- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Vay vay şahane spor maşallah canım1mil leslie ve bildiğim tüm egzersiz haraketlerinden 10ar tane yaptım bacak açma squat 30sn plank gibi olsun en azından içim bi parça rahat yatcam
Sabaha limonlu su hazırladım
Afiyetler olsun tatlım
Yaa deneyip beğenmene çok sevindim afiyetler olsun tatlım. Tadımlık tahin helvası da iyi etmişsin arada ödüllendirme şart#659pazar D Dildev
İyi aksamlar herkese
kahvalti(11.00)
kabakli lor peynirli omlet tadi cok guzel oldu vallahaherderdedeva sagolsun+tahin helvasi tadimlik sonunda guzel bir kahvalti edebildim
Aksam(18.00)
Haslanmis et bir porsiyon+ayran+yarim lavas yedim
2 lt su+elma sirkeli su
Sporu aksam yapacagim
Yarin tartilacagiz diye pilav yemedim birde + goruyormusum
Afiyet olsjn canım
1.5 lahmacun biraz çok değil mi? Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar hanımlar
#659pazar
Sabah
1 laşarlı yumurta
2 dikim peynir
Az patayes kızartmaso
3 çeri dmts
Ara cerez cay
Akşam
1.5 lahmacun salata ayran
20 dk yuruyus
Kek yedin mi bacımAnneme geldim kek yapmış kızlara çerez koydu çay bari içeyim mis gibi
Gün boyunca başka ekmek yemeyişin isabet olmuş canım afiyet olsun.İyi akşamlar #659 pazar menü(26Ocak )
Sabah 13:00
közlenmiş biber salatası
Menemen
1 tatlı kaşığı bal ve kaymak
3zeytin
3 dilim ekmek
akşam 20:00
100 Gr et döner+salata
1.5 litre su
spor yok
kahvaltıya davetliydim yiyebikeceğim en az kalorili yiyecekler bunlardı.Menemen çok güzeldi ekmeksiz yiyemedim
@sah gullSismaniye D Dildev
Geçmiş olsun kaptanım hastalık kol geziyor ya vitamin takviyesi şart, inşallah çabucak toparlarsınSelam.kizlar
Nasılsınız
Dün biraz gezdik bugün de misafirim vardı ve şuan gribe merhaba dedim gözlerin burnum akıyor
Evdeki ilaçlardan aldım bakalım inşallah ilerlemeden gecer
Ayy burada ne gorsem canim cekiyor vallaha yarin kapuska yapayim bari afiyet olsun abla
Bu pazar Menemen günüymüş resmen
Yer miyin keki yemedim anam kıyamadı 10antep fıstığı çıkardı 10fındık 10 badem yarın ye kızıım dayanamam sütün çeker dedi çantama koyduVay vay şahane spor maşallah canım
Afiyetler olsun tatlım
Yaa deneyip beğenmene çok sevindim afiyetler olsun tatlım. Tadımlık tahin helvası da iyi etmişsin arada ödüllendirme şart
Afiyet olsjn canım
1.5 lahmacun biraz çok değil mi? Afiyet olsun canım
Kek yedin mi bacım
Gün boyunca başka ekmek yemeyişin isabet olmuş canım afiyet olsun.
Geçmiş olsun kaptanım hastalık kol geziyor ya vitamin takviyesi şart, inşallah çabucak toparlarsın
Ah bu annelerimiz hiç dayanamazlar bizeYer miyin keki yemedim anam kıyamadı 10antep fıstığı çıkardı 10fındık 10 badem yarın ye kızıım dayanamam sütün çeker dedi çantama koydu1bardak çay içip döndüm evime dönerken zalımlar sıcak simit aldı peynirini zeygini verdim yiyorlar oğluşumla yattım bende
Sağol canım şuan bende şaşkınımAh bu annelerimiz hiç dayanamazlar bizeSüpersin vallahi emziren anne olarak iradeni tebrik ediyorum ❤
Şimdi dedin ya kesin aramızda kalır canımSağol canım şuan bende şaşkınım
Laf aramızda sıcak simit dehinve 2tane birden yemişliğim var
60 ı göreyim bi kahvaltıma çeyrek yarım falan koyarım canım isterse
Zaten beni zopalasınlar diye burdayım yoksa ye ye şiş sonum iyi değilŞimdi dedin ya kesin aramızda kalır canımyandın ki ne yandın aman duymasınlar yoksa zopayla peşlerler bizi
Saol canımAyy burada ne gorsem canim cekiyor vallaha yarin kapuska yapayim bari afiyet olsun abla
Pazar kahvaltısının baş konuğu kendisiBu pazar Menemen günüymüş resmenafiyet olsun tatlım
Erken kapatmışsın günü şahane olmuş, afiyetler olsun..Maraton başlamadan şuraya dünkü menüm u yazayım
Kahvaltı 12.00
Dort kaşık kavurmalı yumurta
Yarım tb krep
Akşam 18.30
Üç kaşık bulgur pilavı
Bir kase etli nohut
Pancar salatası
Su 2 lt
Spor 20dk leslie fast walk bu sefer başardım.
Valla öyle oldu, bizimkilerde kahvaltıya gidelim dediler valla kendinize tutabilecekseniz gidelim dedim.. Sonra bi baktım kimse yok ortalıkta, hazırladık kahvaltı yedik hep beraberPazar kahvaltısının baş konuğu kendisi
Ooo 100 gram, 100 gramdır eksi ise daha güzel bir sayıdırTartı gününü unuttum az da olsa kahvaltımı yaptım tartıldım 83.3 yani -100 gr çıktı haftasonu sonrası eksi olmak çok güzel hafta içi daha dikkat edeceğim