- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Bugün 5.günü tatlım, akşam alacağım nasipse yapayım rahatlayayım.Kac gun gecikti ki canim ?Bende hamileligimi 10 gun gecikme ile öğrendim o ay antibiyotik kullandığından gecikti derken bebek geldi.
Test al da rahatla gebelik varsa adaçayı etkilemesin.
Ayy köy deyince benim aklıma direk ekmekler, gözlemeler ne bileyim çorbalar baklavalar öyle geliyorGünaydın kizlar ç.tesi köydeydim pazar evde temizlik ütü çocuğun banyosu ödevi ile geçti.
Ç.tesi menüm
1 yumurta 3 dilim.sucuk 1.5 dilim.ekmek domates peynir
Ara 1 sade kahve
Aksam sulu köfte ama susuz yedim, bol borulce salatasi yogurt.
Pazar 1 kaşarlı.yumurta domates 1 dilim.ekmek 1 tatl i kaşığı kadar çikolata peynir
Ara 1 sade kahve
Oglen 1 kase çorba 3 kaşık haşlanmış mercimek
Aksam patlican oturtma 1 dilim.ekmek 2 bardak ayran (patlıcanları yazdan tost mak.ile kizarttim)
Spor yok. Bugün başlarım.insallah
Günaydın canım amiiinn inşallaaahGünaydın canim inşallah cuma gunune tutmuş hedeflerle başlarız
İçinde bir yeme dürtüsüdür sormayın aklimadan neler yapmak gec iyor neler ama kalorisini düşününce vazgeciyorum
Yok acıkmadım zaten gün yollarda geçtiği için perişan oluyorumacıkmadın mı abla akşam yemeğini çok erken yemişsin
Bugün 5.günü tatlım, akşam alacağım nasipse yapayım rahatlayayım.
Ayy köy deyince benim aklıma direk ekmekler, gözlemeler ne bileyim çorbalar baklavalar öyle geliyor
Baktım da cumartesi menünde birşeycik yok maşşallah sana
Günaydın canım amiiinn inşallaaah
Geçmiş olsun canm Amin...Benimde kızım ateşli akşamdan beri düşmedi Allah tüm hastalara şifa versin
Allaaah sus sus kııız, ikimizi de zopalayacaklar şimdi5 günse stres yapma canım ben daha uzun diye düşündüm malum 2 haftaır zaman kavramı yok bende.
Ev ekmeği vardı ama yemedim kv den de istemedim hiç çörek, börek şimdi tam kuzinede ısırganlı otlu börek zamanı aslında
Ah yavrum ya çok geçmiş olsun, Allah şifasını versinBenimde kızım ateşli akşamdan beri düşmedi Allah tüm hastalara şifa versin
Demoralize olmak yok tatlım, modumuzu yüksek tutalım lütfen. Cumaya daha çoook var, senin için tahminim 1.1 cuma hadi bakalııımBende cuma 75.3 bugün 74.9 yani - 400 gr çok az ya birde o kadar spor yapıp hareket ediyorum
Teşekkürler canım inşallah bakalımDemoralize olmak yok tatlım, modumuzu yüksek tutalım lütfen. Cumaya daha çoook var, senin için tahminim 1.1 cuma hadi bakalııım
Aksam yok mu13.01.2020 Menü
Sabah (05:50)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık
Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
Öğle (12:30)
1 kase tarhana çorbası
3 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt
planladigim menu yazmisin canim aksam yazilan menuleri ekledim sadece aynisini yediysen duzelteyim ama dedigim gibi aksam da en azindan plana uydum diye not et beniBen dün paylaşmıştım sizinle ama
senin menu soru isareti degil zaten, eksi, pasta yemissinBende menümü bildirdim kuzum. Seni de ekleyelim menülerin altına artık. Kedilovic te lusi olmuş zaten
niye uzuluyorsun gayet iyi cumadan pazartesiye :)Bende cuma 75.3 bugün 74.9 yani - 400 gr çok az ya birde o kadar spor yapıp hareket ediyorum
Planıma uyuyorum canımplanladigim menu yazmisin canim aksam yazilan menuleri ekledim sadece aynisini yediysen duzelteyim ama dedigim gibi aksam da en azindan plana uydum diye not et beni
senin menu soru isareti degil zaten, eksi, pasta yemissin
Lusi kedisi 9. takima transfer oldu artik giybet harici etiketlemeyin giybetler gozunden kacmasin
niye uzuluyorsun gayet iyi cumadan pazartesiye :)
bi iki hafta daha gider boyle :)Carsamba aksami:100.0
Cuma:98.2
Pazartesi:96.0 ilk haftam diye bu kadar hizli gidiyor sanirim obur haftalar duzene girer
butun gun karbonidrat oluyor aksam yogurt da eklesen iyi olur.Planladığım menüyü söyleyeyim
sabah 09.00 bir tane sigara böreği bir ekmek bir dilim ekmek sade omlet
ara 1 bardak yeşil çay
Öğle 14 00 yulaf lapası
ara bir tane havuç
Akşam 18.00 bir tabak mercimekli bulgur pilavı
2,5 litre su 45 dakika spor
tamam o 10binleri ekliyorum canim ama carsi pazar gezmek spor sayilmiyorYa buna hiç hazır değilim üstelik imkansız böyle bir durum olması, havanın soğukluğundan etkilenmiş olduğunu düşünüyorum. Bugün adaçayı içeceğim söker inşallah
Afiyet olsun kuzucum telafi edersin hafta içerisinde
Cumartesi pazar 10.000 adım attım kuzum spor yok ama yürüyüş var.
Ellerine sağlık güzel bir tablo olmuş
Maşallah canım ama çok disiplinlisin dikkat ediyosun bence çok güzel vereceksinCarsamba aksami:100.0
Cuma:98.2
Pazartesi:96.0 ilk haftam diye bu kadar hizli gidiyor sanirim obur haftalar duzene girer