Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayy cuma gelse keske hemen merak ettim iyi gidiyor bence bizim takim
Sismaniye Sismaniye squatin sonradan acisi cikiyor bende ama leslie de baslar baslamaz bacaklarim yaniyor o yuzden dun zor geldi bugun iyiyim ikisine de devam 👌🏻
Ayyy ne güzel gözüküyor yaa afiyet olsun :confused:

Cuma 3.takımın showu var showu :KK70:

gizlar bu hafta cok iddiali seyetmeyeydik ben artilari anca temizledim yaw :KK70: :KK70:

Canim cocuklarim Canim cocuklarim sen yine yaris da bu kedi kisisi haftaya sirf odem atacak yazik olmasin yagciklarina :KK53:

Ben çocukluğumdan beri çılgınlar gibi koştuğum için, atlamalı, zıplamalı hareketleri sevdiğim için bacaklarım taş gibidir. 200 squat yapsam ağrı hissetmem yani. Ama kalçamda var hakikaten sızlanma :KK45: bugünde böyle geçsin, yarın kardiyo planlıyorum.
Çok özendim ya ben squatımsı bişeyler yaparken çöküyorum daha da kalkamıyorum 😂

gizlar bu hafta cok iddiali seyetmeyeydik ben artilari anca temizledim yaw :KK70: :KK70:

Canim cocuklarim Canim cocuklarim sen yine yaris da bu kedi kisisi haftaya sirf odem atacak yazik olmasin yagciklarina :KK53:
Bende yarın sabah show mu değil mi göreceğim, cumanın gelişi perşembeden belli olur :KK70:
Ortalıkta show var deyip kaybomasam bari :KK70:

Sağlam hökürüyor ablamız :KK53:
hani demistim ya takili kalir dinlerim sarkilari diye. bunu da ilk ciktiginda bin kere falan dinlemistim :KK70:
Bende yarın sabah show mu değil mi göreceğim, cumanın gelişi perşembeden belli olur :KK70:
Ortalıkta show var deyip kaybomasam bari :KK70:
tartilma bence yarin
ayni gazla devam et. mumkunse maydonoz ye biraz

Birde onun ertesi gün ağrısı var ben merdiven çıkamıyorum gören acınası halime gülüyorum:KK70:
Penguen yürüyüşü bayılıyorum yaa hahahaha bende de oluyor o durum bacağa çok yüklendiğimde :KK70:
hani demistim ya takili kalir dinlerim sarkilari diye. bunu da ilk ciktiginda bin kere falan dinlemistim :KK70:

tartilma bence yarin
ayni gazla devam et. mumkunse maydonoz ye biraz
Ene yapayım bu akşam limon maydanoz dereotu robottan biraz su üüfffffff :confused:

Çok özendim ya ben squatımsı bişeyler yaparken çöküyorum daha da kalkamıyorum 😂
Aman kuzum dikkat. Ağırlık topukta olacak, diz kapağın ayak ucunu geçmeyecek. Ben seneler önce dizimi incittim squat yaparken, aylarca sekerek yürüdüm. Ip atlamakta çok faydalı mesela, onu yapabilirsin. Bende ip atlayamıyorum, çocuk alıyor elimden hemem ipi :KK53:

Aman kuzum dikkat. Ağırlık topukta olacak, diz kapağın ayak ucunu geçmeyecek. Ben seneler önce dizimi incittim squat yaparken, aylarca sekerek yürüdüm. Ip atlamakta çok faydalı mesela, onu yapabilirsin. Bende ip atlayamıyorum, çocuk alıyor elimden hemem ipi :KK53:
Teşekkürler canım tavsiyelerin için İp atlayarak çok fazla incelen bir arkadaşım vardı inanamamıştım çünkü çok değişmişti tavsiye etmişti bana düşünüyorum bende ip etlamayı

Yarın akşam lahana yemeği yapmayı düşünüyorum ama şişkinlik yapar mı tavsiye menünüz var mı yarın akşam için

X