- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Ne de iyi oldu gece yemelerini kesmen tatlım, tiroidlerindeki sıkıntı nedir tam olarak.. Geçmiş olsunAçlıkta 17 saati geçtim. Gece yemelerini bir kestim pir kestim valla. Sadece bununla bile kilolarımın patır patır dökülmesi gerekiyordu.. Ah antikorlarım.. Vücudumda 30 kilo fazlalık varken, yok etmek için bula bula tiroid hormonumu mu buldunuz. Aşk olsun size
Hashimoto tiroidi hastasıyım canım. Vücudum tiroid üretiyor, ama onu tehlikeli görerek antikor üretiyor ve hormonumu yok ediyor. Vücudum sürekli savaş halinde. Hormonu her sabah hap olarak alıyorum, ve ömür boyunca alacağım.Ne de iyi oldu gece yemelerini kesmen tatlım, tiroidlerindeki sıkıntı nedir tam olarak.. Geçmiş olsun
Tiroid genelde ailesel geçişli oluyor, var mıydı guatr/tiroid ailede?Hashimoto tiroidi hastasıyım canım. Vücudum tiroid üretiyor, ama onu tehlikeli görerek antikor üretiyor ve hormonumu yok ediyor. Vücudum sürekli savaş halinde. Hormonu her sabah hap olarak alıyorum, ve ömür boyunca alacağım.
Yok canım, kimsede yok. Bende de yoktu, bütün değerlerim alt üstken bile tsh ım maşallahlıktı. Doğumdan 7-8 ay sonra pat diye çıktı. Sana da geçmiş olsun canım. Hiç şakası yok bu işlerin, aman ihmal etmeTiroid genelde ailesel geçişli oluyor, var mıydı guatr/tiroid ailede?
Çok geçmiş olsun, benimde nodüllerim var ufak ufak 6 ayda bir kontrole gidiyorum. Çok şükür hormonlarımda bir sıkıntım yok, dilerim böyle devam etsin
Kesinlikle hiç yok, kız benim diğer adım pinpirikYok canım, kimsede yok. Bende de yoktu, bütün değerlerim alt üstken bile tsh ım maşallahlıktı. Doğumdan 7-8 ay sonra pat diye çıktı. Sana da geçmiş olsun canım. Hiç şakası yok bu işlerin, aman ihmal etme
Zor ..geçmiş olsun canımAçlıkta 17 saati geçtim. Gece yemelerini bir kestim pir kestim valla. Sadece bununla bile kilolarımın patır patır dökülmesi gerekiyordu.. Ah antikorlarım.. Vücudumda 30 kilo fazlalık varken, yok etmek için bula bula tiroid hormonumu mu buldunuz. Aşk olsun size
Cuma:96.2
Bugun:95.8
Buna da sukur diyorum cumaya kadar daha fazlasi gidecek insallah
Kızlar harikasınız maşallaah sizeHerkese günaydııııınnnnn gerçi öğlen oldu ama olsun gün benim için aydın çünkü 800 Gr vermişim
Cuma:69.9
Kontrol tartısı 69.1
Bir arkadaşımda aynı hastalıktan muzdarip ama o sık sık yiyor çünkü şeker hastaları gibi az az sık sık yemeleri gerekiyormuş sen nasıl 17 saat aç kaldınHashimoto tiroidi hastasıyım canım. Vücudum tiroid üretiyor, ama onu tehlikeli görerek antikor üretiyor ve hormonumu yok ediyor. Vücudum sürekli savaş halinde. Hormonu her sabah hap olarak alıyorum, ve ömür boyunca alacağım.
Bende aksine, hastalıktan sürünürüm, 'ben daha ölmedim' diyip yatağa bile girmem. Sakınan göze çöp batar olayına da inanırım. Zaten gamsız bir insanım. Çok tatlıyım ben yaKesinlikle hiç yok, kız benim diğer adım pinpirik
Herşeyi ihmal ederim sağlığı kontrolleri asla. Allah korursun tabi korur da ama kulda bilincinde olmalı biraz.. (Benimki birazda daha çok ama olsundu)
Evet bikaç büyük beden tanıdığım var ama göbek yok biraz boy var taş gibiler kilo göze batmıyo giydikleri yakışıyo fırlayan göbek taşan simitler yokE bebiş olmuş zıporla toparlarsın inşallah, bana ne demeli çoluk yok çocuk yok vücut sıkı değil.
Ya bazı insanlara hakikaten imreniyorum, kilolu/zayıf da olsa taş gibi etleri var maşallah ya..
Anneme dedim ki geçenlerde kız anne bebekken beni marine mi ettin dedim, suratıma bakıyor ne demek istedin şimdi sen gibilerinden. Hemen sordum bende "Zeytinyağ, tuz, karabiber, kekik mi ekledin yıkama suyuma etim yumuşacık yaa" dedim
Onda insülin direnci de vardır belki. Çünkü ilacı doğru ve devamlı aldıktan sonra neredeyse normal bir insan gibi oluyor hormonlarımız. Sadece sizinki doğalken bizimki sentetik oluyor. Bu hastalığın ne yiyip içtiğinle alakası yok. Hormonumuz çalışıyor çünkü. Eğer tiroid az ya da çok salgılansaydı o zaman yediğimiz içtiğimiz önemliydi.Bir arkadaşımda aynı hastalıktan muzdarip ama o sık sık yiyor çünkü şeker hastaları gibi az az sık sık yemeleri gerekiyormuş sen nasıl 17 saat aç kaldın
Bekarken dediğin 10 yıl önce heralde bacım o zaman da daha çocukmuşun hiç böyle örneklerle içini ferahlatmaEvet bikaç büyük beden tanıdığım var ama göbek yok biraz boy var taş gibiler kilo göze batmıyo giydikleri yakışıyo fırlayan göbek taşan simitler yok
Ben bekarken 55 in üstüne çıkmadım hiç minnak bi göbüşüm vardı Ahh ahh bize evlilik yaradı
o neymis ya hic duymadimYa kızlar ben bu sosyal medyada dönen duran spor bantlarından aldım, bir de az buz değil 100 TL para verdim.
İnşallah hayrını görürüm bakalım, şu bacaklar bi sütun gibi olsa daha ne isterim ki?
Karın kası isterim, göğüsleri yaptırmak isterim, güzel bi popiş isterim.. Enee baya şey istiyorum
Cuma tartı 85.7
Kontrol tartısı 83.8
Keşkem kendime rakip bulaydım cuma günü