Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yaa kacamak icinmiymis o
Emzirdiğim için katı diyet uygulayamıyorum demiştim önceden. Neyse e ben bunu nasıl yapacam çeteleyi nasıl oluşturacam hiçanlamam böyle şeylerden
istersen benim mesajimi cevaplaya basip icindeki tabloyu kullanabilirsin kalanlari silip.
ister kendince duz yazi olarak ekle sen bilirsin. emzirdigini bilmiyordum ama emzirsen bile kek simit icin bahane degil. bulgur pilavi tam bugday ekmek falan onlara ya da buyuk porsiyonlara zaten lafim yok :)
zor olmasin diye en dusuk puanli iki kisiyi sectim zaten. hande_buse ile beraber bir yontem bulursunuz inaniyorum :)

maşallah
Saol kuzum. Ben ketojenik diyete Pazartesi değilde cumartesi başlayabilseydim, sende regl olmasaydın kesin tuttuydu hedefler
Kesin kuzum kesin neyse haftaya Cuma’ya bombaaaaa
elinden geleni yaptığın belli çok iyi bence.
ne güzel rakamlar yaa bir zamanlar bende 70 lerdeydim.. iyi gitmiş tebrikler
6 li rakamlarda muhteşem tebrikler.
tebrik ederim canim.. regl halde mi verdin bide süper valla
Kuzucum bende seni tebrik ederim şahane iş çıkardık
Ben varıııım diyorum
Süpersin uçuyorsunuz maşallah
Takım olarak baya iyiyiz hey maşallah
61.8
61.4
-400gr
%0.65

artik zor gidiyor kizlar su 4 gundur yaptigim diyeti yetmislerdeyken yapsaydim 1 kilo giderdi.
haftasonu kacamaklarini kapatacagim diye gobegim catliyor. bu haftasonu abartmayacagim insallah
Haftaya beraber bir şov yapalım haydiiii
Merhaba hanimlar bu hafta regldim pazartesi daha az kiloda cikarim diye dusunuyorum
Gecen hafta:98.2
Bu hafta:96.2
Fark:2
Yuzde:1.964
Geçen carsamba 100 olarak basladim 8 gunde 4 kilo
Eki Görüntüle 2577723
Yaaa maşallah ben senden güzel birsonuç bekliyordum zaten
cok guzel kizlar tebrikler
ama unutmayin bu ay yerinizde saydiniz biraz.
artik 7li rakamlari gormeyelim tartinizda insallah
Tamaaaaaamdııııııır olacak bu iş inşallah huu huuu
Tebrikleeer herkese
Ellerine sağlık canımmm
herderdedeva hellöööö adonisli bacım benim tüm branşlarda derece yapmışın hayyyy maşallah yeni gördüm
Ayyy teşekkür ederim kediciiik
Önümüzdeki cuma o iş bizdeee

cok guzel cnm
Sanırım cuma cetelede yok yarından baslıyoruz

Günaydın kızlaaar, ben sabah 8’den beri ayaktayım. Kalkar kalkmaz bir sınav sorularına baktım tekrardan sonrasında da sınava gidip geldim.

Sabah (10:30)
1/2 gevrek (Dünden
1 kk peynir
Domates salatalık

Günü boş gelmeyeyim diye yarım saat yürüyüş yaptım geldim. Önce duş sonra yallah dışarıya
sahgull Sismaniye

ne sinavi canim ?

Canım nasıl bir diyet yapıyorsun herşeyi tartıyorsun kalori mi sayıyorsun ?
Yok canım. Günlük kalorimin %70 ini yağlardan, %25 ini proteinden, %5 ini karbonhidrattan alıyorum. Günlük karbonhidrat sınırımı farkında olmadan aşarsam, zayıflamak için aldığım onca yağ kilo olarak bana geri döner. O nedenle şakası yok. Ama ben tiroid hastası olduğum için metabolizmam, diyeti ilk yaptığım zamanlar çok hızlı çalışıyor, sonra alışıp tembelleşiyor. Bu nedenle bu diyeti haftada 1 sabote edeceğim. Bu sabotaj kabızlık problemime ve porsiyon sınırlama alışkanlığı kazanmama yardımcı olacak diye düşünüyorum.

iki gündür şişkinlik var üzerimde bugun moral bozukluguyla duzeltecegime daha da beter oldum
sabah(10.00):250 ml su+5 kucuk kayisi
kahvalti(11.30)
3 hurmali kakaolu yulaf lapasi hurmali ilk kez denedim bir daha yapmam pek tat katmadi bence 2 bardak su ile yaptim
Bugun oglen atistirmalik yedim sagliksiz olanlardan degil ama abarttim biraz
1 kucuk muz fistik ezmesi ve 1 tam ceviz hic geregi yokken yerken bile pisman oldum insan gider salatalik filan yer en kalorilileri buldum birde neyse yarin kacamak yapmayacagim su siskinligi indirmek icin ugrasacagim kendime soz veriyorum
aksam(18.00)
soganli sumakli borulce salatasi
2 lt su 2.5 a tamamlarim
40 squat leslie 45 dk
Allahtan evdeki biskuvilere filan elim gitmedi iyi tarafindan bakmaya calisiyorum moral bozmak yok bu sefer birakmayacagim

Herkese iyi akşamlar saatler süren yolculuktan sonra kayınvalidemlere geldik.Bir hafta burada bir hafta annemgile gideceğiz.Mantılı,pizzalı ,gözlemeli ve karbonhidrat lezzzetlerinin nirvanaya çıktığı bu evden ben ve diyetim nasıl sağ çıkacak

Menümü yazayım
Sabah 11:00
2 ,5dilim ekmek +sucuk+peynir+bal +kaymak
Akşam 19:30
Tavuk incik 4 tane(küçük boy)+3 kaşık arpa şehriye pilavı +salata
Su yok
Spor yok
*Tekrar belirtiyorum yolculuktan geleli bir saat oldu odada hızlı hızlı yazıyorum spor olamaz bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…