- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Kedicik bu sefer sadece nickini değiştirmekle kalmadı takımı da değişti desene.kedilovic nikini degistirdi tanir miydin
Sanada çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinGeçmiş olsun canm Amin...
Kızımda öksürük, burun akıntısı çok azda olsa ateşlenme oldu bu haftasonu bugün okula gitti mecburen. Bakalım akşam daha kötü olursa birkaç gün göndermeyi düşünmüyorum annemle kalır.
Amin canımAllaaah sus sus kııız, ikimizi de zopalayacaklar şimdi
Ah yavrum ya çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin
Demoralize olmak yok tatlım, modumuzu yüksek tutalım lütfen. Cumaya daha çoook var, senin için tahminim 1.1 cuma hadi bakalııım
Nedenini de anlayamadık iyi mi? Üzüldüm vallaaaKedicik bu sefer sadece nickini değiştirmekle kalmadı takımı da değişti desene.
Bacıııım hey maşallah bu nasıl bir hesaplamaBak nasıl gülüyorlarbacım fırsat bulamıyorum çocuktan, yoksa neler yapıcam da. Her fırsatı değerlendirmek lazım bu arada 2. Öğünü yaptım söylediğim gibi,
Öğlen (13.30)
2 tam ceviz
30 gr peynir
50 gr dana füme
1 bardak filtre kahve
Akşam makrolarımı da hesapladım. Paylaşayım hemen,
Akşam (18.30)
1 kabak
100 gr kıyma ile kıymalı kabak spagetti (umarım bu akşam yerim)
Makromu tamamlamak için 1 kaşık mayonez.
Hmm.. Yağları da söylesem iyi olacak aslında, filtre kahveme yarım tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı, yemeklerime de ya 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı yada 1 yemek kaşığı köy tereyağı ekliyorum.
Yani aslında amaç karbonhidrat alımını kısıtlamak. Ama benim sıkıntım protein. Olması gerekenden fazla tüketiyorum. Fazla protein de glikoz muamelesi görüp depo ediliyor. Hesap yapmamın nedeni proteini kısıtlamak. Ama hakikaten sürdürülebilir değil. Yorucu bir kere. Birde daha önce konuştuğumuz gibi yağ ağırlıklı olduğundan diğer besinlerden alacağın kalori miktarı o kadar düşüyor ki, porsiyonları baya azaltmak gerekiyor.Nedenini de anlayamadık iyi mi? Üzüldüm vallaaa
Bacıııım hey maşallah bu nasıl bir hesaplama
Mikro makro ben yapamam vallahi, emeğine sağlık.
Hosgeldiniz. Bende hamilelikte 35 kilo aldım. 2 sene gibi uzun bir süreçte kendi kendime hepsini verdim. Ama o zamanlar burayı keşfetmiş olsaydım eminim kadar uzamazdı sürecim. Burada motivasyonun kralı varHerkese merhaba...Kendimi tanitayim
1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
Bu sabah aç karınla tartildim ve kilom 93.3 kg hedefim simdilik 63 kg.. 30 kg vermek istiyorum umarım başarabilirim..
2) yaş boy ?
33 yaşındayım.. boyum 1.59
3) neden kilo aldınız ?
Ilk çocuğum 1 yaşında falandi diyete başladım 71 kiloya kadar indim henüz ilk hamileliğin kilolarini veremeden ve sıkı diyetteyken surpriz bir hamilelik oldu ilk çocuğumda toplamda 13 kg almıtim bunda 30 kg aldim maalesef o yüzden hemen başlamak istiyorum.. Ayrica bebeğim şu an 43 günlük.. iki çocuğum arasinda 2 yaş 4 ay var.
4) spor yapıyormusunuz?
Daha yeni sezeryan olduğum için yapamiyorum.
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
Daha önce karatay la baya kilo verdim yine karatay istiyorum ama onun için biraz daha zaman var. Sadece dikkat etmeye calisacagim.
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
Hayir
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
4 buçuk yıllık evliyim. Iki çocuğum var. Büyüğü 2 buçuk yaşında küçüğü 43günlük. 93 kilo beni aşırı rahatsiz etti ve cok zorlaniyorum .. cok kararliyim ve vereceğime de çok inaniyorum. Umarim hep birlikte guzel kilolar veririz. Buranin beni motive edeceğine çok inaniyorum. Yarişmaci arkadaşlara başarılar ☺☺
Herkese merhaba...Kendimi tanitayim
Bu sabah aç karınla tartildim ve kilom 93.3 kg hedefim simdilik 63 kg.. 30 kg vermek istiyorum umarım başarabilirim..
2) yaş boy ?
3) neden kilo aldınız ?
Ilk çocuğum 1 yaşında falandi diyete başladım 71 kiloya kadar indim henüz ilk hamileliğin kilolarini veremeden ve sıkı diyetteyken surpriz bir hamilelik oldu ilk çocuğumda toplamda 13 kg almıtim bunda 30 kg aldim maalesef o yüzden hemen başlamak istiyorum.. Ayrica bebeğim şu an 43 günlük.. iki çocuğum arasinda 2 yaş 4 ay var.
4) spor yapıyormusunuz?
Daha önce karatay la baya kilo verdim yine karatay istiyorum ama onun için biraz daha zaman var. Sadece dikkat etmeye calisacagim.
Hayir
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
4 buçuk yıllık evliyim. Iki çocuğum var. Büyüğü 2 buçuk yaşında küçüğü 43günlük. 93 kilo beni aşırı rahatsiz etti ve cok zorlaniyorum .. cok kararliyim ve vereceğime de çok inaniyorum. Umarim hep birlikte guzel kilolar veririz. Buranin beni motive edeceğine çok inaniyorum. Yarişmaci arkadaşlara başarılar ☺☺
ters bi nedeni yok canim kendi gelir aciklar birazdanNedenini de anlayamadık iyi mi? Üzüldüm vallaaa
Bacıııım hey maşallah bu nasıl bir hesaplama
Mikro makro ben yapamam vallahi, emeğine sağlık.
Merhabalar hoşgeldin aramıza..Herkese merhaba...Kendimi tanitayim
2) yaş boy ?
3) neden kilo aldınız ?
4) spor yapıyormusunuz?
Hayir
9.takım neymiş yaaa ben şokbelki hevese gelirsiniz diye 8 haftalik gecmis performans doneminde bizimle beraber hic nota almayan diger 2 takimin da analizlerini ekliyorum.
Eki Görüntüle 2576094 Eki Görüntüle 2576095 Eki Görüntüle 2576096
Merhabalar hoşgeldin aramıza..
Allah yavruları bağışlasın sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah
Sismaniye gerekli açıklamaları yapmış zaten bize de tekrardan hoş geldin demek düşer
9.takım neymiş yaaa ben şok
Ya inşallah olacak, ben akşama yulaf lapası yapacağım.9. Takımın kaç tane üyesi var acabaBu hafta bizde güzel sonuçlar alabiliriz artı olan ödemler gider , eksilerde eksilerine eksi katarsa neden olmasınnn Bugün öğle yemeğinde çorba ve sulu köfte vardı acıktım sanki evde eşim gelene kadar azıtmam umarım.Spor yapmam lazım o kadar ağırlık var ki ruhumdaa, vücudumda
9. takim bizim kardes takimimiz hem de rakibimiz. eski zamanlarda tatli tatli atisir yarisir ve guzel guzel yenerdik onlariMerhabalar hoşgeldin aramıza..
Allah yavruları bağışlasın sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah
Sismaniye gerekli açıklamaları yapmış zaten bize de tekrardan hoş geldin demek düşer
9.takım neymiş yaaa ben şok
valla kac uyesi oldugunu bilmiyorum canim9. Takımın kaç tane üyesi var acabaBu hafta bizde güzel sonuçlar alabiliriz artı olan ödemler gider , eksilerde eksilerine eksi katarsa neden olmasınnn Bugün öğle yemeğinde çorba ve sulu köfte vardı acıktım sanki evde eşim gelene kadar azıtmam umarım.Spor yapmam lazım o kadar ağırlık var ki ruhumdaa, vücudumda Tek tesellim maşallah şu sıralar bağırsaklarda sıkıntım yok, bende artı gelebilirdim
Yaaa yapsak ya yine belki gazlanırız ya, bende azıcık ruhsuzluk var9. takim bizim kardes takimimiz hem de rakibimiz. eski zamanlarda tatli tatli atisir yarisir ve guzel guzel yenerdik onlari
neden yine yapamayalim
valla kac uyesi oldugunu bilmiyorum canim
insallah hepimiz bi anda gaza gelebilirsek yapariz ama bu hafta kendimden pek umitli degilim
dun aksam yaptim tekrar spor sukur bacaklarim iptal olmadi bu sefer. artik hergun yaparim
tartiyorum yedigim hersey 1000 kalori beslenicem cumaya kadar. carsamba da saf proteinYaaa yapsak ya yine belki gazlanırız ya, bende azıcık ruhsuzluk var
Nazar oldum nazaaar
Bende çarşamba perşembe if yapacağım belki hızlı kilo verdirir cuma sürpriz olur inşallahtartiyorum yedigim hersey 1000 kalori beslenicem cumaya kadar. carsamba da saf protein