Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Biz çok benziyoz aslında kardeş olabülür muyuz
Yağlı etli proteinli şeylere ben de bayılorum
Akşam yürek kavurma yedim kuyruk yağlu

Hoşgeldin canim
Kızlar ben istifra ettim çok sonra revire gidip 1 saat kadar uzandım. Şimdi şükür iyiyim sanırım uykusuzlukla beraber sabah yediğim omlet dokundu bana..
Geçmiş olsun canım oluyor banada geçenlerde oldu Nescafe içince belkide usuttun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Saatleride yaz canım
Menü güzel
Şu nekadar iciyorsun

Merhaba canım kedi ben gencecik çıtırçık umut dolusun maaşallah
30 yaşındayım iki evladım var doğum kilolarımı vermeye uğraşıyorum ben de. 76 dan 60 lara düştüm şükür.
Karar vermen çok iyi ben kararlı olursa 60 ın altına bile düşebileceğine eminim sadece yapman gereken uzun zamana yayıp kilo vermeyi sağlıklı keyifli hale getirmek sana önerim ise karatay usulü beslenme.
Bu arada minik bir tavsiye lütfen nik i ni değiştir enerjisi olumlu olan bir şey seç

Hoşgeldin canim

Geçmiş olsun canım oluyor banada geçenlerde oldu Nescafe içince belkide usuttun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Saatleride yaz canım
Menü güzel
Şu nekadar iciyorsun
Hoşbulduk sabah 10 da kahvaltı yaptım 2 de 1.ara 4 de 2.ara 7 de son öğün 2l içtim şuana kadar uyuyana kadar 2.5 lt yaparım :)

Teşekkür ederim dün çok üzgündüm gece uyuyamadım resmen neden bıraktım diye gene de bana büyük ders oldu değiştireceğim nickimi bugün daha mutluyum karataya tam olarak uyamasam da bende beğeniyorum fikirlerini tebrik ederim abla seni de hedefe çok az kalmış

Bırakmak fikri yok artık tatlımmm arada sallantılar kaçamaklar krizler olabilir ama yoluna kaldığın yerden devam etmelisin. Anahtarı budur diyetin zaten.

Kilo vermek elbette önemli ama sınavını da ihmal etme kilolar elbet verilir ama geçen yıllar geri alınmaz canım.Şimdi aşırı diyete motive olup ders çalışmayı bırakmayasın sakın .biraz öğretmen ağzı oldu ama kusura bakma ilk mesajını yazdığında aklıma direk bunlar gelmişti. Bu arada yeni ismin hayırlı olsun bayıldım

Nikini çok sevdim benim de değiştiresim var karar veremedüm

Spor ve Menu takibi cizelgesi arkadaslar
Cumalari takip yok.
Cumartesiden itibaren herkesin menu paylasip paylasmadigi ve spor yapip yapmadigi takip edilecek.
guzel menu ve 20 dk ve uzeri spor +/+ alacak. bildirim olmayan ise ?/? alir ki bu -/- den de kotudur.
bu takibi bu hafta ben yaparim diyen bir babayigit var mi sonraki haftalarda en cok eksi ve soru isareti olan kisiler yapacak cunku

Evet hocam aslinda diyeti ders calismak icin aksattim suan ikisini de birlikte goturmem gerektiginin farkindayim insallah bu yaz iki hedefimi de gerceklestirecegim tesekkur ederim:)))

Süpermiş eline sağlık

Baya spor yapıyorsun abla sanırım bu arada ben ketojenik diyetin kabızlık yaptığını duymuştum deneyecektim vazgeçtim daha önce ketojenik beslendiğinde sende öyle bir etkisi olmadıysa sorun yok o zaman :)
Şu aralar tek sporum kızımla koşturmak kuzum, ama fırsat bulduğum her anı en azından yürüyüşle değerlendirmeye çalışıyorum. Ketojenik diyet yağ ağırlıklı bir diyet olduğu için, ve protein kısıtlı miktarda alındığı için ve en önemlisi yeşil yapraklı sebzelerden gönlünce yiyebildiğin için pek kabızlık ihtimali yok aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…