benim de hedef 63 senin az kalmış benimm daha çok koşmam gerekkk şöyle sihirli bir değnek olsa da 1 ayda kurtulsak hapsinden yaa.. Bende kısa kısa hedeflerbelirliyim etkili oluyodur..Önümdeki masa takvimine '29 ocak tarihinde 70.0 kg ol!' yazmışımbir sonraki hedef 63. Sanırım hedefime ilerlerken 1 gün dengeli beslenme, 6 gün ketojenik diyet şeklinde gideceğim. Hem nefsim körelir boş günlerde, hemde yeme imkanım olsada porsiyon kısıtlamayı öğrenmem gerekiyor artık.
Ayy hiç benlik değil yaa nasıl uğraşıyorsun45 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım kızlar. Kardiyo yu gözüm yemedi bugün. Özet geçiyorum,
Sabah 09.00 ve öğlen 13.00 de Totalde yediklerim,
5 zeytin
60 gr beyaz peynir (1,5 kibrit kutusu kadar)
110 gr mantar, yarım yemek kaşığı tereyağ ile soteledim (4 yemek kaşığı)
30 gr tahin ve 1 yumurta ile yaptığım ekmek
35 gr hindi salam (3 ince dilim)
40 gr marul (3 yaprak)
1 minik salatalık
20 gr çiğ badem. (doldurmadan 1 avuç)
Akşam (19.00)
300 gr kadar balık
1 çorba kasesi salata.
Toplam 2,5 lt susahgull
geçmiş olsun.. Bende yapamıyorum hiç başlıycam insallah leslie yapmaya.. menü de gayet iyiMenümü de yazayım da unutmadan
11.30
2yumurtadan omlet
5zeytin
1kk ezine
Domates
2ceviz
1dilim tb
15.30
1bardak süt
10kadar kuru üzüm
yarım fincan kadar leblebi
19.30
1kase kuru fasulye
1kase yoğurtlu möz patlıcan
1dilim normal ekmek. ( tb yi dondurucudan çıkarmayı unuttum)
sahgull
Sismaniye
Oğlan durmuyo büyük hasta ortanca ateşlendi bi fıesat bulussam leslie 1mile yapabilsem iyi olcak
Afiyet olsun canım
Maşallah gramına kadar hesaplamışsın
Iyi seyirler afiyet olsun .. iyi akşamlarŞimdi film seçip izleyeceğim. Bunu yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyor, o kadar uzun zamandır film izle(ye)miyorum ki.. Tabiiki yanıma sağlıklı atıştırmalık çerezler aldım. Toplam 100 gr ve totalde 4.6 gr karbonhidrat olacak şekilde kuruyemişim bana eşlik edecek. Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Sağlık olsun 2.lik te büyük başarı inşallah haftaya 1.liği yakalar ve devam ettiririz...kizlar malesef 1.ligi az bir farkla kacirdik.
hic moralimizi bozmadan haftaya ayni tempoyla devam edelim.
az verenlerhande_buse Canim cocuklarim Sismaniye ozellikle yuzde 1 ustu gelsin
D Dildev senden bu haftanin ve gecmis haftanin diyeti olarak en az 1 kg bekliyorum
herderdedeva SekerMandalinasi Ogretmenanne3 @Furha63 Beyaz leylak sizlerden de ayni gazla devam etmenizi rica ediyorum.
doyamadilar birincilige
rica ediyorum alalim artik su birinciligi
alacaksınız inşallah abla haftayakizlar malesef 1.ligi az bir farkla kacirdik.
D Dildev senden bu haftanin ve gecmis haftanin diyeti olarak en az 1 kg bekliyorum
herderdedeva SekerMandalinasi Ogretmenanne3 @Furha63 Beyaz leylak sizlerden de ayni gazla devam etmenizi rica ediyorum.
doyamadilar birincilige
srn elindeSelam canım nasılsın
400 mü verdin kız bu hafta haftaya mı sakladın kendini yoksa
300 500 le yenemezsin beni söyleyim de şimdiden ben minnoş rakip sevmem şöyle dişli iddialı olmalısın
akşam iyi toparlamışsın abla bence diğer günler daha fazla dikkat ederiz suyu biraz arttırsan daha iyi olacakİyi akşamlar yarın memlekete gidiyoruz yol uzun yolculuk yorucu ama daha yorucu olan çıkmadan evi toparlamak valizleri hazırlamak ve en ince ayrıntısına kadar düşünmekmenüme hiç dikkat edemedim çok mahcup olarak yazıyorum
Sabah 10:00
Kahvaltılık acuka(sanırım ismi buydu)
Peynir
1dilim ekmek( okulda ne bulabilirsem onu yedim)
Öğlen 14:00
Kaşarlı gözleme ☹mazeretimi yazardım ama hiç yazmayayım
akşam 19:00
lahana yemeği
1 lt su
Evde koşturup durmam spor olmuyor heralde
spor yok
Sağol canım kasaba okulundayım öğlen yemeğini evde unutursam sağlıklı ve diyet bişey bulmamız mümkün olmuyor.bazen yemek çıkıyor okulda ama çoğunluğu makarna patates. bugün son gün diye velilerimiz gözleme yapmışlar bende sabah acele ile çıktığım yemeği evde unuttum gözleme yedim.Bak yazmayacağım demiştim yine uzun uzun yazdım Sokrates savunması gibi mübarekakşam iyi toparlamışsın abla bence diğer günler daha fazla dikkat ederiz suyu biraz arttırsan daha iyi olacak
iyi cnm sen nasılsınSelam canım nasılsın
400 mü verdin kız bu hafta haftaya mı sakladın kendini yoksa
300 500 le yenemezsin beni söyleyim de şimdiden ben minnoş rakip sevmem şöyle dişli iddialı olmalısın
ben elimden gelenin fazlasını yapacam yarışı kazanmak istiyomkizlar malesef 1.ligi az bir farkla kacirdik.
doyamadilar birincilige
canim keske haftaya girseydin listeye, oyle anne yaninda diyet yapmak zorArkadaşlar ben izninizle bu hafta cumaya kadar yokum annenlere gitmem gerekiyor memlekete Vodafone orda çekmiyor bu yüzden yazmayacağımSismaniye ama diyete kesinlikle devam hatta söz veriyorum 1.5 kg üstüne çıkacağım cuma günü bildiririm olur mu müsadenizle
Biri bizimi andıkizlar malesef 1.ligi az bir farkla kacirdik.
doyamadilar birincilige
Bildirdim 62.1 im ben canımiyi cnm sen nasılsın
senin kilon kaç sen bildirmemişsin
sen beni düşünme cnm yarışa odaklan
Canım nasıl bir diyet yapıyorsun herşeyi tartıyorsun kalori mi sayıyorsun ?45 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım kızlar. Kardiyo yu gözüm yemedi bugün. Özet geçiyorum,
Sabah 09.00 ve öğlen 13.00 de Totalde yediklerim,
5 zeytin
60 gr beyaz peynir (1,5 kibrit kutusu kadar)
110 gr mantar, yarım yemek kaşığı tereyağ ile soteledim (4 yemek kaşığı)
30 gr tahin ve 1 yumurta ile yaptığım ekmek
35 gr hindi salam (3 ince dilim)
40 gr marul (3 yaprak)
1 minik salatalık
20 gr çiğ badem. (doldurmadan 1 avuç)
Akşam (19.00)
300 gr kadar balık
1 çorba kasesi salata.
Toplam 2,5 lt susahgull
Biri bizimi andı
Bende kardes takimimizi dereceden dolayi tebrik etmeye gelmistim