Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar hayırlı geceler
Sabah 12.00 bir kase yulaf yoğurt kuru meyva
Ara pestil
Akşam 18.30 1 kase dövme çorbası 1 tabak musakka salata
Yatmadan 1 elma 1 mandalina ve günü kapattım
Spor 30 dk 2 litre su içiyorum.
Hergün menümü yazamıyorum ama genel olarak hep aynı oluyor. 🌹😌

Iyi akşamlar kızlar. Benim gün bitmiştir çok şükür.
Sabah (09.30)
1 kaşık yulaf, 1 kaşık yoğurt ve 1 yumurtalı bulamaç (krep hamurum çok ince olmuş, tavaya da çok az yağ koyunca yapıştı malesef)
100 gr kadar light peynir
60 gr hindi füme.
Öğlen (13.00)
200 ml yağsız süt
30 gr protein tozu
Ara (15.00)
80 gr kadar light peynir
Akşam (18.15)
100 gr tavuk göğüs, yarım soğanla çok az yağlı tavada soteledim.
60 gr hindi füme
125 gr light yoğurt
1 yumurta, 1 yemek kaşığı süt ve 1, 5 yemek kaşığı yulaf kepeği ile ekmek yaptım.
Ekmek artınca birde göz yumurta yaptım, sarısına bana bana yedim :KK45:
2.5 lt su Lusi Lusi
Ekmek dediğin omlet gibi bişi mi tatlımm 🤔

Selam kızlar hayırlı geceler
Sabah 12.00 bir kase yulaf yoğurt kuru meyva
Ara pestil
Akşam 18.30 1 kase dövme çorbası 1 tabak musakka salata
Yatmadan 1 elma 1 mandalina ve günü kapattım
Spor 30 dk 2 litre su içiyorum.
Hergün menümü yazamıyorum ama genel olarak hep aynı oluyor. 🌹😌
Aynı olsa da yaz canım daha çok yaz soru sor konu aç günlük mesaj sayısı en az beş olmalı zaten çok aktif olur göz doldurur güzel kilo verirsen hemencik listeye girersin :halay:

Hayırlı geceler hanımlar

Hastayım hiç halim yok

Sabah
1 dilim ekmek
1 tavada yumurta az yaglı
Bir zeytin
Bogazım için bal bir y.k.

Az kasar
Bir dilim ekmek

Aksam
Sehriye corbası et suyuyla
Az ekmek

Yarım portakal
Bır bardsk süt ballı

selam kizlar

menumu yazayim ben de spor yapamiyorum bacaklar iptal aslinda uzerine gitmem gerektiginin farkindayim ama gozum yemiyor o acilari :KK53: yavas yavas acilmam lazim

sabah
20200108_100407.jpg
2 yumurtali dukan krebi ve resimdekiler
sutlu kahve

ogle
karnibahar fasulye kavurmasi uzeri yogurt

mocha

aksam
3 kasik sebzeli pilav
4 kasik et kavurma
2 kasik yogurt

21.30
3 tane donmus bogurtlen

22.00
1 domates
1 parca et
3 kasik mercimek corbasi
(hic ac degildim sirf duygusal yedim bunlari:KK43:)

su 1.5 lt
spor yok

Merhaba herkese iyi akşamlar
1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ? Şuan 100 kiloyum hedef kilom 60
2) yaş boy ? 18 yaşındayım boyum 1.63
3) neden kilo aldınız ? Küçüklüğümden beri zayıf biri olmadım ama son yıllarda iştahım çok açıldı
4) spor yapıyor musunuz? Çok hareketli değilim ama yapmaya çalışıyorum eliptik ve ip kullanıyorum(son zamanlarda bunları da bıraktım :110:
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ? Sağlıklı bir diyet uygulamak istiyorum 40 kilo fazlam var sürdürülebilir diyet uygulamam gerekir
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? Daha önce yarışmadım
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz?

Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum liseyi bitirdim hemşire olmak istiyorum.105 kilodan yazın 91 kiloya indim çevremdeki insanlar farketmeye başladı ve ben rehavete kapılıp bıraktım.Diyet yapmayı bıraktıktan sonra tartıya küstüm resmen dün 100 kilo olduğumu gördüğümde çok üzüldüm üniversiteye ortaokuldan beri görmediğim kilolarla girmek istiyorum.Kilo vermeme engel olan tek şey iradem değerlerim normal inşallah sizinle birlikte bu sefer başaracağım :halay:

Çok geçmiş olsun ben de de var 3 tane doktor amsliyat olman gerekebilir ilerde demişti korktum şimdi bi baktırsam mı tatilde
Ne geliyorsa başıma hep ihmalden geliyor 3 hafta çektim sanki is yerinden takdir duydum bundan sonra ne olursa olsun önce hastanede gideceğim.beni ilk gördüğünde zaten geçmezse cerrahi müdahale gerekebilir demişti..

Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallah, ben dün 03:45 gibi yattım bir türlü uykum gelmedi. Sabah haliyle çok zor kalktım 2 yumurtadan omlet yapıp alel acele yedim. Midem o kadar bunalıyor ki o kadar olur..
Rabbim bu gün çabuk geçsin lütfen.. :KK43:

09.01.2020 Menü

Sabah (05:50
)
2 yumurtadan omlet

Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
1 kase mercimek çorbası
6 yk ıspanak
1 kase yoğurt

Ara (15:00)
Yeşil Çay
1 adet kuru incir

Kızlar inanın akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum eve gider gitmez uyuyabilirim.

Spor: Bugün off
Su: 2,5 litre
Lusi Lusi

Ekmek dediğin omlet gibi bişi mi tatlımm 🤔
Yok canım. 2 kaşık yulaf, 2 yemek kaşığı süt, 1 yumurta, azıcık tuz, 1 çay kaşığı kabartma tozunu karıştırıp, ocakta ısınan yapışmaz küçük tavana (bende 15 cm olduğunu tahmin ettiğim en küçük boyundan bir döküm sahan var) azıcık yağ koyduktan sonra koyuyorsun. Ağzını kapat tavanın, altı kendini kurtarınca çevir. Bildiğin hamburger ekmeği kıvamında oluyor. Tadı da Mısır ekmeğine benziyor.

1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ? Şuan 100 kiloyum hedef kilom 60
3) neden kilo aldınız ? Küçüklüğümden beri zayıf biri olmadım ama son yıllarda iştahım çok açıldı
4) spor yapıyor musunuz? Çok hareketli değilim ama yapmaya çalışıyorum eliptik ve ip kullanıyorum(son zamanlarda bunları da bıraktım :110:
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ? Sağlıklı bir diyet uygulamak istiyorum 40 kilo fazlam var sürdürülebilir diyet uygulamam gerekir

Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum liseyi bitirdim hemşire olmak istiyorum.105 kilodan yazın 91 kiloya indim çevremdeki insanlar farketmeye başladı ve ben rehavete kapılıp bıraktım.Diyet yapmayı bıraktıktan sonra tartıya küstüm resmen dün 100 kilo olduğumu gördüğümde çok üzüldüm üniversiteye ortaokuldan beri görmediğim kilolarla girmek istiyorum.Kilo vermeme engel olan tek şey iradem değerlerim normal inşallah sizinle birlikte bu sefer başaracağım :halay:
Canım benim, çok gençsin. Bizlere göre çok güzel bir avantajın var 'Metabolizma Hızın'. İrade konusu hep beraberken kolay aşılıyor. Mesela ben, gençliğimden beri üzerime yapışan gece yeme ataklarını burada, arkadaşların desteğiyle çözdüm. Eminim ki sende pes etmezsen, ki önce sağlığım için!' diye bu yola başlarsan dönmezsin, istikrarlı bir şekilde kurtulursun yüklerinden.

Son düzenleme:
Ne geliyorsa başıma hep ihmalden geliyor 3 hafta çektim sanki is yerinden takdir duydum bundan sonra ne olursa olsun önce hastanede gideceğim.beni ilk gördüğünde zaten geçmezse cerrahi müdahale gerekebilir demişti..
Şu burun tıkanıklığı kadar insanın yaşam kalitesini düşüren bir kronik rahatsızlık var mı acaba.. Bende de mevsimsel alerjik rinit var. Ama hangi mevsime alerjim bilen yok :KK14: Baya 4 mevsim hapşırık, öksürük, burun tıkanıklığı, akıntısı, burun kemiklerimde kaşınma, gözlerimde yanma ile uğraşıyorum. O kadar kaşınıyor ki burnum, bir gün kıracağım yani o derece. Öncelerden koyulmuş bir sinüzit teşhisi de var. Sanırım birbirini tetikliyor. Doktora gidince 1 alerji hapı, 1 kortizonlu sprey verip gönderiyorlar. Kortizon kullanmakta istemiyorum artık. Çocuk gibi burnumu çeke çeke geziyorum valla:KK53: inşallah senin rahatsızlığın tedavi edilebilir birşey olur da kurtulursun sağlıkla.

selam kizlar

menumu yazayim ben de spor yapamiyorum bacaklar iptal aslinda uzerine gitmem gerektiginin farkindayim ama gozum yemiyor o acilari :KK53: yavas yavas acilmam lazim

sabah
Eki Görüntüle 2574317
2 yumurtali dukan krebi ve resimdekiler
sutlu kahve

ogle
karnibahar fasulye kavurmasi uzeri yogurt

mocha

aksam
3 kasik sebzeli pilav
4 kasik et kavurma
2 kasik yogurt

21.30
3 tane donmus bogurtlen

22.00
1 domates
1 parca et
3 kasik mercimek corbasi
(hic ac degildim sirf duygusal yedim bunlari:KK43:)

su 1.5 lt
spor yok
Ayy ne kadar güzel duruyor tabağın tatlım afiyetler olsunn :KK200:

Hoşgeldin canımm -40 kiloyu verme sürecini ne kadar uzun tutarsan o kadar sağlıklı ve geri almadan tamamlarsın. SekerMandalinasi SekerMandalinasi kesinlikle katılıyorum metabolizmanın tavan yaptığı bir yaştasın şükür ki hallolmayacak birşey değil:KK36:

Aynı olsa da yaz canım daha çok yaz soru sor konu aç günlük mesaj sayısı en az beş olmalı zaten çok aktif olur göz doldurur güzel kilo verirsen hemencik listeye girersin :halay:
Tamam canım listeye girince ne oluyor acaba dereceye felan girmek mi oluyor listeye girmek

Şu burun tıkanıklığı kadar insanın yaşam kalitesini düşüren bir kronik rahatsızlık var mı acaba.. Bende de mevsimsel alerjik rinit var. Ama hangi mevsime alerjim bilen yok :KK14: Baya 4 mevsim hapşırık, öksürük, burun tıkanıklığı, akıntısı, burun kemiklerimde kaşınma, gözlerimde yanma ile uğraşıyorum. O kadar kaşınıyor ki burnum, bir gün kıracağım yani o derece. Öncelerden koyulmuş bir sinüzit teşhisi de var. Sanırım birbirini tetikliyor. Doktora gidince 1 alerji hapı, 1 kortizonlu sprey verip gönderiyorlar. Kortizon kullanmakta istemiyorum artık. Çocuk gibi burnumu çeke çeke geziyorum valla:KK53: inşallah senin rahatsızlığın tedavi edilebilir birşey olur da kurtulursun sağlıkla.
Aynen k
Aynen kelimesi kelimesine katılıyorum. Yıllardır çekiyorum .Herkeste sinüzit ağrı yapar ben de kronikleşmiş ağrı bile yapmıyor ama geniz akıntısı,tıkanıklık,dinmeyen öksürük krizi ve beraberinde astım.Ne diyelim Allah şifa versin..

Yok canım. 2 kaşık yulaf, 2 yemek kaşığı süt, 1 yumurta, azıcık tuz, 1 çay kaşığı kabartma tozunu karıştırıp, ocakta ısınan yapışmaz küçük tavana (bende 15 cm olduğunu tahmin ettiğim en küçük boyundan bir döküm sahan var) azıcık yağ koyduktan sonra koyuyorsun. Ağzını kapat tavanın, altı kendini kurtarınca çevir. Bildiğin hamburger ekmeği kıvamında oluyor. Tadı da Mısır ekmeğine benziyor.
Güzel tarif bende bu yulafı nasıl tüketsem diye düşünüyordum bende yapayım barim 😊❤️

X