Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar günü bitirdim. Hemen Özetliyorum.

Sabah (09.00)
50 gr hellim
30 gr pastırma
1 buçuk haşlanmış yumurta
3 tam ceviz
8 zeytin yedim.

Öğlen (13.30)
30 gr örgü peynir
50 gr dana füme
3 tam ceviz

Akşam (18.30)
1 orta boy kabak, 100 gr kıyma, 1 tatlı kaşığı biber salçası ve 1 yemek kaşığı tereyağ ile kabak spagetti
1 yemek kaşığı mayonez.
Toplam 3lt su, gün içinde 60 squat çocuk uyuyunca leslie yapmaya çalışcam bakalım. Sismaniye billah yaparım. Sensiz olamam derrr senden kaçarım

Kizlaaaaar.
Müjde annem ameliyat olmuyor. İlaç tedavisi yeterli olacakmış. Dengesiz doktorun teki bir hafta içinde ameliyat olmazsan öleceksin dedi anneme bütün hafta sonu ağladım. Çocukları bırakıcam diye daha da çok ağladım. Ve bugün genel cerrah seni kim gönderdi bu değerlerle ameliyat olamazsın ilaç tedavisi gormelisin dedi anneme. Başka bir hekimle hallettik çok şükür ama mahvoldu koca haftasonu.
Bana gelince oğlana süt sagayim birakayim diye uğraştım sagdim sagdim süt gelmeyince tatlılar soğan ekmekler baya bir sapittim. Kontrol tartım 75.8 yani +600 ama hiç önemli değil söz toparlayacagim. Yeter ki sağlık olsun. Bugünden itibaren menuletrimle karşınızdayim. Birazdan günü kapatıp geliyorum.

Okula erken gittiğim için sabah 7 de tartılıyorum
Saat 10- 11 gibi tartılırsam en az 200 Gr farkediyor.
Bende işe gittiğim için 6 buçukta tartılıyorum sabah. Gerçekten çok fark ediyor. Bir ara baskülü işe götürmeyi düşündüm, ama soyunup giyinme işi beni vazgeçirdi

Hoşgeldin benimde bebek 2 aylık olmadı daha aramızda park birşey yok veririz beraber kiloları bende 74.9 kiloyum şuan doğum yaptığımda 90 kiloydum doğumdan sonra 84 oldum öyle işte

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin annene.

Çok sevindim canım gözün aydın

Kızlar beni gaza getiren görümcelerim var onların yüzden psikolojim bozuldu kiloluyum diye ama gerçek kilolu olmak hiç güzel değil Hele ki kocanızın tarafındaki herkes zayıfsa
Al benden de o kadar 15 tatilde memlekete gideceğiz 50 kiloluk çıtırların arasında Diyarbakır karpuzu gibi duracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…