- 13 Şubat 2019
- 4.435
- 20.927
Geçmiş olsun canımMidem çok fena ya
Sağol canım inşallah geçmez o minicik haliyle nasıl dayansın
Evde kızlarla ben hastayız adamla oğlanın eline kaldık vay halimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımMidem çok fena ya
istersen benim mesajimi cevaplaya basip icindeki tabloyu kullanabilirsin kalanlari silip.Yaa kacamak icinmiymis o
Emzirdiğim için katı diyet uygulayamıyorum demiştim önceden. Neyse e ben bunu nasıl yapacam çeteleyi nasıl oluşturacam hiçanlamam böyle şeylerden
gecmis olsunMidem çok fena ya
maşallah
Kesin kuzum kesin neyse haftaya Cuma’ya bombaaaaaSaol kuzum. Ben ketojenik diyete Pazartesi değilde cumartesi başlayabilseydim, sende regl olmasaydın kesin tuttuydu hedefler
Kuzucum bende seni tebrik ederim şahane iş çıkardıkelinden geleni yaptığın belli çok iyi bence.
ne güzel rakamlar yaa bir zamanlar bende 70 lerdeydim.. iyi gitmiş tebrikler
6 li rakamlarda muhteşem tebrikler.
tebrik ederim canim.. regl halde mi verdin bide süper valla
Ben varıııım diyorumKızlaaarrr haftaya spor yarışı yapalım mı ne dersiniz ? Sizler zaten yapıyorsunuz da benim tembelliğim için.
Dün
Sabah 1 yumurta domates peynir salatalık
Ara 1 sade kahve
Öğlen Tavuk döner sıfır ekmek/pilav , çorba salata (2 dal tere ,2 dilim domates) ayran
Ara 1 galeta
Akşam 1 tabak karnabahar yemeği
Sismaniye
Bu akşam misafirim var sarma, börek, tatlı ve arpa şehriye salatası
Hiç yiyesim yok ama
Takım olarak baya iyiyiz hey maşallahSüpersin uçuyorsunuz maşallah
Haftaya beraber bir şov yapalım haydiiii61.8
61.4
-400gr
%0.65
artik zor gidiyor kizlar su 4 gundur yaptigim diyeti yetmislerdeyken yapsaydim 1 kilo giderdi.
haftasonu kacamaklarini kapatacagim diye gobegim catliyor. bu haftasonu abartmayacagim insallah
Yaaa maşallah ben senden güzel birsonuç bekliyordum zatenMerhaba hanimlar bu hafta regldim pazartesi daha az kiloda cikarim diye dusunuyorum
Gecen hafta:98.2
Bu hafta:96.2
Fark:2
Yuzde:1.964
Geçen carsamba 100 olarak basladim 8 gunde 4 kilo
Eki Görüntüle 2577723
Tamaaaaaamdııııııır olacak bu iş inşallah huu huuucok guzel kizlar tebrikler
ama unutmayin bu ay yerinizde saydiniz biraz.
artik 7li rakamlari gormeyelim tartinizda insallah
Tebrikleeer herkeseBir cumanin daha sonuna geldik.
657. Etap Takim ici dereceler@Elfelf2702 Bilanco birincisi oldu.
1. Kiloverenbiri (98.2/96.2/2/%2.04)
2. SekerMandalinasi(71.7/70.4/1.3/%1.81)
3. Elfelf2702 (75.3/74/1.3/%1.73)
Aylik Minimum %2 Kuralina gore sonuclar
Eki Görüntüle 2577819
SekerMandalinasi , @Dildev, herderdedeva Sari kart aldilar.
SekerMandalinasi'nin sari karti haftalik derece sebebiyle silindi.
Canim cocuklarim hande_buse @Furha63 Kiloverenbiri
Birazdan yeni aylik hedefler ile karsinizda olacagim :)
Ellerine sağlık canımmm
Ayyy teşekkür ederim kediciiikherderdedeva hellöööö adonisli bacım benim tüm branşlarda derece yapmışın hayyyy maşallah yeni gördüm
Önümüzdeki cuma o iş bizdeeekizlar malesef 1.ligi az bir farkla kacirdik.
hic moralimizi bozmadan haftaya ayni tempoyla devam edelim.
az verenler hande_buse Canim cocuklarim Sismaniye ozellikle yuzde 1 ustu gelsin
@Dildev senden bu haftanin ve gecmis haftanin diyeti olarak en az 1 kg bekliyorum
herderdedeva SekerMandalinasi @Elfelf2702 @Furha63 Beyaz leylak sizlerden de ayni gazla devam etmenizi rica ediyorum.
doyamadilar birincilige
rica ediyorum alalim artik su birinciligi
Puan Rumuz Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe 12 herderdedeva +/+ +/+ +/+ +/+ +/+ +/+ 11 SekerMandalinasi +/+ -/+ +/+ +/+ +/+ +/+ 6 Canim cocuklarim +/- +/- +/- +/- +/- +/- 3 @Dildev mazeretli mazeretli +/- +/- +/- -/- 0 hande_buse +/- ?/? +/- ?/? +/- +/- 8 Sismaniye +/- -/+ +/- +/- +/+ +/+ 7 Beyaz leylak +/? +/- +/+ +/- +/- +/+ 12 @Elfelf2702 +/+ +/+ +/+ +/+ +/+ +/+ 11 Kiloverenbiri +/+ +/+ +/+ +/- +/+ +/+ -1 @Furha63 ?/? +/- ?/? -/+ -/+ -/- 4 @ela_naz2019 yeni uye yeni uye +/- +/- +/- +/- 5 sleepy angel Izinli uye Izinli uye Izinli uye +/+ +/+ +/- 6 @ervanazlim Izinli uye Izinli uye Izinli uye +/+ +/+ +/+ - sahgull Izinli uye Izinli uye Izinli uye Izinli uye Izinli uye Izinli uye
Menu/Spor takip cizelgesi kizlar.
+ = 1 puan
- = 0 puan
? = -1 puan
Bu haftanin menu takip talihlisi @Furha63 ve hande_buse oldu. bir gun biriniz birgun biriniz bu tabloyu takip edeceksiniz kizlar. Menu paylasmamanin cezasi
Tum hafta yarisip 6 Puandan az alanlar ise o hafta her gun en az 2 menu yorumlama cezasina carptirilacak :)
Isleri kolaylastirmak icin bundan boyle ertesi gun saat 12ye kadar yazilmayan menuleri ve yeme islemi tamamlanmadan yazilan menuleri kabul etmiyoruz.
Ayrica spor yapanlar Hangi sporu kac dakika yaptiklarini eklemeliler.
cok guzel cnmKızlar bugünkü menüm;
Sabah (10:30)
1/2 gevrek
1 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
Akşam 18:30
4 ızgara köfte
1/2 kase yoğurt
Salata
spor: 20 dakika tempolu yürüyüş
1.5 saat salsa
sahgull Sismaniye hande_buse @Furha63
Vay anamm bi kedi ne olay oldu vakai vakvakiyeHee kediyi alaydik da 1.ligi size vereydik oylemi
Pışıkkkk
Hem ben ona eksiyle gel dedim o sabit olmuş :))
Kiz ne guzel kardeş kardes dereceleri paylastik işte
Bizi geçmişte yenmisiniz ya daha ne istiyon
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlargecmis olsun
ne sinavi canim ?Günaydın kızlaaar, ben sabah 8’den beri ayaktayım. Kalkar kalkmaz bir sınav sorularına baktım tekrardan sonrasında da sınava gidip geldim.
Sabah (10:30)
1/2 gevrek (Dünden
1 kk peynir
Domates salatalık
Günü boş gelmeyeyim diye yarım saat yürüyüş yaptım geldim. Önce duş sonra yallah dışarıya
sahgull Sismaniye
Canım aradımmm, taradımmm.. Film bulamadım. The sinner diye bir dizi buldum, 2. Bölümün ortasında uyuyakalmışımne izleyeceksin? bi mahsuru yoksa tabii
Yok canım. Günlük kalorimin %70 ini yağlardan, %25 ini proteinden, %5 ini karbonhidrattan alıyorum. Günlük karbonhidrat sınırımı farkında olmadan aşarsam, zayıflamak için aldığım onca yağ kilo olarak bana geri döner. O nedenle şakası yok. Ama ben tiroid hastası olduğum için metabolizmam, diyeti ilk yaptığım zamanlar çok hızlı çalışıyor, sonra alışıp tembelleşiyor. Bu nedenle bu diyeti haftada 1 sabote edeceğim. Bu sabotaj kabızlık problemime ve porsiyon sınırlama alışkanlığı kazanmama yardımcı olacak diye düşünüyorum.Canım nasıl bir diyet yapıyorsun herşeyi tartıyorsun kalori mi sayıyorsun ?