- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 33
Olsun 55 olucuğm ben sonrasına bakarız eğer beğenmezsem 2 3 daha veririmBekarken dediğin 10 yıl önce heralde bacım o zaman da daha çocukmuşun hiç böyle örneklerle içini ferahlatma
Öfff gamsız olmayı o kadar çok isterdim ki o kadar olur, çok minnoş bir kalbim var her konu da.Bende aksine, hastalıktan sürünürüm, 'ben daha ölmedim' diyip yatağa bile girmem. Sakınan göze çöp batar olayına da inanırım. Zaten gamsız bir insanım. Çok tatlıyım ben ya
Evlilik yaradıysa herüfleri atalımEvet bikaç büyük beden tanıdığım var ama göbek yok biraz boy var taş gibiler kilo göze batmıyo giydikleri yakışıyo fırlayan göbek taşan simitler yok
Ben bekarken 55 in üstüne çıkmadım hiç minnak bi göbüşüm vardı Ahh ahh bize evlilik yaradı
Bu neymiş bacım naptın senCuma tartı 85.7
Kontrol tartısı 83.8
Keşkem kendime rakip bulaydım cuma günü
Bant dediğim lastik bildiğin, bacaklarına geçiriyorsun ve squat açma germe yapıyorsun..ooo geceleri acliktan ezilen mide
bayilirim
ozlemisim ya kaptan gibi kaptan menulerini. bi de kacamak yapinca bana tatli tatli kizmalarini
o neymis ya hic duymadim
Bir dakika bir dakika diyet kahvaltısı değil o, artık yaşam kahvaltısı yani direk kahvaltıKızlar bugün kahvaltıda ne vardı biliyor musunuz kayınvalidemin meşhur gözlemesisonra patetes kızartması ve güzel reçeller
Amaaaaa hiçbir yiyecek istediğim bir elbisenin içine sığmanın verdiği hazzı veremez diyerek gözlerimi yumdum ve diyet kahvaltımı yaptım
Anam herif de dal gibiydi şimdi kütük gibi hlş göbeği dilkkat çekiyoÖfff gamsız olmayı o kadar çok isterdim ki o kadar olur, çok minnoş bir kalbim var her konu da.
Evlilik yaradıysa herüfleri atalım
Bu neymiş bacım naptın sen
Hey maşallaah
Bant dediğim lastik bildiğin, bacaklarına geçiriyorsun ve squat açma germe yapıyorsun..
Diyetisyenin listesine uyup ev halkına yaptığım yemekelrin tadına dahi bakmadım... yağ yakan kahve içtim iki gün (bir su bardağı sütün içine tarçın attım bir iki saat bekeltip aldım bir tatlı kaşığı granül kahve koyup pişirdim ) iki gün sabah ta sirkeli su içtim hepsi bu2 günde 2 kilo Allah aşkına ne yaptı ne ettin ne yedin ne içtin sırrını bizimle de paylaş
Cuma günü daha çok eksi bekliyordum aslın da wc ye çıkamamıştım... spor ve diyetin ganimetini bugün aldımÖfff gamsız olmayı o kadar çok isterdim ki o kadar olur, çok minnoş bir kalbim var her konu da.
Evlilik yaradıysa herüfleri atalım
Bu neymiş bacım naptın sen
Hey maşallaah
Bant dediğim lastik bildiğin, bacaklarına geçiriyorsun ve squat açma germe yapıyorsun..
Aman aman maşallah, Allah mutluluğunuzu bozmasınAnam herif de dal gibiydi şimdi kütük gibi hlş göbeği dilkkat çekiyo
Bırakmam herüfümü
Şu yağ yakan kahve olayını yapacağım, akşam içsek olur mu acaba..Diyetisyenin listesine uyup ev halkına yaptığım yemekelrin tadına dahi bakmadım... yağ yakan kahve içtim iki gün (bir su bardağı sütün içine tarçın attım bir iki saat bekeltip aldım bir tatlı kaşığı granül kahve koyup pişirdim ) iki gün sabah ta sirkeli su içtim hepsi bubir de saat 18 den sonra bişey yemedim
Vallahi süpersiiin ya maşallahCuma günü daha çok eksi bekliyordum aslın da wc ye çıkamamıştım... spor ve diyetin ganimetini bugün aldım
Kızlar hepinize iyi akşamlar sabah bir çıkmak çıktım evden, önce sınava sonra eve geldim sonra tekrar çıktımBugün annem ve kız kardeşimle gezdik epey spor yapmadım bugünde off günüm olsun yarın foss günü
sabah (10:00)
2 kare dilim tam buğday ekmek
1 dilim kaşar
2 yumurtadan kaşarlı omlet
akşam (15:30)
1 adet kuru patlıcan dolması
6 adet sarma
1 çatal laz böreği
Hayatımda ilk defa laz böreği yedim ve çok beğendim. Her yerde ve her zaman bulamayacak olmam beni aşırı mutlu ettiHemen tabaktan uzaklaştım, kardeşim ve annem afiyet ile gömükledi. Gittiğimiz yerde yöresel yemekler stantları mevcuttu bende erken bir saatte yiyip günü kapatmış oldum.
Ara (16:00)
Bu yemeğin üzerine de bir güzel sade Türk kahvesi içtim.
Ara (20:00)
1 adet yeşil çay
Su: 2 Litre
Spor: Yok
sahgull Sismaniye hande_buse
kız sen yanmi cizdinKapışmıyoz kızz çok şey etme dedim sana
yazdim yukariya puanlamayi canim
zaten hiçbirimiz diyetisyen degiliz. bize kotu olan baskasina iyi olabilir.Canımcım güzel menü kötü menü diye ayırmasak menü bildirien /spor yapan olarak yazsak nasıl olur ? İnan iş arasında bakıyorum herkesin menüsünü iyi kötü diye ben yorumlayacağımı sanmıyorum.
Diyetisyen yazmış canım bir yemek kaşığı koyuyorum bir su bardağına... akşam da olur gün için de de elma sirkesi doğal olanı bulursan baya etkili biraz araştırdım bunuAman aman maşallah, Allah mutluluğunuzu bozmasın
Şu yağ yakan kahve olayını yapacağım, akşam içsek olur mu acaba..
Sirkeli su midene dokunmuyor mu? Elma mı üzüm mü?
Hoşgeldin canım benim de oğlum 1 yaşın da daha önce burada zayıfladım şimdi yine buradayımHerkese merhaba,
Doğumdan sonra bir türlü veremediğim kilolarımla aranıza katılmak istiyorumoğlum 8 aylık olmak üzere artık bu kilolarla vedalaşma zamanı geldi de geçiyor bile. Boyum 1.70 kilom 85 di en son. 16:8 aralıklı oruçla zayıflamayı planlıyorum. Daha önce bir diyetisyenden 3 farklı listeyle 2-3 kilo vermiştim ama çocukla yediğime içtiğime dikkat etmekte çok zorlanıyorum. Tabi bunların hepsi bahane isteyen insan ne yapar ne eder başarır dimi
Afiyet olsun tatlım laz böreği bana çok ağır gelmişti ama sen 1 çatal alınca ağırlık falan olmaz.
2 yıl rizede yaşadım o dönem yemiştim.
Merhaba hoşgeldin.. Boy çok güzel kilodan iyi emzirmeye devam ediyorsan kıdemli annelerimiz sana bu yolda destek olacaklardır.Herkese merhaba,
Doğumdan sonra bir türlü veremediğim kilolarımla aranıza katılmak istiyorumoğlum 8 aylık olmak üzere artık bu kilolarla vedalaşma zamanı geldi de geçiyor bile. Boyum 1.70 kilom 85 di en son. 16:8 aralıklı oruçla zayıflamayı planlıyorum. Daha önce bir diyetisyenden 3 farklı listeyle 2-3 kilo vermiştim ama çocukla yediğime içtiğime dikkat etmekte çok zorlanıyorum. Tabi bunların hepsi bahane isteyen insan ne yapar ne eder başarır dimi
Yaaa desem mi acabaaaDiyetisyen yazmış canım bir yemek kaşığı koyuyorum bir su bardağına... akşam da olur gün için de de elma sirkesi doğal olanı bulursan baya etkili biraz araştırdım bunu
hosgeldin canimHerkese merhaba,