Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Listeye yarın girecem 71 ile girecem nasıl olsa diye bugün bir rehavet çöktü sormayın .Yarın dan sonra kimse beni tutamaz evelallah çok hırslandım.Gelsin detoks suları ,brokoli ,karnıbahar.yulaf artık baş tacı edecem onları. 😂

Selam kızlar. Ben 6 buçukta kapattım yine. Hemen yazıyorum.
Sabah (09.15)
30 gr çemeni sıyrılmış pastırmalı 3 yumurtalı omlet.
Öğle (13.00)
200 ml yağsız süt + 30 gr protein tozu
Ara
100 gr füme
Akşam
120 gr pastırmalı 2 yumurta
2 kaşık yulaf kepeği, 1 kaşık light yoğurtla krep
100 gr light yoğurt.
Ek olarak kabızlık derdi nedeniyle dün bahsettiğim kefirli kayısılı yoğurdu da yedim. Umarım işe yarar :KK14:
3 lt su Lusi Lusi
Bu arada akşam eve gelirken kavurmamı aldım. Yarın ketojenik diyete yeniden başlıyorum. O kadar mutluyum ki:KK45:

Merhabalar canlar bende bugün
sabah geç uyandım kahvaltı yapmadım
Öğle yemeği 12.00 1 tabak dövme çorbası
Ara 1 kase sütle pekmezle irmikli kuymak tarzı bişey yaptım yedim (süt yapsın diye malum🐄😊)
Akşam 1 tabak patatesli yoğurt çorbası
Yarım saat spor 2 lt su ve günü şuan itibarıyla kapattım😌🤗❤️🌹

İyi akşamlar herkese bugünün menüsü
sabah:
2 yumurta domates salatalık yeşillik lor peyniri 5 zeytin(kahvaltıdan önce 1 tk fıstık ezmesi)
1. ara:
tarçınlı doğranmış elma+yeşilçay
2.ara:
1 avuç beyaz leblebi+yeşilçay
akşam:
1 tabak nohut yemeği+1 kase tarhana çorbası+yoğurt

ekmek çok tüketen biri değilim o yüzden yemedim kaloriden kısmak için değildi yani gayet güzel bir gündü aç kalmadım ama aldığım kalori sanki benim kilomda birine göre az oldu tam hesaplamadım ama yorumlarınızı bekliyorum
Leslie 30 dk yaptım keşke daha önce deneseymişim sevdim ben baya :KK24:

Otofajiyi duydunuz mu ? 16 saatlik açlık üzerine kurulu diyet.hakkında çok video izledim çok şey okudum . Söyledikleri son derece mantıklı fakat uygulamada başarılı olamadım.Akşam 8 de akşam yemeği ertesi gün öğlen 12 ye kadar bişey yemiyoruz. Öğlen 12 ye kadar aç duruyorum ama Sorun şu ki çok acıktığım için kantarın topuzu kaçıyor.Birde sabah kahvaltı yapmadan sıcak çayımı içmeden evden çıkamıyorum.Deneyeniniz var mı bu diyeti

Selam kızlar. Ben 6 buçukta kapattım yine. Hemen yazıyorum.
Sabah (09.15)
30 gr çemeni sıyrılmış pastırmalı 3 yumurtalı omlet.
Öğle (13.00)
200 ml yağsız süt + 30 gr protein tozu
Ara
100 gr füme
Akşam
120 gr pastırmalı 2 yumurta
2 kaşık yulaf kepeği, 1 kaşık light yoğurtla krep
100 gr light yoğurt.
Ek olarak kabızlık derdi nedeniyle dün bahsettiğim kefirli kayısılı yoğurdu da yedim. Umarım işe yarar :KK14:
3 lt su Lusi Lusi
Bu arada akşam eve gelirken kavurmamı aldım. Yarın ketojenik diyete yeniden başlıyorum. O kadar mutluyum ki:KK45:
Baya spor yapıyorsun abla sanırım bu arada ben ketojenik diyetin kabızlık yaptığını duymuştum deneyecektim vazgeçtim daha önce ketojenik beslendiğinde sende öyle bir etkisi olmadıysa sorun yok o zaman :)

Otofajiyi duydunuz mu ? 16 saatlik açlık üzerine kurulu diyet.hakkında çok video izledim çok şey okudum . Söyledikleri son derece mantıklı fakat uygulamada başarılı olamadım.Akşam 8 de akşam yemeği ertesi gün öğlen 12 ye kadar bişey yemiyoruz. Öğlen 12 ye kadar aç duruyorum ama Sorun şu ki çok acıktığım için kantarın topuzu kaçıyor.Birde sabah kahvaltı yapmadan sıcak çayımı içmeden evden çıkamıyorum.Deneyeniniz var mı bu diyeti
Yazın 14 kiloyu bu şekilde verdim ama insan yediğinden pek bir şey anlamıyor güne yaymak bence daha keyifli zaten herkesin yaşam tarzı farklı birde çalışırken ben de çok zorlanmıştım intermittent fasting de deniyor sabah çok erken kalkıp bu yaşam tarzına uymak zor

bahsettigin ntermittent fasting ise aksam 8 degil de 6 yapildiginda sabah 10da kahvalti oluyor. cok zor degil bu sekilde. yoksa hem 8 aksam yemegi icin gec bir saat hem de 12 ye kadar ac durmak zor

Yazın 14 kiloyu bu şekilde verdim ama insan yediğinden pek bir şey anlamıyor güne yaymak bence daha keyifli zaten herkesin yaşam tarzı farklı birde çalışırken ben de çok zorlanmıştım intermittent fasting de deniyor sabah çok erken kalkıp bu yaşam tarzına uymak zor
Peki spor yaptın mı ?Çünkü 14 kilo çok güzel bi sonuç.Birde yediklerine yine dikkat ettin mi hem açlık hem diyet olarak mı beslenmeye devam ettin?

bahsettigin ntermittent fasting ise aksam 8 degil de 6 yapildiginda sabah 10da kahvalti oluyor. cok zor degil bu sekilde. yoksa hem 8 aksam yemegi icin gec bir saat hem de 12 ye kadar ac durmak zor
Yavuz Yörükoğlu diye bir doktorun YouTube videosundan öğrendim sonra kitabını alıp okudum saatleri ayarlayabilirsiniz diyor yani 10 - 6 arası da olabilir mühim olan 16 saat aç kalmakmış.

Kondisyonu son derece düşük iki harekette nefes nefese kalan spordan hiç ama hiç hazzetmeyen benim için eğlenceli ve hızlı etkili spor öneriniz var mı?Lesli yaptım ama çok fayda görmedim açıkçası.Bağımsızlığını ilan edip ayrı bir ülke olan basenlerim için spor şart😂

Kondisyonu son derece düşük iki harekette nefes nefese kalan spordan hiç ama hiç hazzetmeyen benim için eğlenceli ve hızlı etkili spor öneriniz var mı?Lesli yaptım ama çok fayda görmedim açıkçası.Bağımsızlığını ilan edip ayrı bir ülke olan basenlerim için spor şart😂
jillian beginner shred ama ilk 3 gun bacaklarinin iptal olma riski var benim gibi

Peki spor yaptın mı ?Çünkü 14 kilo çok güzel bi sonuç.Birde yediklerine yine dikkat ettin mi hem açlık hem diyet olarak mı beslenmeye devam ettin?
O ara sosyal hayatimda aktiftim spor olarak da eliptik yaptim yarim saat ip atladim cok bir sey yaptigim yoktu eliptik bana cok sıkıci geliyor sonradan biraktim iple devam ettim sadece,yediklerime dikkat ettim sekersiz 21 gunde yapmistim

Yavuz Yörükoğlu diye bir doktorun YouTube videosundan öğrendim sonra kitabını alıp okudum saatleri ayarlayabilirsiniz diyor yani 10 - 6 arası da olabilir mühim olan 16 saat aç kalmakmış.
10-6 kolay geldiyse oyle devam et abla bence gece acliklarini engellemek lazim sabah aç kalmaya gerek yok diye dusunuyorum

X