Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

1mil leslie ve bildiğim tüm egzersiz haraketlerinden 10ar tane yaptım bacak açma squat 30sn plank gibi olsun en azından içim bi parça rahat yatcam
Sabaha limonlu su hazırladım
Vay vay şahane spor maşallah canım
Afiyetler olsun tatlım
Yaa deneyip beğenmene çok sevindim afiyetler olsun tatlım. Tadımlık tahin helvası da iyi etmişsin arada ödüllendirme şart
Afiyet olsjn canım
Hayırlı akşamlar hanımlar

#659pazar

Sabah
1 laşarlı yumurta
2 dikim peynir
Az patayes kızartmaso
3 çeri dmts

Ara cerez cay
Akşam
1.5 lahmacun salata ayran
20 dk yuruyus
1.5 lahmacun biraz çok değil mi? Afiyet olsun canım
Anneme geldim kek yapmış kızlara çerez koydu çay bari içeyim mis gibi
Kek yedin mi bacım
Gün boyunca başka ekmek yemeyişin isabet olmuş canım afiyet olsun.
Selam.kizlar
Nasılsınız
Dün biraz gezdik bugün de misafirim vardı ve şuan gribe merhaba dedim gözlerin burnum akıyor
Evdeki ilaçlardan aldım bakalım inşallah ilerlemeden gecer
Geçmiş olsun kaptanım hastalık kol geziyor ya vitamin takviyesi şart, inşallah çabucak toparlarsın

#659pazar menüsü D Dildev sahgull Sismaniye

sabah 9
3 yemek kaşığı Menemen
Yarım dilim tb ekmeği

öğlen ve akşam kapuska yemeği yaptım ondan yedim çok sevdim lezzetli olmuş yarın da et yapıp yanına yiyeceğim
Spor da 40 dakika egzersiz ve karın bacak çalışma hareketleri

2 litre su

Ayy burada ne gorsem canim cekiyor vallaha yarin kapuska yapayim bari afiyet olsun abla

Bu pazar Menemen günüymüş resmen afiyet olsun tatlım

Yer miyin keki yemedim anam kıyamadı 10antep fıstığı çıkardı 10fındık 10 badem yarın ye kızıım dayanamam sütün çeker dedi çantama koydu 1bardak çay içip döndüm evime dönerken zalımlar sıcak simit aldı peynirini zeygini verdim yiyorlar oğluşumla yattım bende

Ah bu annelerimiz hiç dayanamazlar bize Süpersin vallahi emziren anne olarak iradeni tebrik ediyorum

Ah bu annelerimiz hiç dayanamazlar bize Süpersin vallahi emziren anne olarak iradeni tebrik ediyorum
Sağol canım şuan bende şaşkınım
Laf aramızda sıcak simit dehinve 2tane birden yemişliğim var
60 ı göreyim bi kahvaltıma çeyrek yarım falan koyarım canım isterse

Sağol canım şuan bende şaşkınım
Laf aramızda sıcak simit dehinve 2tane birden yemişliğim var
60 ı göreyim bi kahvaltıma çeyrek yarım falan koyarım canım isterse
Şimdi dedin ya kesin aramızda kalır canım yandın ki ne yandın aman duymasınlar yoksa zopayla peşlerler bizi

Günaydın kızlaar hepinize mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum..
Kontrol tartısı 70.7 çıktım, fakat wc'ye çıkmadığım için sabit olduğumu düşünüyorum. Bu cumaya çok güzel sonuç alacağım inşallah kendime inanıyorum ve güveniyorum, yarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyorum

Erken kapatmışsın günü şahane olmuş, afiyetler olsun..
Pazar kahvaltısının baş konuğu kendisi
Valla öyle oldu, bizimkilerde kahvaltıya gidelim dediler valla kendinize tutabilecekseniz gidelim dedim.. Sonra bi baktım kimse yok ortalıkta, hazırladık kahvaltı yedik hep beraber
Tartı gününü unuttum az da olsa kahvaltımı yaptım tartıldım 83.3 yani -100 gr çıktı haftasonu sonrası eksi olmak çok güzel hafta içi daha dikkat edeceğim
Ooo 100 gram, 100 gramdır eksi ise daha güzel bir sayıdır
Maşallah tatlııım

Günaydın kızlar. Kontrol tartısında +1.2 kg çıktım
Beni tanıyanlar panik yapmaz da tanımayanlar için ifade etmek gerekirse, ben sıfır karbonhidrat ve sıfır şekerle beslediğim için, yeme şeklimi değiştirdiğim an 1 kg ödem tutarım. Bu ödemi 1 günde de veririm
Şimdi, yeni diyetime başladım. Benden görmeye hiççç alışık olmadığınız bir diyet olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…