- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Bugün çok kaynattık gerçekten kızlar yaaa
Ohh iyi yapmissin gitsin yaglar gelsin fitlik
Sagol helinimbizde derlerki dugunun ertesi gun is yapanin isi bitmezmis bende yaptim dugunevi diye kocamin sulalesi evin icine edince bir hafta is yapmistim o sebebtendirmidir bilmem hic isim biymiyor benim yahu
canim bu hafta 66 yi görmek istiyorum ucundanda olsa..kacamak yapmamaya dikkat ediyorum,insallah olurKaptanim bu haftaki hedefin kac ben 73.5 olursam kendimi odullendirecem dusemezsem ceza vericem nefsime
Ayy alıştım ben bizim oyle Sapsik konusmalarimiz var misal Madagascar diye cizgi film vardi ya ordaki su aygiri erkek su aygirina beni neden seviyosun diyodu oda cunku dobussin en dobis sensin diyodu bi ara biz ordan esinlenip dobisim diye sevdik kilo ile alakasi yojtu cunku o zaman 53 kg
harikasin caglacigimya onlar beni almayınca bende tek cıktım yuruyuse 2 saat olmus ya ınanamadım yenı geldım eve cok yorulmusum ama hakettım
canımmm saolasınn gozlerının guzellıgı:)))
Anladim canim..insallah istedigin gibi olur herseyKaptancım 24 yaşındayım ben, acele etmiyorum aslında karşımdaki insan niyetini gösterdi bende olumlu bakınca karsılık verdim ama daha zamanı var planımıza göre eğer Allah nasip ederse bir sorun çıkmaz ise 1 sene sonra gelecekler bende bu süre zarfında karsımdakı ınsanı tanıcam bakalım hayırlısı :)
banucugumGecmisi ojuyacak olana simdiden kolay gelsin
canim ac karinla kivi yemeyi dene birde..2 tane yemen yeterli olur..:26:Kısceler çok kötüyüm ya tuvalete çıkamıyorum okadar su içiyorum banamısın demıyo 3 gündür çıkamadım aferdersıniz basur var galıbaCNm cok yanıyo kuru meyveler yiyorum
bendede durum ayni canim,acaba benimkidemi bu sebepten
canim bu hafta 66 yi görmek istiyorum ucundanda olsa..kacamak yapmamaya dikkat ediyorum,insallah olur
canimsin kacamak yapmazsan düsersin bence..sporda yapiyorsun zaten
harikasin caglacigim
Anladim canim..insallah istedigin gibi olur hersey
Masallah
banucugum
canim ac karinla kivi yemeyi dene birde..2 tane yemen yeterli olur..:26:
Canim kendine guvenmelisin oyle fazla bir kg kalmamisay bi gelemedı o fıtlık banacok guvensızım kendıme baslıca sebeblerden bırıde su kılolar
Ayni sorun bendede var canim 4 gun oldu sitte içiyorum ama tik yok karnim agriyor artik o kadarKısceler çok kötüyüm ya tuvalete çıkamıyorum okadar su içiyorum banamısın demıyo 3 gündür çıkamadım aferdersıniz basur var galıbaCNm cok yanıyo kuru meyveler yiyorum
offf bu ne geçmiş.tipik ptsei yogun hastalar yetişemedim.arada actım alıntıda yaptım ama gönderemedim.
haftasonu zaten giremiyorum ve buda dşyetimi cok etkiliyor burda olunca güzel bir rekabet beni alıkoyuyor.
edacım bu hafta sana kaptıracak gibiyim giremedim liste moduna.elimden geleni yapıyorum ama listemle cok alakasız.bide regl haftam Allah cumamı hayretsin.
gamzecim ahh ahh ben anlatsam inanmazsınız.ailemi dinlemedim eşimle evlendim 2 tarafta bana dogru dürüst bişey almadı ben okulu yeni bitirmiştim eşim hala öğrenci.viyanaya inanmassınız 600 yıllık ahşap bir binanın çatı katına gelin oldum.öğrenci evinden bozma evde bir ranzamız 1 yorganımız bir yastıgımız vardı annem bir nevresim verdi baktımki tek kişilik.ranzayı kırıp yanyana yatak yaptık.nevresim takımını kesip ekledik bişeyler yaptık.düğünde takılan paralarıda eşimin harcına felan yatırdık bi ara cebimizde 1,5 euro vardı.kimseden tek kurus istemedik.eşim okuldan sonra çalıştı gece 12de gelirdi eve yeni evliyiz bu arada.ben özel ders felan verdim.bunlar yaşadıklarımızın bir kısmı.benim ailemin durumu iyiydi.o şartlara sırf sevdiğimden seyran oldu bana.
Canim kendine guvenmelisin oyle fazla bir kg kalmamis
Ayni sorun bendede var canim 4 gun oldu sitte içiyorum ama tik yok karnim agriyor artik o kadar
Valla ne fedakarliklar vermissin bravo bu devirde cok zor yasemincim
Afiyet olsun canim..ekmeklerin yerine kuruyemis yeseymissin karataya uygun olurmusmenümm
sabah (9:30) : 2yumurtalı bol roka ve maydanozlu salata, 2 ince dlm tambugday ekmeğe süzme yoğurt sürdüm
2 kupa kayısılı form çay
ara : 1 tane mandalina
öğle (14:00) : 5 kaşık zeytinyağlı pırasa, yarım kepçe ıspanak çorbası
akşam : 1 tabak pazıkavurma,salata yoğurt, 1 dlm ekmek
ara : 1 elma
2 lt su
10 dk trombolin
yatana kadar 1 kupa papatya çayı içmeyi düşünüyorum
Canim esinin ailesi neden yardim etmediki..:26:offf bu ne geçmiş.tipik ptsei yogun hastalar yetişemedim.arada actım alıntıda yaptım ama gönderemedim.
haftasonu zaten giremiyorum ve buda dşyetimi cok etkiliyor burda olunca güzel bir rekabet beni alıkoyuyor.
edacım bu hafta sana kaptıracak gibiyim giremedim liste moduna.elimden geleni yapıyorum ama listemle cok alakasız.bide regl haftam Allah cumamı hayretsin.
gamzecim ahh ahh ben anlatsam inanmazsınız.ailemi dinlemedim eşimle evlendim 2 tarafta bana dogru dürüst bişey almadı ben okulu yeni bitirmiştim eşim hala öğrenci.viyanaya inanmassınız 600 yıllık ahşap bir binanın çatı katına gelin oldum.öğrenci evinden bozma evde bir ranzamız 1 yorganımız bir yastıgımız vardı annem bir nevresim verdi baktımki tek kişilik.ranzayı kırıp yanyana yatak yaptık.nevresim takımını kesip ekledik bişeyler yaptık.düğünde takılan paralarıda eşimin harcına felan yatırdık bi ara cebimizde 1,5 euro vardı.kimseden tek kurus istemedik.eşim okuldan sonra çalıştı gece 12de gelirdi eve yeni evliyiz bu arada.ben özel ders felan verdim.bunlar yaşadıklarımızın bir kısmı.benim ailemin durumu iyiydi.o şartlara sırf sevdiğimden seyran oldu bana.
sende sabah kivi ye o zamanCanim kendine guvenmelisin oyle fazla bir kg kalmamis
Ayni sorun bendede var canim 4 gun oldu sitte içiyorum ama tik yok karnim agriyor artik o kadar
Valla ne fedakarliklar vermissin bravo bu devirde cok zor yasemincim
selam canim..hosgeldinSlm güzellerrr naptınız böyle
12 sayfa geçmişşş hay maşallah :117::117::117:
hemen başlıyim geçmişe bakalım bana kolay gelsin
valla caglacigim elimde bir güvesizlik ilacim olsa ilk verecegim kisilerden birisin inankiya benim sorunum o ben 57de olsam begenmem kendimi herhalde hiç güwenen biri olmadım kendime bakıyorum insanlar kac kilo olursa olsun güwenio psıkologa söyledımdı bunuda ama depresyon ılacı yazdı gonderdı
Afiyet olsun canim..ekmeklerin yerine kuruyemis yeseymissin karataya uygun olurmus
Canim esinin ailesi neden yardim etmediki..:26:
bu kadar emek vermissin,fedakarlik etmissin...en güzelini hak ediyorsun bence simdi
sende sabah kivi ye o zaman
selam canim..hosgeldin
ceneleri düstü bu gün
valla caglacigim elimde bir güvesizlik ilacim olsa ilk verecegim kisilerden birisin inanki
Bugnku menum ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu ilk su
Kahvlt 2 fincn yesilcy.birz peynir.1 ymrta domtes salatlk 6 yeslcy 1 dilm cvdr ekmgi
OGLe 6-7 ksk firnda kabk mucvr.1 brdk ayrn.1 tbk salata
ARA 1 kupa besibyrd 1 yashurma yarim portkl
AKSam salata 1 brdk ayrn 1 kase corba 1 ymk kasigi esimin menemenindn tirtkladm
2.5 lt su
hayırlı akşamlar kızlar.kandiliniz mübarek olsun.şöyle bir bakabildim gecmişe.haftasonu cok yogun oluyor.of saatde gec olmus.birileri lahmacunmu yemiş nedir.bende yedim:18:ev yine kurupasta ekler pohaca dolu.bugün arkadaslarım geldi.ben kandil diye oruc olurlar gelmezler diyordum 3 haftadır erteliyorlardı geleceğiz deyince ikramları aldım mecburen yapacak zamanım kalmadı.ben niyetliydim çaktırmadım.cocuklardan kim yedi anlamadılar zaten.kızları bir görseniz üfleseniz uçarlar biri 52ymişte diyet yapmıs 48 onun nnormaliymiş.biride hep 50yken 60a gelmiş.o diyork, 52 kiloyken diyetisyene gittim beni kovduşimdi gitsem kovarmı onların arasında cok sırıtıyorum hepsi bakımlı.ama geneli cocuksuz veya bir cocuklu.viyandanarkadaslar orda ya aynı evde yada aynı okulda olduklarım.bende olacam incecik.
Canım kitabında baktım muzu gün boyunca başka meyve yememek şartıyla ve sabah yemek şartıyla yiyin onun dışında her öğünde yağ olarak depolanır diyor..o yüzden sabah dışında yemiyorum ben de..
Sevilay menün çok güzel tebrikler
Bugünkü menüm:
Kahvaltı (09.00)
1 yumurta haşlanmış
Domates salatalık
6zeytin
Peynir
1 kuru kayısı
1 ince dilim ananas
1 çay bardağı badem fındık içinde 2 3 kaju
Öğlen (15.00)
6 yk etli kuru fasulye
1 kase yoğurt keten tohumlu
Akşam (19.30)
1 tabak yeşil mercimek
Koca kase brokoli salatası
Su:2,5 lt
1 şekersiz Türk kahvesi
3 fincan Yeşilçay
1 fincan siyah çay
Spor: 500 ip atlama (yerimde ip atlar gibi yaptım bunu akşam yemeğinden önce yaptım)
Leslie 3 mile
100 mekik
40 squat
maşallah
Ne haftasonun diyorsun ne özel gün hep kaçamaksız harikasın yine
gunaydın tatlışlar nasılsınız bakalım
dun nıyetlıydım rabbımm kabul ederse
sahur (yok) uyanamadım akşamdan tuttum
iftar
tarhana corba yaarım kase
lahana yemegı 2-3 kasık
tavuk (1-2 parca)
bolca yogurt
ara
2-3 tuzsuz badem
elmalı yogurt(elmaları ogradım ıcıne super oldu)
Günaydın bayanlar
cumartesi menüm;
2 dilim kepek ekmek arasına
domates-peynir - zeytinli sandwich
Öğle
1 pors. ızgara köfte
yoğurt
salata
1 bardak nescafe
akşam:
1 kase çorba
2 dilim ekmek
Su: 2,5 litre
Dünkü menüm;
1 haş. yumurta
1,5 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 çay kaşığı kaymak
2 dilim kepek ekmek
Öğle:
2 kepekli galete+ 1 elma
ara: 2 kepekli galete + yeşilçay
akşam
1 havucu kavurup 1 çay bardağı light yoğurda kataraktan adı her neyse ondan yedim. İçinde yağ yok.
1 pors salata
1,5 dilim kepek ekmek
su : 2,5 litre
ilgililere duyurulur.
Bu haftaki menüm;
1 haş. yumurta
1,5 dilim light peynir
1,5 dlm kepek ekmek
1 tatlı kaşığı bal veya reçel
domates-salatalık
ara 1 por meyve
öğle:
7 yk sebze yemeği
1 çay bard. yoğurt
salata
1,5 dlm kepek ekmek
ara: 1 por meyve
ara 1 bardak light süt + 1 kepekli galete
akşam
7 yk sebze yemeği
salata
1,5 dlm kepek ekmek
ara : 1 pors meyve.
Kızlar h.sonu cozuttumbu hafta detoks tarzı birşey yapmam lazım en azından aldıklarımı vereyimm pazar günü erkek arkadaşımla görüşücemm bana kilo almıssın falan derse yıkılır kalırım oracıkta
Kızlar bir konuda sizden yardım istiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda giderse 1 sene sonra gidiyorummdün biraz çeyiz aldım ama çok tecrübesizim bu konuda çeyizde ilk alınacaklar neler dün nevresim takımı, battaniye falan aldımm, birde salon için peçete takımı aldım daha alacaktım ama kararsız kaldımm şimdiden ufaktan ufaktan alayım diyorum :)
liste tekrarı bu hafta diyetisyen hem oruc örneği hemde normal gün menüsü verdi.
sahur
1yumurta
40 gr beyaz peynir yarım yağlı
1.5 dilim ekmek
1 bardak süt yarım yağlı
bolyeşillik
2 fincan yeşil çay
iftar
1 kepçe corba 15dk ara
6yk sebze yemeği
1 su bardağı ayran
bol salata
kiraz saplı form çay
asıl listem
2 su bardagı su
1 yumurta
yarım dilim ekmek
yeşillik
peynir 40gr
yeşil çay 2 fincan
öğle
bol salata
6yk sebze
ayran
1 çay kaşığı çörek otu
ara
3kuru kayısı
akşam
2kepçe çorba
bol salata
yeşil çay
akşam doymassan ara dedi.
kac gundur dogru duzgun menu paylasmadım bugun duzene sokuyum artık
dunku menum
kahvaltı 1 d,b,ekmegı 1 yumurta ,3 zeytın peynır,acıbıber
ara kucuk kse yogurt,bir mandalina
akşam salata ayran
ara nekafe 2 cevız
2lt su ,4 bardk bıtkı cayı
Günaydinnnnn
Nasilsiniz..haftasonunuz güzel gecmistir umarim..hafta iciniz cok cok daha güzel olsun
haftasonu cozutanlar,topak topak et olsun kizlar..afiyet olsun
cozutmayip,iradesine sahip cikanlar,tebrik ediyorum hepinizi(kendimide)
gecmise bakayim hemen..daha uykum geliyor ve kahvalti hazir degil
Bu listeyi daha evvel gördüm, bu listeyi görünce evlenmekten vazgeçebilir insan
Çok fazla şey var ve totalde çok sağlam para lazım.
Benim hiç bir şeyim yok.Ne halt yicem bilmiyorum
Uff sevmedim sevmiycem ne bu canim begen butonu ayri alintisi ayri kim alintilayip cvplarsa ozelden msj geliyo alintiladi yaznizi diye sanki korsan kitap basti bildugin karsilikli kibusuyoruz niye zirt pirt bilgi veroyon mesaj kutum dolacak sobra
nolmus bu sıteye yaa :s
kardesim geldi edirneden canı gözleme ıstemıs benimde dunku kacamagım gozleme+kolaydı ve bu bana fena yansıdı daha kahvaltı yapmadım pekte yapmak ıstemıorum esasen yaa yuruyuse cagırırlar bırazdan bakalım
kaptancım pasta yedim 2 dilim kadar, birde azıcık pişmaniyecezamı bekliyorum 1 haftalık bir ceza olsun benim ki :)
Gamzecim bir kaç ay önceki konuşmalarımızı hatırlıyor musun?
Adam gibi adam yok falanŞimdi çeyiz alışverişine gidiyorsun hayat işte
Aynen öyle. Sen böyle mutlu ol gerisi boş.
Benimde babam zor hatta nasıl tepki verecek bilmiyorum.
Çünkü biz internette oyunda tanıştık. annem biliyor ama babama nasıl söylicem bilmiyorum. :18::18:
Dip not: internette tanışıp buluşmak asla yapmayacağım bir şey ama yaptım nasıl oldu bende bilmiyorum.
Yok kendi evimiz olacakmış kaynanamla altlı üstlü oturacakmışız :) ben bu konularda çok tecrübesizim yaa kardeşi evleniyor yaa evin resimlerini attı o kadar güzel dekore edilmişki hayran kaldım kız seçmiş hepsini herşey çok uyumlu sade ama çok şık ben hayatta öyle seçemem kızı götürürüm yanımda o seçsin benim evimin eşyalarını
Bana burda kına geceside yapalımmm kızlar
dün yediklerimi yazayım bu arada. sonra unutuyorum birikiyor
sabah (erken uyandım çcouklar uyanana kadar tutsun diye)
2 ceviz
2 kuru kayısı
saat 12:00 gibi
2 yumurta beyazı ile salata (sarı yiyemiyorum)
2 dilim tam buğday ekmeği
Közlenmiş biber, domates, salatalık
az şekerli türk kahvesi
5 yk kurufasulye
2 yk bulgur pilavı
1/2 kase yoğurt
çoban salata
1/2 muz
sütlü mistik çay
Ben çok kıskancımdır yandılar vallabu huyumu da hiç sevmem
Tanışma mevzusu da ayrı bır konu annesi dıyor 1 ay sonra getir tanışalım diyor annem sen gitme onlar seni görmeye gelsinler diyor napıcağımı şaşırdımama ben yeni eve taşınckları zaman gitmek istiyorum evimi de görürüm
Eki Görüntüle 930529 buda duunku fotomm 67 oldum yaa ınanamıorum halaaa
Bende bırakması için zorluyorum. Adamın tek kusuru sigara bir de fenerli olması
ay ben o mesajları görmedim.. ya anlamıyorum son kaldığım mesajdan itibaren okuyorum ama nasıl oluyor da atlıyorum anlayamadım..
yaseminin bir mesajını alıntılardan gördüm mesela, aslını göremedim
of niye oynuyorlar şu forumun ayarlarıyla ya ne güzeldi, şimdi özel mesajlar geliyor saçmasapan, kolay silme seçeneği de yok tek tek içine gir sil
kızlar çok büyük ihtimalle 27sinde türkiyeye gidiyorum:)
öyle mutluyum ki 2 hafta sonra gidicem ve 15 şubatta dönücem kısmetse..
yazışmalar falan yapılmadan yine de sevinemiyorum ama heyecanlandım çok
Caglam resmini gordum alinti yapamadim cenesi dusuk karilar okadar cok konusmussinuzki oku oku bitmiyor:)))fistik,bir icim su olmussun azmin zaferin karsisinda ayakta alkisliyorim seni muck muck
Gecmisi ojuyacak olana simdiden kolay gelsin
Kısceler çok kötüyüm ya tuvalete çıkamıyorum okadar su içiyorum banamısın demıyo 3 gündür çıkamadım aferdersıniz basur var galıbaCNm cok yanıyo kuru meyveler yiyorum
bendede durum ayni canim,acaba benimkidemi bu sebepten
canim bu hafta 66 yi görmek istiyorum ucundanda olsa..kacamak yapmamaya dikkat ediyorum,insallah olur
canimsin kacamak yapmazsan düsersin bence..sporda yapiyorsun zaten
harikasin caglacigim
Anladim canim..insallah istedigin gibi olur hersey
Masallah
banucugum
canim ac karinla kivi yemeyi dene birde..2 tane yemen yeterli olur..:26:
hemen menümü yazayim
sabah(9:30)
2 yumurta
maydanoz
nane
üzerine limon ve zeytinyagi
1 ufak parca peynir
1 c.b.findik,badem
aksam(18:30)
1 kase layla corbasi
1 kase yogurtlu ispanak
yarim por.patlican kebabi
su
3 lt
spor
lesilie 3 ml
2 kupa yesil,1 kupa beyaz cay
menümm
sabah (9:30) : 2yumurtalı bol roka ve maydanozlu salata, 2 ince dlm tambugday ekmeğe süzme yoğurt sürdüm
2 kupa kayısılı form çay
ara : 1 tane mandalina
öğle (14:00) : 5 kaşık zeytinyağlı pırasa, yarım kepçe ıspanak çorbası
akşam : 1 tabak pazıkavurma,salata yoğurt, 1 dlm ekmek
2 lt su
10 dk trombolin
yatana kadar 1 kupa papatya çayı içmeyi düşünüyorum
offf bu ne geçmiş.tipik ptsei yogun hastalar yetişemedim.arada actım alıntıda yaptım ama gönderemedim.
Afiyet olsun canim..ekmeklerin yerine kuruyemis yeseymissin karataya uygun olurmus
Canim esinin ailesi neden yardim etmediki..:26:
bu kadar emek vermissin,fedakarlik etmissin...en güzelini hak ediyorsun bence simdi
sende sabah kivi ye o zaman
selam canim..hosgeldin
ceneleri düstü bu gün
valla caglacigim elimde bir güvesizlik ilacim olsa ilk verecegim kisilerden birisin inanki
walla kaptancım yaa en son esımde senın kendıne guwensızlıgın ewlılıgımızı bıtırcek dedıgınde dedımkı bu saatten sonra kendını sewmeye basla ama sewemıorumm
Kızlar yaa yediklerimi diyetisyenin beni takip ettiği sisteme giriyorum herşey çok normal hatta çok az bile olmuş ama sanki öyle çok yemiş gibi hissediyorum ki birde siz yorumlayın yanlış ne var?
Sabah 09:00
35 gr kadar tam buğday ekmeğini kızarttım
Üzerine yarım yağlı beyaz peynir sürdüm
Öğle 12:30
1 kase tarhana çorbası
Tavuk sote (sadece tavukları 100 gr kadar)
1 dilim kepek ekmek
Ara tek şekerli Türk kahvesi 5 badem
Ara 1 dilim kepek ekmek (öğlen kalan parça)
1 küçük elma
1/2 mandalina
Akşam 19:30
1 kase domates çorbası
Brokoli ve karnıbahar başladım 1 tabak
4 yk dünden kalan kurufasulye
Az salata
Ara 2 kuru kayısı
Yeşil çay 1 fincan
Zencefil çayı 1 fincan
2lt su
Ben şimdi mutfağı toplamaya gidiyorum sonra tekrar burada olurum inşallah biraz geçmiş yapayım
Diyetisyenin verdiği liste olduğu için birşey demem yanlış olur canım biraz sabredip sonuçları görelim bence akşamki kuru kayısıyı kolay gelsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?