- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Yaaa kesinlikle birşey var acil silkelenmemiz gerekiyorOkuyalım hepimize. takımın üstünde var bir ruhsuzluk bana mi oyle geliyor.
Kuzum çok şükür gelmiş geçmiş olsunKizlaaaaar.
Müjde annem ameliyat olmuyor. İlaç tedavisi yeterli olacakmış. Dengesiz doktorun teki bir hafta içinde ameliyat olmazsan öleceksin dedi anneme bütün hafta sonu ağladım. Çocukları bırakıcam diye daha da çok ağladım. Ve bugün genel cerrah seni kim gönderdi bu değerlerle ameliyat olamazsın ilaç tedavisi gormelisin dedi anneme. Başka bir hekimle hallettik çok şükür ama mahvoldu koca haftasonu.
Bana gelince oğlana süt sagayim birakayim diye uğraştım sagdim sagdim süt gelmeyince tatlılar soğan ekmekler baya bir sapittim. Kontrol tartım 75.8 yani +600 ama hiç önemli değil söz toparlayacagim. Yeter ki sağlık olsun. Bugünden itibaren menuletrimle karşınızdayim. Birazdan günü kapatıp geliyorum.
Çocuğu uyuuutube yap rakibem yap bende zıpordan çıktımm aman aman yarabbiKızlar günü bitirdim. Hemen Özetliyorum.
Sabah (09.00)
50 gr hellim
30 gr pastırma
1 buçuk haşlanmış yumurta
3 tam ceviz
8 zeytin yedim.
Öğlen (13.30)
30 gr örgü peynir
50 gr dana füme
3 tam ceviz
Akşam (18.30)
1 orta boy kabak, 100 gr kıyma, 1 tatlı kaşığı biber salçası ve 1 yemek kaşığı tereyağ ile kabak spagetti
1 yemek kaşığı mayonez.
Toplam 3lt su, gün içinde 60 squatçocuk uyuyunca leslie yapmaya çalışcam bakalım. Sismaniye billah yaparım. Sensiz olamam derrr senden kaçarım
Hahahahaha kız Allah iyiliğini versin, kahkaha attım bu nasıl bir betimlemeAl benden de o kadar 15 tatilde memlekete gideceğiz 50 kiloluk çıtırların arasında Diyarbakır karpuzu gibi duracam
Görümceler iyi niyetli gaza getiriyorsa güzel ama kinaye var ise zopamı kapar gelirim orayaKızlar beni gaza getiren görümcelerim var onların yüzden psikolojim bozuldu kiloluyum diyeama gerçek kilolu olmak hiç güzel değil Hele ki kocanızın tarafındaki herkes zayıfsa
Evliliğin genel kuralı herhalde ilk evlenen banko 5-6 kilo alıyor, artısı cabasıyok yok dikkat ediyorum ilk evlendigimde sisman degildim. bi kac sene once sisman gittim 78 79 du galiba kilom anam her goren gelin kilo mu almis diyor
oyle evlenmeden 58dim 65 e falan ciktigim oluyodu da hayatimda 70 i ilk kez 1.gebelikte gordumYaaa kesinlikle birşey var acil silkelenmemiz gerekiyor
Kuzum çok şükür gelmiş geçmiş olsunAnneciğinde inşallah kısa sürede ilaç tedavisi ile toparlar, günün en güzel haberi olmuş
Çocuğu uyuuutube yap rakibem yap bende zıpordan çıktımm aman aman yarabbi
Hahahahaha kız Allah iyiliğini versin, kahkaha attım bu nasıl bir betimlemeAllah’ta seni güldürsün
Görümceler iyi niyetli gaza getiriyorsa güzel ama kinaye var ise zopamı kapar gelirim oraya
Evliliğin genel kuralı herhalde ilk evlenen banko 5-6 kilo alıyor, artısı cabası
Çok sevindim cnm geçmiş olsunKizlaaaaar.
Müjde annem ameliyat olmuyor. İlaç tedavisi yeterli olacakmış. Dengesiz doktorun teki bir hafta içinde ameliyat olmazsan öleceksin dedi anneme bütün hafta sonu ağladım. Çocukları bırakıcam diye daha da çok ağladım. Ve bugün genel cerrah seni kim gönderdi bu değerlerle ameliyat olamazsın ilaç tedavisi gormelisin dedi anneme. Başka bir hekimle hallettik çok şükür ama mahvoldu koca haftasonu.
Bana gelince oğlana süt sagayim birakayim diye uğraştım sagdim sagdim süt gelmeyince tatlılar soğan ekmekler baya bir sapittim. Kontrol tartım 75.8 yani +600 ama hiç önemli değil söz toparlayacagim. Yeter ki sağlık olsun. Bugünden itibaren menuletrimle karşınızdayim. Birazdan günü kapatıp geliyorum.
Naber şişko beş ayda verdiğini üç ayda almışınÇok kilo çok5 kilocuk 86 ydım cuma günü diyetisyene başladım bugün de spora başlıyorum tez zamanda 7 kedi görme ümidiyle kedi nerede
Laaa havlee koynumdaki yılana bak heleZaten hiç bizim olmamış ki üzülme bacım gittiği takımların ortalamasını düşürür inşallah çok amin
Sende de mi mevsimsel allerjik rinit var kardeş?Tekrar iyi akşamlar dileyip menümü yazayım
Sabah 7:30
1 yumurta+1 kk peynir+ 4 zeytin+ 1 tatlı kaşığı bal+ yeşillik +1 dilim ekmek
Öğlen 12:00
1 kase yoğurt içinde 3 kaşık keloks+keten tohumu +çörek otu+ yarım muz vsrd
Ara 15:00
3 ceviz +ayva kurusu
Akşam 18:30
1 tabak kuru fasülye +cacık+1 dilim ekmek
Saat 20:00 Çay ve 1 tane hurma
Su 1 buçuk litre
Spor 20 dk yürüyüş
*Levmont diye bir ilaç kullanıyorum belki bilenleriniz vardır müthiş derecede uyku ve halsizlik yapıyor spor konusunda zorlanıyorum.Ayrıca iştah açıyor sürekli aç hissediyorum.Yine de zorluyorum irademi
Aynen sende mi kullanıyorsun yoksa ?erken yatıp zor uyanıyorum içmeyeyim desem öksürük krizleri hayatımı mahvediyor.En çok spor konusunda zorlanıyorum en iyisi okuldan gelir gelmez yapmak diğer türlü gözlerim kapanıyorSende de mi mevsimsel allerjik rinit var kardeş?
Bende kullanıyordum ama bıraktım. 1 ay kullanıyorum, 5 günden sonra etki etmeye başlıyor zaten. 25 gün herşey yolunda. İlaç bitiyor, 1 hafta sonra yeniden başlıyor. İlaç bana uyku yapmadı, ama genel olarak ilaç kullanımına karşıyım. Sprey desen kortizonlu. Zorda kalırsam kullanırım dedim, aldım bir kenara bıraktım. 1 aydır kullanmıyorum. Senin yeni başladı galiba, benim öksürük, geniz akıntısı ve sürekli öğürme 4 sene kadar önceydi. Şimdi hapşırık ve buna bağlı olarak hem burundan hem genizden akıntı, burun duvarını kırmak istercesine kaşıntı, gözlerde kızarma, yanma var. Öksürükte kullanmadan olmuyor, ben dua ederdim kimse benimle konuşmak istemesin diye.. Cidden çok zor. Sana da geçmiş olsun canımAynen sende mi kullanıyorsun yoksa ?erken yatıp zor uyanıyorum içmeyeyim desem öksürük krizleri hayatımı mahvediyor.En çok spor konusunda zorlanıyorum en iyisi okuldan gelir gelmez yapmak diğer türlü gözlerim kapanıyor
benim oglana da verdiler trye geldigimde cok girtlak temizliyor geniz akintisi var diye gitmistim. yan etkileri okuyunca vermekten vazgectim ben oyle uzun yan etki sayfadi hayatimda gormedim allah kullanmak zorunda olanlara sifa versinTekrar iyi akşamlar dileyip menümü yazayım
3 ceviz +ayva kurusu
Su 1 buçuk litre
Spor 20 dk yürüyüş
*Levmont diye bir ilaç kullanıyorum belki bilenleriniz vardır müthiş derecede uyku ve halsizlik yapıyor spor konusunda zorlanıyorum.Ayrıca iştah açıyor sürekli aç hissediyorum.Yine de zorluyorum irademi
Düşünüyor musun 3.yüoyle evlenmeden 58dim 65 e falan ciktigim oluyodu da hayatimda 70 i ilk kez 1.gebelikte gordum80i de 2. gebelikte bi kere daha dogurursam 90 olurum heralde
Anamm transfer olmuşsun çık çık gel emi özletme kendiniHellööö mellööö takım nabersiniz
Ben kedilovic kedisi
Enaaaam benim kankalar da burdalar zaten çıkıp çıkıp gelürüm hem listede bile değildim ben biliyorsunuz
bana gevezelik olsun yeterki zalım gönlüm sizinle gevezelik zoppalamalık işlerde bir tık kadar yakınım
Etiketleyin anam bol bol ben gelürüm
Öğünler güzel akşamları da ekmekten kesersen bir de inşallah spor yapma halin olur ise şahane olur, afiyet olsun tatlım. Geçmiş olsun kuzum alerji zor bir durum vallahi.Tekrar iyi akşamlar dileyip menümü yazayım
3 ceviz +ayva kurusu
Su 1 buçuk litre
Spor 20 dk yürüyüş
Öyle bir yazmışsın ki rakibem okurken yaşadım resmen, geçmiş olsun sana da..Bende kullanıyordum ama bıraktım. 1 ay kullanıyorum, 5 günden sonra etki etmeye başlıyor zaten. 25 gün herşey yolunda. İlaç bitiyor, 1 hafta sonra yeniden başlıyor. İlaç bana uyku yapmadı, ama genel olarak ilaç kullanımına karşıyım. Sprey desen kortizonlu. Zorda kalırsam kullanırım dedim, aldım bir kenara bıraktım. 1 aydır kullanmıyorum. Senin yeni başladı galiba, benim öksürük, geniz akıntısı ve sürekli öğürme 4 sene kadar önceydi. Şimdi hapşırık ve buna bağlı olarak hem burundan hem genizden akıntı, burun duvarını kırmak istercesine kaşıntı, gözlerde kızarma, yanma var. Öksürükte kullanmadan olmuyor, ben dua ederdim kimse benimle konuşmak istemesin diye.. Cidden çok zor. Sana da geçmiş olsun canım
İç anacım su iç bir kaç ay sonra karşılarına geçip hava atarsınEv halkinin bana garezi var sanirim regl oldugum hafta doldurdular sagliksiz ne varsa hala kek borek yiyorlar su iciyorum ben de
iyiyiz kaptanim sen nasilsin :)Selam sekerpareler nasilsiniz