- 18 Mart 2019
- 215
- 388
- 30
Aynen çok şükür sütümde var aşırı derecede kabızlık olmasa baya baya gidecekteLohusalıkta şekeri ekmeği kesince epey bi gidiyor kilolar zaten yaa bulgur ve su çok süt yapıyor sen de tüketiyormuşsun süper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çok şükür sütümde var aşırı derecede kabızlık olmasa baya baya gidecekteLohusalıkta şekeri ekmeği kesince epey bi gidiyor kilolar zaten yaa bulgur ve su çok süt yapıyor sen de tüketiyormuşsun süper
nohut koftesiEnee sen nerde yaşıyorsun tatlım, o detayı kaçırmışım ben. Ah ah yıllar önce gidecektim bende buradan da önümü kestiler..
Şeker ve fazla karbonhidrat tüketiminden de çok acıkıyor olabilirsin tatlım, hem de emziriyormuşsun gayet normal. Önemli olan saldıray abi pozisyonuna geçmemek
Kız thaberleşiriz on balığı nedir Allah iyiliğini versin
Genel olarak menün güzel ama akşam menünü bir daha sevdim. Sahi ne zaman yedim acaba ciğer hatırlamıyorum
Uykusuzluk mu? Al benden de o kadar bu hafta kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum
Akşam yenilen turşulara dikkat inanılmaz ödem topluyor. Genel itibariyle çokta birşey yememişsin ki tatlım afiyet olsun.
Ne yalan söyleyeyim bende pek hoşlanmıyorum kendilerinden.. Kendisini epey bir süzüyorum, salataya ekliyorum zaten yağ koymuyorum kendi yağlıya kavruluyor
Falafel nedir bacıım
Günün epey hafif geçmiş maşallah.. Çivi çiviyi söker, et kesiği sana vız gelir tırıs gider
Oda birşey mi ben gizli diyet yapıyorum aç kalıyorum diye kızıyor onun yanında yemek yemiş gibi yapıyorumnohut koftesi
koca kisisi almis baktim tanesi 94 kalori 1 tane yedim gerisini sen ye dedim. sen diyettesin diye sana aldim ben sevmem diyor diyet hakkinda hic bilgisi yok yahu bu adamin
Aldım canım yanımda var bir tane, kefirli, kayısılı yoğurt ama son dakikaya kadar bekleyeceğim bu kombo için.Kaslaşmayasın
Kefir de içebülün hem pro hem de bağırsak için faydalı
benimki 45 e kadar dur demez heraldeOda birşey mi ben gizli diyet yapıyorum aç kalıyorum diye kızıyor onun yanında yemek yemiş gibi yapıyorum
Evet kuzum uzak sabah gidiş 50 dk, akşam dönüş 1 saat 10 dakikaSen niye 5 te kalkıyon minnoşum ev iş yerine çok mu uzak
Çok namussuz ya vücut hemen unutuyor, benimde bacaklar iptalcok fenayim bacaklarim iptal.
bu kadar kolay unutur mu bi vucut sporu
Eneee o neymiş yaa hiç yemedim hayatımda..nohut koftesi
koca kisisi almis baktim tanesi 94 kalori 1 tane yedim gerisini sen ye dedim. sen diyettesin diye sana aldim ben sevmem diyor diyet hakkinda hic bilgisi yok yahu bu adamin
Oooh ohh afiyetler olsuunÖğlen öğünü de tamamdır.
Öğlen (13.00)
200 ml light süt
30 gr protein tozu.
Dün yiyemediğim tavuk göğüs bu akşama kaldı. Akşam krebimle dürüm yapıcam yine.
Ketojenik diyeti o kadar özledim ki.. Öğlen alışveriş yaptım, fıstık ezmeleri aldım kendimeee, susamlar aldımmmm, yağlı peynirler aldımmmm şu cuma bir gelse hayırlısıyla
Boğa burcuyum diyorum, başka da birşey demiyorumOooh ohh afiyetler olsuun
Yemek için mi yaşıyoruz, yaşamak için mi yemek yiyoruz
Be de regl olmuşum zalım reglKızlar benim inanılmaz canım tatlı istiyooor, üstümü başımı yırtmak istiyorum!
Çekmecemde de hiç birşey kalmamış, 1 incirim var onu gömüklücem cevizle
Şişkinlikten öleceğim zaten öfff stress, regli, iş güç çok darlandımmm!Be de regl olmuşum zalım regl
4 tane mandalina gömükledim nedir günahım acep
Çok geçmiş olsun canımmerhabalar kızlar ben bu hafta kendimde değilim deli gb çalışıyorum. Akşam yemek bile hazırlayacak halim kalmıyor.
Bugün tomografi sonucum çıktı yüzümdeki sinüsler boşalmış ama başımın arkasında beyine çok yakın yerde varmış ve operasyon çok riskliymiş görme duyumu kaybetme riski bile varmış. Antibiyotiğe devam ediyorum bakalım 1 ay sonra kontrol var.
Beni bu hafta izine ayırabiliyormuyuz? Burayada uğrayamadım
Ah kuzum ya Allah şifa versin, Allah'ın izniyle inşallah ilaçların işe yarayacak ve operasyona gerek kalmayacak.merhabalar kızlar ben bu hafta kendimde değilim deli gb çalışıyorum. Akşam yemek bile hazırlayacak halim kalmıyor.
Bugün tomografi sonucum çıktı yüzümdeki sinüsler boşalmış ama başımın arkasında beyine çok yakın yerde varmış ve operasyon çok riskliymiş görme duyumu kaybetme riski bile varmış. Antibiyotiğe devam ediyorum bakalım 1 ay sonra kontrol var.
gecmis olsun canimmerhabalar kızlar ben bu hafta kendimde değilim deli gb çalışıyorum. Akşam yemek bile hazırlayacak halim kalmıyor.
Şu menüyü böyle tertipli düzenli yazmandan sonderece titiz ve disiplinli biri olduğunu çıkarıyorum eğer çalışıyorsan muhtemelen iş hayatında da öylesindir . Doğru tahmin mi08.01.2020 Menü
Sabah (07:00)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 salatalık, 3 çeri çeri lady
Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
Öğle (12:30)
1 adet ızgara piliç sarma (Ispanaklı içi)
4 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Ara (15:00)
Yeşil Çay
1 adet kuru incir
Akşam (19:00)
Karnıbahar haşlama
1 kase yoğurt
Spor: Bacak günü bacak yandı gülüm keten helvam
Su: 2,5 litre
Lusi
Çok geçmiş olsun canım inşallah antibiyotik herşeyi temizler .sinüzit kistleri oluyor onlar mı boşalmış acabamerhabalar kızlar ben bu hafta kendimde değilim deli gb çalışıyorum. Akşam yemek bile hazırlayacak halim kalmıyor.
Al benden de o kadar gözümün önünde çölde vaha görmüşüm gibi çikolatalar kekler pastalar uçuşuyordu resmen hayali ile avundum sonrada hurma yedimKızlar benim inanılmaz canım tatlı istiyooor, üstümü başımı yırtmak istiyorum!
Çekmecemde de hiç birşey kalmamış, 1 incirim var onu gömüklücem cevizle