- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 33
Temizlik bile yapamayıp evde hasta çocuk avutuyorum. Ev aldı gidiyor çamaşırlar banyodan dışarı taşıyor. Beterin beteri var üzülme.Millet pazar günü gezmeye gider ben temizlim yapıyom ahhh be kaderr
Bende yavaş yavaş yapıyorum yatak odası çocık odasını yapcam bugün biyandan yıka bi yandan yap zor oluyo oğlan zaten peşimde dağıtma çabasındaTemizlik bile yapamayıp evde hasta çocuk avutuyorum. Ev aldı gidiyor çamaşırlar banyodan dışarı taşıyor. Beterin beteri var üzülme.
once menuye baktimGünaydın kızlar. Dün temizlik, çocuk gezdirme derken öğleden sonra uğrayamadım buraya. Akşam da çocuktan önce sızıp kalmışım yine, o kadar yoruldum ki.. Hemen dünkü menümü paylaşayım,
#659cumartesi menüsü
Sabah (10.00)
1 buçuk haşlanmış yumurtadan yumurta kapama
Biraz peynir, biraz zeytin,
4 yemek kaşığı kadar turşu kavurması (Karadeniz usulü)
1 çk fıstık ezmesi
5 ceviz
2 gün kurusu kayısı
Öğlen (14.00)
1 kase mercimek çorbası
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Akşam (19.00)
150 gr kadar biftek
1 kase salata
Biraz acılı ezme yedim.
1 saat 20 dk kadar normal tempo yürüyüş yaptım hiç durmadan. Ama su 1 lt anca içmişimdir.sahgull Sismaniye D Dildev
Bayram etti etmesine ama.. Bu hafta sonu çok düşündüm, çocuktan fırsat buldukça araştırdım. Yolumdan sapacağım biraz. Taa 5 sene kadar önce diyet yaparken durakladığım bir dönem yaptığım bir şok diyeti deneyeceğim (şok dememin sebebi kısa sürede fazla kilo kaybını vaat ettiğinden).once menuye baktim
sonra tekrar yazana baktim
bulgur pilavi mercimek corbasi gibi yemekleri gorunce
oh bagirsaklar bayram etmistir
Afiyet olsun 3 dlm ekmek çok.ama baksa.yememissin gün icindeİyi akşamlar #659 pazar menü(26Ocak )
Sabah 13:00
közlenmiş biber salatası
Menemen
1 tatlı kaşığı bal ve kaymak
3zeytin
3 dilim ekmek
akşam 20:00
100 Gr et döner+salata
1.5 litre su
spor yok
kahvaltıya davetliydim yiyebikeceğim en az kalorili yiyecekler bunlardı.Menemen çok güzeldi ekmeksiz yiyemedim
@sah gullSismaniye D Dildev
Afiyet olsunn#659pazar D Dildev
İyi aksamlar herkese
kahvalti(11.00)
kabakli lor peynirli omlet tadi cok guzel oldu vallahaherderdedeva sagolsun+tahin helvasi tadimlik sonunda guzel bir kahvalti edebildim
Aksam(18.00)
Haslanmis et bir porsiyon+ayran+yarim lavas yedim
2 lt su+elma sirkeli su
Sporu aksam yapacagim
Yarin tartilacagiz diye pilav yemedim birde + goruyormusum
Geçmiş olsun kaptanım çabucak atlatırsın inşallahSelam.kizlar
Nasılsınız
Dün biraz gezdik bugün de misafirim vardı ve şuan gribe merhaba dedim gözlerin burnum akıyor
Evdeki ilaçlardan aldım bakalım inşallah ilerlemeden gecer
Afiyet olsun
İnşallah canim yaGeçmiş olsun kaptanım çabucak atlatırsın inşallah