- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Okuyalım hepimize. takımın üstünde var bir ruhsuzluk bana mi oyle geliyor.Yaaa yapsak ya yine belki gazlanırız ya, bende azıcık ruhsuzluk var
Nazar oldum nazaaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuyalım hepimize. takımın üstünde var bir ruhsuzluk bana mi oyle geliyor.Yaaa yapsak ya yine belki gazlanırız ya, bende azıcık ruhsuzluk var
Nazar oldum nazaaar
Bende sabah ya da aksam yatmadan o e ebru karadumanla baslayacam kaldığım yerden devam edeyim. Ya da leslie ile 2 mil yürürüm.tartiyorum yedigim hersey 1000 kalori beslenicem cumaya kadar. carsamba da saf protein
Cuma sabahlari sırf sabah ödemi atmak icin 6 da uyanıyorum 200 den fazla etkiliyor beni canim.Okula erken gittiğim için sabah 7 de tartılıyorum
Saat 10- 11 gibi tartılırsam en az 200 Gr farkediyor.
uzun zaman sonra yapiyosan aman biraz yavas basla sonra insan fena oluyorBende sabah ya da aksam yatmadan o e ebru karadumanla baslayacam kaldığım yerden devam edeyim. Ya da leslie ile 2 mil yürürüm.
Bende işe gittiğim için 6 buçukta tartılıyorum sabah. Gerçekten çok fark ediyor. Bir ara baskülü işe götürmeyi düşündüm, ama soyunup giyinme işi beni vazgeçirdiOkula erken gittiğim için sabah 7 de tartılıyorum
Saat 10- 11 gibi tartılırsam en az 200 Gr farkediyor.
Hoşgeldin benimde bebek 2 aylık olmadı daha aramızda park birşey yok veririz beraber kiloları bende 74.9 kiloyum şuan doğum yaptığımda 90 kiloydum doğumdan sonra 84 oldum öyle işteHerkese merhaba...Kendimi tanitayim
1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
Bu sabah aç karınla tartildim ve kilom 93.3 kg hedefim simdilik 63 kg.. 30 kg vermek istiyorum umarım başarabilirim..
2) yaş boy ?
33 yaşındayım.. boyum 1.59
3) neden kilo aldınız ?
Ilk çocuğum 1 yaşında falandi diyete başladım 71 kiloya kadar indim henüz ilk hamileliğin kilolarini veremeden ve sıkı diyetteyken surpriz bir hamilelik oldu ilk çocuğumda toplamda 13 kg almıtim bunda 30 kg aldim maalesef o yüzden hemen başlamak istiyorum.. Ayrica bebeğim şu an 43 günlük.. iki çocuğum arasinda 2 yaş 4 ay var.
4) spor yapıyormusunuz?
Daha yeni sezeryan olduğum için yapamiyorum.
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
Daha önce karatay la baya kilo verdim yine karatay istiyorum ama onun için biraz daha zaman var. Sadece dikkat etmeye calisacagim.
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
Hayir
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
4 buçuk yıllık evliyim. Iki çocuğum var. Büyüğü 2 buçuk yaşında küçüğü 43günlük. 93 kilo beni aşırı rahatsiz etti ve cok zorlaniyorum .. cok kararliyim ve vereceğime de çok inaniyorum. Umarim hep birlikte guzel kilolar veririz. Buranin beni motive edeceğine çok inaniyorum. Yarişmaci arkadaşlara başarılar ☺☺
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin annene.Kizlaaaaar.
Müjde annem ameliyat olmuyor. İlaç tedavisi yeterli olacakmış. Dengesiz doktorun teki bir hafta içinde ameliyat olmazsan öleceksin dedi anneme bütün hafta sonu ağladım. Çocukları bırakıcam diye daha da çok ağladım. Ve bugün genel cerrah seni kim gönderdi bu değerlerle ameliyat olamazsın ilaç tedavisi gormelisin dedi anneme. Başka bir hekimle hallettik çok şükür ama mahvoldu koca haftasonu.
Bana gelince oğlana süt sagayim birakayim diye uğraştım sagdim sagdim süt gelmeyince tatlılar soğan ekmekler baya bir sapittim. Kontrol tartım 75.8 yani +600 ama hiç önemli değil söz toparlayacagim. Yeter ki sağlık olsun. Bugünden itibaren menuletrimle karşınızdayim. Birazdan günü kapatıp geliyorum.
Çok teşekkürler Allah razı olsun. Dua eden, iyi temennide bulunan herkesden. Kuş gibi hafifim bugün zil takıp oynayasim var. Sporu mezdeke eşliğinde yapabilirim.Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin annene.
Çok sevindim canım gözün aydınKizlaaaaar.
Müjde annem ameliyat olmuyor. İlaç tedavisi yeterli olacakmış. Dengesiz doktorun teki bir hafta içinde ameliyat olmazsan öleceksin dedi anneme bütün hafta sonu ağladım. Çocukları bırakıcam diye daha da çok ağladım. Ve bugün genel cerrah seni kim gönderdi bu değerlerle ameliyat olamazsın ilaç tedavisi gormelisin dedi anneme. Başka bir hekimle hallettik çok şükür ama mahvoldu koca haftasonu.
Bana gelince oğlana süt sagayim birakayim diye uğraştım sagdim sagdim süt gelmeyince tatlılar soğan ekmekler baya bir sapittim. Kontrol tartım 75.8 yani +600 ama hiç önemli değil söz toparlayacagim. Yeter ki sağlık olsun. Bugünden itibaren menuletrimle karşınızdayim. Birazdan günü kapatıp geliyorum.
Al benden de o kadar 15 tatilde memlekete gideceğiz 50 kiloluk çıtırların arasında Diyarbakır karpuzu gibi duracamKızlar beni gaza getiren görümcelerim var onların yüzden psikolojim bozuldu kiloluyum diye ama gerçek kilolu olmak hiç güzel değil Hele ki kocanızın tarafındaki herkes zayıfsa
Karpuz mu ha ha ha hay sen çok yaşa tam olarak ben de öyleyimAl benden de o kadar 15 tatilde memlekete gideceğiz 50 kiloluk çıtırların arasında Diyarbakır karpuzu gibi duracam
benim de koca tarafi hep sisman. ben zayiflayip gidince catirdiyorlarKızlar beni gaza getiren görümcelerim var onların yüzden psikolojim bozuldu kiloluyum diye ama gerçek kilolu olmak hiç güzel değil Hele ki kocanızın tarafındaki herkes zayıfsa
harika cok iyi yapmissin :)Sismaniye bugünki menüm uydum canım akşam pilav yemedim fazla karbonidrat olmasın diye tavuk yedim sağol uyardığın için sporumuda yaptım
Bak sen bunu avantaja çevir iyice zayıfla benim kızkardeşim senin gibi oda nasıl olsa herkes kilolu diye bol keseden yiyorbenim de koca tarafi hep sisman. ben zayiflayip gidince catirdiyorlar
yok yok dikkat ediyorum ilk evlendigimde sisman degildim. bi kac sene once sisman gittim 78 79 du galiba kilom anam her goren gelin kilo mu almis diyorBak sen bunu avantaja çevir iyice zayıfla benim kızkardeşim senin gibi oda nasıl olsa herkes kilolu diye bol keseden yiyor
Derler anam derleryok yok dikkat ediyorum ilk evlendigimde sisman degildim. bi kac sene once sisman gittim 78 79 du galiba kilom anam her goren gelin kilo mu almis diyor