- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Günaydın deyim öncelikleHosbuldum. Aa yakın sayiliriz Allah bağışlasın bebislerimizi.. ayrica doğumdan sonra 84 ken bu kadar kısa zamanda nasil 74 oldun ya ben şok☺
Bende sezeryanlıyım canım hatta benim 1 haftalıkken iltahaplaştı mahvoldum açılma oldu ama spor yapabiliyorum şimdi leslie var YouTube de ordan yarım saat yapıyorum birde 30 40 tane skuat yapıyorumBugün ku menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin 1 havuç
3 tatli kaşığı tahin pekmez
Ekmek yemedim
Arada 1 avuç kadar çiğ kuruyemiş(badem findik ceviz kuru kayısı kuru cilek)
Öğle
3-4 kaşık patates ezmesi cok minik ekmegin ucundan aldim 1 lokma kadar.
Arada 1 nar 1 elma
Akşam
Yeşil fasulye -bulgur pilavi
1 kahve
Su 2 litre anca olmustur.
Kizlar dediğim gibi 43 günlük srzeryanliyim tavsiye edeceğiniz bi spor var mı
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın kızlar gününüz güzel geçsiiin inşallah
Ben test almadım öyle bir durum olmayacağı için ama bugünde gelmez ise muhakkak doktora gideceğim. Aşırı şişim, karnım ağrıyor mahvoldum.
Alarji ilaçları öyle cnm oyuzden gece iç yatmadan önceTekrar iyi akşamlar dileyip menümü yazayım
Sabah 7:30
1 yumurta+1 kk peynir+ 4 zeytin+ 1 tatlı kaşığı bal+ yeşillik +1 dilim ekmek
Öğlen 12:00
1 kase yoğurt içinde 3 kaşık keloks+keten tohumu +çörek otu+ yarım muz vsrd
Ara 15:00
3 ceviz +ayva kurusu
Akşam 18:30
1 tabak kuru fasülye +cacık+1 dilim ekmek
Saat 20:00 Çay ve 1 tane hurma
Su 1 buçuk litre
Spor 20 dk yürüyüş
*Levmont diye bir ilaç kullanıyorum belki bilenleriniz vardır müthiş derecede uyku ve halsizlik yapıyor spor konusunda zorlanıyorum.Ayrıca iştah açıyor sürekli aç hissediyorum.Yine de zorluyorum irademi
20 dakika kardiyo yaptım ama, bütün midem ağzıma geldi. İşte bu nedenle sabah uyanınca aç karnına yapmayı seviyorum sporu. Çok kötü oldum gerçekten. Hemen bir artı isterimSismaniye
Sporu tok karnına yapma canım zararlıİyi aksamlar herkese
Sabah(11.00)
1 dilim kasarli pide+salatalik+2 tam ceviz+az peynir
1.ara(14.00)
Yarim muzlu tarcinli chia puding+1 maden suyu
2.ara(17.00)
3 sarma pek ara gibi olmadi ama geç saatte yemek istemedim
Aksam(19.30)
Borulceli sogan salatasi yag katmadim sumak 1 limon ve pulbiber koydum tadi baya guzeldi
2 lt su leslie 30 dk 20 squat yaptim
Bulguru akşam tüketme cnm az aama genelde yememeye çalışSelam kızlar
Kahvaltı 11.00
Bir buçuk yumurta
Yarım elma
Yarım havuç
Üç minik dilim peynir
İki zeytin
Ara
Bir sade kahve
Üç ceviz
Öğle 15.30
Beş altı tane kuşbaşı et
İki kaşık bulgur pilavı
Yoğurtlu pancar salatası
Akşam
Dort kaşık etli bulgur pilavı
Salata
Ayran
Su 2lt
Spor yok. Spor yapmayınca ceza mı aliyiduk noluyordu?Ah bir fırsat bulsam anami aglattılar bugün.
Hadi birlikte başlayalımHayırlı aksamlar
@Dildev gözün aydın cnm. Rabbim annene şifa versin
Cok yoğunum bugunlerde hanımlar vakit bulamıyorum. Benim diyet pek yolunda değil misafirlerden ne yediğimi de bilmiyorum
İnsallah yarından itibaren hem yediklerime dikkat edecem hemde spor yapacağım
Hatırladıgım kadarıyla yazayım menüyu
Sabah
Yarım yumurya
Bir di
Leslie yapabilirsinBugün ku menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin 1 havuç
Ekmek yemedim
Öğle
Arada 1 nar 1 elma
Akşam
1 kahve
Afiyet olsun siskalatamsabah
1 yumurta
15 gr b peynir
40 gr yulaf lapasi +sut+ 4 cilek
ogle
2 wasa arasi 1 ck fistik ezmesi
sutlu kahve
ara
1 elma
1 pancar koku
aksam 19.00
100 gr kiyma
170 gr mantar
50 gr suzme yogurt
spor yok malesef regl agrisiyla canim istemedi
su 1.5 lt
toplam 1000 kalori
Haftalık ödülü rüyanda yemişsinGünaydın kızlar. Gece rüyamda diyet yaparken dayanamayıp ekmek arası helva yedimsonra kan ter içinde uyandım, nasıl sevindim rüyaymış diye. Ama bilinç altım nasıl etkilendiyse, yeniden uykuya daldıktan neredeyse uyanana kadar ip atladım bu da sayılıyor mu Sismaniye ? Ben kendimi baya yorgun hissediyorum çünkü
Regl mi canım strestendir o melisa çayı iç çok rahatlatır ama doktora da git muhakkakGünaydın kızlar gününüz güzel geçsiiin inşallah
Ben test almadım öyle bir durum olmayacağı için ama bugünde gelmez ise muhakkak doktora gideceğim. Aşırı şişim, karnım ağrıyor mahvoldum.
Haluk Levent iyiymişBende ne alaka ise rüyamda yıllar önceki erkek arkadaşımı gördüm, yeşil gömlek vardı üzerinde elinde telefon. Bir yanıma geldi, bir kayboldu. Bende yokuş yukarı tırmanıyorum bir oraya bir buraya yürü yürü yürü bir baktım Haluk Levent karşımda abi dedim bir fotoğraf çekilebilir miyiz.(Açık kalmış üzerim kesin)
Sahurdan sonra uyuyup rüyada oruç bozanlar gibi bi hüzünçlü durum helva ne demek acaba bi bakmak lazımGünaydın kızlar. Gece rüyamda diyet yaparken dayanamayıp ekmek arası helva yedimsonra kan ter içinde uyandım, nasıl sevindim rüyaymış diye. Ama bilinç altım nasıl etkilendiyse, yeniden uykuya daldıktan neredeyse uyanana kadar ip atladım bu da sayılıyor mu Sismaniye ? Ben kendimi baya yorgun hissediyorum çünkü
Rüyamda kahvaltıya misafir çağırmıştık, ordan helva oluverdi. Akşam yemeğe çağıraydık baklava falan olabilirdi. Helva diye aratmak yanlış olur, rüyada tatlı yemek mealine bakmak lazımSahurdan sonra uyuyup rüyada oruç bozanlar gibi bi hüzünçlü durum helva ne demek acaba bi bakmak lazım
Bugün ku menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin 1 havuç
Ekmek yemedim
Öğle
Arada 1 nar 1 elma
Akşam
1 kahve
Bu aralar üzerimde çok baskı var , kardeşi olsun yalnız kalmasın , haksızlık ediyorsunuz çocuğa vs . İnsanlar birde kişiye göre yorumlasalar ne iyi olacak.yoow yow dusunmuyorum baska allah isteyenlere nasip etsin insallah:)
Kizlaaaaar.
Müjde annem ameliyat olmuyor. İlaç tedavisi yeterli olacakmış. Dengesiz doktorun teki bir hafta içinde ameliyat olmazsan öleceksin dedi anneme bütün hafta sonu ağladım. Çocukları bırakıcam diye daha da çok ağladım. Ve bugün genel cerrah seni kim gönderdi bu değerlerle ameliyat olamazsın ilaç tedavisi gormelisin dedi anneme. Başka bir hekimle hallettik çok şükür ama mahvoldu koca haftasonu.
Bana gelince oğlana süt sagayim birakayim diye uğraştım sagdim sagdim süt gelmeyince tatlılar soğan ekmekler baya bir sapittim. Kontrol tartım 75.8 yani +600 ama hiç önemli değil söz toparlayacagim. Yeter ki sağlık olsun. Bugünden itibaren menuletrimle karşınızdayim. Birazdan günü kapatıp geliyorum.
Set | Tekrar | Kilo | Toplam | Puan | |
Seated Chest | 4 | 25 | 20 | 100 | 20 |
Butterfly (Göğüs Sıkıştırma) | 4 | 25 | 20 | 100 | 20 |
Dumbel Press (Omuz Arka) | 2 | 20 | 2 | 40 | 8 |
Side Lateral Rises (Omuz Yana) | 2 | 20 | 2 | 40 | 8 |
Lat Putdown (Sırta Çekiş) | 4 | 25 | 20 | 100 | 20 |
Seated Row Pulley (Karna Çekiş) | 3 | 25 | 20 | 75 | 15 |
Hommer Curll (Pazu için) | 4 | 20 | 2 | 80 | 16 |
Cable Barbell Curl (Arka Kol) | 4 | 25 | 20 | 100 | 20 |
One Dumbell Arm Friceps (Enseye) | 4 | 20 | 2 | 80 | 16 |
Sit Up (Mekik) | 3 | 25 | - | 75 | 30 |
10 dk bisiklet | 20 | ||||
| 193 |
Kaptanım arkadaşlar da dedi ekmek fazla diye ama şaşırdım 2 dilim ekmek özellikle az olsun diye yedim 3 e çıkacaktı oAlarji ilaçları öyle cnm oyuzden gece iç yatmadan önce
Menü güzel sadece akşam kuru var bide ekmek fazla olmuş onun dışında guzell
Sporu tok karnına yapma canım zararlı
Menü güzel afiyet olsun
Bulguru akşam tüketme cnm az aama genelde yememeye çalış
Hadi birlikte başlayalım
Aksam dikkat etsem yeticek vericek kilo ama eve gidince gözüm donuyo
Leslie yapabilirsin
Yeni mi başladın cnm takıma kacirmisim ben
Afiyet olsun siskalatam
Haftalık ödülü rüyanda yemişsin