Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay anam masallah ben dw yatana kadar 3 ltyi gecerim insBen 3 litreyi bitirdim.![]()
Ben 3 litreyi bitirdim.![]()
İs yerinde napiyosun peki bu kadar su icince
canım şaka bi yana evlilik bir hayatta verilebilecek en önemli karar.. ne iş ne okul ne başka bişey bu kadar önemli değil bence..
önce kendini tanıman gerek. benim eşimden beklentim nedir.. bir eş olarak bir baba olarak bu insan uyar mı bana.. en büyük taşlar karşındakinde varsa, ufaklarda çok sorun olmaz..
ama şuanda hoşuna gitmeyen bir yönü varsa ve bu senin için olmazsa olmaz bi durumsa kesinlikle "ya nasılsa düzelir" dememelisin..
onun dışında senin temel kriterlerine uyuyorsa gerisini karşılıklı anlayışla çözeceksiniz..
şunu da unutma, kendimi ağırdan satayım naza çekeyim, bunlar evliliğin temel ruhuna ters.. her ne kadar bizim toplumumuzda kız tarafı naz tarafı dense de, eğer karşındakine zorluk çıkarırsan eninde sonunda onun acısını çıkarıyorlar, benim arkadaşım eşine çok naz yaptı görsen kaç kere gittiler geldiler ama şimdi eşi benim eşimin yarısı kadar kibar davranmıyor arkadaşıma... beni de eleştirirdi daha nazlı ol diye, benim elimde değil neysem oyum, naz yapamam oyun yapamam ama eşim eminim zaten bunun için benimle evlendi..
Ahh canim o zor iste biraz misafire icme balkondada denmiyor bana gelen balkonda iciyor kullaniyorsa egerBen çok iğrençleştim o konuda . Dedim ben seni mi öpmüş olucam küllüğümü ıyk diyorum. Öyle olunca dikkat ediyor. Evlenince bırakıcam diyor. Çoluk çocuğun rızkını sigraraya mı yatıracaksın diyorum. Ben evde sigara içtirmem. Küllük bile almicam dedim.
Misafirde içmesin. Balkondada içtirmem dedim.Ben çok fenayım galiba.
![]()
Gozun aydin tatlim inşallah bi puruz cikmadan geleceksinkızlar çok büyük ihtimalle 27sinde türkiyeye gidiyorum:)
öyle mutluyum ki 2 hafta sonra gidicem ve 15 şubatta dönücem kısmetse..
yazışmalar falan yapılmadan yine de sevinemiyorum ama heyecanlandım çok![]()
Benimkide degismedi hatta daha da tadindan yenmez oldu vallaYok cnm korkma oyle ya az cok tanimasindr daha bilmedigin bicok yonunu evlenince evet gorrsun bu bizim icn de gecerlu ama buyuk degisimlere ben rastlamadim
Bazen bendede oluyor kaciriyorum baskadinin yorumunda gorup bida gecmis yapiyorum cok gicikay ben o mesajları görmedim.. ya anlamıyorum son kaldığım mesajdan itibaren okuyorum ama nasıl oluyor da atlıyorum anlayamadım..
yaseminin bir mesajını alıntılardan gördüm mesela, aslını göremedim
of niye oynuyorlar şu forumun ayarlarıyla ya ne güzeldi, şimdi özel mesajlar geliyor saçmasapan, kolay silme seçeneği de yok tek tek içine gir sil
Fazla naz asik usandirir valla ne yaparsan kendine yaparsin sonra karsindaki tahammül suzlesir ve zamaninda bunu yapmistin gibi seyler başlar hayat arkadasin olacak onun sana tahammul senin ona tahammül etmen lazim zorluk kimseye kolaylik getirmezBen aslında hep olduğum gibiyim, öyle de olmak istiyorum ama işte bir kalıba sokmaya çalışıyorlar bızı ondan hep bunlar kız tarafı nazlı olacak, yok şunu deme şöyle olur yok şunu yapma ben aslında böyle hesap yaparakta hareket etmek istemiyorum.
Sigara konusuda aslında eşimin sigara içmesini istemem hep öyle düşünmüştüm ama olmazsa olmazım değildi hem bedenen hem de madden zararlı olduğu için bırakmasını istiyorum bu kezde ben böyleyıme geliyor laf![]()
Valla biz cok ederdik halada ederiz ben cabuk kirilirim oda anlar hemen suratini dusurme diye sebeklik yapar tatli kavgalar ama dun babama bile sikayet ediyor kusmuk koydular yeni lakabimiBende dediğin mantıktayım. Hiç kahva etmiyoruz maşallah. Kimse inanmıyor. Hep karşılıklı saygı ve fedakarlıktan yoksa kardeş kardeşe tahammül edemiyorken zor...![]()
canım şaka bi yana evlilik bir hayatta verilebilecek en önemli karar.. ne iş ne okul ne başka bişey bu kadar önemli değil bence..
önce kendini tanıman gerek. benim eşimden beklentim nedir.. bir eş olarak bir baba olarak bu insan uyar mı bana.. en büyük taşlar karşındakinde varsa, ufaklarda çok sorun olmaz..
ama şuanda hoşuna gitmeyen bir yönü varsa ve bu senin için olmazsa olmaz bi durumsa kesinlikle "ya nasılsa düzelir" dememelisin..
onun dışında senin temel kriterlerine uyuyorsa gerisini karşılıklı anlayışla çözeceksiniz..
şunu da unutma, kendimi ağırdan satayım naza çekeyim, bunlar evliliğin temel ruhuna ters.. her ne kadar bizim toplumumuzda kız tarafı naz tarafı dense de, eğer karşındakine zorluk çıkarırsan eninde sonunda onun acısını çıkarıyorlar, benim arkadaşım eşine çok naz yaptı görsen kaç kere gittiler geldiler ama şimdi eşi benim eşimin yarısı kadar kibar davranmıyor arkadaşıma... beni de eleştirirdi daha nazlı ol diye, benim elimde değil neysem oyum, naz yapamam oyun yapamam ama eşim eminim zaten bunun için benimle evlendi..
canım yaa walla her yemeğe bir tarifim varda nedense brokoliye yok. O nu sadece su buharında yada bazen direk suyun içinde haşlayıp yemeyi seviyorumbende aldım pazardan
tarif verirsen sevinirim sadece haşlayıpmı yiyorsun tatlandırmak için bişiler yapsak![]()
süper görünüyorsunEki Görüntüle 930529 buda duunku fotomm 67 oldum yaa ınanamıorum halaaa
aynı soruyu bende soracaktım tam yeni gördüm. Aynı boydaymışız çağla iletatlım boyun kactı senın?
teşekkürler bebeyim öğreniyoruz sayendeGüzel menü canım![]()
Saka yaptim kuzum alinmadim haa yanlis anlamaaa sen sule ile yaseminden haberin yokmu kiz hafta sonunupidecide bulussak bu kadar olurdu pide lahmacun yemisiz
![]()
amin canimsingünaydın kızlarr yeni hafta yeni hepimize güzel seyler getırsınn
bencede,bak simdi bunu alintiladim diyede mesaj geldi demiUff sevmedim sevmiycem ne bu canim begen butonu ayri alintisi ayri kim alintilayip cvplarsa ozelden msj geliyo alintiladi yaznizi diye sanki korsan kitap basti bildugin karsilikli kibusuyoruz niye zirt pirt bilgi veroyon mesaj kutum dolacak sobra![]()
![]()
canim hic olmamis..zayiflamak bizi gaza getirsin,salmayalim lütfennolmus bu sıteye yaa :s
kardesim geldi edirneden canı gözleme ıstemıs benimde dunku kacamagım gozleme+kolaydı ve bu bana fena yansıdı daha kahvaltı yapmadım pekte yapmak ıstemıorum esasen yaa yuruyuse cagırırlar bırazdan bakalım
anladim canim benim..yok kiz 2 galetanin lafimi olur aramizda,ne cezasiGaleteyi diyetisyen verdi ama dünkü kadar çok değil. Öğle yemeği yemeden evden çıktım sonra fırsatım olmadı bende bisküvi tost yemektense kepekli galete yedim. :18:
Kaptancım kaçamak menülerin cezasını ver bence.:)Bana vermen gerekiyorsa banada ver :)))))
bence hemen kalk,anca eritirsinver kaptancım ben bugun 1 saat dag yuruuyusu 3 mile leslie yapaımmı
yapıcam sımdı edacımm
gamzecigim kusura bakma ben balik hafizaliyim,burcumda balik ondan heraldeCanım 1 hafta yapıcam detoksu normaldir değil mi?
Bizimki planı yapmış canımm :) ona kalırsa 6-7 ay sonra geleceklermiş dedim bir dur ben bir çeyiz tamamlayayımkardeşi evleniyor gelinin bir sürü çeyizi varmış kıskandımm
benim de herşeyim eksiksiz olsun istiyorum ama işte herşey para
![]()
ohh yarasin canim benim,totona,göbüsüne yag olacak onlar biliyosun demikaptancım pasta yedim 2 dilim kadar, birde azıcık pişmaniyecezamı bekliyorum 1 haftalık bir ceza olsun benim ki :)
Canım benim de pek birşeyim yok dün biraz birşeyler aldım taksitler 2015 bitiyordedim ben 1 senede diğerlerini nasıl alıcam strese girdim bu aralar yaa
sürekli çeyizle ilgili araştırmalar yapıyorum daha 1 sene var ben kara kara düşünüyorum şimdiden
![]()
canim kendini cok kasma..yapabildigin kadar yaparsin sende,sonucta esya her zaamn olur..önemli olan karsilikli anlayistirEn güzeli aslında para birkitmek çeyiz için bende köşeye biraz altın atıyorum, söz nişandan sonra ufak tefek şeyleri o parayla alıcam, mali müşavirliğe başlıcam aslında onada para lazım off off![]()
yeterli elbetteKaracanın yemek, tencere, çatal bıçak takımını almıştım misafirler için yeterli değil mi bu?
2 tane de kahvaltı takımı alayım diyorum :) dün bornoz beğenmedim o yüzden almadım havlu alayım ben en iyisi bir dahakine :)
caglacigim cezani blu kesmis..her gün listende ek sporunu görüyoruzdoktorcum çok güzelmiş liste:)
neeeeeyyyyyy kola mııııııııııııı
kola çok çok çooooooook yanlış... çağla bu hafta bir lokma bile kaçamak hakkın kalmadı..
ve bence hergün en az yarım saat yürüyüş olmalı
bende yemek takimimi tr ye geldigimde almak istiyorumNoracım dert etme canım yavaş yavaş halloluyor, arda kampanyalar oluyor onları kaçırma..bir de tefalin karacanın outlet mağazaları oluyor, güya eski modeller oluyor ama bence bu işin modası yok zevkine uygunsa hepsi güzeldir. ben memleketten almıştım ankaraya gelip bakınca pişman olmuştum keşke buralardan alsaydım diye..
en zevkli kısım bu bence, ne güzel yeni eşyalar vs..
ben misafir yemek takımımı, teflon tencere setimi, kahvaltı takımımı ve çatal bıçak takımımı kendim almıştım.. sonra eşimle tanıştık, kalanını herşeyi beraber aldık, ev eşyalarını da, mutfağn kalanını da..ailelerimizden bişey istemedik..onlar sadece düğünleri yaptılar..
canim 26 hicte gec degil evlilik icin..simdiki aklim olsa en erken 28-29 da evlenirdimStres yaona canim derlerdi borc hic bitmesz dite inanmazdim bak iki senedir evliyim hala birseyler cikiyor cikmasa degistiriyorsun vs. Ben ise ilk basladim annem gityi borca soktu beni bunlar bunlar lazim diye herseyim hazirdi ogrenciyken aldigim krediyide odedim borcsuz evlendim tabi bu sirada yas 26 oldu
Oooo naptin benimkide kacamak mi iftarda bi pide yedim diye oldum korkudan bu ne kizhic yakismadi sana
![]()
cezana saglik canim benim..bana göre az olmus cezasi ama laf agizdan cikti bi kereohooo kızlar hemen salıyorsunuz ama olmaz böyle
ceza verelim sana hemen.. hergün 200 kere yerinde zıplamaca.. ama durmadan.. bi yap da gör bakalım nasıl zor
sulofe kız yemek blogun olduğu nasıl da bellizararlı tarator zararlı.. yimeyin:))
pişmiş havuç şeker oluyor yazdım ama görmedi Eda sanırsam :44:
canim bence kaynanayi tekli eve alin,eltinle altli üstlü oturun..hem kaynanayla yüzögz olmamis olursunuz...Yok kendi evimiz olacakmış kaynanamla altlı üstlü oturacakmışız :) ben bu konularda çok tecrübesizim yaa kardeşi evleniyor yaa evin resimlerini attı o kadar güzel dekore edilmişki hayran kaldım kız seçmiş hepsini herşey çok uyumlu sade ama çok şık ben hayatta öyle seçemem kızı götürürüm yanımda o seçsin benim evimin eşyalarını
Bana burda kına geceside yapalımmm kızlar![]()
ayyy kaptan harıkasın sabah sabah çok güldürdün beni. dilimi çıkarıyorum nefes alıyorum yaa yanlış birşey yaptım herhalde diye daha çok çıkardım![]()
birakiversin canim senin icinde sigarayi..senden kiymetlimiymisBenim de annem biliyor olumlu baktı annem ama babam çok dini bütün bir insan namazında niyazında şimdi ilk görmeye geldiklerinde sorguya çeker içkin var mı sigaran var mı çok zorlar eminim buna o yüzden biraz korkum var
Canımcım internete karşı insanlarda önyargı var ama ben o şekilde düşünmüyorum benim eski gruptan bir arkadaşım vardı (9.takımda) internetten tanışmışlardı kız yanlış hatrlamıyorsam İngiltereye gelin gitti çocuk yabancıydı hem de :) ve çok mutlulardı kısmetin nereden çıkacağı hiç belli olmaz.
canim gecen hafta alacaktim almadim..indirime girmisti hersey ama baktim baktim ve sadece baktimKızlar tmm daha kacamak yok guzel seylerden konusalim kacamaklar kapansin![]()
Ee yeni kiyafet alan var mi ben ay sonuna kadar 3, 7 vrrmeliyim tiyo lutfennn![]()
canim ben görüyorum imzami,sen göremiyormusun:44:yaa ben bir yazı gördüm senin yorumlarının altında çıkıyordu ..ama ama ama artık yokkkkk:26:
canimsin sen tasinirsin eve,baktin anlasamiyorsunuz orayi kiraya verirsin,sizde kiraya cikarsiniz..maddi yönden sorun olmaz böylece..Siz böyle diyince gözüm korktu benimmaslında onun evi varmış ayrı annelerine 2-3 sokak ötede kardeşi evleniyor diye ona verdi, şimdi kendi evi yapılıyor mayıs gibi bitecek anneleri de üste taşınacak şimdi evi varken ben bu konuda sorun çıkaramam sanırım
başka yere kiraya gitmek çok mantıksız olur
ayy adamceğiz bunları okumaz inşallah
eda canım ben pendikteyım sen :) ne zaman müsait olursan at cnm ben burdayımm :)
Benimde kısmetim buymuş diyorum. Çünkü çok enteresandı.
2011 in temmuz ayıydı. ben yıllık izindeydim. Evde canım sıkılıyordu. Kız kardeşim metin 2 oynuyordu. Onunla iddaya girmiştik.
Ben seni geçerim diye oyuna başladım. Sonra orada grup savaşları lonca olayı var falan bende loncaya katıldım. O oyunları genelde erkekler oynadığından benim kız olduğuma inanmamış loncadakiler iddaya girmiş (bunlar 1 haftalık olaylar) face istedi normalde tanımam ekledim inansınlar diye. sonra silmedim sohbet muhabet derken eylülde doğum günümde buluştuk. Tabi temmuz-eylül arası sabah 5 lere kadar konuşuyorduk. Öyle garip bişi oldu işte 2,5 bitti. evleniciğiz inş.![]()
Canim benimkininde hic kizi yok..sakin hayellere kapilmaEvet çocuk açısından iyi olacak :) kardeşi 2-3 sokak ötede oturacak biz aynı apartmanda kaynana ile oturucaz :) ben kaynanalardan çok korkarım yaa bana diyor annemin kızı yok o yüzden gelinlerini çok sever diğer gelini kızı gibi görüyormuş dedim en çok beni sevsinnçok kıskancımdır
![]()
Afiyet olsun canim..sporda olsaymis keskedün yediklerimi yazayım bu arada. sonra unutuyorum birikiyor
sabah (erken uyandım çcouklar uyanana kadar tutsun diye)
2 ceviz
2 kuru kayısı
saat 12:00 gibi
2 yumurta beyazı ile salata (sarı yiyemiyorum)
2 dilim tam buğday ekmeği
Közlenmiş biber, domates, salatalık
az şekerli türk kahvesi
5 yk kurufasulye
2 yk bulgur pilavı
1/2 kase yoğurt
çoban salata
1/2 muz
sütlü mistik çay
kiz pide disibda ne kacamak yaptimherkrs goturmus pideleri lahmacunlari bana patladi iyi mi
hihh sana ve kaptana inat gorun siz
![]()
Dogum gunumde tarti 6ile degil 5 ile baslayacak 500 kg olcam![]()
![]()
![]()
Anne sözü dinle benceBen çok kıskancımdır yandılar vallabu huyumu da hiç sevmem
![]()
Tanışma mevzusu da ayrı bır konu annesi dıyor 1 ay sonra getir tanışalım diyor annem sen gitme onlar seni görmeye gelsinler diyor napıcağımı şaşırdımama ben yeni eve taşınckları zaman gitmek istiyorum evimi de görürüm
![]()
harikasin canimEki Görüntüle 930529 buda duunku fotomm 67 oldum yaa ınanamıorum halaaa
hic güzel yapmamissincok tesekkur ederımm kızlaar dunn cok mutlu oldum boyle gorunce kendımı sonrada gozleme yedım ısteben nezaman zayıflamıs hıssetsem oyle oluo
zaten gelmediler beni almaya yuruyuse
yok sekercigim,62-63 fazla..tatlım ıdael kılona 10 kılo yok saenın 63-62 olman gerek
cok kirici bence..söylenirmi o laf...Noracim bence de ilk olarak onlar seni gormeye gelsinler naza cek.hem aileni de mutlu etmis olursun.cnm ben yasadim rahat davrndm surkli gidip geldim sonra ailem tanisti onlar da sevdiler ama kuz evi olarak ailem alinabileck leri istedigindw bircok bahane uydurdular.kaynvldm sonralari yuzume soyledi nasil olsa seni fethetmistik zaten bu nisN olckti dedi
canim degisebilir...yani bu erkek milletine güven olmazFethetmiş heehaklısın canımm ben zaten bizimkine diyorum daha net kararımı vermedim haberin olsun
gözü korksun diye :) beni kardeşinin düğününe davet etti aslında annesiyle orda tanışacaktık ama gitmek istemedim naza çekeyim dimi kendimi
![]()
ben en çok neyden korkuorum evlenince değişir diye çok korkuyorum şuan tam ideal evlenilecek erkek bana göre(sigarası dışında ama onun içinde baskı uyguluyorum
) ama ya evlenince değişirse
ben de evlendimde sonrasını düşünüyorum bir de
![]()
kesinlikle haklisin..allahtan benimki icmiyorda evde icen yok..rahatiz yaniSigara konusunda haklisin kimse alinmasin sigara icen birini opmek hicte hos degil benim esimde iciyordu biraktirdimiki senedir icmiyor :26: yapabilirsin canim ama baskinin dozunu ayarla fazla kacarsa inatlasiyor tatli dille aklini cel.
Ohh icim rahatladi vallabende seviyorum farkli bi takim enerjisi cok yuksek nazar degmesin
canim tayinin nereye cikiyor ben anlamadim aslinda..türkiyeye temmellimi gideceksiniz:44:kızlar çok büyük ihtimalle 27sinde türkiyeye gidiyorum:)
öyle mutluyum ki 2 hafta sonra gidicem ve 15 şubatta dönücem kısmetse..
yazışmalar falan yapılmadan yine de sevinemiyorum ama heyecanlandım çok![]()
Ahh canim o zor iste biraz misafire icme balkondada denmiyor bana gelen balkonda iciyor kullaniyorsa eger
Gozun aydin tatlim inşallah bi puruz cikmadan geleceksin
Benimkide degismedi hatta daha da tadindan yenmez oldu valla
Bazen bendede oluyor kaciriyorum baskadinin yorumunda gorup bida gecmis yapiyorum cok gicik
Fazla naz asik usandirir valla ne yaparsan kendine yaparsin sonra karsindaki tahammül suzlesir ve zamaninda bunu yapmistin gibi seyler başlar hayat arkadasin olacak onun sana tahammul senin ona tahammül etmen lazim zorluk kimseye kolaylik getirmez
Valla biz cok ederdik halada ederiz ben cabuk kirilirim oda anlar hemen suratini dusurme diye sebeklik yapar tatli kavgalar ama dun babama bile sikayet ediyor kusmuk koydular yeni lakabimi![]()
![]()
Aynen canim cok digru söylüyorsun karsi tarafta insan herkesin tahamul siniri var cok tanidigim var evlenene kadar ses cikarmayip evlenince degisen kimseyi zora sokmanin anlami yok ailelerde bu konuda anlayisli olmali malum onemli olan huzur ve mutluluk
kolay gelsin canimİyiaksamlar yogun bir gun yine bir gun taksitimi yatirmaya gittim pazarimi yaptim biraz dinlenip yegimi yapicam
Ben ilk takımını soruyorum tanıştığım kişiyesevdiğim biri fb lı ise yapacak bırsey yok dıyorum ama sevmediğim biri fb lı ise daha katbe kat sinir oluyorumm ona
![]()
kolay gelsin canim![]()
Olsun öyle tatlı krizler tat tuz hesabı. ama biri bana kusmuk lakabı taksa alınırdım.![]()
Caglam resmini gordum alinti yapamadim cenesi dusuk karilar okadar cok konusmussinuzki oku oku bitmiyor:)))fistik,bir icim su olmussun azmin zaferin karsisinda ayakta alkisliyorim seni muck muck
ya onlar beni almayınca bende tek cıktım yuruyuse 2 saat olmus ya ınanamadım yenı geldım eve cok yorulmusum ama hakettım
canımmm saolasınn gozlerının guzellıgı:)))