- 9 Ocak 2020
- 451
- 1.300
çok geçmiş olsun abla çabuk atlatırsın inşallahHadi hayırlı olsun
Hastalık bana geçti
İnanılmaz midem bulanıyo birden oldu halsizlik karın ağrısı off ölüyom
Midemi tutsun dedim 4 5 leblebi attım ağzıma ama yok çok kötüyüm
Kuşkulu salata ne bacım polisiye mi esrarengiz bişiye benziyorKermese hayırlı akşamlar
Sabah 10.00
Mini tb ekmeği domatesli peynirli tost
Akşam 18.30
8 yk köz patlican yemeği iki yemek kaşığı kadar et kavurması
20.00 misafirlikte bir tatlı kaşığı kuşkulu salata çok zorladılar sadece ondan bir kere taşına baktım başka hiç bir şey yemedim
3 litre suyumu da içtimsahgull Sismaniye ❤ Bugün egzersiz yaptım ve karın egzersizi çalıştım
İnşallah canım sağolçok geçmiş olsun abla çabuk atlatırsın inşallah
Caağaalll kedi kuskus yazacaktım hiç mi aklına gelmedi hemen yapıştırıyorun lafınıKuşkulu salata ne bacım polisiye mi esrarengiz bişiye benziyor
Durr daha girizgahtaki kermes e laf söylemedimCaağaalll kedi kuskus yazacaktım hiç mi aklına gelmedi hemen yapıştırıyorun lafını
kız sen zaten bu kiloda izne ayrilmamismiydin hic kilo veremedin mi yoksa vermek için benimle yarışmayı mı bekledinBildirdim 62.1 im ben canım
Seni nasıl düşünmeyim kız rakibiz biz kimi düşüneyimSismaniye bacısını mı düşüneyim
Bacım haftaya da seni düşünecem hazırlan yarışa ehuhehe
Nen var kuzum geçmiş olsun paşama bulaştırmaİnşallah canım sağol
Ayy valla ben zor dayanıyorum çocuklar nasıl dayansın
Verdim adanaya gittim aldım geri verdim vs vskız sen zaten bu kiloda izne ayrilmamismiydin hic kilo veremedin mi yoksa vermek için benimle yarışmayı mı bekledin
Aklım hep diyetimde dolayısıyla sizinle olacak annemlerde yesem bile temizlik yaparım hiç boş durmuyorum orda annemin bir ton işi vardır şimdicanim keske haftaya girseydin listeye, oyle anne yaninda diyet yapmak zor, Mutlaka ama mutlaka kilonu bildir. yoksa takim 2 hafta boyunca etkilenir bildirimsiz kilodan.
Arada yine birinden falan internete baglanabilirsen yokla bizi tamamen kopmamaya calis.
Puan | Rumuz | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
12 |
| +/+ | +/+ | +/+ | +/+ | +/+ | +/+ |
11 |
| +/+ | -/+ | +/+ | +/+ | +/+ | +/+ |
6 |
| +/- | +/- | +/- | +/- | +/- | +/- |
3 | D Dildev | mazeretli | mazeretli | +/- | +/- | +/- | -/- |
0 |
| +/- | ?/? | +/- | ?/? | +/- | +/- |
8 |
| +/- | -/+ | +/- | +/- | +/+ | +/+ |
7 |
| +/? | +/- | +/+ | +/- | +/- | +/+ |
12 |
| +/+ | +/+ | +/+ | +/+ | +/+ | +/+ |
11 |
| +/+ | +/+ | +/+ | +/- | +/+ | +/+ |
-1 | @Furha63 | ?/? | +/- | ?/? | -/+ | -/+ | -/- |
4 | @ela_naz2019 | yeni uye | yeni uye | +/- | +/- | +/- | +/- |
5 |
| Izinli uye | Izinli uye | Izinli uye | +/+ | +/+ | +/- |
6 |
| Izinli uye | Izinli uye | Izinli uye | +/+ | +/+ | +/+ |
- |
| Izinli uye | Izinli uye | Izinli uye | Izinli uye | Izinli uye | Izinli uye |
O kadar kedi gonderdik size niye almadiniz kedimizi takima, geri alirim baaaaakBiri bizimi andı
Bende kardes takimimizi dereceden dolayi tebrik etmeye gelmistim
Hee kediyi alaydik da 1.ligi size vereydik oylemiO kadar kedi gonderdik size niye almadiniz kedimizi takima, geri alirim baaaaak
Kardes takimmis kardes azcik paylasimci olur, biraz da bize birakaydiniz birinciligi
Eskiden sizi guzel yenerdik yine gelecek o gunler, Geliyim mi makarna fotosu paylasmaya
neyse cnm yarışmak ikimizede iyi gelecekVerdim adanaya gittim aldım geri verdim vs vs
Sen teklif ettin yarışı bacım benim aklımda yoktu bileben anca pisikopatla yarışmayı bilirim onda da hep yenerüm
heee pizza dilimleri gibi. haftaya pizzanin malzemesi bol tarafi bize yavan tarafi sizeHee kediyi alaydik da 1.ligi size vereydik oylemi
Pışıkkkk
Hem ben ona eksiyle gel dedim o sabit olmuş :))
Kiz ne guzel kardeş kardes dereceleri paylastik işte
Bizi geçmişte yenmisiniz ya daha ne istiyon
Ama ben persembe menü paylaştım
Puan Rumuz Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe 12 herderdedeva +/+ +/+ +/+ +/+ +/+ +/+ 11 SekerMandalinasi +/+ -/+ +/+ +/+ +/+ +/+ 6 Canim cocuklarim +/- +/- +/- +/- +/- +/- 3 D Dildev mazeretli mazeretli +/- +/- +/- -/- 0 hande_buse +/- ?/? +/- ?/? +/- +/- 8 Sismaniye +/- -/+ +/- +/- +/+ +/+ 7 Beyaz leylak +/? +/- +/+ +/- +/- +/+ 12 Ogretmenanne3 +/+ +/+ +/+ +/+ +/+ +/+ 11 Kiloverenbiri +/+ +/+ +/+ +/- +/+ +/+ -1 @Furha63 ?/? +/- ?/? -/+ -/+ -/- 4 @ela_naz2019 yeni uye yeni uye +/- +/- +/- +/- 5 sleepy angel Izinli uye Izinli uye Izinli uye +/+ +/+ +/- 6 ervanazlim Izinli uye Izinli uye Izinli uye +/+ +/+ +/+ - sahgull Izinli uye Izinli uye Izinli uye Izinli uye Izinli uye Izinli uye
Menu/Spor takip cizelgesi kizlar.
+ = 1 puan
- = 0 puan
? = -1 puan
Bu haftanin menu takip talihlisi @Furha63 vehande_buse oldu. bir gun biriniz birgun biriniz bu tabloyu takip edeceksiniz kizlar. Menu paylasmamanin cezasi
Tum hafta yarisip 6 Puandan az alanlar ise o hafta her gun en az 2 menu yorumlama cezasina carptirilacak :)
Isleri kolaylastirmak icin bundan boyle ertesi gun saat 12ye kadar yazilmayan menuleri ve yeme islemi tamamlanmadan yazilan menuleri kabul etmiyoruz.
Ayrica spor yapanlar Hangi sporu kac dakika yaptiklarini eklemeliler.
Ama ben persembe menü paylaştım
Puan Rumuz Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe 12 herderdedeva +/+ +/+ +/+ +/+ +/+ +/+ 11 SekerMandalinasi +/+ -/+ +/+ +/+ +/+ +/+ 6 Canim cocuklarim +/- +/- +/- +/- +/- +/- 3 D Dildev mazeretli mazeretli +/- +/- +/- -/- 0 hande_buse +/- ?/? +/- ?/? +/- +/- 8 Sismaniye +/- -/+ +/- +/- +/+ +/+ 7 Beyaz leylak +/? +/- +/+ +/- +/- +/+ 12 Ogretmenanne3 +/+ +/+ +/+ +/+ +/+ +/+ 11 Kiloverenbiri +/+ +/+ +/+ +/- +/+ +/+ -1 @Furha63 ?/? +/- ?/? -/+ -/+ -/- 4 @ela_naz2019 yeni uye yeni uye +/- +/- +/- +/- 5 sleepy angel Izinli uye Izinli uye Izinli uye +/+ +/+ +/- 6 ervanazlim Izinli uye Izinli uye Izinli uye +/+ +/+ +/+ - sahgull Izinli uye Izinli uye Izinli uye Izinli uye Izinli uye Izinli uye
Menu/Spor takip cizelgesi kizlar.
+ = 1 puan
- = 0 puan
? = -1 puan
Bu haftanin menu takip talihlisi @Furha63 vehande_buse oldu. bir gun biriniz birgun biriniz bu tabloyu takip edeceksiniz kizlar. Menu paylasmamanin cezasi
Tum hafta yarisip 6 Puandan az alanlar ise o hafta her gun en az 2 menu yorumlama cezasina carptirilacak :)
Isleri kolaylastirmak icin bundan boyle ertesi gun saat 12ye kadar yazilmayan menuleri ve yeme islemi tamamlanmadan yazilan menuleri kabul etmiyoruz.
Ayrica spor yapanlar Hangi sporu kac dakika yaptiklarini eklemeliler.
zaten yaziyo cizelgedeAma ben persembe menü paylaştım
Carrsamba sporumda vardı ayrıca baska gun de sporum vardı
Yaa kacamak icinmiymis ozaten yaziyo cizelgede
menuden eksi vermisim eger kacamak varsa veya persembe uygun olmayan bisey yenmisse eksi veriyorum
persembe 5 cigkofte sarma yemissin
carsamba yarim.simit yarim tantuni
diger eksi de patates salatasi ve kek icin :)
Midem çok fena yaNen var kuzum geçmiş olsun paşama bulaştırma