Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar tesekkur ederim evet 1, 6 iyi bir rakam ama malum gecen haftayi unutturmuyor

Yasemincim basta seni malum yagdan gitmis sonra kaptancim banucum ve diger arkadaslari cok tebbrik ediyorum iyi is cikardik bu hafta
Ahsencim ben cig findik ve ceviz yiyorum

Ama bende alerji gibi birseyler olustu yumurtayi mi yoksa cevizi mi azaltsam bilemedim blue banu sizde oldumu hic

Dogru soyluyosun tebriklr arkadasim

Himm sen eve gidene kadar soylede bitirsinler kizlsr kacamak yapacaksaniz cuma aksamlari yapin diger gunler hep bize arti olarak kaliyor

Eki Görüntüle 927047

buda tartimin fotosu kizlar..
bu defa kesin ciktim

Haftaya daha da kesin cikalim valla bu tarti fotosunu payladmak cok ise yariyor bu hafta bende ise yaradi en azindan korkunun gozunu seviyim
Dogru soyluyosun tebriklr arkadasim

Dogru ki ne dogru aldigimizdan -500 verecektik sozde ama onu bile yapamadim haftaya artik kelebek arayi cok actin ucurmazlar seni burarda rakip yok mu sandin haa

Benimde is yapmam lazim ayferim tebrik ederim cok guzel kilo verdin bu hafta

kolay gelsin bebişimmm

Erigim canim blu ve sen kahvltida hangi kuruyemisleri tuketiyosunuz karataylA ilgili bildiklerii bana da anlatirmsn

ahsencim ben kahvaltıda sadece ceviz tüketiyorum 1 ince belli çay bardağı çiğ olmak kaydıyla fındık ceviz badem tüketebilirsin tatlım

KARATAY DİYETİ ÖNERİLERİ

bu linkten faydalanabilirsin canımcım

bencede gitme bankacıyla buluş sonrada spora git pastadan kurtulmuş olursun

Ellerine sağlık tatlımcımmm listemiz sana kalmış yine
menü süper spor sana göre az geldi nedense:44::44:

kesinlikle hepimiz süperdik maşallah bize

Ayfercim ilk başlarda bende de 2 yumurta alerji yapmıştı hala yapıyor sürekli 2 yumurta yersem isilik gibi birşeyler oluyor elimde hemen anlıyorum sende de aynı durum olabilir belki yumurtayı azalt tatlım ben bazen 1 yum 1 muz yapıyorum sen bir gün muz bir gün yumurta yap istersen

Cnm her iki menuyu de paylasirmsn

canım ya.Allah şifa versin gecici bir şeydir umarım

Canim arkadasim kayinvaldenle yasamak zorundamisin onlar ayri olsan sanki daha yukun hafifler

kızlar cok saolun güzel yorumlarınız ve anlayışınız için.benim bu işe bir çare bulmam lazım ama eşimle cok zor.beni anlamasını beklemiyorum artık onun yaşam tarzı cok farklı zorla bunu değiştiremem.ilaçta kullanmak istemioyorum.3 eltiyiz ama kvler bize faydaları olsun diye bizde kalıyorlar.4 aylığına istanbula geldiler.annemler cok nazlıydı serttir bide annem.zor zamanlarım oldu.zaten bana tavırlılar babam hala 3 cocugum var bana eşimle niye evlendim diye laf söyler.hemde en ağır şekilde bende annem babamdır deyip cocuklarıma bakıyorlar zaten sabırla gecirdim günlerimi ama cok birikmiş.atamıyorum.herşeye uğruna katlandıgım eşimden fazla mı şey bekliyorum bilmem.ama oda öyle bir çıkmazki sanki bazen yapacagı birşey varsada sırf minnet duygusu hissetmemek için yapmıyor.yazmakla bitmez.sadece 1 gün istiyorum bana ait olan istediğim saatde yatabilecegim dışarı cıkabilecegim.
Yaseminim sahur iftar menulerini bana versen nasil iyi olur
hemen canım
sahur
1yumurta
40 gr beyaz peynir yarım yağlı
1.5 dilim ekmek
1 bardak süt yarım yağlı
bolyeşillik
2 fincan yeşil çay

iftar
1 kepçe corba 15dk ara
6yk sebze yemeği
1 su bardağı ayran
bol salata
kiraz saplı form çay

asıl listem

2 su bardagı su
1 yumurta
yarım dilim ekmek
yeşillik
peynir 40gr
yeşil çay 2 fincan

öğle
bol salata
6yk sebze
ayran
1 çay kaşığı çörek otu

ara
3kuru kayısı

akşam
2kepçe çorba
bol salata

yeşil çay

akşam doymassan ara dedi.

Ya sivilce degil ama tuhaf seylrr cikti muzla devam edeyim o zaman bide kasiniyorlar ki sorma
mezun olmadan izne ayrılmıştı sanırım gerimi dönmüşş

forumdaki beğen tuşunun yeri değişmiş çok saçma olmuş alışamadım

Cnm her iki menuyu de paylasirmsn

gerımı gemışler yoksa hadı hayırlısı rekabet buyuk artıkın:) bu arada suan 1.gıdıyoruz

:81::81::116::119::119::119::129::129::129::124::124::124:

Bugün suyuma daha fazla dikkat edeyim dedim daha 1 lt bitti ama sürekli wc deyimm

gamzenin nicki dimp değildi kızlar gamzeerdi idi

onun gibisi gelmemiştir gelemez bence zayıflama yarışması tarihinde

Valla gamze o su icsen dert icmesrn dert

Ya simdi listelerde dimp baya iyi kg verince sasirdim dedim ben bhnu nerden hatirliyorum biz 5 takimi kurtarmaya gittik ya o ara oda slm kizlar bende ikinci takimin gamzesi yazmisti bu gamze baska gamze mi eski gamzeyse eger nickimi degisti izinden dinduyse niye belirtilmedi yada bu kadar iyi kg veren gamzeri nerden buluyolar ki

Kelebkolcm arkadasim yazdiklarini okudum mumin skintisiz olmuyo iste seni az cok tanidik masallh guclu bi kadinsin.bence esinde sen de suan bosluga dustunuz yeni bi yasam sizi bekliyo artik eminim bu da gecicek ve duzelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…