Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Belki yarın bir gün uygulayan olur, kimse benim çektiğim eziyeti çekmesin diye tariflere kadar veriyorum artık canım :KK45: birde çeşit olsun gözüm doysun diye azar azar ama farklı çeşit yiyorum. Mesela hellimin yağ - pro-karb değerleriyle, örgü peynirin değerleri farklı, o nedenle de ayrı ayrı yazıyorum canım.
Eline emeğine sağlık vallahi inanılmaz titiz ve düzenlisin maşallah rakibem :KK36:
Helva mııı ooooo :confused:
Afiyet olsun tatlım
Allah allaaah bu nasıl bir sunum afiyetler olsuuun :KK36:
Günaydın hanımlar bugün eliptigim geliyorrr💃💃
Kaptan bomba gibi donuyorr
Günaydın
Yeni uyandık gece 3numara çk ağayınca sarhoş gibiyim
Günaydın O zamaaan şişeeeleeeer ringo ringo şişeleeer :eğlence:

15.01.2020 Menü

Sabah (06:00
)
2 haşlanmış yumurta (birisinin sarısı yok)
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates, salatalık

Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
2 kuru kayısı

Öğle (12:30)
1 kase mercimek çorbası
6 yk zeytinyağlı kereviz
1 kase yoğurt

Arkadaşım tahinli çörek yapmış ve sıcak sıcak okula getirdi .Etrafımdaki herkes 1 lokma al ya bişey olmaz,akşam yemezssin,Kendine bu kadar acımasız olma gibisinden cümleler kurdu.Nefsimle savaşa savaşa kazandım yemedim💪💪
Tebrik ederim ben olsam yerdim ne yalan söyleyim 🙄😀

Eline emeğine sağlık vallahi inanılmaz titiz ve düzenlisin maşallah rakibem :KK36:

Helva mııı ooooo :confused:
Afiyet olsun tatlım

Allah allaaah bu nasıl bir sunum afiyetler olsuuun :KK36:

Günaydın O zamaaan şişeeeleeeer ringo ringo şişeleeer :eğlence:
Şu şişeleri okuyup ses kaydı atsan var yaaa çoşaruk :deli: :KK70:

Arkadaşım tahinli çörek yapmış ve sıcak sıcak okula getirdi .Etrafımdaki herkes 1 lokma al ya bişey olmaz,akşam yemezssin,Kendine bu kadar acımasız olma gibisinden cümleler kurdu.Nefsimle savaşa savaşa kazandım yemedim💪💪
Ben de esnek diyet taraftarıyım ama tahinli çorekte çok kalorili be iyi yapmışsın abla :KK9:

Hayırlı akşamlar ben de yarım saat önce günü kapattım şu an çayımı içiyor tatlı krizlerimi bir nebze dindirsin diye hurmamı yiyorum.Bugünkü menüm şöyle:
Sabah(Öğlen)13:00
Mantarlı omlet
1 dilim tb ekmek
Peynir
1 ceviz
1 kuru kayısı
Akşam 20:00
Kurufasulye 6 kaşık(Dünkü yemek)
Yarım dilim ekmek (banmak için)
*Kurufasulye yedikten sonra damağımda hiç hazzetmediğim bir tat oluşuyor ve canım tatlı istiyor.Çay eşliğinde hurma ve ceviz yedim.(2 er tane)
**Bugün açlıktan midemin sırtıma yapıştığı öğlen vaktinde bi tartılayım dedim gram vermemiştim.Nasıl oluyor bu ya açım aç daha ne yapayım :kızgın: :mad:
Sporu yapınca yazacağım şu an hazırlıkları yapıyorum malum tören gerekiyor 😂
Su yok🙈
eksi yok diye uzulme kuru fasulye, nohut falan 2 gun arti yapiyor. o yuzden carsamba persembe asla tuketmem.
gercek sonucu bugun de kuru falan yemezsen anca yarin gorursun gercek figuru :)
İyi aksamlar cok guzel bir gundu vallaha dun zor tutmustum kendimi buraya uye olmasam kesin diyeti bozardim
Sabah(11.00)
2 hindi fumeli lor peynirli omlet+salatalik
1.ara(15.30)
Yesil elma+yesilcay
2.ara(18.00)
1 tam ceviz,5 kayisi cok kucuktu kayisilar+yesilcay
Aksam(20.00)
Yarim levrek+salata az da ekmek yedim
Su icmeyi seviyorum ben 2 lt yi gecmisimdir tam hesaplamadim
Bugun baya hareketliydim ayriyeten 25 squat leslie yapmayacagim bacaklarim agridi dinlenme de onemliymis onceden hic yapmadigim icin cok geldi sanirim
guzel menu canim
ama bacaklarin leslieden degil squattan agrir :KK53: kaslari zorlayan squat cunku.
Günaydıııııııııııınnnnnnn hanımlar :KK31:
Bugün şahane bir gün olsun hepimize :KK200:
Ben dün spordan sonra bir duş uyumamışım, resmen bayılmışım! Neyse güne enerjik başladım uykumu aldığım için :spor:
seni hep Lusi Lusi saniyorum yazim biciminiz ve doga severler kulubu yazisindan dolayi.
spordan sonra dus gorunce baktim nicke malum bizimki pek spor yapan bi insan degil o zaman farkettim senin sen oldugunu :KK70: :KK70:
Yazmaya vaktim olmadi oğlum hastalandi😔😔
Dünün menüsü
Sabah
2 yumurta 3 yemek kaşığı menemen
Peynir zeytin

Ara
1 avuç içi çiğ kuruyemiş ve kahve

Öğle
1 kase yoğurt içine elma yulaf 2,de gün kurusu koydum.

Akşam
Yesil fasulye bulgur
Kabak yemeği
Toplamda 2 dilim ekmek
2 buçuk litre su
gecmis olsun canim
emziren anne icin guzel bi menu. saatlerini de yazarsan iyi olur.
Sıra sıra yazınca gözüme çok geldi ama çok bir şey yokmuş. Afiyet olsun tatlım :KK200:

Bak ne güzel iki öğün yapmışsın tatlım birazcık spor eklesen şahane olur..
Ne demek su yok :skandal:
Acil olarak su içmeye alıştırman lazım kendini

Ah ah yok mu o kas ağrıları benim aşırrrı hoşuma gidiyor, biraz daha spor yapınca çok seveceksin sende bu ağrıları eminim :rapci:
Menülerin çok güzel gidiyor, afiyetleer olsun kuzucum :KK200:

Akşam yemeği hafif olmuş pek de güzel olsun canım afiyetler olsun :KK36:

Aramızda en genç sensin cuma günü şahane bir tartı ile geleceksin, inanıyorum sana :KK36:

Ne 10 yılı saçmalamaz mısın lütfen! Hem yaşın genç hem iradelisin sana 40 kilo için en fazla 1,5 yıl veriyorum.. Sonrasında burada kutlama yapacağız :KK19:

Kırmızı kök nedir acaba :confused:
Nazar mı oldun ne oldu sana spor yok demişsiin aaa hadi ama psikopat!
Hepimizi gaza getirip kendin gaçamazsıııın :KK61:
ya omzum tutulmus kimildatinca aciyor anlamadim simdi ustune gidersem daha kotu olur diye korkuyorum.
kok de pancar koku. bagirsaklarima iyi geliyor :)
Günaydın kızlar.16 saat açlıktan sonra, 1 bardak hindistan cevizi yağı ile tatlandırılmış filtre kahvemi içiyorum. Ilk öğünümü sanırım 13.00 gibi yaparım.
Şu an'a kadar da 60 squat yapmış bulunuyorum :KK45:
sen boyle giderse poponu arsa cikaracaksin :KK70:
Benle mi yarışıyon sen ehuhehe :deli:
Şişkolatam nirdesin listeye girem de yarışak :KK70: Sismaniye Sismaniye
hemen olmaz sen once o odemleri at da bi :KK53:

Benim de cuma günü günüm var kesinlikle yemeyeceğim şimdiden cebelleşiyorum kendimle

X