- 9 Ocak 2020
- 451
- 1.300
Sende iyiki varsin ablacim bu hafta birinci olalim listede yemeHerkese güzel hafta sonları ,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Benim bu hafta sonu diyet açısından biraz zor geçiyor . Sürekli gezmelerdeydim tatil kısa ama ziyaret edilecek yer o kadar fazla ki . Sindirim sistemim ile ilgili problemler karbon ve zeytinyağı ile çözüldü çok şükür.Bişey yesem sürekli takım aklımda iyi ki varsınız
Ay bunu bu saatte gormem. Başa gelen çekilir inşallah halledebilirim
Üye Adı 18.01.2020 19.01.2020 20.01.2020 21.01.2020 22.01.2020 23.01.2020 24.01.2020Şeker Mandalinası 12 Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor: + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : Menü: beyaz Leylak 9 Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: - Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : Menü: Kiloverenbiri 11 Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Tombikim 8 Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: - Spor : + Menü: + Spor : Menü: furha63 9 Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: CanımÇocuklarım 9 Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Pisi Pisi Kopatım 9 Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : Menü: Elfelf2702 0 Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: Spor : ? Menü: ;? Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: ? Spor : Menü: Dildev 6 Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: HandeBuse 7 Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Herderde Deva 8 Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Ervanazlım 8 Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: ? Spor : Menü: Sahgull 9 Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: ? Spor : Menü:
D Dildev canim piyango sana cikti bu hafta
kolay gelecekse elinde deftere yazip cuma gunu fotosunu paylasabilirsin.
arama cubuguna
ornegin
#659cumartesi yazip bildirmeyenlere ?
bildirenlere +
20 dk spor yapanlara +
yapmayanlara - yaziyoruz.
zorlandigin noktada yardim alabilirsin.
kolay gelsin :))
yaparsin yaparsin zaten cumartesiden basliyoruz gec gormus sayilmazsin :)Ay bunu bu saatte gormem. Başa gelen çekilir inşallah halledebilirim
Afiyet olsun canım
D Dildev menuleri kontrol edecek de kolaylik olsun diye #659cumartesi menusu yaziyoruz yarin #659pazar menusu olacak mesela 3 ogununu de birlikte yazarsan canim daha rahat kontrol edilir sabahi da yazmistin ben hatirliyorum bizim yediklerimize de yorum yaparsan cok sevinirim
Abla ne guzel gunu mundar etmis komsun hic sevmem bu tur israrlari ne kadar su ictin bu arada?#659cumartesi
11.30
2yumurtadan yarın kapya ve 1dilim kaşarla omlet
5yeşil zeytin
2dilim sucuk
15.00
1portakal
1muz
19.00
ıspanaklı kssikli pide yedim 4dilim 2bardak ayran (komşum yaptırdıydı kıramadım 3yıldır yeni geldi evine dışardaydı o kadar ısrar etti ki kabak kavuddum tabaği önümden aldı neyse bunlar bahane yarın sıkı bi arınma lazım bana
2mile leslie
sahgull
Sismaniye
Yarın kahvaltı akşam salata belli şimdiden
1.5 2 litre vardırAbla ne guzel gunu mundar etmis komsun hic sevmem bu tur israrlari ne kadar su ictin bu arada?
Afiyet olsun canımiyi aksamlar kizlar
bugun cocuklari gezdireyim diye canim cikti
#659cumartesi
sabah
2 dlm tb ekmegi uzeri salca kasar mantar biber ile yalanci pizza
sutlu kahve
iki kuru incir
1 ceviz
ogle
1 dlm kakaolu kek
sutlu kahve
aksam 17.45
1 tabak bulgur pilavi(2 aydir falan her haftasonu yapmayi dusunuyordum sira gelmiyordu sonunda 100 gr bulgur ile yaptim)
1 kase cacik
cay
spor yok cok yoruldum bugun
su 1.5 lt
D Dildev
Evet bugün abarttım birde durmaksızın evi temizledim birazda başım dönünce hızli hızlı yedimAfiyet olsun canım
Canım kesme çorba zaten hamurla olur çoook karbon ve kalori hemde iki kase üstüne makarna
İlk günün günahı olmaz alışırsın
Yorumun için çok teşekkür ederimmm. Sabah hemen yediklerimi atayım dedim bir heyecanla sonra da ev işi derken öğlene akşamı bir attım, bir dahakine 3 öğünü de atarımD Dildev menuleri kontrol edecek de kolaylik olsun diye #659cumartesi menusu yaziyoruz yarin #659pazar menusu olacak mesela 3 ogununu de birlikte yazarsan canim daha rahat kontrol edilir sabahi da yazmistin ben hatirliyorum bizim yediklerimize de yorum yaparsan cok sevinirim
ayni kilodayiz neredeyse ben bu yediklerinle de zayiflayabilirsin diye dusunuyorum ama daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor birde 3 ana 3 ara ogun yapacagim demistin 3 ogun daha iyi olmuş butun gunu yemek yemeyle gecirmeye gerek yok diye dusunuyorum yemek yasama sebebimiz degil sonucta ♥
zaten ilk gunler azaltsan bile kilo verirsin. zamanla porsiyonlarin kuculur ekmeklerin azalir. ilk adaptasyonda tehlikeli seyleri yeme aksam gec yeme zaten 1 2 kilo verirsin :)Yorumun için çok teşekkür ederimmm. Sabah hemen yediklerimi atayım dedim bir heyecanla sonra da ev işi derken öğlene akşamı bir attım, bir dahakine 3 öğünü de atarımbugün benim için çok yoğun geçti o yüzden yediklerimize tam manasıyla bakıp yorum yapamadım Sürekli evde olunca yemeği kafaya takmayayim diye ara öğün de yapayım dedimm, tabi bugün benim için boşa geçmiş bir gün oldu ama yarın daha enerjik ve tam uymuş olarak geçilecek
Komsunuz kalici olarak mi geldi abla kusura bakmazsan Allah kurtarsin diyorum aynen spor onemli1.5 2 litre vardır
Sorma geldi ıspanağı yıkayın yaptırayım dedi iyi dedik evi daha yerleşmedi bizde yedik kabak kavurdumkendime çorba yaptım aaaa biz yiyip bakcanmı olmaz kafam şişti zaten açım iyi tamam dedim sözde gircem gitcem diye diye çay kahve derken yeni gitti yoruldum ben emrivaki sevmem de hadi cumartssi eritirim dedim içim hiç rahat değil çocuklar uyusun da egzersiz leslie bişeyler yapcam yarın da aşırı dikkat etmem lazım
Evet burda evi vardı bikaç yıl dışa gitmesi gerdkti şimdi kesin döndüKomsunuz kalici olarak mi geldi abla kusura bakmazsan Allah kurtarsin diyorum aynen spor onemli
Boşver canım ilerde istediğin vücuda kavuşunca hepsine değecek yarın bi tane ye gündüzSaat 22.42 ben elma sirkeli su icerken ablamlar kestane yiyor adaletin bu mu dunyaaa