Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ne de iyi oldu gece yemelerini kesmen tatlım, tiroidlerindeki sıkıntı nedir tam olarak.. Geçmiş olsun

Ne de iyi oldu gece yemelerini kesmen tatlım, tiroidlerindeki sıkıntı nedir tam olarak.. Geçmiş olsun
Hashimoto tiroidi hastasıyım canım. Vücudum tiroid üretiyor, ama onu tehlikeli görerek antikor üretiyor ve hormonumu yok ediyor. Vücudum sürekli savaş halinde. Hormonu her sabah hap olarak alıyorum, ve ömür boyunca alacağım.

Tiroid genelde ailesel geçişli oluyor, var mıydı guatr/tiroid ailede?
Çok geçmiş olsun, benimde nodüllerim var ufak ufak 6 ayda bir kontrole gidiyorum. Çok şükür hormonlarımda bir sıkıntım yok, dilerim böyle devam etsin

Yok canım, kimsede yok. Bende de yoktu, bütün değerlerim alt üstken bile tsh ım maşallahlıktı. Doğumdan 7-8 ay sonra pat diye çıktı. Sana da geçmiş olsun canım. Hiç şakası yok bu işlerin, aman ihmal etme

Kesinlikle hiç yok, kız benim diğer adım pinpirik
Herşeyi ihmal ederim sağlığı kontrolleri asla. Allah korursun tabi korur da ama kulda bilincinde olmalı biraz.. (Benimki birazda daha çok ama olsundu )

Zor ..geçmiş olsun canım

Bir arkadaşımda aynı hastalıktan muzdarip ama o sık sık yiyor çünkü şeker hastaları gibi az az sık sık yemeleri gerekiyormuş sen nasıl 17 saat aç kaldın

Kesinlikle hiç yok, kız benim diğer adım pinpirik
Herşeyi ihmal ederim sağlığı kontrolleri asla. Allah korursun tabi korur da ama kulda bilincinde olmalı biraz.. (Benimki birazda daha çok ama olsundu )
Bende aksine, hastalıktan sürünürüm, 'ben daha ölmedim' diyip yatağa bile girmem. Sakınan göze çöp batar olayına da inanırım. Zaten gamsız bir insanım. Çok tatlıyım ben ya

Evet bikaç büyük beden tanıdığım var ama göbek yok biraz boy var taş gibiler kilo göze batmıyo giydikleri yakışıyo fırlayan göbek taşan simitler yok
Ben bekarken 55 in üstüne çıkmadım hiç minnak bi göbüşüm vardı Ahh ahh bize evlilik yaradı

Bir arkadaşımda aynı hastalıktan muzdarip ama o sık sık yiyor çünkü şeker hastaları gibi az az sık sık yemeleri gerekiyormuş sen nasıl 17 saat aç kaldın
Onda insülin direnci de vardır belki. Çünkü ilacı doğru ve devamlı aldıktan sonra neredeyse normal bir insan gibi oluyor hormonlarımız. Sadece sizinki doğalken bizimki sentetik oluyor. Bu hastalığın ne yiyip içtiğinle alakası yok. Hormonumuz çalışıyor çünkü. Eğer tiroid az ya da çok salgılansaydı o zaman yediğimiz içtiğimiz önemliydi.

Bekarken dediğin 10 yıl önce heralde bacım o zaman da daha çocukmuşun hiç böyle örneklerle içini ferahlatma

ooo geceleri acliktan ezilen mide
bayilirim
ozlemisim ya kaptan gibi kaptan menulerini. bi de kacamak yapinca bana tatli tatli kizmalarini
o neymis ya hic duymadim

Selam kızlar. 19 saat açlıktan ve öğle arası 30 dk tempolu yürüyüş ile 60 squattan sonra ilk öğünümü yedim. Aslında 24 saati bekleyebilirdim bugün, ama kendimi çok zorlamak istemedim.

İlk öğün (13.00)
35 gr hindi salam
2 yumurta ve 100 gr kapya biberli omlet
8 zeytin
65 gr kadar peynir
1 minik salatalık yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…