Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Biz çok benziyoz aslında kardeş olabülür muyuz :halay: :KK53:
Yağlı etli proteinli şeylere ben de bayılorum:kk77:
Akşam yürek kavurma yedim kuyruk yağlu :KK75:
Yemek zevkimiz, damak tadımız aynı demekki canım :KK45: 4 gün dukan yaptım, dün akşam et yemedim bile, yumurtayla geçişdim. Yağsız et hiç bana göre değil :KK14:

Günaydın kızlar. Yine ilk kilo bildirimi benden.
IMG_20200110_071907.jpg
P. Tesi 73.5 kilodaydum ve bugüne 71.5 kg a düşeceğimi planlıyordum. Sporla destekleyemediğim diyeti, ama çokta kötü sayılmaz. 4 günde toplam 1.8 kg, cuma bildirimine göre ise 1.3 kg verdim.
Geçen hafta:73.00
Bu hafta:71.7
Fark:1.3
Yüzde :1.78

Kondisyonu son derece düşük iki harekette nefes nefese kalan spordan hiç ama hiç hazzetmeyen benim için eğlenceli ve hızlı etkili spor öneriniz var mı?Lesli yaptım ama çok fayda görmedim açıkçası.Bağımsızlığını ilan edip ayrı bir ülke olan basenlerim için spor şart😂
Bende de basen problemi var ama leslie baktım şimdi faydalı gibi gözüküyor düzenli yapalım bakalım nasıl bir sonuç olacak😊

Günaydın kızlar hepinizin günü güzel geçsin ancak ben birazcık üzgünüm.. Emeklerinizin de hakkına girdim artık helal edin. :KK43:
Dün akşam yemeğini gözüm dönmüşcesine yedim;

Fırınlanmış sardalye (15-20 adet)
3 yk güveç karides
Salata
ve en sonda da 1 dilim fıstıklı helva ile küçük bir bazlama
Fakat yemekten 1 saat sonra spora gidip günlük sporumu yaptım.

Duygusal açlık mı yoksa nedir bilmiyorum ama saldıray abi konumuna geçtim. Henüz regli de olmadım..
Geçen hafta 70.1
Bu hafta 72
Fark - 1,9

Günaydın kızlar hepinizin günü güzel geçsin ancak ben birazcık üzgünüm.. Emeklerinizin de hakkına girdim artık helal edin. :KK43:

3 yk güveç karides
Salata

Duygusal açlık mı yoksa nedir bilmiyorum ama saldıray abi konumuna geçtim. Henüz regli de olmadım..
Geçen hafta 70.1
Bu hafta 72
Fark - 1,9
Ya işte bu iş beni benden alıyor. 1 hafta diyet, sporla en fazla 1-1.5 kg verirken, 1 günlük, hatta 1 öğünlük yemeyle nasıl bu kadar kilo alınabiliyor :KK34:
Üzülme canım. Yeme düzenin yine eski şekline gelince anında verirsin sende.

Bu arada ben erkenden ilk öğünümü yaptım çünkü resmen içim kurudu proteinden 4 gündür.
Sabah (08.00)
80 gr kavurma ve 2 yumurtalı omlet
50 gr TAM YAĞLI :KK53: beyaz peynir
10 zeytin
1 küçük salatalık

Ya işte bu iş beni benden alıyor. 1 hafta diyet, sporla en fazla 1-1.5 kg verirken, 1 günlük, hatta 1 öğünlük yemeyle nasıl bu kadar kilo alınabiliyor :KK34:
Üzülme canım. Yeme düzenin yine eski şekline gelince anında verirsin sende.
1- Regli döneminde zaten minimum 800 gram ile 1,5 arasında artı oluyorum.
2- Uzun bir süreden sonra ilk defa bu kadar yedim ama nasıl yediğimi anlamayıp sonrasında gelen şişkinlik ve pişmanlık..
3- Sabah wcye çıkamadan tartıldım
Ağlamak üzereyim.

10.01.2020 Menü

Sabah (05:50
)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık

Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
1/2 kase tarhana çorbası
5 yk etli türlü
1 kase yoğurt

Ara (15:00)
Yeşil Çay
1 adet kuru incir

Akşam (20:30)
1 kutu light süt
1 porsiyon meyve

Su:2,5 Litre

Bu akşam salsa deneme dersine gideceğim, bakalım becerebileceğime inanırsam başlayacağım

Eki Görüntüle 2574738
P. Tesi 73.5 kilodaydum ve bugüne 71.5 kg a düşeceğimi planlıyordum. Sporla destekleyemediğim diyeti, ama çokta kötü sayılmaz. 4 günde toplam 1.8 kg, cuma bildirimine göre ise 1.3 kg verdim.
Harikasın Canım

Kızlar bu arada fiziğe gittiğim için artık azda olsa düzenli egzersiz lere başladım tabi daha basit hareketler spor sayılmaz ama hiç yoktan iyidir

3 yk güveç karides
Salata

Geçen hafta 70.1
Bu hafta 72
Fark - 1,9
persembe aksami bu kadar yemenin affedilecek bi yani yok malesef. aldiklarinin cogu kilo degil odem cunku.
biz aklina hic gelmedik demek ki :cry:

10.01.2020 Menü

Sabah (05:50
)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık

Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
1/2 kase tarhana çorbası
5 yk etli türlü
1 kase yoğurt

Ara (15:00)
Yeşil Çay
1 adet kuru incir

Akşam (20:30)
1 kutu light süt
1 porsiyon meyve

Su:2,5 Litre

Bu akşam salsa deneme dersine gideceğim, bakalım becerebileceğime inanırsam başlayacağım
lutfen bundan sonra menulerini sabah plan olarak degil herkes gibi yeme islemin bittikten sonra paylas.
biliyorum yarin bu aldiginin yarisindan fazlasi hop diye gidecek o yuzden senden beklentim cok daha buyuk gelecek hafta :KK19:

Eki Görüntüle 2574738
Canım yılbaşı haftasına 71 ile girmişsin sen şuan artı kilonu vermemişsin ki bile maalesef :skandal:

X