Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Düşünüyor musun 3.yü 😍 Yok ya benim annem 38 yaşında hamile kaldı, 7 kilo almıştı. Bende tam 22 kilo almış 😂

Anamm transfer olmuşsun çık çık gel emi özletme kendini 🥰

Öğünler güzel akşamları da ekmekten kesersen bir de inşallah spor yapma halin olur ise şahane olur, afiyet olsun tatlım. Geçmiş olsun kuzum alerji zor bir durum vallahi.

Öyle bir yazmışsın ki rakibem okurken yaşadım resmen, geçmiş olsun sana da..

İç anacım su iç bir kaç ay sonra karşılarına geçip hava atarsın ❤
yoow yow dusunmuyorum baska allah isteyenlere nasip etsin insallah:)

Hayırlı aksamlar

@Dildev gözün aydın cnm. Rabbim annene şifa versin

Cok yoğunum bugunlerde hanımlar vakit bulamıyorum. Benim diyet pek yolunda değil misafirlerden ne yediğimi de bilmiyorum
İnsallah yarından itibaren hem yediklerime dikkat edecem hemde spor yapacağım
Hatırladıgım kadarıyla yazayım menüyu
Sabah
Yarım yumurya
Bir di
bu kadarini mi hatirlayabildin kiz :KK70:
yanlislikla bastin herhal :deli:

Selam kızlar
Kahvaltı 11.00
Bir buçuk yumurta
Yarım elma
Yarım havuç
Üç minik dilim peynir
İki zeytin
Ara
Bir sade kahve
Üç ceviz
Öğle 15.30
Beş altı tane kuşbaşı et
İki kaşık bulgur pilavı
Yoğurtlu pancar salatası
Akşam
Dort kaşık etli bulgur pilavı
Salata
Ayran

Su 2lt
Spor yok. Spor yapmayınca ceza mı aliyiduk noluyordu? :KK17: Ah bir fırsat bulsam anami aglattılar bugün.
bu haftanin en dusuk notlusu bu menu cizelgesini takip edicuk :KK53:

Hosgeldiniz. Bende hamilelikte 35 kilo aldım. 2 sene gibi uzun bir süreçte kendi kendime hepsini verdim. Ama o zamanlar burayı keşfetmiş olsaydım eminim kadar uzamazdı sürecim. Burada motivasyonun kralı var:KK53: Bebeğiniz analı babalı büyüsün inşallah :KK45:
Hoş buldum... Çok canim sıkılıyor gerçekten bir an önce vermek istiyorum spora falan da gidiyordum baya da kilo vermiştim adapte olmuştum derken prensesim beni durdurdu e haliyle diyetteyken bi anda yemeye baslayinca 2 kat fazla olarak bana döndü sevgili kilocuklarim. Ne güzel vermişsin sen insallah bende senin gibi veririm hepsini. Allah razi olsun.. Allah im sağlık versin yavrularimiza.

benim cocuklarin arasi da 2 yas 4 ay :) tam delirmelik bir yas farki. ama simdi biri 4.5 biri 7. cok guzel ikisini birden okula atip evde uyudum bugun :KK70:
son 2 yildir arkadas oldular birbirlerine.
kilolarini da az sebat gosterirken emzirirken verirsin rahatca.
2 hafta deneme suresi var. 3. cuma bildirimine kadar aktif olursan menulerin ve kilo verisinle kendini kanitlarsan listeye giriyorsun.
hosgeldin aramiza
Hangi ay doğumlular acaba merak ettim bak ☺☺Gerçekten çok zorluyor akşam nasil oluyor gerçekten anlamiyorum çok yorucu ikisini birden idare etmek yoruyor. Oğlumu ihmal etmemeye çalışıyorum bi yandan bebeğim gazdan dolayi huzursuz geçecek geçecek bende 7 bir bakacağım ki seninkilerin yaşına gelivermisler Allahim sağlık versin hepsine. Bugün sütüm baya farketti kızım hiç bu kadar meme de kalmamıştı süt yapan ama kilo yapmayan şeyler bulmam lazim. Bu kilolardan da bir an önce kurtulmam lazim. Sadece çok unutkanim cevap yazdim zannedip yazmamis olabilirim. Zaman geçtikçe daha çok moda gireceğim insallah.

Merhabalar hoşgeldin aramıza..
Allah yavruları bağışlasın sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah :dua::dua:
Sismaniye Sismaniye gerekli açıklamaları yapmış zaten bize de tekrardan hoş geldin demek düşer :KK200:

9.takım neymiş yaaa ben şok
Hosbuldum cok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah. Kurallara dikkat edeceğim insallah. Ayrica tebrik ederim ya 40 kilo nasil verdin ne kadar zamanda verdin paylaşırsan sevinirim.

Hoşgeldin benimde bebek 2 aylık olmadı daha aramızda park birşey yok veririz beraber kiloları bende 74.9 kiloyum şuan doğum yaptığımda 90 kiloydum doğumdan sonra 84 oldum öyle işte😊
Hosbuldum. Aa yakın sayiliriz Allah bağışlasın bebislerimizi.. ayrica doğumdan sonra 84 ken bu kadar kısa zamanda nasil 74 oldun ya ben şok 😲😲😲

Kızlar beni gaza getiren görümcelerim var onların yüzden psikolojim bozuldu kiloluyum diye :rolleyes:ama gerçek kilolu olmak hiç güzel değil Hele ki kocanızın tarafındaki herkes zayıfsa :KK34:
Aynen ya eltim görümcelerim çok zayif kendimi çok kötü hissediyorum

Hangi ay doğumlular acaba merak ettim bak ☺☺Gerçekten çok zorluyor akşam nasil oluyor gerçekten anlamiyorum çok yorucu ikisini birden idare etmek yoruyor. Oğlumu ihmal etmemeye çalışıyorum bi yandan bebeğim gazdan dolayi huzursuz geçecek geçecek bende 7 bir bakacağım ki seninkilerin yaşına gelivermisler Allahim sağlık versin hepsine. Bugün sütüm baya farketti kızım hiç bu kadar meme de kalmamıştı süt yapan ama kilo yapmayan şeyler bulmam lazim. Bu kilolardan da bir an önce kurtulmam lazim. Sadece çok unutkanim cevap yazdim zannedip yazmamis olabilirim. Zaman geçtikçe daha çok moda gireceğim insallah.
sut icin bulgur pilavi oglen ogunlerinde yiyebilirsin
bol su bol yesillik olur sut bence :)

sut icin bulgur pilavi oglen ogunlerinde yiyebilirsin
bol su bol yesillik olur sut bence :)
Evet suyu biraz az içiyorum unutuyorum su içmeyi ☺☺ bura sayesinde unutmam ama buraya yazacağımı düşünerek içerim

Bugün ku menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin 1 havuç
3 tatli kaşığı tahin pekmez
Ekmek yemedim

Arada 1 avuç kadar çiğ kuruyemiş(badem findik ceviz kuru kayısı kuru cilek)

Öğle
3-4 kaşık patates ezmesi cok minik ekmegin ucundan aldim 1 lokma kadar.

Arada 1 nar 1 elma

Akşam
Yeşil fasulye -bulgur pilavi
1 kahve
Su 2 litre anca olmustur.

Kizlar dediğim gibi 43 günlük srzeryanliyim tavsiye edeceğiniz bi spor var mı

Bugün ku menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin 1 havuç
Ekmek yemedim

Öğle

Arada 1 nar 1 elma

Akşam
1 kahve

leslie deneyebilirsin canim zorlamazsa 15 dkliktan basla

Günaydın kızlar. Gece rüyamda diyet yaparken dayanamayıp ekmek arası helva yedim :KK53: sonra kan ter içinde uyandım, nasıl sevindim rüyaymış diye. Ama bilinç altım nasıl etkilendiyse, yeniden uykuya daldıktan neredeyse uyanana kadar ip atladım :spor: bu da sayılıyor mu Sismaniye Sismaniye ? Ben kendimi baya yorgun hissediyorum çünkü :KK45:

Günaydın kızlar. Gece rüyamda diyet yaparken dayanamayıp ekmek arası helva yedim :KK53: sonra kan ter içinde uyandım, nasıl sevindim rüyaymış diye. Ama bilinç altım nasıl etkilendiyse, yeniden uykuya daldıktan neredeyse uyanana kadar ip atladım :spor: bu da sayılıyor mu Sismaniye Sismaniye ? Ben kendimi baya yorgun hissediyorum çünkü :KK45:
Günaydın bende rüyamda hep pasta yiyorum elimden alıyolar yine yiyorum.Yarınlar yokmuş gibi yiyorum:KK70:spor hiç yok rüyalarım bile hantal:mad:

Günaydın kızlar gününüz güzel geçsiiin inşallah :KK200:
Ben test almadım öyle bir durum olmayacağı için ama bugünde gelmez ise muhakkak doktora gideceğim. Aşırı şişim, karnım ağrıyor mahvoldum. :bicak:

Hosbuldum cok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah. Kurallara dikkat edeceğim insallah. Ayrica tebrik ederim ya 40 kilo nasil verdin ne kadar zamanda verdin paylaşırsan sevinirim.
Teşekkür ederim tatlım, ben 2 sene boyunca uğraştım çok emek var çok.. Yeri geldi ağladım vallahi ama şu son dönemlerde canım hiç birşey yapmak istemiyor.
Sanırım bir bıkkınlık geldi üzerime..
Bugün ku menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin 1 havuç
Ekmek yemedim

Öğle

Arada 1 nar 1 elma

Akşam
1 kahve

Emziren anneye göre gayet iyi beslenmişsin afiyetler olsun canım, valla doğum konusuna çok uzak olduğum için diyebileceğim tek şey yürüyüş olabilir diğer alternatifler ile ilgili kıdemli anneler muhakkak ki birşey diyeceklerdir :KK200:
sabah
1 yumurta
15 gr b peynir
40 gr yulaf lapasi +sut+ 4 cilek

ogle
2 wasa arasi 1 ck fistik ezmesi
sutlu kahve

ara
1 elma
1 pancar koku

aksam 19.00
100 gr kiyma
170 gr mantar
50 gr suzme yogurt

spor yok malesef regl agrisiyla canim istemedi
su 1.5 lt

toplam 1000 kalori
Afiyet olsun tatlıııımmm
Günaydın canııım yaa kıyamam canın mı çekti acabaa:KK14:

X