- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
Eline sağlık canım. Bu hafta liste ne kadar güzel görünüyor böyle, hiç artı yok***3.Takım 657.Etap ***
pisi pisi kopatim(61.8/61.4/0,4/%0.65)
Canim cocuklarim(64.8/64.4/0,4/%0.62)
hande_buse (64/63.6/0.4/%0.62)
Dildev(75.2///)Sabit
SekerMandalinasi(71.7/70.4/1.3/%1.81)
herderdedeva(72/70.9/1.1/%1.53)
Beyaz Leylak(70.8/69.9/0.9/%1.27)
Elfelf2702 (75.3/74/1.3/%1.73) yeni uye bt 25.12.2019 bk 78 hk. 60
3. Takım ortalamasi :%1.029
***3.Takım 656.Etap *** Free Liste
furha63 (73.5/72.8/0.7/%0.95) mezun uye geri dondu bt 3.1.20 bk 74.7 hk.62
Kiloverenbiri (98.2/96.2/2/%2.04) yeni uye bt 9.1.2020 bk 100 hk. 60
ela_naz2019 (93.4/92.1/1.3/%1.4)yeni uye bt 13.1.2020 bk 93.30 hk. 63
Ervanazlim (85.7) 646.Etapta izne ayrilan uye geri dondu
Tombikkim(67.5) 641.Etapta kendi istegiyle ayrildi
@sarem2015 malesef deneme surecini basarili tamamlayamadin. Daha kararli oldugunda tekrar deneyebilirsin. Free olarak devam etmek istersen bekleriz.
Ogretmenanne3 artik listedesin canim hayirli olsun. lutfen carsamba persembe menulerine ekstra dikkat et bundan boyle :)
@Furha63 senin de haftaya yeni deneme suren doluyor. ona gore ekstra dikkat et bu hafta lutfen :)
aynen zevkle hazirladim listeyi. Gozlerimden iki damla yas suzulduEline sağlık canım. Bu hafta liste ne kadar güzel görünüyor böyle, hiç artı yok
o yuzden minimum iste4 haftada 1.5 az zaten ben rahat veririm inşallah fazlasıyla
su an en zor donemleri bebeklerininBende öğünler şaşmış durumda öğle yemeği yemeye bile firsatim olmuyor.. anca bi kahve içtim. Akşama da dolma var çok yememem lazim onun için birazdan bi yogurt yulaf tesem aksama da anca 2 patlıcan yerim..
Bana sakın sporda eksi koyma, 90 squat yaptım, akşam da aç karnına 20 dk kardiyo yapıcamzaman bulabilirsem menuleri de ekleyecegim ve en kotu puani alan kisiye gorevi devredecegim
cuma sayim yok ister yap ister yapmaBana sakın sporda eksi koyma, 90 squat yaptım, akşam da aç karnına 20 dk kardiyo yapıcam
Tebrik ediyorum canım gümbür gümbür geliyodun belliydi. menülerin sporun herşey düzenli ve kaçamaksızdı.Yaşın da buna eklenince çok güzel bir sonuç ortaya çıktı.Sakın bırakma azimle devam etEkmegi kestim abla spor yaptim 2 bardak yesilcay ictim 5 gun boyunca 18 yasindayim ben yasimla da alakali olabilir belli bir diyet yok sabah erken kahvalti yaptiysam 2 ara ogun gec yaptiysam 1 ara yapiyorum corba icmeye ozen gosterdim aksamlari tok tutsun diye ailem her gece cayin yaninda bir seyler yemeyi cok seviyor hic katilmadim onlara
Diyetin en zor kısmı hedefe en çok yaklaştığın zamanlar oluyor.Ben 62 ye düşmüştüm geçen sene Uzun süre sabit kaldım düşemedim.Amaan hedefe 3 kaldı yaparım ben kasmayayım dedim.Sonra iştahım açıldı 62 oldu 64 sonra devam etti başladığım yere geri döndüm .Canını sıkma gerçekten çok zor son kilolar gayretini düşürme61.8
61.4
-400gr
%0.65
artik zor gidiyor kizlar su 4 gundur yaptigim diyeti yetmislerdeyken yapsaydim 1 kilo giderdi.
haftasonu kacamaklarini kapatacagim diye gobegim catliyor. bu haftasonu abartmayacagim insallah
İnsan takımın kaptanını yardımcısını bilmez mi diye kızma çok çok değişmiş takımAaaSismaniye ,profiline bakınca şimdi farkettim kaptan yardımcısı olduğunu ben hepfitimi zannediyordum yardımcı diye.Sporda seni menüde kaptanı mi etiketliyoruz .Ayrıntılara pek vakıf değilim
benim de oyle oldu iste bu 2. gelisim 61lere altina dusemedim.Diyetin en zor kısmı hedefe en çok yaklaştığın zamanlar oluyor.Ben 62 ye düşmüştüm geçen sene Uzun süre sabit kaldım düşemedim.Amaan hedefe 3 kaldı yaparım ben kasmayayım dedim.Sonra iştahım açıldı 62 oldu 64 sonra devam etti başladığım yere geri döndüm .Canını sıkma gerçekten çok zor son kilolar gayretini düşürme
hepfitim uyeligini kapatti canim gelirse geri devam eder belki.AaaSismaniye ,profiline bakınca şimdi farkettim kaptan yardımcısı olduğunu ben hepfitimi zannediyordum yardımcı diye.Sporda seni menüde kaptanı mi etiketliyoruz .Ayrıntılara pek vakıf değilim
yok zaten kaptan yogunken bayagidir ilgileniyodum da takimla resmiyete yeni dondu. ben de bu kadin niye durmadan bizi etiketliyo diye kafaniza takilmamasi icin yazdim yardimci diyeİnsan takımın kaptanını yardımcısını bilmez mi diye kızma çok çok değişmiş takım
İyi yapmışsın teşekkür ederim kendi adıma emeklerine sağlıkyok zaten kaptan yogunken bayagidir ilgileniyodum da takimla resmiyete yeni dondu. ben de bu kadin niye durmadan bizi etiketliyo diye kafaniza takilmamasi icin yazdim yardimci diye
Bak bide gülüyorcuma sayim yok ister yap ister yapma