Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Önümdeki masa takvimine '29 ocak tarihinde 70.0 kg ol!' yazmışım :cool: bir sonraki hedef 63. Sanırım hedefime ilerlerken 1 gün dengeli beslenme, 6 gün ketojenik diyet şeklinde gideceğim. Hem nefsim körelir boş günlerde, hemde yeme imkanım olsada porsiyon kısıtlamayı öğrenmem gerekiyor artık.
benim de hedef 63 senin az kalmış benimm daha çok koşmam gerekkk şöyle sihirli bir değnek olsa da 1 ayda kurtulsak hapsinden yaa.. Bende kısa kısa hedeflerbelirliyim etkili oluyodur..
45 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım kızlar. Kardiyo yu gözüm yemedi bugün. Özet geçiyorum,
Sabah 09.00 ve öğlen 13.00 de Totalde yediklerim,
5 zeytin
60 gr beyaz peynir (1,5 kibrit kutusu kadar)
110 gr mantar, yarım yemek kaşığı tereyağ ile soteledim (4 yemek kaşığı)
30 gr tahin ve 1 yumurta ile yaptığım ekmek
35 gr hindi salam (3 ince dilim)
40 gr marul (3 yaprak)
1 minik salatalık
20 gr çiğ badem. (doldurmadan 1 avuç)

Akşam (19.00)
300 gr kadar balık
1 çorba kasesi salata.
Toplam 2,5 lt su sahgull sahgull
Ayy hiç benlik değil yaa nasıl uğraşıyorsun 😀 marulu bile tartmissin valla helalll
Menümü de yazayım da unutmadan

11.30
2yumurtadan omlet
5zeytin
1kk ezine
Domates
2ceviz
1dilim tb

15.30
1bardak süt
10kadar kuru üzüm
yarım fincan kadar leblebi

19.30
1kase kuru fasulye
1kase yoğurtlu möz patlıcan
1dilim normal ekmek. ( tb yi dondurucudan çıkarmayı unuttum)
sahgull sahgull
Sismaniye Sismaniye
Oğlan durmuyo büyük hasta ortanca ateşlendi bi fıesat bulussam leslie 1mile yapabilsem iyi olcak

Afiyet olsun canım
Maşallah gramına kadar hesaplamışsın
geçmiş olsun.. Bende yapamıyorum hiç başlıycam insallah leslie yapmaya.. menü de gayet iyi
Şimdi film seçip izleyeceğim. Bunu yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyor, o kadar uzun zamandır film izle(ye)miyorum ki.. Tabiiki yanıma sağlıklı atıştırmalık çerezler aldım. Toplam 100 gr ve totalde 4.6 gr karbonhidrat olacak şekilde kuruyemişim bana eşlik edecek. Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Iyi seyirler afiyet olsun .. iyi akşamlar

kizlar malesef 1.ligi az bir farkla kacirdik.
:KK43:
hic moralimizi bozmadan haftaya ayni tempoyla devam edelim.
az verenler hande_buse hande_buse Canim cocuklarim Canim cocuklarim Sismaniye Sismaniye ozellikle yuzde 1 ustu gelsin
D Dildev senden bu haftanin ve gecmis haftanin diyeti olarak en az 1 kg bekliyorum
herderdedeva herderdedeva SekerMandalinasi SekerMandalinasi Ogretmenanne3 Ogretmenanne3 @Furha63 Beyaz leylak Beyaz leylak sizlerden de ayni gazla devam etmenizi rica ediyorum.
doyamadilar birincilige :deli:
rica ediyorum alalim artik su birinciligi :sampiyon:
Sağlık olsun 2.lik te büyük başarı inşallah haftaya 1.liği yakalar ve devam ettiririz...

Arkadaşlar ben izninizle bu hafta cumaya kadar yokum annenlere gitmem gerekiyor memlekete Vodafone orda çekmiyor bu yüzden yazmayacağım Sismaniye Sismaniye ama diyete kesinlikle devam hatta söz veriyorum 1.5 kg üstüne çıkacağım cuma günü bildiririm olur mu müsadenizle

iyi akşamlar herkese
Bugün çok şiş ve tok bir şekilde uyandım 2-3 saat bir şey yiyemedim
sabah 11.00:250 ml su+5 küçük kayısı
daha da şiştim bunları tüketince sonra kan bağışı yapacağım için çok aç kalmayayım dedim evden çıkmadan 1 tk fıstık ezmesi yedim(kan bağışı da yapamadım ya 2 yere de baktım kaldırmışlar çadırı)
ara öğün(17.30):
yeşil elma
bundan önce avmye gittik arkadaşım yemek aldı ben almadım irademin bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum vallaha hiç canım istemedi kumpir öncesinde de simit almıştı eve gelince elma yedim ben de
akşam(19.30)
tarhana çorbası 1 kase+3 kabak mücver(yağsız)+yarım dilim patates graten(tadımlıktı)+1 bardak ayran
2 lt su+çok fazla yürüdüm ayriyeten 35 squat birde karın hareketleri yapmayı düşünüyorum birazdan
garip bir gündü yani tek öğün yapmış oldum yarın düzenime geri dönmek istiyorum :kk77:

az verenler hande_buse hande_buse Canim cocuklarim Canim cocuklarim Sismaniye Sismaniye ozellikle yuzde 1 ustu gelsin
D Dildev senden bu haftanin ve gecmis haftanin diyeti olarak en az 1 kg bekliyorum
herderdedeva herderdedeva SekerMandalinasi SekerMandalinasi Ogretmenanne3 Ogretmenanne3 @Furha63 Beyaz leylak Beyaz leylak sizlerden de ayni gazla devam etmenizi rica ediyorum.
alacaksınız inşallah abla haftaya :KK9:
şimdi baktım da çok az fark var birinci ve ikinci takımın arasında her takım kilo versin de gerisi önemli değil :)

Son düzenleme:
İyi akşamlar yarın memlekete gidiyoruz yol uzun yolculuk yorucu ama daha yorucu olan çıkmadan evi toparlamak valizleri hazırlamak ve en ince ayrıntısına kadar düşünmek:KK35:menüme hiç dikkat edemedim çok mahcup olarak yazıyorum
Sabah 10:00
Kahvaltılık acuka(sanırım ismi buydu)
Peynir
1dilim ekmek( okulda ne bulabilirsem onu yedim)
Öğlen 14:00
Kaşarlı gözleme ☹️mazeretimi yazardım ama hiç yazmayayım
akşam 19:00
lahana yemeği
1 lt su
Evde koşturup durmam spor olmuyor heralde
spor yok

İyi akşamlar yarın memlekete gidiyoruz yol uzun yolculuk yorucu ama daha yorucu olan çıkmadan evi toparlamak valizleri hazırlamak ve en ince ayrıntısına kadar düşünmek:KK35:menüme hiç dikkat edemedim çok mahcup olarak yazıyorum
Sabah 10:00
Kahvaltılık acuka(sanırım ismi buydu)
Peynir
1dilim ekmek( okulda ne bulabilirsem onu yedim)
Öğlen 14:00
Kaşarlı gözleme ☹mazeretimi yazardım ama hiç yazmayayım
akşam 19:00
lahana yemeği
1 lt su
Evde koşturup durmam spor olmuyor heralde
spor yok
akşam iyi toparlamışsın abla bence diğer günler daha fazla dikkat ederiz suyu biraz arttırsan daha iyi olacak :KK24:

akşam iyi toparlamışsın abla bence diğer günler daha fazla dikkat ederiz suyu biraz arttırsan daha iyi olacak :KK24:
Sağol canım kasaba okulundayım öğlen yemeğini evde unutursam sağlıklı ve diyet bişey bulmamız mümkün olmuyor.bazen yemek çıkıyor okulda ama çoğunluğu makarna patates. bugün son gün diye velilerimiz gözleme yapmışlar bende sabah acele ile çıktığım yemeği evde unuttum gözleme yedim.Bak yazmayacağım demiştim yine uzun uzun yazdım Sokrates savunması gibi mübarek 😂

Selam canım nasılsın :KK37:
400 mü verdin kız bu hafta haftaya mı sakladın kendini yoksa :KK53:
300 500 le yenemezsin beni söyleyim de şimdiden ben minnoş rakip sevmem şöyle dişli iddialı olmalısın :halay::KK70:
iyi cnm sen nasılsın
senin kilon kaç sen bildirmemişsin
sen beni düşünme cnm yarışa odaklan

ben elimden gelenin fazlasını yapacam yarışı kazanmak istiyom

Arkadaşlar ben izninizle bu hafta cumaya kadar yokum annenlere gitmem gerekiyor memlekete Vodafone orda çekmiyor bu yüzden yazmayacağım Sismaniye Sismaniye ama diyete kesinlikle devam hatta söz veriyorum 1.5 kg üstüne çıkacağım cuma günü bildiririm olur mu müsadenizle
canim keske haftaya girseydin listeye, oyle anne yaninda diyet yapmak zor :olamaz: , Mutlaka ama mutlaka kilonu bildir. yoksa takim 2 hafta boyunca etkilenir bildirimsiz kilodan.
Arada yine birinden falan internete baglanabilirsen yokla bizi tamamen kopmamaya calis. :KK19:

Biri bizimi andı :KK53:

Bende kardes takimimizi dereceden dolayi tebrik etmeye gelmistim 😁😁😁

Kermese hayırlı akşamlar

Sabah 10.00
Mini tb ekmeği domatesli peynirli tost

Akşam 18.30
8 yk köz patlican yemeği iki yemek kaşığı kadar et kavurması

20.00 misafirlikte bir tatlı kaşığı kuskuslu salata çok zorladılar sadece ondan bir kere taşına baktım başka hiç bir şey yemedim

3 litre suyumu da içtim sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye ❤ Bugün egzersiz yaptım ve karın egzersizi çalıştım

Son düzenleme:
iyi cnm sen nasılsın
senin kilon kaç sen bildirmemişsin
sen beni düşünme cnm yarışa odaklan
Bildirdim 62.1 im ben canım
Seni nasıl düşünmeyim kız rakibiz biz kimi düşüneyim Sismaniye Sismaniye bacısını mı düşüneyim :KK53:
Bacım haftaya da seni düşünecem hazırlan yarışa ehuhehe

45 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım kızlar. Kardiyo yu gözüm yemedi bugün. Özet geçiyorum,
Sabah 09.00 ve öğlen 13.00 de Totalde yediklerim,
5 zeytin
60 gr beyaz peynir (1,5 kibrit kutusu kadar)
110 gr mantar, yarım yemek kaşığı tereyağ ile soteledim (4 yemek kaşığı)
30 gr tahin ve 1 yumurta ile yaptığım ekmek
35 gr hindi salam (3 ince dilim)
40 gr marul (3 yaprak)
1 minik salatalık
20 gr çiğ badem. (doldurmadan 1 avuç)

Akşam (19.00)
300 gr kadar balık
1 çorba kasesi salata.
Toplam 2,5 lt su sahgull sahgull
Canım nasıl bir diyet yapıyorsun herşeyi tartıyorsun kalori mi sayıyorsun ?

X