Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende ne alaka ise rüyamda yıllar önceki erkek arkadaşımı gördüm, yeşil gömlek vardı üzerinde elinde telefon. Bir yanıma geldi, bir kayboldu. Bende yokuş yukarı tırmanıyorum bir oraya bir buraya yürü yürü yürü bir baktım Haluk Levent karşımda abi dedim bir fotoğraf çekilebilir miyiz. (Açık kalmış üzerim kesin)

Hosbuldum. Aa yakın sayiliriz Allah bağışlasın bebislerimizi.. ayrica doğumdan sonra 84 ken bu kadar kısa zamanda nasil 74 oldun ya ben şok
Günaydın deyim öncelikle 84 ten sonra hızlı vermemin sebebi Lohusalıkta bence o dokunur bu dokunur diye birşey yedirmediler birde kan felan gittiği için öyle oldu şimdi daha düzenli veriyorum haftada 1 küsür kilo mutlaka gidiyor

Bende sezeryanlıyım canım hatta benim 1 haftalıkken iltahaplaştı mahvoldum açılma oldu ama spor yapabiliyorum şimdi leslie var YouTube de ordan yarım saat yapıyorum birde 30 40 tane skuat yapıyorum

Alarji ilaçları öyle cnm oyuzden gece iç yatmadan önce
Menü güzel sadece akşam kuru var bide ekmek fazla olmuş onun dışında guzell

20 dakika kardiyo yaptım ama, bütün midem ağzıma geldi. İşte bu nedenle sabah uyanınca aç karnına yapmayı seviyorum sporu. Çok kötü oldum gerçekten. Hemen bir artı isterim Sismaniye
Sporu tok karnına yapma canım zararlı
Menü güzel afiyet olsun
Bulguru akşam tüketme cnm az aama genelde yememeye çalış
Hadi birlikte başlayalım
Aksam dikkat etsem yeticek vericek kilo ama eve gidince gözüm donuyo

Leslie yapabilirsin
Yeni mi başladın cnm takıma kacirmisim ben
Afiyet olsun siskalatam
Haftalık ödülü rüyanda yemişsin

Merhabalar hayırlı günler herkese bugünkü planladığın menüm
*sabah 11. 00 meyveli yoğurt yulaftan bir porsiyon hatırlayacağım yiyeceğim
*ara 12 00 bir avuç kuruyemiş bir bardak çay *öğle 15.00 bir kase yayla çorbası bir dilim ekmek
*akşam ne yemek yapacağına şu anda bilmiyorum aklıma gelirse yazarım *akşam yatmadan meyve yerim maksat eşime eşlik etmek cok az yiycem
iki buçuk litre su 40 dakika spor

Regl mi canım strestendir o melisa çayı iç çok rahatlatır ama doktora da git muhakkak

Haluk Levent iyiymiş

Sahurdan sonra uyuyup rüyada oruç bozanlar gibi bi hüzünçlü durum helva ne demek acaba bi bakmak lazım

Sahurdan sonra uyuyup rüyada oruç bozanlar gibi bi hüzünçlü durum helva ne demek acaba bi bakmak lazım
Rüyamda kahvaltıya misafir çağırmıştık, ordan helva oluverdi. Akşam yemeğe çağıraydık baklava falan olabilirdi. Helva diye aratmak yanlış olur, rüyada tatlı yemek mealine bakmak lazım
'Rüyada tatlı görmek her zaman hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır'. Bu kadarı kafi

Afiyet olsun menünde güzel.Spor için daha çok erken bence yediklerinle dengele canım, yürüyebilirsin en kolayı hava güzelse Sıkıntı yaşama sonra ben 3 ay sonra başlamıştım

Geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım. 600 gramcığa takılma sen verirsin eksiye bile düşersin.

SetTekrarKiloToplamPuan
Seated Chest4252010020
Butterfly (Göğüs Sıkıştırma)4252010020
Dumbel Press (Omuz Arka)2202408
Side Lateral Rises (Omuz Yana)2202408
Lat Putdown (Sırta Çekiş)4252010020
Seated Row Pulley (Karna Çekiş)325207515
Hommer Curll (Pazu için)42028016
Cable Barbell Curl (Arka Kol)4252010020
One Dumbell Arm Friceps (Enseye)42028016
Sit Up (Mekik)325-7530
10 dk bisiklet20
sahgull Sismaniye 193

Kızlar biraz motivasyonum düşük bugün. Çünkü tartıda bugün de sabittim. Gerçi 2 gündür yine wc problemi yaşıyorum. 3 öğün yapıyorum bu ara, öğünlerin arasını biraz açmaya karar verdim. Bundan sonra sabah 08.00, öğlen 13.00 ve akşam 18.30 da yiyerek öğünler arasına 5 saat koyacağım. Kahvaltım,

Sabah (08.00)
25 gr hellim
15 gr örgü peynir
70 gr kavurma ve 1 yumurtalı omlet
4 zeytin
1 küçük salatalık
Bolca maydonoz yedim.

Öğlen (13.00)
25 gr hellim
15 gr örgü peynir
4 zeytin
1 küçük salatalık
Maydonoz
30 gr dana füme yiyeceğim.

Akşam (18.30)
100 gr kıyma, 1 yk tereyağ ve 1 yumurta ile kıymalı yumurta
150 gr kereviz, 1 yk süzme yoğurt, 1 yk mayonez ile kereviz salatası yiyeceğim.
Muhtemelen 90 kadar squat, öğle arası da 45 dk yürüyüş yapacağım. Bilgilendiririm

Kaptanım arkadaşlar da dedi ekmek fazla diye ama şaşırdım 2 dilim ekmek özellikle az olsun diye yedim 3 e çıkacaktı o Diyetisyen hep 3 dilim verirdi ben sabah ve akşam yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…