Cnm istersen ben bugunu de tamamlıyım. İlk 3 gunbende olmus olur diger 3 gune sen bakmıs olursunMerhabalar kızlar , bu hafta sıfırdan başlıyor gb dikkatli gidiyorum akşamda spor yapacağım.
@Furha63 canım sen dünküleri işaretledin sanırım nasıl yapalım listeyi, herks menü, spor bildirdikçe ikimizde mi paylaşalım ya da bugün ben mi paylaşayım kafamız karışmasın .
Bu arada benim
C.tesi menüm :
Sabah 1 yumurta , peynir, domates, 2 dilim ekmek
Ara 1 sade kahve , 1 küçük bisküvi
Akşam Şehriye salatası, çorba, yoğurt
Pazar :sucuklu yumurta, peynir domates 1 dilim ekmek
Ara 1 sade kahve
Akşam tarhana çorbası ,1 tabak taze fasulye yemeği, 2 kaşık ( tavuk -pilav )
20 dk ebru karaduman (squat , bacak egzersizlerinden sonra karnım, bacaklarım ağırıyor)
Biliyorsun en sevdiğim. Inan bir kaç seferden sonra bağımlı olacaksınoh 20 dklik hiit videosu yaptim baslangic seviyesinde kalbim gumbur gumbur
hoşgeldin cnmkuralları okudum hergün en az 5 mesaj yazmalıyım cuma günleri 13:00 e kadar kilo bildirmeliyim ve ayda kilomun %2 sini vermeliyim. Atladığım birşey varsa hatırlatır mısınız
Hosgeldin ablacim benimde bir hafta oldu cok guzel bir ortam var hep birlikte hedef kilomuza ulasacagiz insallahHerkese merhaba,
Doğumdan sonra bir türlü veremediğim kilolarımla aranıza katılmak istiyorumoğlum 8 aylık olmak üzere artık bu kilolarla vedalaşma zamanı geldi de geçiyor bile. Boyum 1.70 kilom 85 di en son. 16:8 aralıklı oruçla zayıflamayı planlıyorum. Daha önce bir diyetisyenden 3 farklı listeyle 2-3 kilo vermiştim ama çocukla yediğime içtiğime dikkat etmekte çok zorlanıyorum. Tabi bunların hepsi bahane isteyen insan ne yapar ne eder başarır dimi
aralarda yagli cay kahve falan icmedin miSelam kızlar. Bu akşam hazır yemek olmadığı için biraz gecikti menüm. Gün Özeti yaparsam,
İlk öğün (13.00)
35 gr hindi salam
2 yumurta ve 100 gr kapya biberli omlet
8 zeytin
65 gr kadar peynir
1 minik salatalık yedim.
Akşam (18.45)
5 küçük kanat
20 gr antep fıstığı yedim.
Toplam 2 lt su, 30 dk tempolu yürüyüş, 60 squatsahgull
menu gayet güzel afiyet olsun cnmSelam kızlar. Bu akşam hazır yemek olmadığı için biraz gecikti menüm. Gün Özeti yaparsam,
İlk öğün (13.00)
35 gr hindi salam
8 zeytin
65 gr kadar peynir
1 minik salatalık yedim.
Akşam (18.45)
5 küçük kanat
Kanatları derisiyle yedim ya canım. Sen kanatta kaç gr yağ var biliyor musunaralarda yagli cay kahve falan icmedin mi
menu gozume tam yagli gozukmedi
tavuk kanat ya da derisi yemedigim icin hic arastirmadimKanatları derisiyle yedim ya canım. Sen kanatta kaç gr yağ var biliyor musun
Bı zayıflama.gorek siskolataşişkoya ağzınızı alıştırmayın artık derim ben
Amaninn kedicik yan çizdiKapışmıyoz kızz çok şey etme dedim sana
gayet guzellCuma:96.2
Bugun:95.8
Buna da sukur diyorum cumaya kadar daha fazlasi gidecek insallah
Vayy harikaaHerkese günaydııııınnnnn gerçi öğlen oldu ama olsun gün benim için aydın çünkü 800 Gr vermişim
Cuma:69.9
Kontrol tartısı 69.1
Supersin cnm.masallah aynen devammCuma tartı 85.7
Kontrol tartısı 83.8
Keşkem kendime rakip bulaydım cuma günü
Hadi bakalım.tek.arti sesinmeasallahhh
cumadan pazartesiye erimis takim
benim 400 gr artim var. ama wcye cikmadim.
bugun itibariyle cumaya kadar yuksek protein az karbon az yag 1000 kalorilik diyetimi yapicam yine
Eksin süper sakin bozma cuma.bakarsin bireysel derece gelirKızlar bugün kahvaltıda ne vardı biliyor musunuz kayınvalidemin meşhur gözlemesisonra patetes kızartması ve güzel reçeller
Amaaaaa hiçbir yiyecek istediğim bir elbisenin içine sığmanın verdiği hazzı veremez diyerek gözlerimi yumdum ve diyet kahvaltımı yaptım
Afiyet olsunMerhabalar kızlar , bu hafta sıfırdan başlıyor gb dikkatli gidiyorum akşamda spor yapacağım.
@Furha63 canım sen dünküleri işaretledin sanırım nasıl yapalım listeyi, herks menü, spor bildirdikçe ikimizde mi paylaşalım ya da bugün ben mi paylaşayım kafamız karışmasın .
Bu arada benim
C.tesi menüm :
Sabah 1 yumurta , peynir, domates, 2 dilim ekmek
Ara 1 sade kahve , 1 küçük bisküvi
Akşam Şehriye salatası, çorba, yoğurt
Pazar :sucuklu yumurta, peynir domates 1 dilim ekmek
Ara 1 sade kahve
Akşam tarhana çorbası ,1 tabak taze fasulye yemeği, 2 kaşık ( tavuk -pilav )
20 dk ebru karaduman (squat , bacak egzersizlerinden sonra karnım, bacaklarım ağırıyor)
Korrktu mu nekız sen yanmi cizdin
tabiki kapışıyoruz
Hoşgeldin cnm tabiki katılabilirsin ilk sayfadaki formumuzu doldur tanıyalım.seniHerkese merhaba,
Doğumdan sonra bir türlü veremediğim kilolarımla aranıza katılmak istiyorumoğlum 8 aylık olmak üzere artık bu kilolarla vedalaşma zamanı geldi de geçiyor bile. Boyum 1.70 kilom 85 di en son. 16:8 aralıklı oruçla zayıflamayı planlıyorum. Daha önce bir diyetisyenden 3 farklı listeyle 2-3 kilo vermiştim ama çocukla yediğime içtiğime dikkat etmekte çok zorlanıyorum. Tabi bunların hepsi bahane isteyen insan ne yapar ne eder başarır dimi
Afiyet olsunSelam kızlar. Bu akşam hazır yemek olmadığı için biraz gecikti menüm. Gün Özeti yaparsam,
İlk öğün (13.00)
35 gr hindi salam
8 zeytin
65 gr kadar peynir
1 minik salatalık yedim.
Akşam (18.45)
5 küçük kanat
Harika menü afiyet olsunMenümsahgull Sismaniye
11.00
1 yumurtadan lorlu omlet
Bir dilim ekmek
Akşam 17
Salata Fırın tavuk
Eki Görüntüle 2579143
Afiyet olsunİyi aksamlar herkese
sabah(08.30):250 ml su+5 kucuk kayisi
kahvalti(11.00):1 yumurta+1 tk fistik ezmesi+salatalik
ogle(15.30):1 orta boy lahmacun yaninda salata ve ayran(lahmacun kucuktu ya aman aman doyurmadi)
ara ogun:yesil elma
aksam(18.30):2 kase mercimek corbasi(3 kepce geldi) ve yogurt
1 lt su ictim yatana kadar 2 yaparim
Gene 50 squat leslie 45 dk