- 4 Aralık 2015
- 9.847
- 23.282
yarin gunduz gozuyle 2 3 tane ayir da ye. yazik yaw nefsineSaat 22.42 ben elma sirkeli su icerken ablamlar kestane yiyor adaletin bu mu dunyaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarin gunduz gozuyle 2 3 tane ayir da ye. yazik yaw nefsineSaat 22.42 ben elma sirkeli su icerken ablamlar kestane yiyor adaletin bu mu dunyaaa
Aynen oyle abla surekli diyete baslayip biraktim spordan nefret ediyordum suan elimden geldigince hareket ediyorumBoşver canım ilerde istediğin vücuda kavuşunca hepsine değecek yarın bi tane ye gündüz
Bi tane yesende bir bin tane yesen de öyle düşün
3 tanesi 1 dilim ekmege esitmis ama ben sogukken pek sevmiyorum ya sicak sicak guzel oluyoryarin gunduz gozuyle 2 3 tane ayir da ye. yazik yaw nefsine
Sabah pişir o zaman cznım yada ısıt bi tavada3 tanesi 1 dilim ekmege esitmis ama ben sogukken pek sevmiyorum ya sicak sicak guzel oluyor
tamam kiz yemesin bosver zorla yedircezSabah pişir o zaman cznım yada ısıt bi tavada
Ay hic gulecegim yoktu tam da vazgecmistim yarin yerim 2-3 taneSabah pişir o zaman cznım yada ısıt bi tavada
Bugun de guzel gecmis bence ne zamandir canim salgam istiyordu disari ciktigimda alayim
afiyet olsunYa çocuk hasta sanki ciğerinden ses geliyor bu kadar salgın içinde hastaneye gitmeye de korkuyorum. Hem hastalık hem su deprem göğsüme öküz oturdu sanki çok üzgünüm.
Sabah
İki yumurta
Bir kaşık kuymak
İki zeytin
Aksam 16.30
Bir kase etli nohut
İki kaşık pilav
Ayran
Akşam
Çeyrek armut
Bir avuç kadar leblebi
Su 2 lt
Leslie yapayım dedim onuncu dakikada ağlama sesi. Bu gidişle bu liste bana yapışır
merak etme canim 2 hafta ustuste yaptirmam ben yaparim olmadi :) sen yine de sporunu yapmaya calis tabiiYa çocuk hasta sanki ciğerinden ses geliyor bu kadar salgın içinde hastaneye gitmeye de korkuyorum. Hem hastalık hem su deprem göğsüme öküz oturdu sanki çok üzgünüm.
Sabah
İki yumurta
Bir kaşık kuymak
İki zeytin
Aksam 16.30
Bir kase etli nohut
İki kaşık pilav
Ayran
Akşam
Çeyrek armut
Bir avuç kadar leblebi
Su 2 lt
Leslie yapayım dedim onuncu dakikada ağlama sesi. Bu gidişle bu liste bana yapışır
canim ben yurtdisinda olduğumdan daha saat gece yarisi olmadi. gece yarisinda balkabagina donusurum ben eskidendi gece kuslugu artik 12den sonra uyumadigim nadirdirSismaniye seninle ben gece kuşuyuz biz ayaktayız sadece
Yaaa gerçekten mi bende diyorum sadece ben değilim uyuyamayan meğer bambaşkaymış olaycanim ben yurtdisinda olduğumdan daha saat gece yarisi olmadi. gece yarisinda balkabagina donusurum ben eskidendi gece kuslugu artik 12den sonra uyumadigim nadirdir
uykuya dalma sorunu ben de yasiyorum zaman zamanYaaa gerçekten mi bende diyorum sadece ben değilim uyuyamayan meğer bambaşkaymış olay
Şu an tatildeyim yoksa bende normalde 11 gibi yatarım birde sabahlara kadar lak lak edip konuşma huyumuz var kardeşler bir araya gelince saatler geçiyor bir bakmışız.Uyuyamamak ta kötü onu da yaşadım .Herşeyin dengelisi güzel tıpkı yemek yemekte olduğu gibi (Bak gece gece diyet konulu kamu spotunu nasıl yerleştirdim hemen )uykuya dalma sorunu ben de yasiyorum zaman zaman
ama bu aralar nedense 9.30da uykum gelmeye basliyor