı olsun şimdiden çok sevindim senin adına öncelikle annennle konuş o senin tüm eksiklerini biliyordur kimbilir bugüne kadar neler attı çeyizine sonra yavaş yavaş alırsın tatlım

güzel liste her ikiside canım kolay gelsin

canım menün sabah hariç çok zayıf ne sebze ne protein var malesef ne olur sağlıklı beslenmeye çalış tatlım

iyi akşamlar canımcımmmm güzeldi şükür

Bu listeyi daha evvel gördüm, bu listeyi görünce evlenmekten vazgeçebilir insan
Çok fazla şey var ve totalde çok sağlam para lazım.
Benim hiç bir şeyim yok. Ne halt yicem bilmiyorum

ev alanla yuva kurana allah yardım eder hepsi olur gider yeterki sağlığınız mutluluğunuz sevginiz yerinde olsun kızlar

Uff sevmedim sevmiycem ne bu canim begen butonu ayri alintisi ayri kim alintilayip cvplarsa ozelden msj geliyo alintiladi yaznizi diye sanki korsan kitap basti bildugin karsilikli kibusuyoruz niye zirt pirt bilgi veroyon mesaj kutum dolacak sobra

al benden de o kadar Ayferim sürekli beğene basıyorum birinde kabul ediyo birinde etmiyo sevemedim bir türlü

gözlemeyi bir derece affedebilirim tatlım ama kolayı asla gerçi bluecum cezanı kesmiş send euygulamışsın

kaptancım pasta yedim 2 dilim kadar, birde azıcık pişmaniye cezamı bekliyorum 1 haftalık bir ceza olsun benim ki :)

1 dilimi anlarımda 2, dilim neden gamzecim gelin olucaksın tatlım zaman su gibi geçer inanki

Gamzecim bir kaç ay önceki konuşmalarımızı hatırlıyor musun?
Adam gibi adam yok falan Şimdi çeyiz alışverişine gidiyorsun hayat işte

hakikaten hatırladım bakmışsın 1,5 sene sonra gamzecik hamile

İnternette de çok düzgün insanlar var çok şükür bugüne kadar hiç kötü niyetli biriyle karşılaşmadım benimde poker grubum var
ve ailece tanıştık gelip gideriz sizden iyi olmasın çok çok iyiler eğer sen iyiysen iyilerle karşılaşıyorsun ben buna inanıyorum

Güle güle otur bitanemmmm ama kayınvalidenle arandaki çizgiyi çok iyi ayarlarsan herhangi bir sorun çıkmaz kanımca çevremden duyduğum kadarıyla tabii kv si olanalr yardımcı olabilir fakat ilerde çocukların olunca yabancıya bırakmaktanda kv daha iyi bir seçim olur elbette

afiyetolsun canım liste olduğu için birşey diyemiyorum

oturacağın evi görmen açısından senin gitmen iyi olur bence ona göre alacaklarının planını yaparsın ve merakın gitmiş olur gerçi annen de haklı :44:

Eki Görüntüle 930529 buda duunku fotomm 67 oldum yaa ınanamıorum halaaa

Çağlacım o kalın monta rağmen süper görünüyorsun canım benim darısı başımıza şu özgüven konusunu hemen aş tatlım harika görünüyorsun canımcım

Bende bırakması için zorluyorum. Adamın tek kusuru sigara bir de fenerli olması

bende fenerliyimm ama:26:

aynı sorun bendede oluyor alıntıda görüyorum fakat altta mesajda dönüp dönüp arıyorum artık

kızlar çok büyük ihtimalle 27sinde türkiyeye gidiyorum:)
öyle mutluyum ki 2 hafta sonra gidicem ve 15 şubatta dönücem kısmetse..
yazışmalar falan yapılmadan yine de sevinemiyorum ama heyecanlandım çok

heyecanlanman çok normal canımcım aileni vatanını göreceksin arkadaşlarını göreceksin şimdiden hayırlı yolculuklar tatlım

Caglam resmini gordum alinti yapamadim cenesi dusuk karilar okadar cok konusmussinuzki oku oku bitmiyor:)))fistik,bir icim su olmussun azmin zaferin karsisinda ayakta alkisliyorim seni muck muck

Dilekcim sen çok yaşa emi çok güldürdün beniii oku oku bitmiyor demek

Bugün çok kaynattık gerçekten kızlar yaaa

kaynatmak ne gelime fokurdatmışsınız resmen 3, mıntıka buhardan görünmüyor

Gecmisi ojuyacak olana simdiden kolay gelsin

bu kişi ben oluyorum sanırımmm

Geçmiş olsun şekercimmm geçen yazmıştım ama patlıcanın yeşil kısımlarını kaynatıp içmen lazım tatlım acil şifalar baharatlar ve turşudanda uzak durman lazım:26:

canımmmmm

inş bu hafta 66 yı görürsün tatlım

spor sıvı mönü mükemmelll

yarın bende yapayım ıspanak çorbası özlemişim görünce canım çekti

Hakikaten çok zorluklar çekmişsin canımm her türlü zorluğa rağmen eşinle birlikte yuvanızı ayakta tutmuşsunuz allah mutluluğunuzu bozmasın

Olsun düşsün ben zevkle okudummm ne güzel bir takımımız var böyle diğer takımlar tam aksinden şikayetçi maşallah ,3. takıma

walla kaptancım yaa en son esımde senın kendıne guwensızlıgın ewlılıgımızı bıtırcek dedıgınde dedımkı bu saatten sonra kendını sewmeye basla ama sewemıorumm

Canımcım çok şükür sağlığın yerinde eşin senin seviyor harika bir ailen var kendini sevmemen için bir neden yokki ne olur böyle düşünme rabbimin gücüne giderr

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
5 zeytin
1/2 dereotu
ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase kıymalı tarhana
1 porsiyon ızgara kabak kızartması sarımsaklı yoğurtlu

SPOR
40 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik

SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Kızlar yaa yediklerimi diyetisyenin beni takip ettiği sisteme giriyorum herşey çok normal hatta çok az bile olmuş ama sanki öyle çok yemiş gibi hissediyorum ki birde siz yorumlayın yanlış ne var?

Sabah 09:00
35 gr kadar tam buğday ekmeğini kızarttım
Üzerine yarım yağlı beyaz peynir sürdüm

Öğle 12:30
1 kase tarhana çorbası
Tavuk sote (sadece tavukları 100 gr kadar)
1 dilim kepek ekmek

Ara tek şekerli Türk kahvesi 5 badem

Ara 1 dilim kepek ekmek (öğlen kalan parça)
1 küçük elma
1/2 mandalina

Akşam 19:30
1 kase domates çorbası
Brokoli ve karnıbahar başladım 1 tabak
4 yk dünden kalan kurufasulye
Az salata

Ara 2 kuru kayısı

Yeşil çay 1 fincan
Zencefil çayı 1 fincan
2lt su

Ben şimdi mutfağı toplamaya gidiyorum sonra tekrar burada olurum inşallah biraz geçmiş yapayım

Diyetisyenin verdiği liste olduğu için birşey demem yanlış olur canım biraz sabredip sonuçları görelim bence akşamki kuru kayısıyı kolay gelsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…