Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eline sağlık canım. Bu hafta liste ne kadar güzel görünüyor böyle, hiç artı yok

Bende öğünler şaşmış durumda öğle yemeği yemeye bile firsatim olmuyor.. anca bi kahve içtim. Akşama da dolma var çok yememem lazim onun için birazdan bi yogurt yulaf tesem aksama da anca 2 patlıcan yerim..

Tebrik ediyorum canım gümbür gümbür geliyodun belliydi. menülerin sporun herşey düzenli ve kaçamaksızdı.Yaşın da buna eklenince çok güzel bir sonuç ortaya çıktı.Sakın bırakma azimle devam et

61.8
61.4
-400gr
%0.65

artik zor gidiyor kizlar su 4 gundur yaptigim diyeti yetmislerdeyken yapsaydim 1 kilo giderdi.
haftasonu kacamaklarini kapatacagim diye gobegim catliyor. bu haftasonu abartmayacagim insallah
Diyetin en zor kısmı hedefe en çok yaklaştığın zamanlar oluyor.Ben 62 ye düşmüştüm geçen sene Uzun süre sabit kaldım düşemedim.Amaan hedefe 3 kaldı yaparım ben kasmayayım dedim.Sonra iştahım açıldı 62 oldu 64 sonra devam etti başladığım yere geri döndüm .Canını sıkma gerçekten çok zor son kilolar gayretini düşürme

Aaa Sismaniye ,profiline bakınca şimdi farkettim kaptan yardımcısı olduğunu ben hepfitimi zannediyordum yardımcı diye.Sporda seni menüde kaptanı mi etiketliyoruz .Ayrıntılara pek vakıf değilim
İnsan takımın kaptanını yardımcısını bilmez mi diye kızma çok çok değişmiş takım

benim de oyle oldu iste bu 2. gelisim 61lere altina dusemedim.
ama bu sefer olucak allahin izniyle
58e kadar izin yok

Aaa Sismaniye ,profiline bakınca şimdi farkettim kaptan yardımcısı olduğunu ben hepfitimi zannediyordum yardımcı diye.Sporda seni menüde kaptanı mi etiketliyoruz .Ayrıntılara pek vakıf değilim
hepfitim uyeligini kapatti canim gelirse geri devam eder belki.
beni biseye etiketlemenize gerek yok ben lazim olani cikarir bulurum

yok zaten kaptan yogunken bayagidir ilgileniyodum da takimla resmiyete yeni dondu. ben de bu kadin niye durmadan bizi etiketliyo diye kafaniza takilmamasi icin yazdim yardimci diye
İyi yapmışsın teşekkür ederim kendi adıma emeklerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…