off kizlar bir daha gecmis biriktirmicem..20 sayfaya yakin olmus
Aa kiviyi duymadim been yarin alayim ozaman tamamdirr deneyim hemen cumartesi ya
canim kesinlikle dene kiviyi,pisman olmazsin
tesekkur ederim canim.su an bende takimlara devam edebilecek durumda degilim ama ara sira takilmak isterim onceki takimlardan arkadaslarda burdaymis iyi olur benim icin
tabiki canim,kapimiz her zaman acik
Kaptanjım lahana salatamın asıl tarifi burda
HAYATIN TATLARI: LAHANA SALATASI
Ama ben bu akşam yaparken mayonez,üzüm ve turşu koymadım. Turşu şimdi tartı günü öncesi yanlış olur diye eklemedim. Ama zaten o sos muhteşem birşey mutlaka dene derim
Diyetisyen o kadar çok ekmek verdiki 10 dilim

gerçi geçen ay gittiğim hastane diyetisyeni de 10 dilim vermişti ama en fazla yediğim gün 5-6 oluyor. O günde kabak yediğim için tok tutsun diye yedim . Yiyeceğimden değil yani.
Tarife baktim sulecigim..ellerine saglik ama banucugumunda dedigi gibi bize biraz yasak..kendimize göre ayarlayabiliriz ama
10 dl mi..senin diyetisyen en kullaniyor canim
Mistik çayı yazmayı unutmuşum pardon hemen ekliyorum.
Son icadım

Bayılıyorum tadına. Süt ve su karışımı ile yapılıyor. Karışık bitki çayı aslında. Gece süt yada kefir var menümde ama daha hala beceripde kefir mayalayamadım :26: o yüzden süt içiyorum ama sütü ya kahve ile yada buz gibi seviyorum. Soğuk sütünde gece vakti içmek sıkıntılı olduğundan mistik çay ile tüketiyorum. Hatta bugün diyetisyene sordum "harika çok iyi yapıyorsunuz metabolizmanızıda çalıştırır. Yorgunluğunuzda alır " dedi
Aslında orjinal ismi chai tea latte olarak geçiyor. Öncelikle çayın kokusu muhteşem, İçerisinde siyah çay,tarçın, zencefik, karanfil, vanilya, karabiber, meyan kökü, böğürtlen, hindiba ve kakule var. Hazırlarken sıcak süt ile hazırlıyorsunuz, su ile yaparsanız da güzel oluyor ama orjinali süt su karışımı ile yapılanıdır. Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.
Doğuş
ben bir arastirayim bunu..bu gün banunun son gözdesi cayina bakmaya gittim markete.bulamadim ama tesadüfen beyaz cay buldum..altin bulmus gibi sevindim inanki
Aman tatlım hasta filan olayım deme sakın geçmiş olsun inş yarına bişeyin kalmaz:26:
o topic müge anlının programıyla kapışır inann bir kez girdim anında çıktım bana göre değil allah her dertliye deva versin tek dileğim bu sadece
Hoşgeldin aramıza tatlım amaç zayıflamaksa herkese yer var bizim takımımızda çok misafirperverizdir

kızlar bişey ikram etseydiniz misafirimize

iyi geceler tatlımmmm

kesinlikle bitanem sevdiğimiz herşeyi karatay mutfağına uyarlıyoruz herkes kendi mutfağına göre şekillendirebiliyor yaratacılık ta varsa süper sağlıklı menüler çıkıyor ortaya

inş olursun olacağına tüm kalbimle inanıyorum
diyetisyeninin verdiği menülere kaçamaksız uyuyorsun tatlım süper

lahana salatan güzel ellerine sağlık tatlım fakat sosu bizlere cıs fıstığıda kavurmasaydın keşke çiğ olarak daha sağlıklı olurdu
mistik çay neki ayyy bide bunu aldırmayın bana

Yok canim hasta degilim..dün neden öyle oldum hala anlamadim
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
2 lop yumurta
1 çay bar ceviz
1 dilim peynir
1 fincan hibisküs
6 zeytin
yarım demet dereotu
3 kayısı
ÖĞLE :
yok
AKŞAM:
1 por. fırında kabak sandal
1 kase yoğurt
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik 10 dk tiffany 10 dk twist
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
her zamanki gibi muhtesem ötesi..süpersin canim arkadasim
Günaydın canlar
iyi geceler canim
35 i gectiyse sorun yok
ben 74.3 ayferım hesaplıyıp ekleyebılırmısın ben eklemeyı beceremıyorum bır turlu

canım hıc spor yapmak ıstemessede kalkıp 3mil leslıe yapıcam off
canim hesapülamayi ögrenmen lazim..haftaya ayfercigim paylasacak listeyi,diger hafta sira sende..
MErve çık oradan insanın psikolojisi bozuluyor. Benim gibi bekar bayanlar onları okuyup evlenmekten vazgeçebilir
Canim ne yorumlar var,ne konular var..bir ara isi gücü birakmis milletin derdine bakiyordum..Allahtan buraya döndümde,psikolojimde yerine geldi
Birtanm bnm kilodan baska problemim yok sükür
Öyle bi topik varda kk da orya girdim mi cıkamıyom
Bazılarına yorum bile yapmaya basladım

Kızlar güldügüme bakmayın malesef kılo almışım mutsuzum dertlıyım kederliyim

(
canim dikkat et muneden ceza alma..yorumlarina dikkat et yani,firsat kolluyorlar resmen kural disi birsey yazasinda kiblesinler diye
Yasemincim ben tartıda sabit çıktım. Neden sabit çıktım bilmiyorum

Halbuki göbek kısmımdan kilo verdiğime % 100 eminim. Pantolonumdan biliyorum.

Tartım bozuk olabilir gibime geliyor.

Yarın diyetisyene gidince belli olur.
Bu sabah resmen hayatımın şokunu yaşadım.
Tebrik ederim her türlü beni yendin arkadaşım.
Canim moralioni hic bozma...biz seni biliyoruz,eminim bir yanlislik vardir
Verdiğime eminim ama ben bu ara biraz kötüyüm atak geçiriyor olmaktan korkuyorum.
Kilo verdiğime eminim. Karnımdan gitti hissediyorum. Yağdan gidip vücudum ödem tutmuş olabilir. Yada tartım bozuk olabilir. Yada başka bir problemim var oda olabilir. İnan bende bilmiyorum. Hayallerim yıkıldı resmen...
Dedigin gibi su toplamistir vücut,haftaya fistik gibi bir sonucla dönersin yine
tatlım dun gece yatmadan tartıldım 81.1 cıktım sok oldum benımde tartı bozuk sanırım ama bu sabah 1 kılo eksık cıktım yarın dıyetısyende bellı olucak bakalım
yarin haberlerini bekliyoruz sekerim
kızlarrr 1300 verişim hasta yogun hesaplayamadım.birazdanda diyetisyene gidecem.help please
erigim halletmis sagolsun

tebrik ediyorum canim benim..harikasin harika

Dünkü menüm ;
4 zeytin
domates-salatalık
1 dilim light beyaz peynir
1 haş. yumurta
1,5 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
öğle: 1 kase domates çorbası
az salata
1/2 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
ara: 12 tane fındık
akşam:
öğle: 1 kase domates çorbası
1/2 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara: 1 activia
Su: 3 litre
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
1 küçük fincan sütlü nescafe
canim yediklerinde biseyde yok..diyetisyene git bir,o kesin birsey söyler
Iste buda benim dun ki menum
Sabah (06:00)
2 yumurtadan yapilmis omlet
4 organik zeytin
1 cay bardagi cig findik ve ceviz
1 salatalik
1 minik domates
1 keciboynuzu (bu bebek icin)
1 avuc icinden az dereotlu lor peyniri
Ogle (12:00)
1 kase yogurt çorbası
1 catal barbunya
1 catal bulgur pilavi
Ara (17:00)
1 bardak sut
Aksam (19:30)
Salata
Su:2 lt
2 fincan karisik cay
Afiyet olsun canim,aksam azmi olmus sanki:26:
3 milimi yaptım dun ev bırbırınegırde temızlık yapıcam bugun ama ıc agzımın tadı yok
niye canim,,bir sorunmu var
MENÜM
Sabah kalkınca 1 bardak su
5 zeytın
1parca beyaz peynır
2dılım ekmek
sekersız cay
ara
3 kayısı
2 tam ceviz
öğle
piliç roti
mercimek corba
cacık
ara
1 kutu sut
akşam
zeytınyaglı pırasa
yogurt
kırmızı bıber salatası yogurtlu
ara
yok
3lt su
Afiyet olsun canim,süpersin
msj sayım 100 ustunde ben kacar gorusmek uzere
süper
günaydın kızlarr 500 gr gıtmıs aslında bu hafta tam kilo verme haftamdı degerlendıremedım olsun bunada şükür
Eki Görüntüle 926774
Canim tebrik ederim
mutsuzum yine

ama umutsuz

değilim. Bir türlü gelmeyen regli bir olsa rahatlayacağım inşallah. Daha fazlasını beklerken 800 gr pek mutlu etmedi ama şişliğim daha fazla çıksaydı çok daha fazla üzülürdüm

diyetde bir işe yaramıyor diye hepten bırakırdım kendimi.
Neyse iyi bir ortalama olur inşallah.
canim 800 gr da yabana atilacak gibi degil..az olsun öz olsun demi ama
***3.TAKIM 343.ETAP***
NoRaaa
65,6/ / / %)
sekerkiz67
79/78/1 / %1,27)
sahgull
69,9/69,4 /0,5 / %0, 72)
bluebootle
57,8/ //%)
Sweetdimple
78// / % )
pegasus07
69,3/ / / %)
Valkyrie89 : (82,2/82,2 /0 / % 0) kilosu sabit
kelebekolacam : (82,5/ 81, 2/ 1, 3/ %1, 58)
sevilay80
72/ 71, 2/0, 8/ % 1, 11)
cglaa16 : (67,4/67 /0.4 / %0.59)
erigim
65,3/63, 7/1, 6 %2, 45)
ayulduzz (74,6/ 74.3/ 0, 3/% 0, 40)
sulofe
90,8/ 90/0, 8/%0, 88)
3. Takim Ortalaması : %
ay ben 66yı göremicem herhaldee uf edanın corba menusunu yapaım dıodum ptesıden ıtıbarren
Caglacigim yinemi umutsuzluk,yinemi güvensizlik
ya benım ıdeal kılom 57mıss esim 60dan asaa dusme dıo napsamkı hedefımı 57le deıstırsemmı
Canim 60 a indiginde aynada kendini begenirsen 60 ta kalirsin,yok daha fazlaligim var dersen asagi cekeriz hedef kilonu
Uc kg aranizda lafi mi olur canim 58, 5 da anlasin

***3.TAKIM 343.ETAP***
NoRaaa
65,6/66 / -0,4/0,61 %)
sekerkiz67
79/78/1 / %1,27)
sahgull
69,9/69,4 /0,5 / %0, 72)
bluebootle
57,8/ //%)
Sweetdimple
78// / % )
pegasus07
69,3/ / / %)
Valkyrie89 : (82,2/82,2 /0 / % 0) kilosu sabit
kelebekolacam : (82,5/ 81, 2/ 1, 3/ %1, 58)
sevilay80
72/ 71, 2/0, 8/ % 1, 11)
cglaa16 : (67,4/67 /0.4 / %0.59)
erigim
65,3/63, 7/1, 6 %2, 45)
ayulduzz (74,6/ 74.3/ 0, 3/% 0, 40)
sulofe
90,8/ 90/0, 8/%0, 88)
3. Takim Ortalaması : %
Şu an ödem var en azından bunu biliyorum artıların sebebi bu, haftaya 64 olup aslında mezun olsam diyorum ne kadar zorlarsam o kadar geriye giderim diye düşünüyorum.
Canim kesinlikle ödemdir..bizdenmi sikildin yoksa
hedefi 60'a mı çeksem :) o zaman bi 2 ay daha burda olurum
Cekelim canim,yeterki sen iste

Tesekkür ederim canim
hehe bu haftanın birincisi benim siz gecen hafta aldıklarınızı verdiniz hiççç yüzdelerinize bakmıyorum.ay ne fenayım değil mi.kusura bakmayın kızlar diyetisyenden geldim 1400 yağdan gitmiş.

mutluluk sarhoslugu deyin saçmalarsam.
Haklisin canim benim..kesinlikle hakediyorsun
Adetim ve geçen haftasonu kaçamaklarım sonucu eski kiloma geri döndüm

bu hafta ufacık bir kaçamak bile yapmıcam ve yine geceleri spora devam edicem hedefim 56 inşallah
insallah canim
Kesinlikle ayrılmak yok kilo versek bile senin evlendiğini bebiş sahibi olmak isteyenlerin bebişlerini görmeden onları büyütmeden olmaz

bencedeee
diyetisyenime dedim bu tarz kahvaltılar(galeta elma ayran vermişti) beni acıktıryor.oda ne yapsın bana pratik şeyler sunuyorki listeye uyabileyim.yumurta peynir yeşillik verdi oh oh.
birde oruc tutarsam dedim 2. bi liste verdi.listemi eklerim sahur ve iftar örneğiyle.
Süper olmus kahvaltin
Kizlar yemege gitmem lazım meraktan gidemiyorum
Blue 1, 21 cikiyo canim senin duzelttim malum sevenimiz cok acik kolluyolar
Bencede sevenlerimiz cok sagolsunlar..gözler üzerimizde
aslında ben 500-600 bekliyordum kendimden. berbat bir haftaydı düzensizdi beslenmem ama kaçamak yaparak vakit kaybetmek istemedim.yediğim 3-4 karecik çiko oldu onuda telafi etmek için kendime uğraşlar buldum.
kızlar ya aslında ben pek iyi değilim.ayların yorgunluğu var.sürekli eleştiri yogunluk stres bende derinnn iz bıramıs.enerjik ve konuskan bir yapım var ondan cok caktirmiyorum.ama özellikle eşime cok patlıyorum.en ufak bir sert sözde başlıyorum ağlamaya üstelik kvdelere caktirmamak için kendimi cok kasıyorum.rahatlayabileceğim bir ortamım yok bir lüxüm yok.eşim beni anlamaya çalışsada anlayamıyorum.şikayetide sevmem sürekli senin yoklugunda cok doldum diyerek onuda suçlu duruma düşürmek istemiyorum ama kaldırdım sandıgım onca yük beni çookkk yıpratmıs.keşke bir fırsatım olsa dağıtabilmek için.dün akşam mesela cocuklardı evdi derken gec oldu canım mütiiş kahve istedi,o arada mutfagı topluyordum kvdelere yapmadan kendim alıp köşede içemem eşime rica ettim oda yok cezve bulaşık vs diye naz yaptı istemiyorsan yapma dedim kapris olarak algıladı üzerine bastırarark kapris yapmıyorum samimiyetle istemiyorsan zorlama kendini dediysemde huylandı.bu kadarcık şeyi kaldıramadım.işte bu kadarcık şey bile saatlerce ağlamama uyuyamama sabah yorgun işte güçsüz olmama sebep oluyor.evde yanlız olsak gece uykusuz kalmak pahasına yanlız kalıp kendimi dinlerdim belki bir uğraş bulurdum kafamı toparlayacak.kusura bakmayın diyet topiğinde olacak şey değil ama şuan kimseye anlatamam bunların herşey dönüp dolaşıp biz sana öğrenciyle evlenme evlendin cocuk yapmaya dönüyor.
canim kendini yipratma ne olur..ilac kullanmayi düsünme bile..
diger yazinida okudum..ailen sana daha destek olamli aslinda,senin nasil yoruldugunu görüyorlar sonucta..
kayinvalidelerde biraz nefes almaniza izin verseydi keske..
canim kayinvalidenler sadece yardimci olmak icin geliyorlarsa,sizde bir yardimci tutun kendinize,onlarda evini yerini bilsin ..en azindan sende nefes alirsin..esinle zaman gecirirsin..
hem ailesi yaninda olmadimi esinde kendini birilerine ispatlamak zorunda hissetmez belki kendini,en azindan evde böyle bir caba icerisinde olmaz..
insan bas basa kalmadimi birbirine icini dökmedimi kesinlikle birbirini anlayamiyor..bende 4 yil kayinvalidemle kaldim,gercekten karsidaki birde anlayissiz oldumu dahada zor oluyor
1 gün istiyorum demissin ya..esinle kacin biryerlere..ne güzel ailende bakariz demis sosuklara..haftasonu bir tatil plani yapin,esine anlatsan anlamazmi seni...
cok ihtiyacin oldugunu söylesen belki kabul eder:26:
canim sakin aglama..inan sonra düsündünmü bos geliyor...
Kızlar listeyi paylaşmak isteyen gönüllü varsa paylaşsın
Erigim paylasmis sagolsun