- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Dogru soyluyosun tebriklr arkadasimhehe bu haftanın birincisi benim siz gecen hafta aldıklarınızı verdiniz hiççç yüzdelerinize bakmıyorum.ay ne fenayım değil mi.kusura bakmayın kızlar diyetisyenden geldim 1400 yağdan gitmiş.mutluluk sarhoslugu deyin saçmalarsam.
Kardeşim facebooktan msj atmıs annem dıyormuskı akşam pasta yapacakmıs bugün diyet yapmasınndün cnmm tatlı birşeyler çekmişti içinde kalmış kadıncağızın dedim ben spora gidicem zaten geç gelirimm, akşam eve gitmesem mi
Dogru soyluyosun tebriklr arkadasim
Benimde is yapmam lazimayferim tebrik ederim cok guzel kilo verdin bu hafta
Erigim canim blu ve sen kahvltida hangi kuruyemisleri tuketiyosunuz karataylA ilgili bildiklerii bana da anlatirmsn
Kardeşim facebooktan msj atmıs annem dıyormuskı akşam pasta yapacakmıs bugün diyet yapmasınndün cnmm tatlı birşeyler çekmişti içinde kalmış kadıncağızın dedim ben spora gidicem zaten geç gelirimm, akşam eve gitmesem mi
canimsin ellerine saglik..cok iyi yapmissin
bende cocuklara git gel,ev isi derken firsat bulamadim..birazdanda alisverise gidcez,cikmadan bir bakayim demistim..
canim haftayada sira sende oldugundan,listemizi paylasirken takim sirasina göre paylasiyoruz..bizden önce paylasan olduysa ona göre asagisina veya yukarisina yapistiriyoruz listeyi...önümüzdeki hafta icin bilgin olsun istedim
sonra gelirim kizlar..öpüyorum..gecmise aksam bakarim artik kusuruma bakmayin
aklima gelmisken yediklerimide yazayim
sabah
2 yumurta,
biraz cökelek
3 zeytin
1 mandalina
yarim cay bardagi findik
aksam
3 izgara köfte
1 kase yogurt
bol salata
su
3 e yakin
spor
30 dk yürüyüs,10 dk tifanny
3 kupa biberiye
Kizlar tesekkur ederim evet 1, 6 iyi bir rakam ama malum gecen haftayi unutturmuyor
Yasemincim basta seni malum yagdan gitmis sonra kaptancim banucum ve diger arkadaslari cok tebbrik ediyorum iyi is cikardik bu hafta
Ahsencim ben cig findik ve ceviz yiyorum
Ama bende alerji gibi birseyler olustu yumurtayi mi yoksa cevizi mi azaltsam bilemedim blue banu sizde oldumu hic
Kizlar dimp ikinci takimin gamzesi mezun olmamismiydi
diyetisyenime dedim bu tarz kahvaltılar(galeta elma ayran vermişti) beni acıktıryor.oda ne yapsın bana pratik şeyler sunuyorki listeye uyabileyim.yumurta peynir yeşillik verdi oh oh.
birde oruc tutarsam dedim 2. bi liste verdi.listemi eklerim sahur ve iftar örneğiyle.
mezun olmadan izne ayrılmıştı sanırım gerimi dönmüşş
forumdaki beğen tuşunun yeri değişmiş çok saçma olmuş alışamadım
gerımı gemışler yoksahadı hayırlısı rekabet buyuk artıkın:) bu arada suan 1.gıdıyoruz
gerımı gemışler yoksahadı hayırlısı rekabet buyuk artıkın:) bu arada suan 1.gıdıyoruz
gamzenin nicki dimp değildi kızlar gamzeerdi idi
canım ya.Allah şifa versin gecici bir şeydir umarımİnan bende bilmiyorum stres+ kabızlık sanırım bende hemoroid var. Bir de bu hafta çok başım ağrıdı. Dün 18:00 den uyuyana kada 22:30 a kadar başım ağrıdı geçmedi. Doktora gitmeye korkuyorum. Çünkü gidersem yine hastaneye yatırıp belimden sıvı alırlar
Yasemincim hiç boş anın yokki canım sürekli yüksek tempodasın evde kv ler olunca da nefes alacak bir ortamın kalmıyor eşinin seni anlayabilmesi çok zor erkekler malesef bizler kadar hassas değiller belkide o seni çok kırdığının farkında bile değil kahve yapmak mesele değil sen sadece eşinden bir jest beklemişsin tatlım bence eşinle açık açık konuş eminim anlayacaktır
ne olur ağlayarak boşuna kendini yıpratma olan sana olur burası sadece diyet topiği değilki tatlım eğer böyle düşün
rsen çok üzülürüm inan herşeyimizi paylaşıyoruz burda
Doktorcum çok haklısın çok ağır yük kaldırdım şimdi eşin geldiği için bunun acısı çıkıyor hani sınav zamanı insan yorgunluğu anlamaz sonrasında daha bir yorgun hisseder aynı onun gibi, kvler keşke sizi size bıraksaydı bi süre, ne acele geldiler daha doymadınız birbirinize, ama tabi yapacak bir şey yok madem varlar çocukları bırakın beraber bir sinema bir yemek yapın.. Sadece 1 gece.. Bunu kvne anlatırsan bence anlayış gösterirler ya da eşin söylesin, inan bana enerjiyle dolacaksın
Canim arkadasim kayinvaldenle yasamak zorundamisin onlar ayri olsan sanki daha yukun hafifler
kızlar cok saolun güzel yorumlarınız ve anlayışınız için.benim bu işe bir çare bulmam lazım ama eşimle cok zor.beni anlamasını beklemiyorum artık onun yaşam tarzı cok farklı zorla bunu değiştiremem.ilaçta kullanmak istemioyorum.3 eltiyiz ama kvler bize faydaları olsun diye bizde kalıyorlar.4 aylığına istanbula geldiler.annemler cok nazlıydı serttir bide annem.zor zamanlarım oldu.zaten bana tavırlılar babam hala 3 cocugum var bana eşimle niye evlendim diye laf söyler.hemde en ağır şekilde bende annem babamdır deyip cocuklarıma bakıyorlar zaten sabırla gecirdim günlerimi ama cok birikmiş.atamıyorum.herşeye uğruna katlandıgım eşimden fazla mı şey bekliyorum bilmem.ama oda öyle bir çıkmazki sanki bazen yapacagı birşey varsada sırf minnet duygusu hissetmemek için yapmıyor.yazmakla bitmez.sadece 1 gün istiyorum bana ait olan istediğim saatde yatabilecegim dışarı cıkabilecegim.tatlım ustunde buyuk sorumluluk vardı .ama artık yanında oyle dusun. kvdeler sureklı sızdemı kalıcaklar pekı.beraber dısarı cıkmayı deneyın tatlım esınle bunu acık acık konus anlıycaktır.cok sanslısın yavruların var esın yanında gusel bı ısın var senın yerınde olmak ısteyen oyle cok ınan vardırki.derın bı nefes al ve bu mubarek cuma vaktınde tefekkür et tatlım ıcının stresının gıtmseyı ıcın dua et.hersey gelıyo gecıyo kendımıze yapıyoruz ne yapıyosak ben oyle streslı kotu zamanlar gecırdım kı anlatamam 4 ay once hıcbıseyden mutlu olamıyordum bebegımı kaybettıkten sonra .hep esımın ustune gıdıyordum cnm ya oda az cekmedı o ara benden.ama bak bız kadınız konusarak bı sekılde aglayarak atabılıyoruz stresımızı onlar hep ıclerıne atıyorlar ve hıc olmadık zamanda patlıyorlar.kendını mutlu etmeye calış.rabbıne sıgın abdest al namaz kıl seccadede dua et bu sıkıntıların gecsın dıye bize ondan baska yardım edebılecek kımseyok. la havle cek havlıne sıgın gercekten hersey gecıyo gıdıyo hıcbısey olammış gıbı hayatına devam edıyorsun nefes alıyorsun saglıklısın cok sukur.o onu demış bu bunu demış takma zaten soyleyen kendıne soyler kenbdı eksıklerını baskalarında gorurmuş ınsanoğlu oyuzden hadı sımdı kalk bı bardak su ıc ıyıkı yasıyorum de
hemen canımYaseminim sahur iftar menulerini bana versen nasil iyi olur
asıl listemtebrikler kesinlikle süpersin bu haftaki listeni istiyorum doktorcummmmmm
aaa aslında benımde borçlarım var baslamak ıstıyorum oruc listenide istiyorummmm
sıkıntılı dönemler geçiriyorsun düzenini oturtana kadarda olucak böyle seyler ama önemlı olan bırbırınızı cok yıpratmamanız bence, eşinden olmadığı dönemlerin acısını çıkarıyosun gibi geliyo bana çokta haklısın bide üstüne 3 çocuk bide sürekli yatılı kalanlar insanın düşününce bile ruhu daralıyorr. Allah yardımcın olsun ne diyim bazen insan kendine bile tahammül edemiyor senin ev sürekli dolu. kızların dedidği gibi en azından dışarı çıkın vakit ayırın kendınıze
Kacinciyz ya meraktn catlicm
Ya sivilce degil ama tuhaf seylrr cikti muzla devam edeyim o zaman bide kasiniyorlar ki sormakolay gelsin bebişimmm
ahsencim ben kahvaltıda sadece ceviz tüketiyorum 1 ince belli çay bardağı çiğ olmak kaydıyla fındık ceviz badem tüketebilirsin tatlım
KARATAY DİYETİ ÖNERİLERİ
bu linkten faydalanabilirsin canımcım
bencede gitme bankacıyla buluş sonrada spora git pastadan kurtulmuş olursun
Ellerine sağlık tatlımcımmmlistemiz sana kalmış yine
menü süperspor sana göre az geldi nedense:44::44:
kesinlikle hepimiz süperdik maşallah bize
Ayfercim ilk başlarda bende de 2 yumurta alerji yapmıştı hala yapıyor sürekli 2 yumurta yersem isilik gibi birşeyler oluyor elimde hemen anlıyorum sende de aynı durum olabilir belki yumurtayı azalt tatlım ben bazen 1 yum 1 muz yapıyorum sen bir gün muz bir gün yumurta yap istersen
mezun olmadan izne ayrılmıştı sanırım gerimi dönmüşş
forumdaki beğen tuşunun yeri değişmiş çok saçma olmuş alışamadım
Cnm her iki menuyu de paylasirmsn
:81::81::116::119::119::119::129::129::129::124::124::124:
Bugün suyuma daha fazla dikkat edeyim dedim daha 1 lt bitti ama sürekli wc deyimm
gamzenin nicki dimp değildi kızlar gamzeerdi idi
onun gibisi gelmemiştir gelemez bence zayıflama yarışması tarihinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?