- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Allah herkese şifasını versin ya sana da çok geçmiş olsun tatlımmAynen k
Aynen kelimesi kelimesine katılıyorum. Yıllardır çekiyorum .Herkeste sinüzit ağrı yapar ben de kronikleşmiş ağrı bile yapmıyor ama geniz akıntısı,tıkanıklık,dinmeyen öksürük krizi ve beraberinde astım.Ne diyelim Allah şifa versin..
Geçmiş olsun uykusuzluk çok yıpratıyor insanıKızlar ben istifra ettim çok sonra revire gidip 1 saat kadar uzandım. Şimdi şükür iyiyim sanırım uykusuzlukla beraber sabah yediğim omlet dokundu bana..
1 saat bile kestirmek iyi geldi vallahi teşekkür ederimGeçmiş olsun uykusuzluk çok yıpratıyor insanı
Geçmiş olsun canımKızlar ben istifra ettim çok sonra revire gidip 1 saat kadar uzandım. Şimdi şükür iyiyim sanırım uykusuzlukla beraber sabah yediğim omlet dokundu bana..
Sağolasın tatlımGeçmiş olsun canım
hosgeldin canim insallah seni yerlesene kadar saglikli kilona kavusturalim hep beraber.Merhaba herkese iyi akşamlar
1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ? Şuan 100 kiloyum hedef kilom 60
2) yaş boy ? 18 yaşındayım boyum 1.63
3) neden kilo aldınız ? Küçüklüğümden beri zayıf biri olmadım ama son yıllarda iştahım çok açıldı
4) spor yapıyor musunuz? Çok hareketli değilim ama yapmaya çalışıyorum eliptik ve ip kullanıyorum(son zamanlarda bunları da bıraktım
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ? Sağlıklı bir diyet uygulamak istiyorum 40 kilo fazlam var sürdürülebilir diyet uygulamam gerekir
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? Daha önce yarışmadım
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz?
Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum liseyi bitirdim hemşire olmak istiyorum.105 kilodan yazın 91 kiloya indim çevremdeki insanlar farketmeye başladı ve ben rehavete kapılıp bıraktım.Diyet yapmayı bıraktıktan sonra tartıya küstüm resmen dün 100 kilo olduğumu gördüğümde çok üzüldüm üniversiteye ortaokuldan beri görmediğim kilolarla girmek istiyorum.Kilo vermeme engel olan tek şey iradem değerlerim normal inşallah sizinle birlikte bu sefer başaracağım
Sagol cnmgecmis olsun canim
Şu burun tıkanıklığı kadar insanın yaşam kalitesini düşüren bir kronik rahatsızlık var mı acaba.. Bende de mevsimsel alerjik rinit var. Ama hangi mevsime alerjim bilen yokBaya 4 mevsim hapşırık, öksürük, burun tıkanıklığı, akıntısı, burun kemiklerimde kaşınma, gözlerimde yanma ile uğraşıyorum. O kadar kaşınıyor ki burnum, bir gün kıracağım yani o derece. Öncelerden koyulmuş bir sinüzit teşhisi de var. Sanırım birbirini tetikliyor. Doktora gidince 1 alerji hapı, 1 kortizonlu sprey verip gönderiyorlar. Kortizon kullanmakta istemiyorum artık. Çocuk gibi burnumu çeke çeke geziyorum valla inşallah senin rahatsızlığın tedavi edilebilir birşey olur da kurtulursun sağlıkla.
Kızlar ben istifra ettim çok sonra revire gidip 1 saat kadar uzandım. Şimdi şükür iyiyim sanırım uykusuzlukla beraber sabah yediğim omlet dokundu bana..
Mümkünatı yok ay güldürdün beniGeçmiş olsun cnım. Gebelik durumu yoktur heralde
Ada çayı içebilirsin mide için birebir. Nane limon beni daha çok istifra ettiriyor o yüzden adaçayı tercihim
gecmis olsun yumurta bozuk degildi insallahKızlar ben istifra ettim çok sonra revire gidip 1 saat kadar uzandım. Şimdi şükür iyiyim sanırım uykusuzlukla beraber sabah yediğim omlet dokundu bana..
Yok sanmam çünkü kısa sürede toparladım, öğlen yemeğimi de yedim. ohh miiss akşama ne yiyeceğimi bilmiyorumgecmis olsun yumurta bozuk degildi insallah
geçmiş olsun akşam yemeği için en kurtarıcı yemek bence yeşil mercimek hem sağlıklı hem mideyi de bozmaz yapımı iki dkYok sanmam çünkü kısa sürede toparladım, öğlen yemeğimi de yedim. ohh miiss akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum
Yarın tartı günü, onun öncesinde karbonhidrat almamaya çalışıyoruz tatlımgeçmiş olsun akşam yemeği için en kurtarıcı yemek bence yeşil mercimek hem sağlıklı hem mideyi de bozmaz yapımı iki dk