Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menumu yazayim
jillianimi yapayim (aglaya aglaya cunku et kesigi oldum yine )
sabah
menemen
1 dlm tb ekmegi
1 tane falafel

ogle
1 muz
yarim kase granola
sutlu kahve

aksam
1 tabak karnibahar
3 kofte
yogurt
salata

su 1 lt
spor simdi yapicam jillian beginner 3

Şu light ton balığı ni yiyemeyen bir ben miyim ya mis gibi yağlı yağlı olmasa yenmiyor. ot gibi birşey suyun içinde
Allah günah yazmasın, tiksiniyorum ya nimetten. Ama ne yapayım.. 1 hafta pastalar, börekler yerken düşünemedim light ton balığını

kahvaltı 2 yumurtA 3 kaşık pekmeZli 2 kaşık yoğurt 1 dlm ekmek
ara sütlü kahve 3 hurma
1 portakal
akşam 1 tavak babakanuc(patlıcan yemegi)çok az ekmek
bitki çayı avuç içind an az ceviz
Su 1 litre

Günaydııııın günaydııııınn hepimize şahane bir gün olsun inşallaah
Ben dünden beri penguen gibi yürüyorum, bacaklarım bacaklaaaarımm Fakat ne yalan söyleyeyim seviyorum bu ağrıları yaa. Kasları çalıştırmış olmanın hazzı bambaşka, dün kol sırt gövde günüydü. Kollarımda çok sorunum yok çok şükür, bugün yine bacak günü vira bismillah

Günaydın kızlar. Pazartesi 73.8 kiloyu görmüştüm. Dün 72lere, bu sabahta 71 sınırına gelmiş bulunuyorum. Atağa devam. Ama bugün yeşil çay ekleyebilirim. Çünkü kabızlık baş gösterdi. Bugün 3.günüm. Diyette de kabızlıktada

Enee sen nerde yaşıyorsun tatlım, o detayı kaçırmışım ben. Ah ah yıllar önce gidecektim bende buradan da önümü kestiler..
Şeker ve fazla karbonhidrat tüketiminden de çok acıkıyor olabilirsin tatlım, hem de emziriyormuşsun gayet normal. Önemli olan saldıray abi pozisyonuna geçmemek
Kız thaberleşiriz on balığı nedir Allah iyiliğini versin
Genel olarak menün güzel ama akşam menünü bir daha sevdim. Sahi ne zaman yedim acaba ciğer hatırlamıyorum
Uykusuzluk mu? Al benden de o kadar bu hafta kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum
Akşam yenilen turşulara dikkat inanılmaz ödem topluyor. Genel itibariyle çokta birşey yememişsin ki tatlım afiyet olsun.
Şu light ton balığı ni yiyemeyen bir ben miyim ya mis gibi yağlı yağlı olmasa yenmiyor. ot gibi birşey suyun içinde
Ne yalan söyleyeyim bende pek hoşlanmıyorum kendilerinden.. Kendisini epey bir süzüyorum, salataya ekliyorum zaten yağ koymuyorum kendi yağlıya kavruluyor
Falafel nedir bacıım
Günün epey hafif geçmiş maşallah.. Çivi çiviyi söker, et kesiği sana vız gelir tırıs gider

08.01.2020 Menü

Sabah (07:00
)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 salatalık, 3 çeri çeri lady

Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
1 adet ızgara piliç sarma (Ispanaklı içi)
4 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Ara (15:00)
Yeşil Çay
1 adet kuru incir

Akşam (19:00)
Karnıbahar haşlama
1 kase yoğurt

Spor: Bacak günü bacak yandı gülüm keten helvam
Su: 2,5 litre
Lusi

Bacak neydi bacak emekti teeyy teyyy

Selam kızlar. Ilk öğünümü yedim 9 buçuk gibi.
Sabah (09.30)
1 kaşık yulaf, 1 kaşık yoğurt ve 1 yumurtalı bulamaç (krep hamurum çok ince olmuş, tavaya da çok az yağ koyunca yapıştı malesef)
100 gr kadar light peynir
60 gr hindi füme.
Öğlen için bir kaçış yolu buldum kendime porsiyonluk protein tozu aldım. Yağsız sütle karıştırıp onu içeceğim öğleden sonra. Güle güle yağsız ton balığı

İnternet im yok telefonda o yüzden fiziğe gittiğim gün yazamıyorum
Sabah 12:00 menemen peynir ceviz çay
Akşam 3 tane içli köfte
Yatmadan sütlü kahve içtim

Kaslaşmayasın
Kefir de içebülün hem pro hem de bağırsak için faydalı

Bebek kaç aylık benim oğlum 2 aylık çok şükür doyuyor sütümde iyi günde 1 öğün bulgurla birşey ye sütün mutlaka artar bol bol su iç ben senden daha az yiyorum inanaki

Bebek kaç aylık benim oğlum 2 aylık çok şükür doyuyor sütümde iyi günde 1 öğün bulgurla birşey ye sütün mutlaka artar bol bol su iç ben senden daha az yiyorum inanaki
Lohusalıkta şekeri ekmeği kesince epey bi gidiyor kilolar zaten yaa bulgur ve su çok süt yapıyor sen de tüketiyormuşsun süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…