Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bence dünkü menünün etkisi
Hemen gönder yerlesmeden

Günaydın kızlar. Sabah kontrol için tartıldım ama tartım her çıktığımda +-1 kilo aralığında farklı farklı değerler gösterdi. İki defa aynı kilo çıksa onu yazacaktım ama yok, hep farklı. Evde başka bir tartım daha var, onunla devam edeceğim. Şimdilik sabitim diyebilirim gönül rahatlığıyla. Çünkü cumartesinin fazlalıklarını pazar gün fazlasıyla attım

Bu takımda tek ceza alan benim herhalde
Başa gelen çekilir gaptanım yaparız 45 dakika zıporu da
Bence dünkü menünün etkisi
Hemen gönder yerlesmeden
Gitsin gitsin akşamı hafif kapatacağım
Günaydıııın şekermandalinasıııı
Çok sevindim sabit olduğuna

inşallah kaptanim

20.01.2020 Menü

Sabah (06:00
)
2 ak 1 sarı yumurtadan mantarlı omlet
1 kk peynir
Domates, salatalık

Ara (09:00)
1 kupa kayısı çayı

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
2 kuru kayısı

Öğle (12:30)
4 adet Izgara köfte
Bol salata

Akşam (19:00)
Haşlanmış brokoli (Yağsız - Bol limonlu )

Yok yok tek.sen değilsin
Dur daha yeni geldim.cezalar yeni başladı

Ya kızlar ben bu sosyal medyada dönen duran spor bantlarından aldım, bir de az buz değil 100 TL para verdim.
İnşallah hayrını görürüm bakalım, şu bacaklar bi sütun gibi olsa daha ne isterim ki?
Karın kası isterim, göğüsleri yaptırmak isterim, güzel bi popiş isterim.. Enee baya şey istiyorum

1.58 boyum vücudum sıkı olmadığı için tombikim
E bebiş olmuş zıporla toparlarsın inşallah, bana ne demeli çoluk yok çocuk yok vücut sıkı değil.
Ya bazı insanlara hakikaten imreniyorum, kilolu/zayıf da olsa taş gibi etleri var maşallah ya..
Anneme dedim ki geçenlerde kız anne bebekken beni marine mi ettin dedim, suratıma bakıyor ne demek istedin şimdi sen gibilerinden. Hemen sordum bende "Zeytinyağ, tuz, karabiber, kekik mi ekledin yıkama suyuma etim yumuşacık yaa" dedim

Açlıkta 17 saati geçtim. Gece yemelerini bir kestim pir kestim valla. Sadece bununla bile kilolarımın patır patır dökülmesi gerekiyordu.. Ah antikorlarım.. Vücudumda 30 kilo fazlalık varken, yok etmek için bula bula tiroid hormonumu mu buldunuz. Aşk olsun size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…