Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bekarken dediğin 10 yıl önce heralde bacım o zaman da daha çocukmuşun hiç böyle örneklerle içini ferahlatma
Olsun 55 olucuğm ben sonrasına bakarız eğer beğenmezsem 2 3 daha veririm
3 çocukla herkesleri çatlatıcam soranlarada herşeyi yedim çocukların peşine koşmaktan verdim diycem niye sırrımı vereyim birazda onlar şişman kalsın

Bende aksine, hastalıktan sürünürüm, 'ben daha ölmedim' diyip yatağa bile girmem. Sakınan göze çöp batar olayına da inanırım. Zaten gamsız bir insanım. Çok tatlıyım ben ya
Öfff gamsız olmayı o kadar çok isterdim ki o kadar olur, çok minnoş bir kalbim var her konu da.
Evlilik yaradıysa herüfleri atalım
Cuma tartı 85.7
Kontrol tartısı 83.8
Keşkem kendime rakip bulaydım cuma günü
Bu neymiş bacım naptın sen
Hey maşallaah
ooo geceleri acliktan ezilen mide
bayilirim
ozlemisim ya kaptan gibi kaptan menulerini. bi de kacamak yapinca bana tatli tatli kizmalarini

o neymis ya hic duymadim
Bant dediğim lastik bildiğin, bacaklarına geçiriyorsun ve squat açma germe yapıyorsun..

Kızlar bugün kahvaltıda ne vardı biliyor musunuz kayınvalidemin meşhur gözlemesi sonra patetes kızartması ve güzel reçeller
Amaaaaa hiçbir yiyecek istediğim bir elbisenin içine sığmanın verdiği hazzı veremez diyerek gözlerimi yumdum ve diyet kahvaltımı yaptım

Bir dakika bir dakika diyet kahvaltısı değil o, artık yaşam kahvaltısı yani direk kahvaltı
Kayınvalideninki anormal kahvaltı onu geç, onu geç

Anam herif de dal gibiydi şimdi kütük gibi hlş göbeği dilkkat çekiyo
Bırakmam herüfümü

2 günde 2 kilo Allah aşkına ne yaptı ne ettin ne yedin ne içtin sırrını bizimle de paylaş
Diyetisyenin listesine uyup ev halkına yaptığım yemekelrin tadına dahi bakmadım... yağ yakan kahve içtim iki gün (bir su bardağı sütün içine tarçın attım bir iki saat bekeltip aldım bir tatlı kaşığı granül kahve koyup pişirdim ) iki gün sabah ta sirkeli su içtim hepsi bu bir de saat 18 den sonra bişey yemedim

Cuma günü daha çok eksi bekliyordum aslın da wc ye çıkamamıştım... spor ve diyetin ganimetini bugün aldım

Anam herif de dal gibiydi şimdi kütük gibi hlş göbeği dilkkat çekiyo
Bırakmam herüfümü
Aman aman maşallah, Allah mutluluğunuzu bozmasın
Şu yağ yakan kahve olayını yapacağım, akşam içsek olur mu acaba..
Sirkeli su midene dokunmuyor mu? Elma mı üzüm mü?

Merhabalar kızlar , bu hafta sıfırdan başlıyor gb dikkatli gidiyorum akşamda spor yapacağım.
@Furha63 canım sen dünküleri işaretledin sanırım nasıl yapalım listeyi, herks menü, spor bildirdikçe ikimizde mi paylaşalım ya da bugün ben mi paylaşayım kafamız karışmasın .
Bu arada benim

C.tesi menüm :
Sabah 1 yumurta , peynir, domates, 2 dilim ekmek
Ara 1 sade kahve , 1 küçük bisküvi
Akşam Şehriye salatası, çorba, yoğurt

Pazar :sucuklu yumurta, peynir domates 1 dilim ekmek
Ara 1 sade kahve
Akşam tarhana çorbası ,1 tabak taze fasulye yemeği, 2 kaşık ( tavuk -pilav )
20 dk ebru karaduman (squat , bacak egzersizlerinden sonra karnım, bacaklarım ağırıyor)

Afiyet olsun tatlım laz böreği bana çok ağır gelmişti ama sen 1 çatal alınca ağırlık falan olmaz.
2 yıl rizede yaşadım o dönem yemiştim.

zaten hiçbirimiz diyetisyen degiliz. bize kotu olan baskasina iyi olabilir.
sadece bariz kacamaklara - veriyoruz.

Herkese merhaba,
Doğumdan sonra bir türlü veremediğim kilolarımla aranıza katılmak istiyorum oğlum 8 aylık olmak üzere artık bu kilolarla vedalaşma zamanı geldi de geçiyor bile. Boyum 1.70 kilom 85 di en son. 16:8 aralıklı oruçla zayıflamayı planlıyorum. Daha önce bir diyetisyenden 3 farklı listeyle 2-3 kilo vermiştim ama çocukla yediğime içtiğime dikkat etmekte çok zorlanıyorum. Tabi bunların hepsi bahane isteyen insan ne yapar ne eder başarır dimi

Aman aman maşallah, Allah mutluluğunuzu bozmasın

Şu yağ yakan kahve olayını yapacağım, akşam içsek olur mu acaba..
Sirkeli su midene dokunmuyor mu? Elma mı üzüm mü?
Diyetisyen yazmış canım bir yemek kaşığı koyuyorum bir su bardağına... akşam da olur gün için de de elma sirkesi doğal olanı bulursan baya etkili biraz araştırdım bunu

Hoşgeldin canım benim de oğlum 1 yaşın da daha önce burada zayıfladım şimdi yine buradayım 2.5 hafta önce 88.6 ile başladım şimdi 83.8 zayıflamak için tek gereken şey kafada bitirmek

Afiyet olsun tatlım laz böreği bana çok ağır gelmişti ama sen 1 çatal alınca ağırlık falan olmaz.
2 yıl rizede yaşadım o dönem yemiştim.
Merhaba hoşgeldin.. Boy çok güzel kilodan iyi emzirmeye devam ediyorsan kıdemli annelerimiz sana bu yolda destek olacaklardır.

1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
2) yaş boy ?
3) neden kilo aldınız ?
4) spor yapıyormusunuz?
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs

Buradaki soruları cevaplar isen kaptanımız sahgull geri dönüş yapacaktır.

Diyetisyen yazmış canım bir yemek kaşığı koyuyorum bir su bardağına... akşam da olur gün için de de elma sirkesi doğal olanı bulursan baya etkili biraz araştırdım bunu
Yaaa desem mi acabaaa

hosgeldin canim
sabah tartildigin guncel kilonu ve hedefini yazar misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…