- 13 Şubat 2019
- 4.441
- 20.976
Merhaba daha önce katıldınız mı bilmiyorum cuma zayıflama yarışması adı altında takımlar birbiriyle yarışıyor.takıma girmek için ilk sayfaya gidip kuralları okuyup kabul edip kaptanı etiketlemeniz gerekiyor.Takım kaptanıMerhaba, katılabilir miyim aranıza? :)
Obsesif derecesinde değil ama evet titiz ve disiplinliyimdir. İnsan kaynakları uzmanıyım her şey düzenli olacak, benden sonra arayanda ben olmadan istediğini bulsun kafasındayım, evet doğru tahmin tatlımŞu menüyü böyle tertipli düzenli yazmandan sonderece titiz ve disiplinli biri olduğunu çıkarıyorum eğer çalışıyorsan muhtemelen iş hayatında da öylesindir . Doğru tahmin mi
Bence bugün havada bir şey var ya genel itibariyle herkeste bir açlık var bugün. Neyse ucuz atlattım çok şükürAl benden de o kadar gözümün önünde çölde vaha görmüşüm gibi çikolatalar kekler pastalar uçuşuyordu resmen hayali ile avundum sonrada hurma yedim☹
Ben öğretmenim evliyim 1 çocuğum var sanırım burdaki herkesten daha yaşlıyımObsesif derecesinde değil ama evet titiz ve disiplinliyimdir. İnsan kaynakları uzmanıyım her şey düzenli olacak, benden sonra arayanda ben olmadan istediğini bulsun kafasındayım, evet doğru tahmin tatlım
Bu arada sen neler yapıyorsun, kaç yaşındasın evli misin? Seninle tanışmamıştık
Bence bugün havada bir şey var ya genel itibariyle herkeste bir açlık var bugün. Neyse ucuz atlattım çok şükür
Çok geçmiş olsun canım inşallah antibiyotik herşeyi temizler .sinüzit kistleri oluyor onlar mı boşalmış acaba
32 yim ben de fazla fark yok aramizdaBen öğretmenim evliyim 1 çocuğum var sanırım burdaki herkesten daha yaşlıyım35 yolun yarısı ☹
Obsesif derecesinde değil ama evet titiz ve disiplinliyimdir. İnsan kaynakları uzmanıyım her şey düzenli olacak, benden sonra arayanda ben olmadan istediğini bulsun kafasındayım, evet doğru tahmin tatlım
Bu arada sen neler yapıyorsun, kaç yaşındasın evli misin? Seninle tanışmamıştık
Bence bugün havada bir şey var ya genel itibariyle herkeste bir açlık var bugün. Neyse ucuz atlattım çok şükür
Çok geçmiş olsun ben de de var 3 tane doktor amsliyat olman gerekebilir ilerde demişti korktum şimdi bi baktırsam mı tatildeSanırım canım içleri boş dedi hatta gösterdi
İnsan 30 lu rakamlara alışamıyor bir süre ama ömür hızla akıp gidiyor32 yim ben de fazla fark yok aramizda
Daha yaşanacak nice güzel günler var, ne yaşlısıın allaa seenBen öğretmenim evliyim 1 çocuğum var sanırım burdaki herkesten daha yaşlıyım35 yolun yarısı ☹
ben 30 ve 31 de cok bocaladim 32 de kabullendim galiba. 40 a geldigimizde ne olucak bakalimİnsan 30 lu rakamlara alışamıyor bir süre ama ömür hızla akıp gidiyor
Merhaba, katılabilir miyim aranıza? :)
TamamdirBu üyeyi 3. takıma almamanızı rica ediyorum !
Hmm ikinci uyelikmisMerhaba, katılabilir miyim aranıza? :)
Tamam canim cuma günü bakalim liste durumuna ne sartlarda alacaz seniHoşbuldukİyiyim Elhamdülillah sizde iyisinizdir umarım.Şu an kilom (utanarak söylüyorum 70.6)
Yalnız kaptanın başlangıç kilom 71.1 olacakTamam canim cuma günü bakalim liste durumuna ne sartlarda alacaz seni
Tamam canim 71.1 le cok rahat listeye aliriz seni cuma günüYalnız kaptanın başlangıç kilom 71.1 olacak
Vay vay vayy görmeyeli ne muhtesem menuler yapiyosun sen helal olsunSelam kızlar
Sabah 10.30
İki haşlanmış yumurta
Bir kaşık kadar lor peyniri
Üç zeytin
Yarım elma
Öğle 15.00
Bir tabak (biraz tepeleme) ciğer sote
Kırmızı lahana salatası
Ara
Bir kupa sade sütlü Türk kahvesi
Akşam 19.00
Bir kase tarhana çorbası
Pancar salatası
Suyu 2 lt yapicam inşallah yatana kadar
Spor yok. Yorgunluktan kemiklerim sizliyor ya ne olacak bu halim. Kız uyusa da ben de yatsam diye gözüne bakıyorum çocuğun
S
Teşekkürler kaptanVay vay vayy görmeyeli ne muhtesem menuler yapiyosun sen helal olsun
Gitmis o tabak tabak yemekler kuymaklar bravo