Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kac gun gecikti ki canim ?Bende hamileligimi 10 gun gecikme ile öğrendim o ay antibiyotik kullandığından gecikti derken bebek geldi.
Test al da rahatla gebelik varsa adaçayı etkilemesin.
Bugün 5.günü tatlım, akşam alacağım nasipse yapayım rahatlayayım.
Ayy köy deyince benim aklıma direk ekmekler, gözlemeler ne bileyim çorbalar baklavalar öyle geliyor
Baktım da cumartesi menünde birşeycik yok maşşallah sana
Günaydın canim inşallah cuma gunune tutmuş hedeflerle başlarız
İçinde bir yeme dürtüsüdür sormayın aklimadan neler yapmak gec iyor neler ama kalorisini düşününce vazgeciyorum
Günaydın canım amiiinn inşallaaah

5 günse stres yapma canım ben daha uzun diye düşündüm malum 2 haftaır zaman kavramı yok bende.

Ev ekmeği vardı ama yemedim kv den de istemedim hiç çörek, börek şimdi tam kuzinede ısırganlı otlu börek zamanı aslında

Benimde kızım ateşli akşamdan beri düşmedi Allah tüm hastalara şifa versin
Geçmiş olsun canm Amin...
Kızımda öksürük, burun akıntısı çok azda olsa ateşlenme oldu bu haftasonu bugün okula gitti mecburen. Bakalım akşam daha kötü olursa birkaç gün göndermeyi düşünmüyorum annemle kalır.

Allaaah sus sus kııız, ikimizi de zopalayacaklar şimdi
Benimde kızım ateşli akşamdan beri düşmedi Allah tüm hastalara şifa versin
Ah yavrum ya çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin
Bende cuma 75.3 bugün 74.9 yani - 400 gr çok az ya birde o kadar spor yapıp hareket ediyorum
Demoralize olmak yok tatlım, modumuzu yüksek tutalım lütfen. Cumaya daha çoook var, senin için tahminim 1.1 cuma hadi bakalııım

13.01.2020 Menü

Sabah (05:50
)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık

Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
1 kase tarhana çorbası
3 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt

Ben dün paylaşmıştım sizinle ama
planladigim menu yazmisin canim aksam yazilan menuleri ekledim sadece aynisini yediysen duzelteyim ama dedigim gibi aksam da en azindan plana uydum diye not et beni
Bende menümü bildirdim kuzum. Seni de ekleyelim menülerin altına artık. Kedilovic te lusi olmuş zaten
senin menu soru isareti degil zaten, eksi, pasta yemissin
Lusi kedisi 9. takima transfer oldu artik giybet harici etiketlemeyin giybetler gozunden kacmasin
Bende cuma 75.3 bugün 74.9 yani - 400 gr çok az ya birde o kadar spor yapıp hareket ediyorum
niye uzuluyorsun gayet iyi cumadan pazartesiye :)

Planıma uyuyorum canım

butun gun karbonidrat oluyor aksam yogurt da eklesen iyi olur.
yulafi da mutlaka olcerek tuket faydali ama kalorili bir besin :)

tamam o 10binleri ekliyorum canim ama carsi pazar gezmek spor sayilmiyor bi dahakine 20 dk duraksiz bir yuruyus varsa belirt lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…