Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

güzel canım ekmekler fazla gibi geldi diyetisyene gidiomuydun diyetisyenler ilk haftalarda cok werıo
canım aksam az olmus ama herhalde baska nedeni wardır ya sıkma canını sonra bırden gıdıo
az olmus sebe yonunden edacım afiyet olsunn
kızlar kahvaltımı yapayım cok gec olmadan
afiyet olsun canımm
Günaydinnnn

Cocuklari okula gönderdim,geldim...kahvaltidan önce bir bakayim ne kaynatmissiniz sabah sabah

sorma kaptancım kalktıgımda bı baktım yesil cay içip leslie yapıp geleene kadar kac sayfa olmus ya:))

evet cnm dıyetısyene gıdıyorum o verdı

Masallah diyelim canim
diger takimlarda tersi durumdan sikayetci..muhabbetimiz her zaman bol olsun

ben kahvaltiya kactim kizlar...ögleden sonra gelirim..öpüyorum..de hadiyin cenenize kuvvet,gelene kadar kim bilir ne kadar birikir gecmis

herkes kaybolmus.ben bu hafta kendimden ümidi kestim.uyuyamıyorum.düzenli beslenemiyorum.ortamıda negatif enerjiye bogmak istemiyorum.kızlar bi el atın siz bana pozitif enerji verin.

canim tayinin nereye cikiyor ben anlamadim aslinda..türkiyeye temmellimi gideceksiniz:44:
canım ben buraya geçici görevle geldim, ama tayinimin çıkmasını bekliyordum.. şimdi tayinim çıktı ve işlemleri halletmek için türkiyeye gitmem lazım, sonra gelip burda atanmış olarak başlıcam.

Blucum senin adina sevindim nekadar zaman oldu turkiyeden ayrilali
çok sağol canım, 5 ay oluyor yarın..

süper kaptanım valla iyi dayanmışsın 9 saat maşallah sana spor da var süper

canım ya helal olsun valla ne diim, film gibi..maşallah sana yuvan için nsıl da çırpınıyorsun Allah görüyor bunların hepsi sana sevap olarak geri dönsün..

bence sabah domates salatalık yeşillik olmalıydı..ekmek yerine galeta daha iyi olabilirdi daha tok tutuyor.. akşam öncesi meyve de zaten bize uymuyor, ben en iyisi yoruma devam etmeyeyim canım karatayla ara öğünlü diyetlerin mantığı çok farkediyor, o yüzden yorum yapamıyorum..

dünki menümü yazayım:

sabah (09.30)
1 yağda yumurta
3 kayısı
peynir 6 zeytin
1 avuç taze organik reyhan
1 çay bardağı badem

arada (15.00)

1 kase yeşil mercimek

akşam (19.50)(aslında daa erken yemem gerekirdi ama buzluktan çıkardığım balık erimediği için yemek gecikti)

denis balığı
organik marullu salata
1,5 tatlı kaşığı tahin helvası (tahin yiyecektim yerine, ama balığı malesef severek yiyemediğim için üzerine bir de sevmediğim tahini içemedim.helva yedim, karatayda izin var)

su:2,5 lt
2 fincan yeşil çay

spor yok. dün çok yorgundum kızlar, bi de akşam alışveriş yaptık, hiç vakit kalmadı gece 11.30da döndük eve, bu akşam inşallah yine yapacağım sporumu..

herkes kaybolmus.ben bu hafta kendimden ümidi kestim.uyuyamıyorum.düzenli beslenemiyorum.ortamıda negatif enerjiye bogmak istemiyorum.kızlar bi el atın siz bana pozitif enerji verin.

canım herkeste öyle dönemler olur, sen bizim doktorumuzsun, canımızsın doktor doktor civanımızsın

hayat seni yoruyor ama seni öldürmeyen seni güçlendirir unutma

diyetisyene başladığından beri maşallah takır takır gidiyor kilolar, yazı düşün, incecik olmuşsun toz pembe bir elbise giymişsin, ay ay ne tatlı:)))

Hopss noluyoruz yasemin hanim oyle kendini birakmak yok burayada az ugruyorsun indan olabilir mi rakibelerini dusun onlarin canina oku tamam listene tam uyamadanda menunu paylas diyeti birakma hepimizde oluyor bak bende sahur yaptigimdan acayip uykuauz ve dengem bozuldu yapmasam cok acikirim vs vs yani hayatimiz hep ayni olmuyor onemli olan biraz sokuldu diye sisleri cikarip kazagin tamamen sokulmesine izin vermemek sokulen yeri alttan alip devam ediyoruz canim haa evet seni bibkucuk geriye mi iter zaman mi kaybettirir doğru ama en azindan verdigin emekler bosa gitmez

Kaptancim iftarda evde olmuyorum o yuzden tartilamiyorum neyseki bugun son bitti borc tutarsamda yine arada pazarlari tutacagim
Senin dedigin gibi karataydan mi arti ciktim acaba ama birakmiycam valla leptin oructanda etkilenmis olabilir cunku 11 saat ac kaliyorum

Caglacim isyerinde yapiyorum iftari ondan az oldu tavuk kokuyo gibi geldi yemedim. haa eve gidince sut ictim bi bardak onu yazmayi unutmusum bak simdi aklima geldi

ben sabrımı cok tüketmişim ve şuan acayip sabır denemesindeyim.ya sabırr.diyetimi bozuk saçma sapan yemiyorsam emeklerime acıyorum.yok yok kimse beni bu yoldan alı koyamaz.
dün hemşire hanımlar eşiniz mezun olmus biz acayip tatlı istiyoruz dediler.kocaman bir yaş pasta aldık.ben yemediim.başka zaman olsa 2 dilim rahat hüpletirdim.cok şükür tatlı krizleri sona erdi.3 aylık şeker diye tabir edilen hemoglabinA1C var oda düşmüş kanımda.insülin direncimide merak ediyorum ama baktırmaya fırsat bulamadım.dün bi ara kuaföre uğradım azcık bakıma aldım kendimi belki iyi hissederim diye,üstelik dün bizim tanısma yıldönümümüzdü kocaman bir fos oldu.ablamla konustum dün rahatladım biraz cok güzel tesbitleri vardır onun.eşin uzun süre yanlız kalınca sorumluluklara bir bayana 3 cocuga adapte olması zor dedi.takma keyfine bak vs dedi.

Menün güzel ben bir şey göremedim ama o kadar da anlamam. Beni süt ve süt ürünleri kabız yapıyor.

ben bir ara gıda intolerans testi yaptırmıştım kabak patates ve marul un bana fayda etmediği çıkmıştı.
Not: Gıda İntolerans testi : Yediğimiz ve sağlıklı olduğunu düşündüğümüz birçok besin, vücudumuzda olumsuz etkiler yaratıyor olabilir. Çok sağlıklı olduğunu düşündüğümüz bir yumurta eğer vücudumuz tarafından sindirilemiyor ise, vücudumuz bu yumurtanın içindeki proteinlere karşı tepki vermeye başlar. Bu olumsuz etki "Gıda İntoleransı" olarak adlandırılır ve vücutta kilo almadan, birçok kronik rahatsızlığa kadar olumsuz etkilere yol açar.

yok ayfrecim kilolar beni bırakmadan ben onları bırakmayacagım.regl yakın ondan mı bilmem yoksa stresten mi ödem oldum.saolasun burdaki elemanımız maydonuz suyu yapmıs.hersey benim kilo vermemden yana.

Aa karatayda helva var mi :26: ben bugun kahvalti ike acacagim iftarda da helca vardi deyim mi accik

yok ayfrecim kilolar beni bırakmadan ben onları bırakmayacagım.regl yakın ondan mı bilmem yoksa stresten mi ödem oldum.saolasun burdaki elemanımız maydonuz suyu yapmıs.hersey benim kilo vermemden yana.

Ohh bak ne guzel seferber olmus herkes bizdede herkes almamdan yana wc cikamiyorum dedim kocam hemen yemiyosun ondan cikolata getiriyim mi dedi saat onbirde bu teklif hayir dedim isyerinde iftar yapcam yarim ekmek getirdi calisan dedim abla ben normalde yemiyorum yarim ekmek bugun hic yemem dedim aa bi cirbayla salatayla oruc mu acilir diyor ye kizim ye diyor

Günaydınnnnn 3, mıntıkanın güzelleri nasılız bakalım geçmiş korkusundan hemencik attım kendimi

Afiyetolsun bluecummm maşallah organik marul organik reyhannn harikasın kıskandımmı ne kirmişsin canımcım akşama kaslarını dinlendirmişsin canımcım akşama yaparsın inş

Canımmmmm ümit kesmek karamsarlık yokk daha koskoca 4 gün var önümüzde çok yoruluyorsun canım böyle hissetmen normal ama beslenmene ne olur dikkat et

tşkler tatlımmm

hacucu bugün pişirmemn süper olmuş tatlımm

allah kabul etsin bitanemmm muhtemelen kabızlıktandır ve iftar öncesi tartılamadığın içindir ne olur hemen pes etme aynı durum bluecum helincim ve bende yaşadım ilk haftadan sonra durgunluk gibi oluyor insülin direncinden sanırım fakat sonrasında devamı geliyor ayrıca 2 sene içinde tüm vücut hücreleri yenileniyor yağ miktarını artırırsan belki faydası olur cnm spor yapamamanında dezavantaj tabiki akşamdan 3 kuru eriği suya ıslat hem kahvaltıda yersin hemde kabızlığına iyi gelir cnmcım

Güzelll menü her zamanki gibi.

tşkler cnmmm

Yok Edacım adım fenerli sadece hiç alakam yoktur ama haklısın maçkolik erkekler zor oluyor abim evlendide maç izlemekten kurtuldum

Tşkler canımcımmm gel beraber yapalım sporu

afiyetolsun tatlımmm

Bitanem karatyda akşama kadar aç kalacaksın diye bir kural yokki isteyen 2 isteyen 2,5 isteyen 3 öğün yapabiliyor aç kalmak zaten yasak fakat menüler o kadar doyurucuki özlellikle kahvaltı insan ihtiyaç duymuyor

sodayı sade içseydin canım yoğurt ve balığı aynı anda tüketmen iyi cesaret

oyyy kıyamam sana ne kötü oluor insan tüm alıntılar gidince canın sağolsun bitanemmm banamı yemek resmi ekleyecektin

Yaa :18: neden öyle dedin ? Ne olur akşam yenen kayısıdan !

oyyy canımsınnn 2 kayısı 40 kalori tatlım bence gerek yoktu o yüzden dedim

Aa karatayda helva var mi :26: ben bugun kahvalti ike acacagim iftarda da helca vardi deyim mi accik

helva var tatlım fakat balıktan sonra bir parça yiyebilirsin

tanışma yıldönümünüz kutlu olsun canım bak ne güzel ablanla konuşmuşsunnn kuaföre gitmişsinnn pastayı yememişsinnn
ne olur birazcık daha sabır elbet bugünlerde geçecekk

Masallah diyelim canim
diger takimlarda tersi durumdan sikayetci..muhabbetimiz her zaman bol olsun
maasallah canımm bısey dedıgım yokk:))
evet cnm dıyetısyene gıdıyorum o verdı
hmm kuzenımede 6dılım wermıs tam bugday
oo yaseminciim sen cok guclusun maasallah yaa az kaldı inşallah rahat edeceksıın
bende karatay yapmayı dusunuorum bakalımm afiyet olsunn
hmm taamm canımm afıyet olsunn ac kalmadıysan sorun yok:)

hadı yaa haftaya deneyeyım ozaman ben bakalımmm

Hayırlı olsun şimdiden Çağlacım 1 hafta denemekle birşey kaybetmezsin cnm ömrün boyunca sürecek sağlıklı bir yaşama adım atacaksın inş memnun kalırsın:13:

Kısceler çok kötüyüm ya tuvalete çıkamıyorum okadar su içiyorum banamısın demıyo 3 gündür çıkamadım aferdersıniz basur var galıba CNm cok yanıyo kuru meyveler yiyorum

Cnm 2 gundur ben de oylydm dun aksam sinameki yapragi ve rezenedn cy yapip uctimzaten etkusini sabah gosteriyo suan iyiym

ablan dğru demiş, bi de erkekler çok tuhaf gururları vs çok değişik bizden.. o şimdi çalışmıyor mezun oldu, ne öğrenci ne çalışan.. o arada olmak benim için bile çok zordu.. öğrenciyken hiç değilse bi hedefin var gerekçen var.. işe başlayınca çok değişecek işleriniz rayına oturacak canım az daha sabır...

yok canım balıktan sonra karatay tahin alınması gerek diyor, tahin helvası yenebilir diyor o nedenle... normalde yok yani:)) sakın yemee:))) yiyeceksen de önce balık sonra helva ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…