- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay hosgeldin uzun zamandir sesin solugun cikmiyoSelamın hellööööö kadrolu şişkonuz geldi
Tabi ki ödemdir bir hamburger 800 Gr hemen aldırmaz . Lütfen aldırmasın azıcık küçük kaçamaklar bizim de hakkımızpazartesi tartim +800gr kizlar
regl geldi bugun insallah birazi da odemdir
kofte salata ayran mis gibi zararsizPerşembe arkadaşlarla yemeğe gideceğiz şimdiden düşünüyorum acaba diyet ne sipariş verebilirim diye.Köfte mantıklı geldi
Çok kilo çok 5 kilocuk 86 ydım cuma günü diyetisyene başladım bugün de spora başlıyorum tez zamanda 7 kedi görme ümidiyle kedi neredevay hosgeldin uzun zamandir sesin solugun cikmiyo
kac kilo aldin izinde
Yedin mi zalım ama iyi zayıflamışsın sendepazartesi tartim +800gr kizlar
artik birakma buralari mezun olana kadar.Çok kilo çok 5 kilocuk 86 ydım cuma günü diyetisyene başladım bugün de spora başlıyorum tez zamanda 7 kedi görme ümidiyle kedi nerede
Lusi kedi değil miartik birakma buralari mezun olana kadar.
kedisiz kaldik biz
kedimiz baska takimin kedisi oldu
Zaten hiç bizim olmamış ki üzülme bacım gittiği takımların ortalamasını düşürür inşallah çok aminartik birakma buralari mezun olana kadar.
kedisiz kaldik biz
Var var olmaz mı yedikten sonra yazacağım, öğle yakın diye hemen yazıverdim, akşama ton balıklı salata olarak planladım.Aksam yok mu
Hey maşallah tatlımmCarsamba aksami:100.0
Cuma:98.2
Pazartesi:96.0 ilk haftam diye bu kadar hizli gidiyor sanirim obur haftalar duzene girer
planladigim menu yazmisin canim aksam yazilan menuleri ekledim sadece aynisini yediysen duzelteyim ama dedigim gibi aksam da en azindan plana uydum diye not et beni
senin menu soru isareti degil zaten, eksi, pasta yemissin
Lusi kedisi 9. takima transfer oldu artik giybet harici etiketlemeyin giybetler gozunden kacmasin
niye uzuluyorsun gayet iyi cumadan pazartesiye :)
Hiç hareketsizlikten iyidir ya zaten haftada 3 kesin gidiyorum, 4 güne tamamlamaya çalışıyorumtamam o 10binleri ekliyorum canim ama carsi pazar gezmek spor sayilmiyor bi dahakine 20 dk duraksiz bir yuruyus varsa belirt lutfen
Hellim ben ah ah çok severimSelam kızlar. Yazmaya fırsat bulamıyorum sabahtan beri.
Sabah (09.00)
50 gr hellim
30 gr pastırma
1 buçuk haşlanmış yumurta
3 tam ceviz
8 zeytin yedim.
Öğlen (13.30)
30 gr örgü peynir
50 gr dana füme yiyeceğim. Sabah yiyemedim, öğlene attım.
Akşam için makro ayarlamam lazım. Sonunda ketoya başladım bugün.
Ödemdir o ödem kilo olsa duramazsııınpazartesi tartim +800gr kizlar
Izgara köfte, fırında tavuk missPerşembe arkadaşlarla yemeğe gideceğiz şimdiden düşünüyorum acaba diyet ne sipariş verebilirim diye.Köfte mantıklı geldi
Ayy deminya valla yeni farkettim akşam pilav yemeyim ozmn başka birşey düşüneyim yazarım akşam menümübutun gun karbonidrat oluyor aksam yogurt da eklesen iyi olur.
yulafi da mutlaka olcerek tuket faydali ama kalorili bir besin :)
kedilovic nikini degistirdi tanir miydinHerkes lusi diye birinden bahsediyor kimdir kendileri
Evet buradaydı çok tanımazdım ama ben geldiğimde buradaydı başka takıma mı gitmişkedilovic nikini degistirdi tanir miydin
artik birakma buralari mezun olana kadar.
kedisiz kaldik biz
Sinsice  ama çok mantıklıOdadan herkes çıkınca 30 squat patlattım hemen. Daha önce aklıma gelmemişti bak, ofiste yalnız kalınca, tuvalet kabininde yapılabilir, neden olmasın